- votlage71: Kábel menedzsment
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
schawo #25255 üzenetére
A magas fogyasztása miatt maradtam akkor az R9 380-nál, pedig az sem volt egy olcsó középkategóriás videókártya. R9 270X után pedig még jónak is találtam a teljesitményét és megbizhatóságát egy ideig. Ha a Crimson diveres mizériák nem találnak meg, akkor még maradtam volna azon a videókártyán a VEGA megérkezéséig. Most ehez a VEGA-hoz még egy új driver osztály is érkezni fog, akkor ez nálam megint meg fogja keverni a dolgokat. Ja... nem sok szerencsém volt ezekhez az AMD hardverekhez. Nem is kéne hozzá mondjuk, csak bepattintanád és játszanál vele. Azért nem egy gyenge gép ez az i5 konfig, ettől jobb köröket futthatna. Szerintem ez akkor is a VGA-n bukott el megint. Játékokban lehetnek procilimites részek, de álltalánositva kevésnek érezni valamit, az úgy tényleg gyenge teljesitményre utal... és ezen nincs mit mismásolni senkinek itt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Asus Dual GeForce GTX 1650 OC Edition 4GB Garanciával!
- Gigabyte GTX 260 OC 896MB GDDR3 448 bit PCI-E videokártya -- augusztus 15.-ig jegelve!
- GIGABYTE GTX 670 Windforce OC videókártya - Dobozos!
- EVGA GeForce RTX 2080 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya
- NVIDIA Quadro M2000 4GB GDDR5 profi munkára, CAD, 3D, stabil kártya!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest