- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Petykemano #25230 üzenetére
RX 470-et én most is az R9 270X-hez hasonlitom.
Mindkét kártya elég rossz időzitésben érkezett, és egyből ezeket kellett volna kiadni az R9 380 és az első HD 7000-es széria helyett. Igy a játékokban nem tudták a jó középkategóriás szintet teljesiteni és alig érezted a fejlődést teljesitményben. Az új játékokban már a megjelenésük után igen rövid időn belül elvéreztek ezek a videókártyák. A játékfejlesztők akkor (Battlefield 4 és Crysis 3) és 2016-ban sem a középkategóriának optimalizálták a játékokat. Nem is értem, hogy a 40-50ezres játékos videókártya már minek is készül, (...hogy a selejtes jól megvágott chipeket ne kelljen halomban kidobni) mert multimédiás felhasználásra jóval kedvezőbb árazással is adhatnák őket. A Gemer konfigokba egy RX 460 már egy vicc kategória, de azért egy GTX 1050ti vagy GTX 1060 3GB még alkalmas játékra. Nekem az RX 470 4GB most még az elmegy kategória, de nagyobb kompromisszumokat kellett vállalni játékokban, mert a várakozások és igéretek alatt teljesitett az elmúlt fél évben. Mass Effect Andromeda játékhoz ez nem elég, mert kell egy olcsóbb GDDR5(X) VEGA 120ezer forint környékén. RX 580 vagy mi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Eladó Gigabyte Master Rtx 5080 videókártya
- SAPPHIRE Radeon RX 5700 XT NITRO+ 8GB GDDR6 256bit videokártya
- GIGABYTE Radeon RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 384bit
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Ryzen 7 5800XT: Gyorsabb, Erősebb, Tiéd lehet még ma! Rèszletre is!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest