- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norb55
őstag
válasz
Malibutomi #1958 üzenetére
De azért mint magyar ember, megétetted, mit írtam?
Meg mert kijavítottad, akkor nincs miről beszélni.
-
norb55
őstag
válasz
tejeskifly #1956 üzenetére
Nvidia biztos a DX-re fog támatkozni. AMD meg nemtudom melyik irányba, ő biztos a mantle felé húzna , mert belefecceltek egy csomó összeget. Érdekes jövőnek fogunk szemtanui lenni.
-
norb55
őstag
válasz
tejeskifly #1954 üzenetére
Nem haragszok, de a Kepler a 6×× seria is.Szerintem müködni fog, de majd Abu elmondja .
-
norb55
őstag
Ez nem új grafikai támogatás lesz, hanem útvonal gyorsabb eléréshez. Ha nem támogatná a GTX 6×× és GTX 7×× seria, az elég csúnya volna.
Viszont win 9 kell majd, mert a win 8 nem fogja tudni ezeket az újításokat. Vagy nemakarják hogy tudja.Ki veszi meg az új kártyákat? Aki méggyorsabb sebességre vágyik. Mindig is így volt. De a hardver fejlettségbe előrébb tart mint a szoftver, azt tudom.
-
norb55
őstag
válasz
tejeskifly #1947 üzenetére
GTX 7×× seria már támogatni fogja.Mivel nem a VGA a buta, hanem a DX rendszer van elavulva.
viszont a win 8 nem fogja támogatni csak a win 9 . -
norb55
őstag
Én 80%-os ventivel 80fokon tartottam őket SLI-be. 800MHz-es GPU tuningal.
Első SLI-m, amivel nagyon megvoltam elégedve. Az volt a baja, hogy gyárilag lomhák voltak a ventilátorjai, későn kapcsoltak magasabb fordulatra. De a radeonnál, ha magasabb fordulatra kapcsolod, a szomszéd átszól,hogy nembír aludni. -
norb55
őstag
Persze mert a Radeon hangkeltésre kiváló
Sőt még ébresztőnek is elmegy.
Jaaa meg ha gáz vagy mikrosütő nincs akkor sütőnek is jó, a tojásrántotta, elkészül rajta 100%
Én azt mondom kinek a pap, kinek a paplan. -
norb55
őstag
Igen az Nvidia kártyák ezt is tudják, amit az AMD-k nem . Karácsonyfa
-
norb55
őstag
válasz
Malibutomi #1785 üzenetére
De AMD-n gyorsúlt sokkal többet FUll HD-ba.
-
norb55
őstag
válasz
BlackSoft #1778 üzenetére
Magyarán ebből is látszik, hogy a mantle az AMD "gyenguska "procijaioz lett tervezve.
Amúgy szerintem nemfeltétlenül kellene az intel legbrutálisabb prociját felhozni, attól olcsobbak is ugyanolyan jók.
Azért kicsit feltünő, hogy az AMD teljessen leakar szakadni a directx-ről, és a maga kis világát felépíteni. Megvan neki hozzá minden processzor és videókártya is. és pár év mulva a mantle api is a külön nyelvezete.
Nemakar senkitől függni.2-3 év és szerintem teljessen független lesz.
-
norb55
őstag
Tényleg valaki lökhetne pár teszteredményt a 290-290X -el. Pár beckmarkra kíváncsi lennék .
Dmark 13 extreme teszt például, vagy DMark11 extrém teszt.
-
norb55
őstag
-
norb55
őstag
válasz
Malibutomi #1414 üzenetére
Akkor hova menjek ?
Az a baj a Rendes GTX 780 780TI topicba is az ment.
Ezért lett a fáradt gőzbe küldve a topic.juve600 Én nem egy alkalmazást használok, ahogyk kijön egy új játék azzal játszom, most 4-5FPS-ért cserébe váltogassam a kártyákat?
Valakinek az AMD jön be valakinek az Nvidia, de nincs olyan hogy mindkettőEz olyan mint a 4évszakos gumi a kocsikra
-
norb55
őstag
Én nem fikáztam másokat, csak azt bántok meg aki engem is megbánt. És itt az történt.
Mellesleg helyesírással én is bárkit megtudnák bántani. Magyarország több mint a fele nemtud helyessen írni.Én megértem, ha bárki elüt valamit, és nem az lesz a következő hozzászólásom, helyesírás fogalma.
-
norb55
őstag
Mondjatok érveket hogy AMD melett döntsek, győzzetek meg.
Mit tud az AMD amit az Nvidia nem?Kíváncsi vagyok az érvekre, vitassuk meg.
-
norb55
őstag
válasz
mackosajt #1405 üzenetére
Én a hütésére céloztam nem a nyákra. Kicsit félreérések vannak .
Meg persze az AMD hitegetése, amit csinál, Nállam a 290X CF elég brutális volna, sírva rohannák ki a szobámból, a hangjától.Nállam meg egy kártya felejtős, kevés 1 kártya mind Nvidia mind AMD vonalon. ( Az igényeimnek kevés)
Nem az AMD felépítése a gány, kicsit félreértetek. De nem is akkora sztár, mint hogy azt kelelne választanom.
-
norb55
őstag
Én az AMD kártyáit nem szoktam szidni, de a gyári hütése, elvan b@szva, és ezt az AMD -se látja be, csak árulják mert a sok elvetemült megveszi.
Nekem abból lett elegem, mikor a Mantle folyt még az állmomba is már. Sajnálom, én ilyen vagyok.
Átjött pár AMD emberke az Nvidia topicba és ott sztárolta hogy milyen jó a HD 7990 .
Mikor én az AMD forumor nem is látogattam.Hát utáljanak, nem kötelező, hogy mindenki szeressen, megvagyok pár ember nélkül is az életbe.
Inkább legyek egyéniség, mint más picsaját nyaljam, hogy valaki lehessek .
-
norb55
őstag
válasz
mackosajt #1394 üzenetére
Azért az ételt ne keverd ide, mert ha tudnád mi van eggyes termékekbe, soha nem ennél belőle, de megeszed mert nemtudod mit tartalmaz.
Igen emberek nemvagyunk egyformák, Az emberi faj a legbonyolúltabb az egész világon, kinyírja a körülötte élő természetet, csak azért hogy ő jobban élhessen. Túl nagyok lettek az igények és az elvárások a mai világba már.
Mivan akkor ha megvagyok elégedve egy termékkel és csak azt veszem? Csak az vesz másik terméket is aki az adott termékkel nincs megelégedve.
Egyből az a hibás az elvakúlt aki csak egy fajta terméket választ?
Elég érdekessen közelititek meg néhányan a dolgokat.És igen leggtöbb esetbe 40% de van ahol 100% a különbség. Arról meg nemtehetek hogy tuning hatására az AMD nemgyorsúl, de ez a téma nem idevaló.
Erdei88 Akinek pénze van, bármit megvehet, bármit. De az életet nem
-
norb55
őstag
válasz
mackosajt #1390 üzenetére
Az egy alap 4770K nézd meg légyszives, mi a különbség. Egy szét húzott AMD proci nem éri be.
Ha annyira istenítitek az AMD kártyákat, vegyetek alá AMD procit is, mert nagyon jókAMD procik olcsobbak, 2× többet fogyasztanak. 40%-al lasabbak átlagba akik kihajtják a 290X kártyát. Egy szóval AMD igérget. de az igéret kevés.
miklosss2012 Szemembe te neved kétszinü lesz.
jobb ha nicnevet váltassz. mert a Szemembe elástad magad , Én nem üzletelés szempontjából veszek kártyákat, nem azért, hogy másokat átverjek.
Ez a különbség kettőnk között.
Így leírod a másikat, mikor személyessen nem is ismersz. Nevetséges vagy barátom, Megse érdemled hogy valaha is Nvidia kártyád legyen.Eggyik topikba ocsárolod az AMD-t másik hétem meg 7990-et hajtassz a gépedbe. Tudod mit, megse szólalj.
-
norb55
őstag
válasz
KAMELOT #1384 üzenetére
Intel procik sokkal okosabban vannak felépitve. AMD procik gyengélkednek. Megnézel egy csomó tesztet az AMD procik valahol 100%-al vannak lemaradva az intel prociktól. Intel proci a leggjobb az VGA kártyák kihajtására.
Ezt már régen is tudtam a Mantle az AMD procikkal fog gyorsúlni sokat.
Erdei88 Nem is tagadom, az vagyok. De tökmindegy, mert hiába választanák AMD-t, nem mutatna fel semmi plusz előrelépést. Emlékszem régen a DX 10.1-re mindenki hogy odavolt. Hogy reklámozta az AMD még a dobozon is rajta volt. Közbe meg semmi nem lett belőle
-
norb55
őstag
Engem nem zavar hogy az Nvidia nincs a rivaldafényben . Kit érdekel a mantle? Mikor megmondtam a Radeon lehetne 2× jobb én akkor se venném meg.
Persze 2× jobb soha az életbe nem lesz.Azért mert a Mantle felvan fújva mint egy lufi, engem az zavar.
Csakis Nvidia , márkahüség, létezik még olyan a szemembe.. Sajnálom hogy ezt mások nem követik.
-
norb55
őstag
Ja meg a battlefield 4 a mostani nagy szám. Én megmondom őszintén még kise próbáltam. Majd ha 4k lesz a boltba megveszem. Főleg hogy az AMD-re optimalizálják, és az Nvidián meg bugus lesz az új javításoktól.
Jól csinálják... -
norb55
őstag
válasz
Malibutomi #1318 üzenetére
Én nem a Mantle-t szidom, lesz benne jövő, de sok víz lefog még folyni a Dunán.
Az bosszant, hogy igen még a 780topicba is a Mante nevet hallom nap mint nap.
Az ember saját topicjába is a Mantle jön. Ami még nem is lenne gond, de mikor pár AMD fan örült odajön és elkezdi sztárolni, hogy milyen jó lesz a Mantle. Mikor még semmi kézzelfogható teszt nincs róla.Ez olyan mint az isteni hisz , senkinemtudja hogy van, mégis hisznek benne sokan.
De ettől jobb a tévén keresztül történő rontás levétele, komolyan mondom hogy lehetnek az emberek ennyire elvakultak?
-
norb55
őstag
válasz
Shokkolo #1313 üzenetére
Inkább agybaj, mint kettős élet.
mcwolf79 Amennyivel olcsóbb a Radeon a hónapok során annyival több lesz a villanyszámla. 60watt elég sok hosszútávon.
Üresjáratba is többet eszik a Radeon.
Sokszor azt hiszik az emberek hogy a kevesebb sokszor jobb. Imádom ezt a világot.
Mint említette, az a 30K amivel olcsóbb a Radeon, de annyival nem olcsóbb. max 15K-val. az kimegy villanyszámlára.Néha az olcsóbb drágább. de ez másodlagos kérdés. Mikor nállunk a villanyszámla 26.000 havonta .
Abból a gépem biztos felemészt 10K-t. Radeonnál havonta lenne 11-12K. -
norb55
őstag
válasz
SzlobiG #1310 üzenetére
Ez legyen az életembe a leggnagyobb betegségem. Én sok másba is márka kedvelő vagyok. Nem baj az ha valaki ragaszkodik egy adott márkához. De ne akarjátok már bemutatni a másik annyival jobb, hogy ingáznom kelelne a kettő között?
Nvidia is tud sok extra dolgot, mégse lovagolok rajta, hogy pár játék sokkal szebb az Nvidián.
Ezt felhoznám, mindenki nekem esne az AMD oldalról -
norb55
őstag
válasz
Shokkolo #1304 üzenetére
Mint emlitettem. egy kártyás rendszernél. GTX 780 és 290 között az égvilágon alig van különbség .
Nem tökmindegy hogy 38FPS vagy 39FPS? Azon nincs mit hasonlítani .
Azért választ valaki AMD-t mert a "MANTLE" Eszméletlen előrelépés lesz.
Minden más háttérbe szorúl, tuningolhatóság, hagosság.... csak a mantle. Akkor kérdem én ki visel szemellenzőt?Mellesleg nem Nvidia fanatikus vagyok, mert ha az lennék már rég 780TI SLI lenne a gépembe, csak nézem Nvidia oldalon melyik a jó választás . Az máskérdés hogy nem veszek AMD-t, mert a DX 10.1 és a mantle meg pár hasonló szakmai szologenduma nemhat meg.
Malibutomi Vedd meg a párját. és utána mond azt a 75fokot
Nekem 1 kártyával 65fok. kettővel 82fok. Kíváncsi lennék 290X CF kombora custom hütéssel. és persze víz nélkül, mert a víz más téma . -
norb55
őstag
válasz
Shokkolo #1291 üzenetére
Hogy érdekelne már? Mire azért az 5FPS külömbségért legyek oda a másik oldalon? Ugyan eggyiken 43FPS a másikon 38FPS. Ez a külömbség tudod mi? Szavakat nem említhető külömbség,...
SLI-nél legalább 70 vagy 38FPS . Nah igen ott van külömbség.
Akik átvannak verve jelenleg azok a Mantle oldalon vannak. Marketing csapdába estek. Régen az Nvidia is csinálta ezt a hülyeséget. Szal megér mind a két gyártó egy misét. Elismerem a Mantle jó lesz, de ahhoz rengeg idő kell és addig2generáció lépés lesz mire valamire is használható lesz.
-
norb55
őstag
válasz
mackosajt #1280 üzenetére
Hidegen hagy a helyesírás. Tudomásom szerint, nem nyelvtan órán vagyunk.
Ha meg csak ezzel tudsz védekezni, megse szólalj. (köszönöm)freestyée Hogy látnád a külömbséget, az Nvidia drága sz@ar.
Fúj , úgyérzem átkell váltanom 290X CF-re. Még a végén belém beszélik itt.AMD-nél van EVGA Classified?
-
norb55
őstag
válasz
MiklosSaS #1254 üzenetére
[link]
Ez a külömbség kettőnk között, te még mindig azt hiszed hogy...daveoff Mindennek van következménye. valamiért a másik gyártó okkal kínálja 30K-val olcsobbam.
Az életbe tanúld meg, nemmindig az a jobb ami olcsóbb. Van mikor igen, de nemminden esetbe, ez persze fordítva is igaz.. Nekem megér 30K-val többet, hogy kiveszem a kártyát, és berakom a másikat. nem kell újratelepítenem az egész operációs rendszert. utána nemjó, jön a másik gyártó, megint újratelepítés, az életem fele arra megy el hogy operációs rendszert telepítek, és azon vitatkozok melyik a jobb.
Megmondom neked, eggyikse jobb a másiktól támogatásilag, engem ezért nemérdekel az AMD. jobb egy egyenes úton menni, mint állandóan kitérőt tenni másik irányba.Ha AMD-m lett volna mindig, lehet most is az volna a gépembe.
-
norb55
őstag
válasz
SkyS1gn #1208 üzenetére
Semmi baja az SLI-nek, régen voltak vele gondok, de a GTX 480 után csak egyre jobb, a GTX 780 meg förtelmessen komoly, megnem mondanád hogy 2db 780 dolgozik a gépbe. Jó eléri nállam is a 82fokot, de megy, és skálázódásilag 5-ös . Mindenkinek azt kívánom, akit kicsit is érint a számítógép, legyen olyanba része mint nekem. Leülök és játszok, nem dobál ki hibákkal, nem hangos, és nem akadnak a játékok, (mikro lagok stb ).
Mindenbe belelehet kötni, még az élő fába is.
Pedig állva jobb, egézségessebb
Leld benne sok örömödet a Radeon karikba
-
norb55
őstag
válasz
SkyS1gn #1205 üzenetére
Három évig volt Radeon kártyája
Ő nem az, én igen
Amúgy birod a hangját a kis 290X-nek?
vagy másik szobába van a gép hermetikssan lezárva
Megmondom neked őszintén, hozzámvágnának egy 290×-et, azzal a lendülettel dobnám vissza az illetőnek.
Szégyen hogy az AMD kimert adni egy olyan rossz és hangos hütést. a porszívóm fele olyan hangos . -
norb55
őstag
Persze Starcraft 2 alatt nem is megy az SLI
Félre a viccet, Crysis3 battlefield3 meg minden játék, úgy skálázódik az SLI mintha 1 kártya menne.
Mintha filmet néznél. arra tudnám hasonlítani.Nvidia nagyon jól megcsinálta a több kártya optimalizálását, le a kelappal előtte.
Miért váltanák Radeonra? Eleget idegeskedek én a munkahelyemen, nem kell hogy még a szabadidőmbe is kikészüljek idegileg. -
norb55
őstag
Ez olyan miklos hozzászólás , lehet testvérek vagytok
Jövőhéten meg már te is Nvidiával hajtod a gépedTudom nehéz elhinni hogy az Nvidia jobb, de próbáld meg , 290X meg nem összehasonlítandó egy GTX 780-al
Ja de látom leesett
Hát igen a 290X az sokkal jobb.
Holnap meg is rendelem
-
norb55
őstag
Persze, de a PC az egy örök történelem marad, Azért mert nagyon sokan a konzolokat és más olcsóbb megoldást részesítenek előnybe, attól még a PC nem fog kihalni, igények lesznek rá, csak mivel elég drága hobbi, egyre kevesebb lesz rá a kereslet, de a PC mindennek az attya, nem fogják eldobni azért mert kevesebb rá a kereslet.
Autókba is a Ferrarit nem szüntetik meg mert kevés rá a keresletPC is a világ leggjobb platformja. a többi csak olcsóbb megoldás, mert az aló és a középkategoriába van az embereknek pénzük megvásárolni. Hiába veszel egy Opelt ami 3millió, a ferrari és a többi amiből kevesebb készül , drágább , mégis akinek van pénze rá, megveszi, mert gyorsabb, több felszereltséget kínál.
Az máskérdés hogy a grafika egy átlag ember szemébe full HD-be egésszen minimális.
Lassan otttartunk a PC már csak az egésszen kicsi társadalmat célozza meg. Akik nagyon elvetemült játékosok.Én így látom a jövőt.
-
norb55
őstag
Véleményem szerint komoly meglepetések lesznek itt a jövőbe.
Álltalába a megérzéseim beszoktak jönni, és ez a piac nem szól semmi másról mint az állandú újításokról, és az állandó meglepetésekről. Arra lennék kíváncsi az Nvidia a puszta erővel vagy valami támogatással akar hóditani.CES előadásoknak nemhiszek, az mind csak olyan, mint mikor nézem a TV-be a sok hülyeséget.
-
norb55
őstag
Véleményem szerint rengeteg időnek elkell telnie ahhoz még a Mantle kiforrja magát teljessen,addigra a rivális cég is előfog állni valamivel.
Persze az Nvidia Kepler arhitectura egy buta arhitectura. az egyszerű számításokra alapoz. szembe az AMD bonyolúlt számításával.Világ életbe így volt, a versengés mindenhol.
-
norb55
őstag
Nem lesz hosszú életü a mantle én azt mondom, nagyobb a füstje mint a lángja.
Addig lesz új még az Nvidia nem ad ki valami választ rá.Repi mondta 180 FPS-el megy a battlefield 4
Én meg azt mondom 170FPS-el megy 2560× 1600-ba
Battlefield 3 . A Battlefield4 is ugyan az mint a 3, csak széthúzott motorja van. -
norb55
őstag
válasz
Dark KillerX #1048 üzenetére
Hát nem irigyellek.
Várod a megváltást te is.
Látod Nvidia oldalon nem kell várni semmit, mert nem igérnek semmit
Nállad az AMD proci is nagymértékbe húzza a gépedet.
Intel kell , valami jó forró vérü intel -
-
norb55
őstag
válasz
daveoff #1039 üzenetére
Marketing áldozata az AMD-sek. Nvidia nem igér semmit előre. mégis szuper. AMD fűt fát igér, közbe semmi nemjön. Akkor ki a marketing csapdája?
