Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
Mivel hosszabb távra veszed, így 5070Ti
60k az 150€ ebben az esetben nem pénz, főleg ha szétosztod legalább 24 hónapra (hogy addig lesz nálad a vga) !
Ha a rambuli már az 5060Ti-t befolyásolja akkor az összes vga-val is ez lesz.
Ezt kilövik a kínálatból, mivel kicsi a haszon rajta. Maradnak a nagyobb kártyák. AMD esetén viszont majd emelni kell az áron, kérdés lesz e elég memória a legyártáshoz.Busterftw: AI játszásról volt szó nem arról, hogy béreled a GPU-t. Mi abban a pláne, hogy valaki játszik helyetted?!

-
KAMELOT
titán
válasz
S_x96x_S
üzenetére
Ez így van ahogy írod. Meg is van hozzá mindenük.
Szlovákia
Tachyum Prodigy 1024 core
Esetleg 0.2nm chipAbu85: Az a gond, hogy nem tudjuk pontosan milyen technológiájuk van. Nem fogják bemutatni sehol!
-
-
KAMELOT
titán
Bizony lehetne kicsi pref/watt is, de nem ez lett a cél, éppen megfordult a kocka.
Kicsi nm és nagy fogyasztás. Azért RUMOR-ba TITAN 900W az durva. OC mennyi lesz 1200W-os bios?
Autókhoz meg.....hát igen ott is elég lenne a kicsi suzuki 900kg-val és 4-5L fogyival. Ehelyett veszel 60.000€ 2t feletti elektromos kocsit. Na ennek semmi értelme.
-
KAMELOT
titán
válasz
huskydog17
üzenetére
Ez egy rakat trágya. Nem hogy fejlődne a grafika hanem még le is butítják, hogy a xar konzolok mehessenek. Konzol max 10 éves korig van.
-
KAMELOT
titán
Ezt honnét tudod, hogy nincs?
Innét senki nem dolgozik nv-nél ők meg nem fogják elmondani, hogy van minden csak interpooser nincs.....jó nagy xarban vagyunk! 
#8842) h1mpi: Ezt írtam már pár embernek. Mindenki itt ugrál a furyval de sneki nem vesz ilyet. A kártya ahogy van összességében 400 eurot ér.
-
KAMELOT
titán
Amit írsz azt nem tudja senki sem biztosra! A NV mileőtt amd kiadta volna a furyt már akkor bemutatták a lapkát rajta a gpu-val! Megvan nekik! TX meg annak van aki tényleg hardcore. Tesz rá vizet és megtuningolja!
(#8838) rocket: 2014 novemberére várta mindenki és jó fél év késéssel adták ki! Greenland majd jön ha lesz elég pénzük, mert furyból biztos nem fog bejönni nagy forgalom sajnos!
-
KAMELOT
titán
válasz
Laja333
üzenetére
Már kérdeztem más topikban is! Ha annyira jó ez a fury, hogy 980Ti verő, akkor miért nem veszik? Senkinek nincs itt ilyen kártyája. Amíg hetente 10-12db 980-at vesznek az oldalon addig Fury-ből egyet sem!
(#8829) Levwi: HBM rammal szerelt fury x majd a pascal ellen megmutathatja mit tud! Még a maxwell-t sem tudja megverni, hát akkor majd a pascalt hogy fogja?!?!

-
KAMELOT
titán
válasz
Laja333
üzenetére
Miért te tudsz olyat mutatni akik vásároltak FURY-t? Amióta kapható azóta az oldalon nem láttam kiírva, hogy valaki vett volna ilyet!
daveoff kolléga jól írja. Kicsit olvass utána a dolgoknak utána írj ide! Amúgy meg a FURY X a Pascal ellenfele lesz inkább az meg fényévekkel elhúz mellette!
Annyira ki van centizve a fury...azért olyan meleg! -
KAMELOT
titán
Nem mindegy ki mit használ!? Legyen a játék szép és hosszú azaz ne olyan legyen mint a COD, hogy egy film megy egész végig, neked meg csak 1 irányba lehet menni! HL2 típusú legyen vagy SKYRIM. Jó nagy pályák, questek érdekes dolgok stb. 1440p már pár effektet le is lehet venni mert nem veszed észre a különbséget 4K monitornál meg duplán!
-
KAMELOT
titán
válasz
proci985
üzenetére
Miért nem vettél 980-at arra nem kell blokk sem!

(#3953) HSM: Érdekes haveromnak GTX260 kártyája volt 4 évig semmi panasza nem volt a driverekre!
(#3955) Casanova*: Pontosan.....szerintem user error és ezek csak egyéni problémák. Többi 10 000 embernek simán mennek a driverek!
-
KAMELOT
titán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Jó de itt én arra akartam utalni, hogy októberben kijött a GTX970 utána meg a 980 erre kellett volna lépni AMD-nek. Azóta eltelt 5 hónap és a piacot elvesztették! Innét nehéz visszajönni!
Kitudja mikor jönnek az új AMD-k?! -
KAMELOT
titán
Pontossan ez a baj! Elmaradt a fejlesztés 1 éve semmi hír talán most van, de az árakat nézve azok sem lesznek fényesek. Így elvesztették a vásárlók zömét mert nincs újítás. Mindenki átpártolt NV oldalra aki új kártyát vett. 970 csonkított picit, de még akkor is jó kártya alacsony fogyasztással és kicsi hőfokokkal.
Aki nem tuningolja szét a kártyát annak jó alternatíva.
Azért azt is meg kell nézni, hogy alap TDP és ott érezhető a különbség és itt kéne picit fejleszteni.
980...165W
290X....250W
AMD-vel nem tudom mi történt. Proci/VGA téren is csináltak erős termékeket csak rohadt nagy fogyasztással.
AMD FX-9xxx az is 220W...az már hardcore! -
KAMELOT
titán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Megnézem akkor én is game alatt! Kösz az infót iígy már mindjárt más!
(#3407) HSM: Akkor megvárom a 6-12GB kártyákat!

-
KAMELOT
titán
Legtöbb játékot megnézve 970 ugyan olyan gyors mint a 290X és nincs tuning! Fogyasztás meg 100W különbség!
(#3367) HSM: Amikor kijött a 290/290x elgondolkoztam, de sajnos pár fps-ért nekem nem ért meg kidobni +200eurot és a villanyszámlám sem lenne kevés jelenleg! Kösz de kihagytam ezt a szériát! Lassan áttérek 980-ra ott nem lesz gond 1440p-n.
-
KAMELOT
titán
válasz
Firestormhun
üzenetére
Ezt azzal érte el az NV, hogy csináltak egy aránylag olcsó, de erős és keveset fogyasztó kártyát.
970 még a 290X is veri fele fogyasztással. Árban mégis olcsóbb.
AMD új kártyái sem lesznek jobbak és ez eléggé gáz! 7970-ig okés volt minden utána katasztrófa lett minden! -
KAMELOT
titán
Én nem a BÉTA drivert írtam, hanem azt, hogy 4 hónapja várnak valamire és még mindig semmi. Akkor az azt jelenti, hogy otthon náluk is bugozott csak szórította őket az idő, így bejelentették még nem jó. Sajnos ez nem így megy. Várunk igérgetünk. Ugyan ez volt a 7970 esetében is. Első fél év azzal telt el tele volt buggal. Fél év az sok idő ám! Black screen, blue screen, furcsa árbrák a képernyőn.
-
KAMELOT
titán
Ők várnak lassan 4 hónapja. Ha kiadok valamit az menjen hibátlanul. Így nem lehet kiadni dolgokat, hogy azt mondjuk jó, de tele van buggal! Te is amikor megcsinálsz valamit nem xarul csinálod meg hanem, hogy jó legyen!!!
AMD buldozernél is azt mondták majd a WIN8 jól fog menni. Igen gyorsult valamit csak az összes többi hardver is!!!!! Szóval ezzel semmi újat nem mondtak akkor. -
KAMELOT
titán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Kösz! De még ezekben a tesztekben nem látom a 5-10 perces videót ahol szépen mutatja az FPS számokat valamint az alsó sarokban a grafikont ami folyamatosan jeleníti meg az adott FPS számokat.
De ha levonjuk a következtetést az oldalakból akkor jól látni melyik kártya kb. mire képes. -
KAMELOT
titán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Szerintem egyszerűbb ha belinkeled azt a sok tesztoldalt. Szeretném én is megnézni és más is, melyik oldalon milyen eredmények jöttek ki! Köszi!
-
KAMELOT
titán
válasz
Malibutomi
üzenetére
3x leírtam. Te ugyan azt írtad le 4x is.
Továbbá, akkor hogyan kaptam én ugyan azt az eredményt a számításaimnál mint a tesztben szereplő MANTLE + 290X???? -
KAMELOT
titán
-
KAMELOT
titán
-
KAMELOT
titán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Én nem látok semmiféle 50%-ot. Megkérem haveromat mérje le a BF4-et GTX780-al. Kiváncsi leszek milyen FPS átlagot fog mondani nekem!
Ha freestyée kolléga lemérte és hasonló eredményeket kapott akkor mi ezzel a gond?
-
KAMELOT
titán
válasz
ricshard444
üzenetére
De ha megnézed a számításaimat akkor pontosan kiadja!
Látod?? tesztben 84,5FPS...számításom alapján 84,8FPS. Akkor hogy van ez?
És a számítás az valós. Természetesen a Proci, rendszer és az, hogy a játék, hogy van megírva +/- fele dönti a mérleget, vagyis az FPS számokat. Meg aztán, hogyan skálázódik a GPU ereje a játékokban!(#1506) Malibutomi: Mint írtam a GPU valós erejét számoltam ki. Az, hogy melyik játékban, hogy megy sok tényező befolyásolja!
(#1508) Xantor: GTX790
-
KAMELOT
titán
Én meg egy kicsit számoltam!
A táblázatban....
1.sor a kártyák GT/s teljesítménye van megadva Texel / másodperc értékben tehát a Texture Fillrate.
2. sor a képernyő pixelszáma összesen 1080p illetve 1440p felbontásnál.
3. sor a FPS érték ( ezen érték változik a játéktól.
Ha megnézzük az alábbi képet akkor a fentebb kapott értékek szerintem reálisan tükrözik a tesztelt kártyák gyorsaságát. Én szerintem a 290X kártya valami végett nem használta ki a teljes teljesítményét, így a mantle adta meg neki a teljes löketet!

-
KAMELOT
titán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Végre ezt is beírta már valaki!
Köszi Papa! 
-
KAMELOT
titán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Papa engem érdekelne, hogy mi értelme itt annak hogy személyeskedjünk!
1. betúket látunk
2. érzlemek és arcgesztusok nincsenek
3. ez egy fórum ahol megbeszéljük a dolgokat és nem kell egymást agyonlőni mert a másiknak más a nézete
4. jó dolog a mantle de nem értem annyira az értelmét mikor egy i5-3470 procit már kapni használtan 30-35k pénzért ami simán kihajt egy 7970-et.
Itt amire igazán kíváncsi lennék mennyi az FPS a két konfignál.
i7-4960X + 290X vs. A10-7700K + 290X Alapon és mantleval?!?!
Mert így nekem a 40% még mindig nem mond semmit.
Mert 20fps-nél a 40% 8fps, de 60fps-nél a 40% már 24fps és ez a fontos!!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Köszi Papa!