Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
schawo
üzenetére
A magas fogyasztása miatt maradtam akkor az R9 380-nál, pedig az sem volt egy olcsó középkategóriás videókártya. R9 270X után pedig még jónak is találtam a teljesitményét és megbizhatóságát egy ideig. Ha a Crimson diveres mizériák nem találnak meg, akkor még maradtam volna azon a videókártyán a VEGA megérkezéséig. Most ehez a VEGA-hoz még egy új driver osztály is érkezni fog, akkor ez nálam megint meg fogja keverni a dolgokat. Ja... nem sok szerencsém volt ezekhez az AMD hardverekhez. Nem is kéne hozzá mondjuk, csak bepattintanád és játszanál vele. Azért nem egy gyenge gép ez az i5 konfig, ettől jobb köröket futthatna. Szerintem ez akkor is a VGA-n bukott el megint. Játékokban lehetnek procilimites részek, de álltalánositva kevésnek érezni valamit, az úgy tényleg gyenge teljesitményre utal... és ezen nincs mit mismásolni senkinek itt.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen monitort vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Viccrovat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest