Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Casanova*
üzenetére
Igen, nekem a refimen elég magas gyárilag a fesz, 1,18V, amivel simán ki lehet maxolni CCC-ben a 1125Mhz-es GPU órajelet. Ez 21% tuning. De hülye leszek olyan feszen járatni, ami ekkora tuninghoz kéne. Valamiért az AMD így lőtte be a későbbi karikat, hogy durván bírják a tuningot. Nekem viszont a gyáti órajelhez elég 1,05V is. Amúgy csomó ideig a refik is ilyen 1,08V-al jöttek ki gyárilag, csak utána ez valamiért meg lett emelve, a tippem szerint épp azért, hogy bírják a CCC maxot alapfeszen.

Amúgy ami a nem refi karikat illeti, a 280X vapor-X-em (az első BIOS verziót leszámítva) teljesen vállalható gyári feszen, és az 1070/1550-es órajelén is a gyári ventiprofillal. Úgy ugyan nem néma csöndes 30dbA kategória, de nem is 40.
Persze, azt is néma üzemben használom, 1000/1450-en, alulfeszelve síri kussban, egyedi ventigörbével. 
A refin amúgy a ventivezérléshez alig keleltt hozzányúlni. gyárilag olyan 73 fok környékén kapcsolna 2000rpm-re, én ezt feltoltem 80 fokra, és onnan menne meredekebben, de addig nem melegszik.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztrofotózás
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Apple MacBook
- Milyen autót vegyek?
- Google Pixel topik
- Ingatlanos topic!
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Persze, azt is néma üzemben használom, 1000/1450-en, alulfeszelve síri kussban, egyedi ventigörbével.