Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz HSM #25249 üzenetére

R9 380 4GB helyett már akkor az RX 470-es videókártyám érkezik, akkor elégedetten csettintek a teljesitményére és azt mondom: "Ez igen!"... Mostanra már a VEGA széria megérkezett volna, mert az Nvidia GTX 1070 és GTX 1080 videókártyákra valamit reagálhatna már akkor az AMD. Most az Nvidia eladások jobbak és ővék a piac jelentős része. Én meg vakarodzok itt az RX 400-as videókártyámmal ezekben a játékokban, mert AMD-nek nem ingere jó teljesitményű videókártyát kiadni. Majd még elhiszem, hogy mindenkinél milyen jól futott ez-amaz videókártya a Battlefield 4-ben, Crysis 3 magas grafikai részletességben vagy Crysis 1 High Texture módban, de igy erős kompromisszumos beállitásokkal ez engem nem érdekelt akkor sem és most sem. Visszavett grafikával játszok most is, csak ennek mértéke zavaró. Főleg ilyen régi játékban, ahol már hasitani kéne egy a legújabb kiadású AMD videókártyával. A látvány minőségét én meg majd megitélem magamnak, de ilyen szinten akkor is többet kéne nyújtani. Ez kevés volt 2016-ban és kevés lesz aztán az új Mass Effect játékhoz is. Nem gond, mert lesz majd jó drágán VEGA, ha egyszer jóféle játékos videókártyát szeretnék. :)

Új hozzászólás Aktív témák