Nvidia egy buta GPU, mégis az egyszerüségével ottvan a nála 2× fejlettebb AMD melett.
(#1037) Tirexi pontossan, már az ember a saját topicjába is az AMD csúcs gpu-it hallja.
-
norb55
őstag
válasz
Malibutomi #1034 üzenetére
Mert a GTX 780 topicba is a mantle folyik már.
-
norb55
őstag
válasz
->Raizen<- #1031 üzenetére
Ha az AMD kirobbantotta ezt, mostmár az Nvidiának is kikell találnia vaalmit.
Ez a mantle dolog nem fogáig sokáig tartani, már az Nvidia készíti a gyógyszert rá -
norb55
őstag
válasz
TechArtist #994 üzenetére
1 kártyád van?
Akkor neked jó, de 2 kártyánál már más volna a hozzásszólásod. AMD kártyák driverei bugossak.
Egy kártyára jó lehet. -
norb55
őstag
válasz
TechArtist #992 üzenetére
Ezt higgyem is el amit most leírtál?
Sok AMD-s miért cseréli le a radeonokat Nvidiára?
És azt mondják,ég és föld a külömbség.Nekem mindegy, ha neked jó a Radeon, használd.
-
-
norb55
őstag
-
norb55
őstag
Ez a mantle tök jó dolog, crysis 3-is AMD-re írodott mégis az Nvidia kártyákon jobban megy, ha a mantle is erre lesz képes. akkor csuda jó lehet
Meg most mit kezdjek vele, hogy milyen játékok lesznek AMD-re?
Nvidián álló kép lesz ?
Nvidia is kifog találni biztos valamit, csak az nem veri nagydobra.
10FPS-el jobban megy AMD-n 50 helyett 60FPS lesz
Attól én nem fogok AMD-t venni tuti.daneeeeee GTX 780 hol van ?
Meg ilyen tények, állítom aki tesztelte, zajvédőt használt a tesztek alatt
két poroltó a gép melett.Nekem leégne a lambéria a falról a Radeon kártyákkal
-
norb55
őstag
-
norb55
őstag
válasz
TechArtist #962 üzenetére
hütése, fogyasztása, . hangja. , ebből következik az instabilitása.
Jó most nem ekk felhozni a custom hütésüeket, mert ugye tudjuk azt nem az AMD emberei fejlesztették rá, és se a vizet.
Driver hibák. szerintem így összességébe bőven elég
players111 Az tuti.
Bár én azt mondom aki megvan elégedve az AMD-vel, az nem tapasztalhatta az Nvidia stabilitását.
AMD-ről meg mostanába csak csupa rosszat hallok, haverom 3év után áttért Nvidiára, mit győzködtem őt is, mindig csak azzal panaszkodott, ez a driver erre a játékra jó a másik driver a másik játékra.
ÉS neki is az AMD volt a király mert milyen okos és fejlett a GCN aritectura -
norb55
őstag
válasz
#35434496 #958 üzenetére
Kb .
Mindenki úgy is a saját igazát keresi. Erre azt mondom mindenki a saját bőrén tapasztalja meg, az NVidia és AMD fillinget.
Beülhetnénk egy kocsmába, és vitázhatnánk, nah melyik a jobb?
AMD-sek úgyis az AMD kártyákat istenitik, Nvidiások, meg biztos nem az AMD-t fogják
okos az AMD arhitecturája , de a fjleszttők, meg az ellentétje.R9 seriát nagyon elcseszte az AMD, ezt kár szépíteni.
-
norb55
őstag
válasz
Malibutomi #956 üzenetére
A Mantle már kicsit unalmas, még kise jött, de már meguntam, mindig erről megy a vita, milyen jó lesz, stb. ezt mindenki hogy tudja az 5-ös lottó számokat is mondjátok már meg légyszi
Mantle ide vagy oda, talán ad az AMD-nek egy lépcsőfokot, hogy kitudjon mászni a pöcegödörből. de nem fog vele teljessen kijönni belőle. .
Remélem értitek mire cséloztam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest