- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Klaus Duran: 2025 dude
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Casanova* #1438 üzenetére
Igen, nekem a refimen elég magas gyárilag a fesz, 1,18V, amivel simán ki lehet maxolni CCC-ben a 1125Mhz-es GPU órajelet. Ez 21% tuning. De hülye leszek olyan feszen járatni, ami ekkora tuninghoz kéne. Valamiért az AMD így lőtte be a későbbi karikat, hogy durván bírják a tuningot. Nekem viszont a gyáti órajelhez elég 1,05V is. Amúgy csomó ideig a refik is ilyen 1,08V-al jöttek ki gyárilag, csak utána ez valamiért meg lett emelve, a tippem szerint épp azért, hogy bírják a CCC maxot alapfeszen.
Amúgy ami a nem refi karikat illeti, a 280X vapor-X-em (az első BIOS verziót leszámítva) teljesen vállalható gyári feszen, és az 1070/1550-es órajelén is a gyári ventiprofillal. Úgy ugyan nem néma csöndes 30dbA kategória, de nem is 40.
Persze, azt is néma üzemben használom, 1000/1450-en, alulfeszelve síri kussban, egyedi ventigörbével.
A refin amúgy a ventivezérléshez alig keleltt hozzányúlni. gyárilag olyan 73 fok környékén kapcsolna 2000rpm-re, én ezt feltoltem 80 fokra, és onnan menne meredekebben, de addig nem melegszik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Autós kamerák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- További aktív témák...
- Asrock Phantom Gaming OC - RX7900XT 20GB /Garanciális! - Újszerű/
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest