- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Skype adatvesztés
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Canon 30D vs 50D színösszehasonlítás "pilot test"
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Ren Hoek #25256 üzenetére
Neked szintén i5 van a gépben és szerinted is jobb egy GTX 1070 videókártyával játszani. Vagyis a teljesitményed javult egy ilyen váltás után. Nekem meg alig-alig érezhető javulás történt. Kifogást emeltem ez ellen és még csak meg sem próbáltam nagyon szóba hozni a GTX 1070-et, de máris a magas elvárások miatt lettem megróvásba minősitve. Tényleg jobban szeretek 60 FPS teljesitménnyel játszani, de ezért visszaveszek a grafikai beállitásokból. Ja, de mennyire is gondoltak ott AMD oldalon. Nekem ez néhol már túl soknak tünik, és egy R9 380 után többet reméltem emelni ezen. Most már kiváncsiságból csak megnéznék egy GTX 1070 teljesitményszintet elérő AMD VEGA videókártyát ebben az i5 konfigomban. Mármint mit mutatna grafikában és teljesitményben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hobby elektronika
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Politika
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- GIGABYTE 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X WINDFORCE MAX OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- XFX SWFT 319 RX6800 16GB VRAM 2027-ig ALZA gari
- KFA2 RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SG Plus 1-Click OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 3070 Gaming X Trio - hibátlan - dobozos - eladó!
- Gainward RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS X570 Plus - Ryzen 7 5800X - ROG Strix RTX 3090 - 32GB DDR4 - 2TB m2 SSD - Noctua NH-D15S Black
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest