- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Én és a számítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Casanova* #1489 üzenetére
Szerintem ezt az NV vs. Linux és magát a Linus fuck off-ot félreértitek. Linus azért mutatott be az NV-nek, mert a vállalat akkoriban teljesen lezárta a hardvereinek a dokumentálását és a specifikációkat. Tehát Linus csak arra reflektált , hogy az NV hozzáállása - tehát nem a támogatása - az open felfogáshoz messze a legrosszabb a piacon.
Te mint egyéni júzer csak telepítesz egy Linuxot és egy zárt drivert és boldog vagy, esetleg nem (). Viszont vannak a zsíros kormányzati megrendelések. Nekik fontos az, hogy a hardverek dokumentálása jól elérhető legyen és ezért támogatják a Linuxot és a mögötte rejlő open dolgokat. Na ez az amiért Linus bemutatott, az NV ezekért a zsíros megrendelésekért semmit sem tesz.
A SteamOS csak arra való, hogy ha mész a nappaliba, akkor ne konzolt vegyél.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Casanova* #1483 üzenetére
A SteamOS-t a hardcore játékosokat nem fogja megmozdítani. Nem azért vesznek 2000-4000 dolláros gépet, hogy aztán a Windowsos port grafikai szintjének felén futtassák ugyanazt a játékot. A Valve koncepciója szerintem marha jó, csak pont rossz potenciális vásárlóbázist céloznak a reklámmal és az érkező gépekkel.
-
KAMELOT
titán
válasz
BomiBoogie #1482 üzenetére
Végre ezt is beírta már valaki!
Köszi Papa!
-
Tirexi
addikt
válasz
BomiBoogie #1482 üzenetére
Ja csak ilyen FPS számokról megy a vita igazából.
Én személy szerint minden egyes játékot lekorlátoznék 60 FPS-re aztán akkor nem lenne itt az e-pen méregetés.
Aki meg az FPS-re akarja v.rni az menjen a 3D Mark topic-ba bencselni.Nekem untig elég a 60 mindenhol...
Te hogy vagy ezzel Bomi?
Neked elég a 60 FPS?
És Neked Cris99? -
Casanova*
veterán
válasz
tejeskifly #1478 üzenetére
steam OS + nvidia. na ez ütős lesz majd...
,,A SteamOS a Valve saját fejlesztésű, ingyenes operációs rendszere, mely a cég aktuális kedvencére, a Linux platformra épül, ,,
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
tejeskifly #1478 üzenetére
Ez nagyon jo...".NVIDIA .[AMD]..f_ck you ! "
- a honap legokosabb bemondasa !
Linuxban mindig a Radeon volt a jobb. A hideg raz ki amikor elindul a Linux (Ubuntu/Fedora) a 780-on ...
-
tejeskifly
aktív tag
válasz
stratova #1375 üzenetére
Nemazért, de az nvidia és a linux olyan nagy barátságban sosem voltak. Most sem mindig egyszerű, noti nvidia vga-ján tapasztalom saját bőrömön is, asztali gépen amd-vel könyebben boldogulok.
De hogy ne csak én beszéljek. Egy olyan ember véleménye az nvidiáról akinek a véleményét tronfolni nem lehet linux fronton
-
norb55
őstag
Tényleg valaki lökhetne pár teszteredményt a 290-290X -el. Pár beckmarkra kíváncsi lennék .
Dmark 13 extreme teszt például, vagy DMark11 extrém teszt.
-
HSM
félisten
válasz
ricshard444 #1463 üzenetére
Pont ez az... Ez nem most lesz érdekes, hanem X idő múlva, mikor lesz már jópár játék, ami használja.
Most annak lesz nagyon jó, aki olcsóbban szeretne BF4-ezni, jól.
Pontosan igazad van. Ugyanúgy játszani lehet NV-n és AMD-n is.(#1464) ÁdiBá: Én is vigyázok a cuccaimra, de azért néha jó ezt-azt kipróbálni.
Bár ha valami nagyon beválik attól nehezen válok meg én is.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
ricshard444 #1463 üzenetére
Ha elég sokat játszol egy bizonyos programmal illetve végig pörgetsz vele több játékot is szerintem azért jobban becsülöd a hardvered hogy nem egyik napról a másikra cseréled.
Én elég sok StarCraft2 játszom mai napig. Több ezer parti után.
Személy szerint engem akkor fog érdekelni a mantle ha átlagossá válik.
Most egy-két játék miatt ami számomra egyáltalán nem is motiváció, sőt, még meg sincs nem fogok rá hajtani.
De jelenleg semmi hátrányát nem látom, hogy nem támogatja a grafikus kártyám.
Egyszerűen nem érdekel.
Persze, ez az én véleményem. -
ricshard444
veterán
Yep, kvázi rég nem volt ilyen nagy fejlődés szoftveres téren.
Most nekem is zöld kártyám van, sajnálom is, hogy nem tudom egy ideig még kipróbálni a Mantle-t, de nem érzem a kéztetést, hogy elkezdjem védeni a cumómat, mert, hogy ez iszonyat jó és más érzés birtokolni...nem így van, ez is csak egy hardver. -
HSM
félisten
válasz
Locutus #1460 üzenetére
Valahol azt olvastam, hogy kiadás előtt még találtak benne valami javítanivalót, így mégse tették ki úgy, ahogy eredetileg tervezték. Előfordul. Remélem, hamar felrakják, mert már nagyon kíváncsi vagyok a userek tapasztalataira.
(#1461) Cris99: Ha nem akar Mantle-ről hallani, akkor ne olvassa a topikot, és semelyik GCN-eset sem.
-
"Mantle Update: Our driver team is still working on putting the final touches on the Catalyst 14.1 Beta. We will keep you updated. - AMD twitteréről. "
Hogy is volt az, hogy a mantle már rég kész, csak az EA-ra várnak?
-
HSM
félisten
válasz
KAMELOT #1454 üzenetére
Mert az csak bekavar a méréseknél. Akkor ugyanis random várakozási idők kerülnek be attól függően, mikor készült el a kép a vertikális szinkron időpillanatához képest.
Arrról nem is beszélve, mennyire msáhogy jöhet ez ki 50Hz-en, 60-on, 72-n, 120-on vagy 144-en, csak hogy a népszerűbbeket említsem. Az első kettő pl. általam is használt, bár játszani 60-on szoktam, de van, aki 120-on, mert olyan monitora van.Otthoni használatra praktikus lehet a V-sync, de méréseknél nincs helye.
Én mondjuk csak akkor kapcsolom be, ha beton stabillan 70-80 felett van az FPS.
-
ricshard444
veterán
válasz
KAMELOT #1451 üzenetére
Én szóltam a moderátoroknak, mert borzalmas ami itt ment, komolyan, mint egy óvodában.
Védi a játékát és a másik tapsol nekiNem vagyok egy szigorú ember, szeretem a poénkodást, de ahogy sokan megnyilvánulnak az kész szánalom.
Úgyhogy Nekem írd ezt, Ő csak végzi a munkáját.
-
HSM
félisten
válasz
KAMELOT #1451 üzenetére
Itt vannak repi mérései: [link]
Szerintem az a 25% se pite, ahogy megdobta az FX8350+7970 konfigot! Nem beszélve arról, hogy kisimult a GPU grafikonja!
Arról nem beszélve, hogy így már 100% CPU-limites lett a game, mert ha megnézed, a GPU 11,6ms alatt kinyomta a képet, és a 15ms-es proci diktálja (limitálja) 67-re az FPS-t, a GPU bírná 86-ig!
Míg DX-ben tökéletes vegyes limit, 18ms alatt végez a GPU és CPU is, 55FPS. Úgy már mindjárt vadabb, erősebb procival a Tahiti 56%-ot is gyorsulhatott volna!
Azt pedig igencsak megérzed, ha a VGA 50%-ot gyorsult! De ha csak 20-at, azt is. FPS-ben mindegy, hogy mennyinél, 20FPS-nél is ugyanúgy megérzed, mint 40-nél. Nyilván, ha a monitorod képfrissítési frekvenciáját kimaxoltad, akkor már nem, de az más kérdés.
Ez az 50% gyorsulás minimum 1 HW generáció, amit most a GCN tulajok megkaptak gyakorlatilag ingyen a Mantle játékokban.Kicsit jobban megnézve az adatokat az se rossz, hogy a CPU-n is gyorsított vagy 25%-ot, 19 helyett 15ms volt az átlagos idő, mire elkészült. Az is Intelnél kb. 2 generáció.
(#1453) ricshard444: Én is erősen gondolkoztam moderátor hívásán, mert már rossz volt olvasni a sok szakmaiságot teljesen nélkülöző flémet.
-
KAMELOT
titán
válasz
BomiBoogie #1443 üzenetére
Papa engem érdekelne, hogy mi értelme itt annak hogy személyeskedjünk!
1. betúket látunk
2. érzlemek és arcgesztusok nincsenek
3. ez egy fórum ahol megbeszéljük a dolgokat és nem kell egymást agyonlőni mert a másiknak más a nézete
4. jó dolog a mantle de nem értem annyira az értelmét mikor egy i5-3470 procit már kapni használtan 30-35k pénzért ami simán kihajt egy 7970-et.
Itt amire igazán kíváncsi lennék mennyi az FPS a két konfignál.
i7-4960X + 290X vs. A10-7700K + 290X Alapon és mantleval?!?!Mert így nekem a 40% még mindig nem mond semmit.
Mert 20fps-nél a 40% 8fps, de 60fps-nél a 40% már 24fps és ez a fontos!!!!!!! -
HSM
félisten
-
ÁdiBá
veterán
Sajnos tényleg nem tudom, hogy egyedüli kártyaként próbáltam ki a hűvösebb, alul feszültségezett funkciót, vagy Crossfire-ként.
Abban biztos vagyok, hogy még tőled kaptam a tanácsot a HD7970 illetően hogyan lehet halkabbra állítani a referencia hűtőt ha nem minden FPS elérése a cél. -
HSM
félisten
Javíts ki, ha tévedek, de úgy emlékszem a 7970 topikból, hogy mikor kipróbáltad őket alulfeszelve, akkor már CF-ben voltak a ref 7970-eid.
Úgy tuti hangosabb, mint az egyszem GTX780Ti.
Nagyon nem mindegy, hogy a felső kártya friss max 30 fokos levegőt szív, vagy akár 40-50 fokosat az alsó kártya hátuljáról.
De asszem ez a lényeg, és én is erre próbáltam célozni: "De véleményem szerint mind két terméket belehet csendesre àllìtani megfelelő tapasztalatokkal."Norbi barátoddal ahogy írod, a fanatizmus a baj. Elégedett AMD VGA felhasználóként rendkívül kellemetlen itt folyamatosan azt olvasni, milyen rossz az AMD, amikor 90%-ban mindenféle érvek és tapasztalatok nélküli levegőbe beszélés az egész. Senkinek semmi baja nem lenne vele szerintem, ha kicsit szakmaibb módon állna a témához, kicsit kevésbé fanatikusan. Ahogy írod, így viszont csak lejáratja magát, és közben teleflémeli a topikot.
-
MiklosSaS
nagyúr
En nem bantanam...de sokat jartatja a szajat hasztalanul. Nekem Volvo-m van (meg Vauxhall) kifejezetten nem birom a BMW-ket, nem is volt belole. De soha eletemben nem mondtam azt hogy xar vagy hogy nem jo verda. O meg pont ezt csinalja. Fogalma sincs semmirol de mindig beleszol mindenbe, ahol szidni lehet az AMD-et. Jon sirni hogy elege van a mantle-bol, de az o billentyuzetebol van majdnem legtobbet leirva a mantle szo. Komolyan, a gyerek rohelyes !
Szerintem agyilag kicsit meg fejlodnie kell.
-
ÁdiBá
veterán
Èn is használtam 7970 ref kártyát. Hangosabb még alulfeszelt állpotban a 780 ti kártyánál. Amugy ez sok dologtol függ. De véleményem szerint mind két terméket belehet csendesre àllìtani megfelelő tapasztalatokkal. De azért tegyük 780Ti és a HD 7970 csùcs termékek voltak. Picit hangosabb ez szerintem megbocsájtható.
Ne bántsátok szegény Norbit. Én ismerem személyesen. Nincs vele semmi baj. Fanatizmusa szol belölle. Nem is használt 10 éve se AMD procit se Radeont. Igy számára a piacon a boltokban nincs is más doboz. Tapasztalatlan. Én pedig mondta már neki, hogy amit művel azzal csak lejáratja magát.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
AMD vs. NVIDIA, de csak kulturáltan, ha kérhetem, a személyeskedést és egyéb nyalánkságokat mellőzzük!
-
HSM
félisten
válasz
Casanova* #1440 üzenetére
Köszi!
Az elsődleges cél nem a kari kímélése, hanem mert nagyon szeretek néma kussban játszani, mindenféle oda nem illő zaj nélkül. Ugyanakkor így hűvösebb is, tartósabb, szóval két legyet ütök egy csapásra. Nekem a teljes csönd többet ér, mint mondjuk 10-20%-al nagyobb sebesség.
Ilyen pl. 15 perc Valley benchmark: [link]. Gondolom, különösebb magyarázatra nem szorul az 1530rpm-es venti hangerejének hiánya.
Bár 7970-nek írja, de ez a 280X Vapor-X-em. -
HSM
félisten
válasz
Casanova* #1438 üzenetére
Igen, nekem a refimen elég magas gyárilag a fesz, 1,18V, amivel simán ki lehet maxolni CCC-ben a 1125Mhz-es GPU órajelet. Ez 21% tuning. De hülye leszek olyan feszen járatni, ami ekkora tuninghoz kéne. Valamiért az AMD így lőtte be a későbbi karikat, hogy durván bírják a tuningot. Nekem viszont a gyáti órajelhez elég 1,05V is. Amúgy csomó ideig a refik is ilyen 1,08V-al jöttek ki gyárilag, csak utána ez valamiért meg lett emelve, a tippem szerint épp azért, hogy bírják a CCC maxot alapfeszen.
Amúgy ami a nem refi karikat illeti, a 280X vapor-X-em (az első BIOS verziót leszámítva) teljesen vállalható gyári feszen, és az 1070/1550-es órajelén is a gyári ventiprofillal. Úgy ugyan nem néma csöndes 30dbA kategória, de nem is 40.
Persze, azt is néma üzemben használom, 1000/1450-en, alulfeszelve síri kussban, egyedi ventigörbével.
A refin amúgy a ventivezérléshez alig keleltt hozzányúlni. gyárilag olyan 73 fok környékén kapcsolna 2000rpm-re, én ezt feltoltem 80 fokra, és onnan menne meredekebben, de addig nem melegszik.
-
HSM
félisten
Igen, a ref 780 TI hűtése nekem hangos lenne.
Ahogy az összes házból kifújós hűtés.
De megnézheted, pl. TPU ref 780ti: 39dbA [link] míg mondjuk egy MSI gaming ugyanarról az oldalról csak 30dbA [link], miközben 4 fokkal hűvösebb is.
De még az EVGA Classified is csak 36dbA, tehát még fele hangerő a refihez képest, ami még mindig lényegesen halkabb a masszív tuning ellenére is, miközben 8 fokkal hűvösebb. [link]A 7970 refhűtésével nem tudom, mi a bajod, nálam minimális alulfeszeléssel gyári órajelen, viszont felhúzott power limittel teljesen vállalható zajszint mellett üzemel, 1500-2000rpm között, miközben 80 fok fölé nem melegszik, a VRM pedig 75 fölé. Persze, nyilvánvalóan így se versenyképes mondjuk egy 30dbA-es gyártói karival, de nem is állítottam ilyet. Ugyanúgy, ahogy a refi 780TI sem.
Megnézheted, 2000rpm-en, amit azért ritkán ér el, még mindig csak ugyanolyan hangos, mint a GTX780ti. [link] (290x quiet bios-al elért zaját nézd, az 2000rpm-re limitál, és ugye a hűtés tökugyanaz, bár a 7970-en szabadabb útja van hátrafelé kifelé a levegőnek, nincs útban a DVI csati, szóval ennél csak halkabb lehet. ) -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
WaterWawe #1435 üzenetére
Az NVIDIA ezt sosem fogja kérni. Legalábbis addig biztos nem, amíg az AMD nem adja ki egy független alapítványnak a fejlesztést. Ez szimpla üzletpolitika. Az NV azt mérlegeli, hogy miképp tudna nyeregben maradni a Mantle mellett és arra fognak majd fejleszteni, de ha beállnak a Mantle mögé, akkor elfogadják azt, hogy az AMD lesz a piacvezető, és másodvonalra kullognak. Ez sosem lehet alternatíva egy cégnek.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Locutus #1433 üzenetére
Technikailag rendben van. De sanszos, hogy az AMD ezt mindenkinek oda fogja adni, és nem csak a top stúdióknak. Én a Mantle ötletét nagyon bírom, mert három évvel korábban is írtam itt arról, hogy egy ilyenre lenne szüksége a piacnak. Bár ezt szabványos formában gondoltam, de ettől a szoftver még kell. A Mantle esetében nagyon jónak tartottam, hogy ki lesz kötve, mert azok a fejlesztők kaphatják meg, akiknek van pénzük, és igazán nagy AAA projekteket készítenek. Ha viszont leveszik a Mantle-ről a nyakörvet, akkor félő, hogy a kevésbé tehetősebb fejlesztők nem az extra optimalizálás lehetőségét látják majd benne, hanem a fejlesztési költsége drasztikus csökkentésének a lehetőségét. Utóbbi egyértelműen rossz a piacnak. Ezért kellene ezt mindig pórázon tartani. Szerintem.
-
norb55
őstag
-
Tirexi
addikt
válasz
Malibutomi #1424 üzenetére
Ja értem akkor már minden világos.
Csak jót akartok Norb-nak.Hallod Norb??
Az AMD-sek csak jót akarnak neked. Örüljél már neki!!
-
WaterWawe
őstag
Emberek, áljjunk meg egy szóra!
Az AMD részéről (szerintem) korrekt dolog ez a Mantle, mert akiket behüjítettek az AMD Faildozer procikkal azoknak most ez egy igen csak nagy kárpótlás
Ezzel csak két probléma van, hogy csak a BF4-ben működik és hogy nVidia kártyákon nem működik. Ugyanis akik a Faildozer mellé NVidiát vettek azok továbbra is megszívták.
-
HSM
félisten
"Arról meg nemtehetek hogy tuning hatására az AMD nemgyorsúl, de ez a téma nem idevaló."
Elég fakezű tuninger, akinek nem gyorsul... User error. Nekem a 280X gyönyörűen gyorsul, ahogy húzom.
(#1400) norb55: "Én az AMD kártyáit nem szoktam szidni, de a gyári hütése, elvan b@szva, és ezt az AMD -se látja be, csak árulják mert a sok elvetemült megveszi."
Beszélsz itt baromságokat... Amit írsz, kizárólag a 290-ekre igaz.
5850, 7970 refin teljesen vállalható a gyári hűtés. Azért ezeket írom, mert ilyenek jártak/vannak nálam.
Az se feltétlen bolond, akinek olcsóbban megteszi az az alulméretezett, és emiatt meleg, hangos hűtő. Akinek nem tetszik, vesz gyártói kártyát és meg van oldva. Ahogy NV-nél is a refi 780ti kurva hangos és meleg pl. egy jobb gyártói karihoz képest..."Átjött pár AMD emberke az Nvidia topicba és ott sztárolta hogy milyen jó a HD 7990 ."
Akkor odahívod szépen a modikat, és le van tudva. De ez a vita, amit 0 szakmaisággal szítassz ebben a topikban, az égvilágon sehova nem vezet, csak a saját dühödet próbálod az AMD-t használókon levezetni."Inkább legyek egyéniség"
Ha Te ettől érzed magad egyéniségnek, hogy folyamatosan ok nélkül fikázod az összes AMD kártyát tekintet nélkül mindenre, akkor csak gratulálni tudok. -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
SkyS1gn #1423 üzenetére
Nekem volt mindketto es lesz is. Szeretem cserelgetni oket, es legalabb normalis velemenyt mondhatok nem hulyesegeket beszelek. A 7990-rol azert valtottam mert nem tamogatta rendesen a 144 Hz-et. Es szeretnek 3D-ben jatszani...azert vettem 3D kijelzot. Majd ha meguntam akkor valtok vissza Radeonra.
-
Tirexi
addikt
válasz
Malibutomi #1419 üzenetére
Jó hogy nem már azt is kikötitek miről lehet beszélni egy off topic-ban.
Ha nem tetszik Malibu akkor nem kell oda benézni... ilyen egyszerű.Ma jön amúgy a 780 Ti-m mit szósz hozzá Tomi?
-
juve600
nagyúr
az a nagyobb baj hogy a játék fejlesztők-kiadók sugallják hogy vegyél ilyen meg ilyen vga-t mer jobb lessz,holott lehet hogy csak 4-5 fps a különbség,de ez a fogyasztói társadalom,ugyanez a helyzet a dx9-10-11-mantle-val is,ne kelljen már azé új kártyát venni hogy egyáltalán elinduljon a game
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Malibutomi #1414 üzenetére
Tesztelunk egy kicsit hetvegen ? Ilyen metro, BF4, Crysis3 meg Valley tesztekre ?
Letiltok 2 magot, megcibalom a GPU-t...es a cpu-nak 4.5 Ghz-et adok. Mit szolsz ?
-
norb55
őstag
válasz
Malibutomi #1414 üzenetére
Akkor hova menjek ?
Az a baj a Rendes GTX 780 780TI topicba is az ment.
Ezért lett a fáradt gőzbe küldve a topic.juve600 Én nem egy alkalmazást használok, ahogyk kijön egy új játék azzal játszom, most 4-5FPS-ért cserébe váltogassam a kártyákat?
Valakinek az AMD jön be valakinek az Nvidia, de nincs olyan hogy mindkettőEz olyan mint a 4évszakos gumi a kocsikra
-
juve600
nagyúr
ugyanazt tudja olcsóbban...........
viccet félretéve,ha olyan alkalmazást,játékot használsz amit kimondottan az egyik gyártó támogat akkor érdemes azt választani,az egyik ebben jó a másik abban,nekem is volt nvidia meg amd kártyám is,de ezt el tudnám mondani a amd-intelről is,amd procim volt kb 5 évig,tavaly váltottam i5-re és igaz hogy kétszer annyiba került de most is azt mondom hogy megérte
-
norb55
őstag
Én nem fikáztam másokat, csak azt bántok meg aki engem is megbánt. És itt az történt.
Mellesleg helyesírással én is bárkit megtudnák bántani. Magyarország több mint a fele nemtud helyessen írni.Én megértem, ha bárki elüt valamit, és nem az lesz a következő hozzászólásom, helyesírás fogalma.
-
mackosajt
addikt
+1
Illetve bocsánat, hogy most felfüggesztem részemről eme nemes eszmecserét, de sajnos valamiből el kell tartani a családomat, és venni új alkatrészeket is néha a gépbe. Hogy ez most AMD, vagy Nvidia, esetleg Intel lesz, azt majd az adott helyzet fogja hozni, hogy mi lesz akkor ár/érték arányban jobb, esetleg számomra szimpatikusabb. Ettől még nem fogom lefikázni a másik oldalt, és el fogom fogadni, hogy szerintük az jó. Nekem majd meg más lesz.
+ tudnék!! és 1 s a helyes
sen! -
norb55
őstag
Mondjatok érveket hogy AMD melett döntsek, győzzetek meg.
Mit tud az AMD amit az Nvidia nem?Kíváncsi vagyok az érvekre, vitassuk meg.
-
mackosajt
addikt
válasz
SkyS1gn #1404 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő.
Idézem a kollégát:
"Én az AMD kártyáit nem szoktam szidni, de a gyári hütése, elvan b@szva"
Szerinted?
@ norb: Kapcsolj már be valami ellenőrző programot, mert förtelmes a helyesírásod. No meg az elmúlt X hozzászólásban még véletlenül sem szidtad az AMD-t. Ugyan már, te? Soha! Aki ezt állítja, az sz@r, szemét, hazug.
-
norb55
őstag
válasz
mackosajt #1405 üzenetére
Én a hütésére céloztam nem a nyákra. Kicsit félreérések vannak .
Meg persze az AMD hitegetése, amit csinál, Nállam a 290X CF elég brutális volna, sírva rohannák ki a szobámból, a hangjától.Nállam meg egy kártya felejtős, kevés 1 kártya mind Nvidia mind AMD vonalon. ( Az igényeimnek kevés)
Nem az AMD felépítése a gány, kicsit félreértetek. De nem is akkora sztár, mint hogy azt kelelne választanom.
-
mackosajt
addikt
Miért is? Ez nem az AMD vs. Nvidia topik? Vagy itt nem lehet értelmes keretek közt erről vitatkozni?
Én próbálnám megtudni, hogy mire alapozza a kolléga az erőteljes ellenszenvet, de semmi kézzel fogható érvet nem hozott fel eddig, csak, azt, hogy ő nem utálja az AMD-t, hisz az sz@r.
@ 1403 Norb: Nincs azzal baj, ha vidéki valaki, hisz pl. Budapest a legnagyobb falu!
A baj az, hogy te teszel is róla, hogy "suttyónak" gondoljanak. Ha képes lennél elfogadni mások véleményét, és nem csak sz@rozni, még talán értelmes keretek közt meg is lehetne vitatni az AMD vs Nvidia/Intel dolgokat.
-
mackosajt
addikt
Ugye írtam, hogy úgysem fogod érteni?
Viszont haladunk helyesírásilag, bár még akad némi hiba az írásaidban.
Csak sajnos hasonlítasz az igás lovakra. Azokon van nagy szemellenző.
szerk.:
LOL, nem szidod, csak most is! Szánalmas...Jah, és tévedtem, menthetetlen az írásod. De nem baj, ez a jövő. Sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- Hibátlan GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti 12GB GAMING OC Eladó - Garancia 2027/01/29-ig! Alza vásárlás
- Gainward Phantom RTX 4090 Garanciális
- ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XTX OC 24GB GDDR6 - Garancia 2026.09.10
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060 (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest