Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
schawo
üzenetére
Felesleges ezen gyötrődni, én belelátok a "lelkébe". Pont így voltam én is a 970/480 szériával. Jó-jó, de valami hiányzik FHD-re. Ami az ő igényeit kielégítené, az egy 1070 szintű kártya, kompromisszum nélkül.
140K-s VGA-t soha életemben nem terveztem venni, ezért is aztán mikor összejött rá a pénz ökölbeszorult gyomorral nyomtam rá a vétel gombra... azóta látom, hogy mit tud, és egy percig nem bánom, hogy FHD-re felugrottam erre a szintre. Lehet majd egyszer cserélek Vegára, ha tényleg ennyivel modernebb, de azóta eszembe nem jut, hogy kiadtam egy "fél autó" árát. Azt a kevés időt amit játékra fordítok, a maximumot hozza, még talán egy 1440 is beleférne
Lehet őrült soknak tűnik 137.000 Ft egy VGA-ért. Az is. Régen nem került ez a szint ennyibe... de az a +40.000 Ft, az totál megéri, ha az ember OCD-s mondjuk és halálra bosszantja, hogy pl egy Witcher mesterművet le kell butítani, vagy beáldozni a 60 FPS-t.
Más meg simán lesz.rja és végigtolja High-on 30-40 FPS-ekkel... cimbim nem is tudott pl a screen tear-ről, amíg el nem mondtam neki
R9 290-én AC-zett, és olyan képregény volt a 200K-s TV-jén, hogy fájt nézni. Őneki fel sem tűnt 
Ez egy drága hobbi
valakinek... -
HSM
félisten
válasz
schawo
üzenetére
Szerintem a fórumtársnál amúgy a procilimit és a user error egy sajátos kombinációjával állunk szemben.
Crysis3, BF4, amiket többször említ, mind zabálja a procit. Nekem a 290-esem alá sem volt elég ezekben a címekben jópár helyen a 4,4Ghz-re húzott i5 4690K 2133Mhz ramokkal, fórumtársnál pedig valami hasonló motyó van, az se biztos, hogy tuningolva, úgy meg aztán végképp csirke.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Építő/felújító topik
- sziku69: Szólánc.
- Poco F7 – bajnokesélyes
- OLED monitor topic
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
R9 290-én AC-zett, és olyan képregény volt a 200K-s TV-jén, hogy fájt nézni. Őneki fel sem tűnt 
valakinek...