Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

#00137984 törölt tag válasz  Petykemano

üzenetére Petykemano

üzenetéreRX 470-et én most is az R9 270X-hez hasonlitom.  Mindkét kártya elég rossz időzitésben érkezett, és egyből ezeket kellett volna kiadni az R9 380 és az első HD 7000-es széria helyett. Igy a játékokban nem tudták a jó középkategóriás szintet teljesiteni és alig érezted a fejlődést teljesitményben. Az új játékokban már a megjelenésük után igen rövid időn belül elvéreztek ezek a videókártyák. A játékfejlesztők akkor (Battlefield 4 és Crysis 3) és 2016-ban sem a középkategóriának optimalizálták a játékokat. Nem is értem, hogy a 40-50ezres játékos videókártya már minek is készül, (...hogy a selejtes jól megvágott chipeket ne kelljen halomban kidobni) mert multimédiás felhasználásra jóval kedvezőbb árazással is adhatnák őket. A Gemer konfigokba egy RX 460 már egy vicc kategória, de azért egy GTX 1050ti vagy GTX 1060 3GB még alkalmas játékra. Nekem az RX 470 4GB most még az elmegy kategória, de nagyobb kompromisszumokat kellett vállalni játékokban, mert a várakozások és igéretek alatt teljesitett az elmúlt fél évben. Mass Effect Andromeda játékhoz ez nem elég, mert kell egy olcsóbb GDDR5(X) VEGA 120ezer forint környékén. RX 580 vagy mi... Mindkét kártya elég rossz időzitésben érkezett, és egyből ezeket kellett volna kiadni az R9 380 és az első HD 7000-es széria helyett. Igy a játékokban nem tudták a jó középkategóriás szintet teljesiteni és alig érezted a fejlődést teljesitményben. Az új játékokban már a megjelenésük után igen rövid időn belül elvéreztek ezek a videókártyák. A játékfejlesztők akkor (Battlefield 4 és Crysis 3) és 2016-ban sem a középkategóriának optimalizálták a játékokat. Nem is értem, hogy a 40-50ezres játékos videókártya már minek is készül, (...hogy a selejtes jól megvágott chipeket ne kelljen halomban kidobni) mert multimédiás felhasználásra jóval kedvezőbb árazással is adhatnák őket. A Gemer konfigokba egy RX 460 már egy vicc kategória, de azért egy GTX 1050ti vagy GTX 1060 3GB még alkalmas játékra. Nekem az RX 470 4GB most még az elmegy kategória, de nagyobb kompromisszumokat kellett vállalni játékokban, mert a várakozások és igéretek alatt teljesitett az elmúlt fél évben. Mass Effect Andromeda játékhoz ez nem elég, mert kell egy olcsóbb GDDR5(X) VEGA 120ezer forint környékén. RX 580 vagy mi... 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Packeta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- Gigabyte AORUS GeForce RTX 5080 MASTER ICE 16GB GDDR7
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3070 Ti AMP Extreme Holo
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3843,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Synology HAT3300-4T 4TB NAS HDD 2 db, új
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Mindkét kártya elég rossz időzitésben érkezett, és egyből ezeket kellett volna kiadni az R9 380 és az első HD 7000-es széria helyett. Igy a játékokban nem tudták a jó középkategóriás szintet teljesiteni és alig érezted a fejlődést teljesitményben. Az új játékokban már a megjelenésük után igen rövid időn belül elvéreztek ezek a videókártyák. A játékfejlesztők akkor (Battlefield 4 és Crysis 3) és 2016-ban sem a középkategóriának optimalizálták a játékokat. Nem is értem, hogy a 40-50ezres játékos videókártya már minek is készül, (...hogy a selejtes jól megvágott chipeket ne kelljen halomban kidobni) mert multimédiás felhasználásra jóval kedvezőbb árazással is adhatnák őket. A Gemer konfigokba egy RX 460 már egy vicc kategória, de azért egy GTX 1050ti vagy GTX 1060 3GB még alkalmas játékra. Nekem az RX 470 4GB most még az elmegy kategória, de nagyobb kompromisszumokat kellett vállalni játékokban, mert a várakozások és igéretek alatt teljesitett az elmúlt fél évben. Mass Effect Andromeda játékhoz ez nem elég, mert kell egy olcsóbb GDDR5(X) VEGA 120ezer forint környékén. RX 580 vagy mi...
 Mindkét kártya elég rossz időzitésben érkezett, és egyből ezeket kellett volna kiadni az R9 380 és az első HD 7000-es széria helyett. Igy a játékokban nem tudták a jó középkategóriás szintet teljesiteni és alig érezted a fejlődést teljesitményben. Az új játékokban már a megjelenésük után igen rövid időn belül elvéreztek ezek a videókártyák. A játékfejlesztők akkor (Battlefield 4 és Crysis 3) és 2016-ban sem a középkategóriának optimalizálták a játékokat. Nem is értem, hogy a 40-50ezres játékos videókártya már minek is készül, (...hogy a selejtes jól megvágott chipeket ne kelljen halomban kidobni) mert multimédiás felhasználásra jóval kedvezőbb árazással is adhatnák őket. A Gemer konfigokba egy RX 460 már egy vicc kategória, de azért egy GTX 1050ti vagy GTX 1060 3GB még alkalmas játékra. Nekem az RX 470 4GB most még az elmegy kategória, de nagyobb kompromisszumokat kellett vállalni játékokban, mert a várakozások és igéretek alatt teljesitett az elmúlt fél évben. Mass Effect Andromeda játékhoz ez nem elég, mert kell egy olcsóbb GDDR5(X) VEGA 120ezer forint környékén. RX 580 vagy mi...