Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Casanova*
üzenetére
Igen, nekem a refimen elég magas gyárilag a fesz, 1,18V, amivel simán ki lehet maxolni CCC-ben a 1125Mhz-es GPU órajelet. Ez 21% tuning. De hülye leszek olyan feszen járatni, ami ekkora tuninghoz kéne. Valamiért az AMD így lőtte be a későbbi karikat, hogy durván bírják a tuningot. Nekem viszont a gyáti órajelhez elég 1,05V is. Amúgy csomó ideig a refik is ilyen 1,08V-al jöttek ki gyárilag, csak utána ez valamiért meg lett emelve, a tippem szerint épp azért, hogy bírják a CCC maxot alapfeszen.

Amúgy ami a nem refi karikat illeti, a 280X vapor-X-em (az első BIOS verziót leszámítva) teljesen vállalható gyári feszen, és az 1070/1550-es órajelén is a gyári ventiprofillal. Úgy ugyan nem néma csöndes 30dbA kategória, de nem is 40.
Persze, azt is néma üzemben használom, 1000/1450-en, alulfeszelve síri kussban, egyedi ventigörbével. 
A refin amúgy a ventivezérléshez alig keleltt hozzányúlni. gyárilag olyan 73 fok környékén kapcsolna 2000rpm-re, én ezt feltoltem 80 fokra, és onnan menne meredekebben, de addig nem melegszik.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
- 2. AMD Radeon RX 6700 XT (Reference model, 12 GB, GDDR6, 192 bit)
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti TURBO OC 11GB GDDR6 (GV-N208TTURBO OC-11GC) Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Persze, azt is néma üzemben használom, 1000/1450-en, alulfeszelve síri kussban, egyedi ventigörbével.