Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
norb55
őstag
Én nem fikáztam másokat, csak azt bántok meg aki engem is megbánt. És itt az történt.
Mellesleg helyesírással én is bárkit megtudnák bántani. Magyarország több mint a fele nemtud helyessen írni.Én megértem, ha bárki elüt valamit, és nem az lesz a következő hozzászólásom, helyesírás fogalma.
-
mackosajt
addikt
+1
Illetve bocsánat, hogy most felfüggesztem részemről eme nemes eszmecserét, de sajnos valamiből el kell tartani a családomat, és venni új alkatrészeket is néha a gépbe. Hogy ez most AMD, vagy Nvidia, esetleg Intel lesz, azt majd az adott helyzet fogja hozni, hogy mi lesz akkor ár/érték arányban jobb, esetleg számomra szimpatikusabb. Ettől még nem fogom lefikázni a másik oldalt, és el fogom fogadni, hogy szerintük az jó. Nekem majd meg más lesz.
+ tudnék!! és 1 s a helyes
sen!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- OLED monitor topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Filmvilág
- Sweet.tv - internetes TV
- Battlefield 6
- EA Sports WRC '23
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest