Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Petykemano #25230 üzenetére

RX 470-et én most is az R9 270X-hez hasonlitom. :) Mindkét kártya elég rossz időzitésben érkezett, és egyből ezeket kellett volna kiadni az R9 380 és az első HD 7000-es széria helyett. Igy a játékokban nem tudták a jó középkategóriás szintet teljesiteni és alig érezted a fejlődést teljesitményben. Az új játékokban már a megjelenésük után igen rövid időn belül elvéreztek ezek a videókártyák. A játékfejlesztők akkor (Battlefield 4 és Crysis 3) és 2016-ban sem a középkategóriának optimalizálták a játékokat. Nem is értem, hogy a 40-50ezres játékos videókártya már minek is készül, (...hogy a selejtes jól megvágott chipeket ne kelljen halomban kidobni) mert multimédiás felhasználásra jóval kedvezőbb árazással is adhatnák őket. A Gemer konfigokba egy RX 460 már egy vicc kategória, de azért egy GTX 1050ti vagy GTX 1060 3GB még alkalmas játékra. Nekem az RX 470 4GB most még az elmegy kategória, de nagyobb kompromisszumokat kellett vállalni játékokban, mert a várakozások és igéretek alatt teljesitett az elmúlt fél évben. Mass Effect Andromeda játékhoz ez nem elég, mert kell egy olcsóbb GDDR5(X) VEGA 120ezer forint környékén. RX 580 vagy mi... :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés