- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bratilla95
tag
válasz
keIdor #17922 üzenetére
Azért az nem igaz, hogy gyorsabb pl 380/x 390/x mind gyorsabb mint a 900-as szériában lévő társa azonos áron (amd néha még olcsóbb is nem csak gyorsabb). Persze az abszolút csúcs az nv-nél van most. De ez lentebb nem igaz.
Szerk. Illetve a probléma sincs több egyik oldalon sem mint a másikon ( személyes tapasztalat alapján ) -
-
Bratilla95
tag
válasz
he7edik. #17700 üzenetére
Ezt inkább fordítva írd, úgy helyes.
Egyébként akit nem érdekel a marketing, hanem tesztek alapján választ. Azoknak általában ~80% ban amd kártyája van, nézd meg a perf/$ értéket és ott a nvidia mindig lemarad, Pl.: 390x>980; 390>970; 380x>960(4gb mert ezzel van kb egy árban esetleg kicsit olcsóbb a 960) 380>960. -
Bratilla95
tag
válasz
Malibutomi #16872 üzenetére
Vagy majd gigabyte ott lesz 70-ért
-
Bratilla95
tag
válasz
Dyingsoul #16131 üzenetére
Értem én a véleményed/álláspontod de, nekem a driver gondok pont fordítva voltak. Pont ezért cseréltem a gtx 960-ast r9 280x-re. Ezek után megszűnt minden random driver leállás. Játékok terén meg észrevehető előrelépés volt. Én 1 előnyt látok jelenlegi Nv kártyákon az pedig a fogyasztás, aminek tényleges előnye CSAK m-atx és itx gépeknél van. Jelenleg is AMD R9 390-es van a gépemben jobb választásnak tűnt mint gtx 970. Későbbi összehasonlítás haverom gépével is engem igazolt.
Tény hogy nem állnak jól, de inkább annak a hibája, hogy a konkurens gyártó direkt erőlteti a saját effektjeit a játékokba, ami mindenhol rontja a teljesítményt, de amd-n még jobban.
Pl.: a hair works a witcher-ben ha nem x64-es tess lenne akkor náluk sem kéne egy gtx 980 a max grafikához 60 fps-el elég lenne egy 970. De itt a lényeg, hogy minél drágább kártyát vegyél, lehetőleg tőlük.. -
Bratilla95
tag
Tudtommal a Mantle szolgált a dx12 alapjául, ami kimondottan gcn-re lett tervezve, ezzel nem azt mondom, hogy a dx12 is gcn-re készült, de valószínűleg a Mantle rokonság miatt megy jobb a gcn-nel. Én nem mondtam sehol, hogy bármelyik dx12-re lett tervezve, de van némi alapja annak amit írtam SZERINTEM. Ha tévednék kérlek világosítsatok fel, hogy miben, illetve mekkorát tévedtem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- SAPPHIRE AMD Radeon RX 7900 XT NITRO+ 20GB - Alza garancia 2027.01.07.
- RTX 3070 Zotac Gaming Twin OC
- SAPPHIRE AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+
- ASUS ROG STRIX 4090 (RTX4090-O24G-GAMING) 24GB GDDR6X (még 12 hó garival)
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest