- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Többek között ezért se szeretem a grafikonos ábrákat, mert ahány oldal annyi eredmény, nem egy helyen, nem egyformán tesztelnek. Találtam egy régi DF videót, 4K: 980Ti, Fury X.
-
törölt tag
válasz
Raggie #25295 üzenetére
Nem mindegy melyik térképről és milyen játékmódról van szó, ugyanez igaz a BF-ekre is. Eleve az alap 55-ös FOV-ot ajánlott feljebb venni ami szintén teljesítményvesztéssel jár.
Na látom a Techspot ez Endoros Training missiont benchmarkolta, ott viszont ha a cutscene is benne volt akkor érthető, ugyanis valamiért bugosak és 40-50 FPS-re esnek le még 1080p-n is miközben a játék jól megy. Eleve az a küldetés annyiból áll, hogy a speeder bike-on "versenyzel" a játék 99%-a más gameplayből áll.
-
Raggie
őstag
Persze, de ennek a minimuma a 60 kb, tehát lehet simán, hogy V-Sync nélkül a Titan XP átlaga fölé mehet ennek az átlaga, akár jóval is! Valamint még a driver sem hiszem, hogy a végleges.
Plusz a TitanXP a jelenlegi abszolút csúcskártya 1200 dodóért. A fölé még jóideig(Volta-ig) nem lesz semmilyen megoldása az nVidiának. Szóval elég csak pár százalékkal megverni és máris az AMD-é egy jódarabig a leggyorsabb VGA.
Az nem lenne rossz. -
olle
senior tag
-
mlinus
őstag
Úgy látszik igazatok van. link
-
mlinus
őstag
igazából nem tudom miért vették sokan annyira biztosnak hogy lesz 1080ti bejelentés. az 1070/1080/titan xp megjelenésük óta konkurencia nélkül van a piacon. nem tartottam volna okos döntésnek ha az amd bejelentése előtt lőtte volna el a Ti-t az nvidia.
-
-
törölt tag
Modanak dolgokat Aztán majd meglátjuk ebböl mi lesz igaz
-
gyiku
nagyúr
No GeForce GTX 1080 Ti Announcement at CES
nem merik bejelenteni. -
imi123
őstag
válasz
->Raizen<- #25270 üzenetére
Hát valami újdonság kellene mert az 1080Ti bejelentés elmaradt. Aki ez miatt kelt hajnalban az biztos bulldog.
-
HSM
félisten
válasz
Ren Hoek #25264 üzenetére
Ez nem az a pálya...
Ide feleannyi proci sem kell.... Itt nekem olyan 50FPS-em volt így beállítva kinn az esőben, 50% körüli processzorhasználattal, GPU-limit nélkül azzal az említett konfiggal, beállítással.
Jól megjegyeztem azt a pályát, mert valamiért sokkal jobban megharapta a VGA-t, mint a játék többi része. Az akkori driverrel nem annyira szerette a 290-em, emiatt jópárat teszteltem ott is. -
Ren Hoek
veterán
NV-nek mondjuk lehet kevesebb overheadje volt mindig is DX11...
-
HSM
félisten
válasz
#00137984 #25254 üzenetére
"Majd még elhiszem, hogy mindenkinél milyen jól futott ez-amaz videókártya a Battlefield 4-ben, Crysis 3 magas grafikai részletességben vagy Crysis 1 High Texture módban, de igy erős kompromisszumos beállitásokkal ez engem nem érdekelt akkor sem és most sem."
Persze, idejövünk, és mind hazudunk.
Képekkel. Íme: [link]
Ott van rajta minden bal felül ezen a két éve lőtt képemen. 94%-on a proci, 86%-on a VGA és 52FPS. Ha nem lenne egyértelmű, masszív CPU-limit. Elárulom, ezen a részen bemész a fűbe, ez azonnal leesik 40FPS magasságába, a GPU használat meg 30-50%-ra, a procié meg durván 100-ra. A pontos beállítások: VGA R9 290-es Radeon 1040/1350Mhz-en, CPU i5 4690K 4500Mhz-en, 16GB dual channel 2133MHz CL11 rammal, power limitek mindennél feltolva. C3 grafikája maxon, SMAA 2X TX-en, felbontás FHD. Én így játszottam végig.
Szerintem mint a nap olyan fényesen látszik, hogy itt ez a proci iszonyat kevés. És 99%, hogy az RX470 alá is éppen ugyanennyire kevés, és ha egy Fury-X-ed lenne (vagy épp GTX1080-ad) is ugyanezt az ocsmány akadozást kapnád.
És ez nem egy kiragadott pici rész, hanem jópár komplett pálya.(#25255) schawo: Vagy a 270X helyett minimális plusszal egy 7970-et. Vagy a 380 helyett egy 290-et, azok is piszok olcsók voltak már akkor, jó sok garival még.
(#25257) Laja333: Nincs meg hozzá a procija. Nekem már azzal az agyig butított Tahitivel megvolt High-on a bő 60FPS.... Pedig csórikám, 256bites busz, 1536 shader, alig volt több egy 7870 OC-nál....
(#25259) Zsébernardo: Alaposan túlárazott volt a 380 4GB, azért nem is értjük itt, miért ahhoz ragaszkodtál. Teljesítmény/fogyasztásban sem volt jelentősen jobb a 290-nél. [link]
" Azért nem egy gyenge gép ez az i5 konfig"
Futtass le rajta egy Cinebench R15 tesztet [link], egyből látni fogod, hol a helye a procidnak komolyabb terhelés alatt. Referenciának íme a 7 éve bemutatott procim teljesítménye: [link]
Nem gyenge az i5, de messze nem olyan erős főleg húzás nélkül, mint ami ezekben a játékokban kellene ilyen erejű VGA-k mellé. -
Ren Hoek
veterán
válasz
#00137984 #25260 üzenetére
Mivel nem multizok, BF4 sem izgat... én még nem találkoztam olyan játékkal ami 100% pörgetné a procit, szigorúan 60FPS. Nyilván marad kakaó az 1070-ben... cserébe nincs hangja. 970 G1 már keményen ventillált játék alatt azért, ez meg mintha passzívban menne.
Tervben van egy i7, de csak ha találkozok olyan játékkal, aminél láthatóan 100% az i5, és beszakad az FPS... állítólag XCOM2 ilyen CPU eater, de az meg kit érdekel
taktikai és RTS-nél engem nem zavar annyira, ha nem mindig tökéletes. Csak FPS és TPS openworldnél.
-
törölt tag
válasz
Ren Hoek #25256 üzenetére
Neked szintén i5 van a gépben és szerinted is jobb egy GTX 1070 videókártyával játszani. Vagyis a teljesitményed javult egy ilyen váltás után. Nekem meg alig-alig érezhető javulás történt. Kifogást emeltem ez ellen és még csak meg sem próbáltam nagyon szóba hozni a GTX 1070-et, de máris a magas elvárások miatt lettem megróvásba minősitve. Tényleg jobban szeretek 60 FPS teljesitménnyel játszani, de ezért visszaveszek a grafikai beállitásokból. Ja, de mennyire is gondoltak ott AMD oldalon. Nekem ez néhol már túl soknak tünik, és egy R9 380 után többet reméltem emelni ezen. Most már kiváncsiságból csak megnéznék egy GTX 1070 teljesitményszintet elérő AMD VEGA videókártyát ebben az i5 konfigomban. Mármint mit mutatna grafikában és teljesitményben.
-
törölt tag
válasz
schawo #25255 üzenetére
A magas fogyasztása miatt maradtam akkor az R9 380-nál, pedig az sem volt egy olcsó középkategóriás videókártya. R9 270X után pedig még jónak is találtam a teljesitményét és megbizhatóságát egy ideig. Ha a Crimson diveres mizériák nem találnak meg, akkor még maradtam volna azon a videókártyán a VEGA megérkezéséig. Most ehez a VEGA-hoz még egy új driver osztály is érkezni fog, akkor ez nálam megint meg fogja keverni a dolgokat. Ja... nem sok szerencsém volt ezekhez az AMD hardverekhez. Nem is kéne hozzá mondjuk, csak bepattintanád és játszanál vele. Azért nem egy gyenge gép ez az i5 konfig, ettől jobb köröket futthatna. Szerintem ez akkor is a VGA-n bukott el megint. Játékokban lehetnek procilimites részek, de álltalánositva kevésnek érezni valamit, az úgy tényleg gyenge teljesitményre utal... és ezen nincs mit mismásolni senkinek itt.
-
Balazs_
senior tag
válasz
#00137984 #25254 üzenetére
Read only?
Mások említették a procilimitet, nézd már meg Crysisban mennyi a gpu meg proci kihasználtság.
AMD-nek meg vannak jó teljesítményű videókártyái, 1070 szintig.
Vehettél volna (használtan akár) 390-et, de akár 480-at is. Na kb el is vinné 60FPS-sel a Crysis 3ad meg BF4-ed. 470-től senki se várt csodát, itt sem. -
Ren Hoek
veterán
válasz
schawo #25252 üzenetére
Felesleges ezen gyötrődni, én belelátok a "lelkébe". Pont így voltam én is a 970/480 szériával. Jó-jó, de valami hiányzik FHD-re. Ami az ő igényeit kielégítené, az egy 1070 szintű kártya, kompromisszum nélkül.
140K-s VGA-t soha életemben nem terveztem venni, ezért is aztán mikor összejött rá a pénz ökölbeszorult gyomorral nyomtam rá a vétel gombra... azóta látom, hogy mit tud, és egy percig nem bánom, hogy FHD-re felugrottam erre a szintre. Lehet majd egyszer cserélek Vegára, ha tényleg ennyivel modernebb, de azóta eszembe nem jut, hogy kiadtam egy "fél autó" árát. Azt a kevés időt amit játékra fordítok, a maximumot hozza, még talán egy 1440 is beleférne
Lehet őrült soknak tűnik 137.000 Ft egy VGA-ért. Az is. Régen nem került ez a szint ennyibe... de az a +40.000 Ft, az totál megéri, ha az ember OCD-s mondjuk és halálra bosszantja, hogy pl egy Witcher mesterművet le kell butítani, vagy beáldozni a 60 FPS-t.
Más meg simán lesz.rja és végigtolja High-on 30-40 FPS-ekkel... cimbim nem is tudott pl a screen tear-ről, amíg el nem mondtam neki
R9 290-én AC-zett, és olyan képregény volt a 200K-s TV-jén, hogy fájt nézni. Őneki fel sem tűnt
Ez egy drága hobbi
valakinek...
-
törölt tag
R9 380 4GB helyett már akkor az RX 470-es videókártyám érkezik, akkor elégedetten csettintek a teljesitményére és azt mondom: "Ez igen!"... Mostanra már a VEGA széria megérkezett volna, mert az Nvidia GTX 1070 és GTX 1080 videókártyákra valamit reagálhatna már akkor az AMD. Most az Nvidia eladások jobbak és ővék a piac jelentős része. Én meg vakarodzok itt az RX 400-as videókártyámmal ezekben a játékokban, mert AMD-nek nem ingere jó teljesitményű videókártyát kiadni. Majd még elhiszem, hogy mindenkinél milyen jól futott ez-amaz videókártya a Battlefield 4-ben, Crysis 3 magas grafikai részletességben vagy Crysis 1 High Texture módban, de igy erős kompromisszumos beállitásokkal ez engem nem érdekelt akkor sem és most sem. Visszavett grafikával játszok most is, csak ennek mértéke zavaró. Főleg ilyen régi játékban, ahol már hasitani kéne egy a legújabb kiadású AMD videókártyával. A látvány minőségét én meg majd megitélem magamnak, de ilyen szinten akkor is többet kéne nyújtani. Ez kevés volt 2016-ban és kevés lesz aztán az új Mass Effect játékhoz is. Nem gond, mert lesz majd jó drágán VEGA, ha egyszer jóféle játékos videókártyát szeretnék.
-
HSM
félisten
válasz
schawo #25252 üzenetére
Szerintem a fórumtársnál amúgy a procilimit és a user error egy sajátos kombinációjával állunk szemben.
Crysis3, BF4, amiket többször említ, mind zabálja a procit. Nekem a 290-esem alá sem volt elég ezekben a címekben jópár helyen a 4,4Ghz-re húzott i5 4690K 2133Mhz ramokkal, fórumtársnál pedig valami hasonló motyó van, az se biztos, hogy tuningolva, úgy meg aztán végképp csirke.
-
Petykemano
veterán
válasz
#00137984 #25246 üzenetére
Nem úgy hasonlították egymáshoz, hogy a maga korában melyik milyen érzetet hozott árához képest.
Hanem egymáshoz: 470 Perf/TDP / 270X Perf/TDPDe természetesen értem, hogy érted.
Nem vagy könnyű helyzetben, fogalmazzunk úgy, nem kedveznek neked a csillagok állásai, mert magasakaz elvárásaid ahhoz képest, amennyit jószívvel kiadnál egy kártyáért.
A 270X is a maga korában a már kellően drága, de nem csúcskategória volt és a 470 is a kellően drága, de nem csúcskategória szintet képviseli. Ez a tier, amiért még nem sajnálod a pénzt, számodra valószínűleg mindig is csalódást fog okozni.Mondanám, hogy nyergelj át nvidiára, hátha több szerencsével jársz, de én úgy látom, nem kifejezetten az AMD-el van problémád. De lehet, hogy jobban esne a lelkednek, ha nem AMD-s módra szembesülnél a kártya korlátaival, hogy "hát eleinte nem annyira penge, később beérik, de persze villám nem lesz már 1-2 évesen, csak szépen öregszik, kompromisszumokkal később is kiválóan használható", hanem olyan nvidiásan, hogy "nagyon penge, csak bepattintottam és minden a legmagasabb beállításokkal ment, aztán hát már 1-2 éves, megöregedett, venni kell egy újat."
Máskülönben tényleg nincs más lehetőséged, mint elfogadni, hogy ha képtelen vagy a kártya teljesítményével kompromusszumokat kötni, akkor kicsengeted azt a többletpénzt, amibe az a kártya kerül, amivel teljesítmény tekintetében elégedett lehetsz.
-
Balazs_
senior tag
válasz
Előtted voltak a tesztek a 470 teljesítményéről.
Ha elolvastad a teszteket, akkor tisztában lehettél azzal, hogy milyen erős.
Kicsit úgy érzem átvertnek állítod be magad, de itt te dobtad át magad a palánkon, nem az AMD szopatott meg.50eFt-os kártyáknak meg van piaca, egy 950-es egy éve bőven jó volt (most is az) LoL-ra, CS:GO-ra, DotA2-re, Rocket League-zni, ESO-ra meg Trove-ozni. Nem csak a AAA játékok léteznek, jó néhány éve a mobák és f2p játékok korszakát éljük.
Az rx460-as asszem MOBA kártyának lett beállítva, nem is lőttek ezzel mellé. -
HSM
félisten
válasz
Halkan jegyzem meg, egy HD7970-el évekig remekül el lehetet játszani, illetve egy 280X-el is, ami mondjuk kb ugyanaz. Én a Crysis 3-at is azon toltam végig, teljesen jó volt. Szerintem ami vakvágány volt, az a 380-as széria, főleg a 2GB-os. Egyedül az Apple gépeibe volt értelme.
Ami pedig pl. a BF4-et illeti, vígan lehetett játszani egy 7870XT-n is (2GB-os, 1536 shaderes Tahiti), igen korrekt grafikával, jó sebességgel (60-80FPS). Nem Ultra-n, csak High-on, MSAA-val. De hogy igen pöpecül nézett ki úgy is, az 100%. Fél évig így játszottam. Szerintem a Te készülékedben van a hiba, mert ez minden, csak nem elvérezés.
Pedig ez csak a középkategória teteje volt, egy fullos 7970 megette ezt a kártyát reggelire. Lehet, nálad ott is a processzorod volt a szűk keresztmetszet, nálam a 4Ghz-re húzott hatmagos i7-el nem volt ilyen gond.
"A Gemer konfigokba egy RX 460 már egy vicc kategória"
Erre pedig csak annyit mondanék, hogy nem mindenkinek a kimaxolt Crysis3 jelenti azt hogy gaming.
Rengeteg játék van, amit milliók játszanak, és vígan fut egy ilyenen. -
törölt tag
válasz
Petykemano #25244 üzenetére
Ez magas labda volt. Küld el az AMD- nek és szarozzanak már ennyit a VEGA ZEN duo val.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
mert kell egy olcsóbb GDDR5(X) VEGA 120ezer forint környékén. RX 580 vagy mi...
Na ilyen biztosan nem lesz mostanában. GDDR5X-es tuti nem, mert ez HBM2-es chip, túl bonyolult lenne áttervezni, és öntökönszúrás lenne. 90% hogy ilyen nem lesz.
Ha tippelni kell, 120K-ért sem fogsz Vegát kapni. A Vega itt Fury lesz... nagyon nagy valószínűséggel pontosan olyan árakon, mint anno jött. Lesz power, de meg kell fizetni. -
törölt tag
válasz
Petykemano #25230 üzenetére
RX 470-et én most is az R9 270X-hez hasonlitom.
Mindkét kártya elég rossz időzitésben érkezett, és egyből ezeket kellett volna kiadni az R9 380 és az első HD 7000-es széria helyett. Igy a játékokban nem tudták a jó középkategóriás szintet teljesiteni és alig érezted a fejlődést teljesitményben. Az új játékokban már a megjelenésük után igen rövid időn belül elvéreztek ezek a videókártyák. A játékfejlesztők akkor (Battlefield 4 és Crysis 3) és 2016-ban sem a középkategóriának optimalizálták a játékokat. Nem is értem, hogy a 40-50ezres játékos videókártya már minek is készül, (...hogy a selejtes jól megvágott chipeket ne kelljen halomban kidobni) mert multimédiás felhasználásra jóval kedvezőbb árazással is adhatnák őket. A Gemer konfigokba egy RX 460 már egy vicc kategória, de azért egy GTX 1050ti vagy GTX 1060 3GB még alkalmas játékra. Nekem az RX 470 4GB most még az elmegy kategória, de nagyobb kompromisszumokat kellett vállalni játékokban, mert a várakozások és igéretek alatt teljesitett az elmúlt fél évben. Mass Effect Andromeda játékhoz ez nem elég, mert kell egy olcsóbb GDDR5(X) VEGA 120ezer forint környékén. RX 580 vagy mi...
-
Yutani
nagyúr
válasz
Petykemano #25244 üzenetére
-
gyiku
nagyúr
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Yutani #25240 üzenetére
Ki beszél a magyarisztáni valóságról (törpepiac), ahol rég kihalt a "polgári" középréteg egzisztencia? Bár nézz fel az itteni 1070/1080 fórumba, rengetegen fizettek 140/150K-200K körül... nem véletlenül lett 18000 hsz
Polaris topicban csak 12000 van. Pedig az népkártya, nem? -jó később is jött, de én arányaiban nagyobb érdeklődésre számítottam.
Nyugaton teljesen oké 150-200K-t kifizetni egy VGA-ra , mert pl egy átlag fos albérletre is 4-5x annyit kifizetsz... de 4-5x (7x) annyit is keresel, tehát sokkal nagyobb a mozgástered. Ha itthon fáj 5000 Ft különbség, akkor kint 50000 Ft ez a "fájdalom"... és ami vicc, hogy még olcsóbb is minden tech cucc, pl USA-ban... amúgy itthon is eléggé felmentek pl a programozó bérek, mert annyira nincs szakember, hogy kezdődhet 6-7-el a netto fizetésed simán... mondjuk ez már nem is átlag azért.
A lényege a mondanivalómnak, hogy a 150-200K-s VGA-kon még lehet eléggé jól keresni. Az egy felső sweet spot, látható mennyi 1070/1080 talált gazdára. Efelett már azért nyugaton sem egyszerű pénzt csinálni a csúcskártyákból. Azt is kell nézni, melyik ársávban lehet több profitot behúzni a GPU-kon.
A csúcskategória mindig is inkább presztizs volt, mint valódi profittermelő.... Kié a leggyorsabb kártya? -
Yutani
nagyúr
válasz
Ren Hoek #25237 üzenetére
150-200K között kb ez az amit még átlag emberek is kitudnak perkálni.
Szerinted a magyar átlagember ezt ki tudja perkálni? Nem tudom, hol élsz, de eléggé el vagy tévedve. Egyetlen embert sem ismerek, aki ennyit kifizetne egy VGA kártyáért. Bár lehet, hogy én nem ismerek átlagembereket.
-
Ren Hoek
veterán
Szerintem technikai szinten jön a Volta ellen. Nyers erőben csak attól függ minden, hogy 14 nm-en mennyi SP-t tudtak belepakolni, és mennyire férnek bele a 250 Watt körüli fogyasztásba.
Lehet, sőt biztos, hogy technikai szinten sokkal előrébb jár mint a Pascal, de hogy nyers erőben pl DX11-ben és alap DX12-ben simán lehet, hogy jóval lemarad a TPX-től. Erre szokta Abu azt mondani, hogy már nem fognak tesztelni DX11-ben innentől, és ez nem egy DX11-es arch
Az Ashes-t meg elvileg NV-re is jól kioptimalizálták, szóval lehet egy Deus Ex-ben és Doom Vulkanban otthagyja majd az 1080 Ti-t is, de a többiben meg lemarad. Most akkor erős lett, vagy nem...
minden csak attól függ, milyen játékokat válogatnak be a tesztcsomagba. Erősorrendeket pedig kukázni lehet kb, mert akkora szórás lesz...
Szerintem elégedett lehet mindenki, ha átlagban kijön egy 1070-1080 perf, új játékokban meg 1080 felett bőven. 150-200K között kb ez az amit még átlag emberek is kitudnak perkálni.
-
Yutani
nagyúr
Ha már ennyire megy a találgatás, szerintem két lehetőség van:
1. Vagy erős lesz a VEGA
2. Vagy gyenge lesz a VEGAValamelyik biztos bejön. De lehet, hogy nem.
-
szmörlock007
aktív tag
Üdv
Gondolom akkor a volta teljesen új architektúra lesz nem?
-
Ren Hoek
veterán
válasz
keIdor #25228 üzenetére
Ha a legutóbbi Ashes leak-re hagyatkozunk, simán lehet, hogy a 4096 SP-s "nagy Vega" volt az... DX12 Ashes, kb 1080 perf. Én kb ezt is várom ettől most. (Plusz ebből a vágott Fury, és a Nano 1070 és 1080 között normális fogyasztással)
Ennél erősebb lehet már csak egy Dual Vega lesz.
Viszont szerintem performance adatok és leakek csak tavasszal jönnek... ez csak arch bemutató és ennyi.
-
keIdor
titán
válasz
#45185024 #25221 üzenetére
Leginkább az árára leszek kíváncsi, meg hogy mit művelnek a memóriáival.
Viszont erről a kártyáról már majdnem mindent tudni, GP102 lesz, teljesítménye 1080 és a TXP közé fog esni. Mivel augusztus óta kint ez a mag, ezért sok újdonságot nem várok.
A Ryzen és a Vega érdekesebb, mivel sokkal több a kérdőjel körülöttük. -
keIdor
titán
válasz
->Raizen<- #25187 üzenetére
Akkor én is mondom a tippem, én a 1080 és a Titan XP közé várom a Vega-t DX11-ben (a legerősebbet), DX12 és Vulkanban TXP szint, vagy talán még erősebb is.
Ha 1080 alatt lesz, akkor fail, de nem hiszem. Nem szeretem azt a céget, de szurkolok nekik, hogy az nV és az Intel kicsit visszavegyen a horror áraiból.
-
TTomax
félisten
válasz
Petykemano #25224 üzenetére
Szerintem meg már egy elsö gcnhez képest is sok,persze azt nem irják miben,hol,hogyan.Ez olyan nesze semmi fogd meg jól,az nV is mostanában hasonló marhaságokkal kampányol.Szerintem ez ugy ahogy van komolytalanná teszi az egész marketinget.
-
törölt tag
válasz
Petykemano #25224 üzenetére
Inkább a Fury X, érdekes lenne a 3+ évvel ezelőtti csúcshoz mérni.
-
törölt tag
Legyen jó napotok
mégegy visszaszámláló
NVIDIA CEO CES2017 Opening Keynote
Állítólag 1080TIről is fognak beszélni. -
válasz
->Raizen<- #25212 üzenetére
Pascal már így működik.
-
törölt tag
válasz
->Raizen<- #25216 üzenetére
Már csak egy custom AMD-s arckép hiányzik és teljes lesz a profilod
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Ren Hoek #25213 üzenetére
A Deus Ex: MD-benben +10-15%-ot jelent. A méréseket pedig láthatod: [link] - egyébként, ha levonod a 10-15%-ot, akkor nagyjából a normál DX12-es helyükre kerülnek a Radeonok.
A BF1-ben kevésbé van használva az AGS4, így ott inkább 6-7% körül nyernek. A többi játékban (Doom, Hitman) is finomabb a felhasználási forma.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Ren Hoek #25201 üzenetére
Most is kihasználják a fejlesztők az AGS4-et, sőt van már AGS5 is. Tehát a Volta érkezése itt lényegtelen. A funkció elérhetősége a lényeges. A szabvány csupán annyit segít, hogy ha arra van leportolva a funkció, akkor amint megérkezik a Volta az is tudja futtatni a gyorsabb kódutat. Nyilván ez egy lényeges szempont a fejlesztő oldalán. Az AGS itt csak egy menekülőút addig, amíg nincs szabványos megoldás.
(#25207) Szaby59: Mert konzolba pötyögni tilos. Játszani lehet, ott van a gép mellett egy ember, aki figyel, hogy ne csinálj olyat, amit nem szabad.
-
Habugi
addikt
Abba ne hagyjátok pls, már-már régi fényében tündököl a topic és mi lesz még itt a VEGA @CES után.., függetlenül attól mit vagy mit nem fogunk ott látni..
..
..
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
imi123 #25197 üzenetére
A Star Wars Battlefront Rogue One: Scarif DLC miatt. Az EA-nek most van egy szerződése, hogy az AMD az új hardvereit egy Star Wars játékkal reklámozza. Ez azért lényeges, mert az EA az összes érkező Star Wars játékot AMD-re optimalizálja, és AMD-s funkciókat építenek beléjük. A BF1-nek a Polarishez van reklámszerződése.
-
Ren Hoek
veterán
"Poor Volta" technikailag?
Aha, szóval hoznak egy modern GPU-t, aminek a feature-jeit megint nem használja majd semmi egészen kb a Voltáig. Addig meg 1070-1080 szinten lesz... miközben ott az 1080 Ti és a Titan P.Tehát Poor Volta, mert még a jelenlegi "gagyi" Pascalt sem sikerül beérni a "jelenben"
Vagy ez is olyan lesz, mint az overlockers dream?
Mod: ja és nekem is feltűnt, aláraknak egy 1 TB/s memóriát felreklámozzák a high bw-t, és akkor lekommunikálják, hogy az új feature sikeresen csökkenti a bandwidth igényt...
Laikus számára is teljes ellentmondás ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ASUS routerek
- iOS alkalmazások
- Óvodások homokozója
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest