Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
válasz
keIdor
üzenetére
Konzol?!
Szerintem esélytelen mivel AMD kézben van.
Ez az egyik.
Szerintem van ebben a technologiában potenciál, jövőre egyre több program fogja használni.
Mindjárt lesz értelme HBM1-2-3 kártyákat tervezni asztali szegmensbe amik megfelelő sebességgel tudják használni az RTX.
Ez még nagyon gyerek cipőben jár.
Én személy szerint nem panaszkodok mert én nem játszom BF5 el, csak megnéztem, és kevesebb FPS-re számitottam.
Csak szerintem a skálázodás nem megfelelően van leprogramozva a játék alatt, gondolok arra, hogy a médium és az ultra között sokkal nagyobb különbségnek kellene lennie az RTX beállátsnak.
Azt tudta mindenki, hogy megzabálja a hardvert... ennyi.
Bár én biztos nem kapcsolnám be ezt a lehetőséget még a 2080Ti hosszútávon, de kifogom probálni. -
ÁdiBá
veterán
válasz
rumkola
üzenetére
Igen, igen.
Csunyán megy a 2080Ti. Ráadásul ha tudod hűteni, van benne potenciál, simán megy többet a RAM és a GPU 2 GHZ fölött gond nélkül.
Számomra azért már játszogattam a kártyával eleget, tényleges, látható ugrást jelentett 1080Ti után.
Most picit retrozok, de akkor is
-
-
ÁdiBá
veterán
válasz
üzenetére
Hátésből nem csinálok problémát mert szerintem a viznél otthoni PC-ben nincs jobb hővezető.
1080Ti is rájött gyorsan hogy hiába küzd a 4 radiátor ellen, esélytelen
De amúgy egyetértek veled, nagyon felhiztak ezek a VGA-k hűtés terén, és a vicc az hogy majdnem kevés is. -
ÁdiBá
veterán
válasz
üzenetére
Radeont én nem biztos, hogy mernék újból vásárolni annak idjén annyira megszivatott pár játékban a 290X, hol ment hol nem, mint a magyarnépmesék.
Nagyon nagy diferenciákat okozott játékok terén, azt is elég drágán 150 ezer ft körül vásároltam és hát kb ha 2 honapig meg volt.
Most jelenleg ugyan ezt élem meg az RTX sorozattal amit annak idején ez a 290X csinált.
Egy két játékban bedadog, mondom WTF...
A 1080Ti ehhez képest egy atom stabil szoftveres kártya volt.
Ez csinált már olyat hogy a hajam ketté állt.
De ez mind csak driveres gond, sajnos ehhez nem szoktam hozzá a zöldeknél, ennél igényesebbek szoktak lenni.
Látszik a fiúknak, hogy még nekik is nagyon új az RTX, mert a driverei kalap szarok. -
-
ÁdiBá
veterán
válasz
snecy20
üzenetére
1080 Strix ROG 225 ezer ft vettem,
1080 Ti Strix ROG 289 ezer ft volt nekem,
2080 Ti DUAL 489 ezer ft.
A 1080 asom kb ha fél évig megvolt, adtam is tovább ahogy jelent meg az új 1080Ti.
Most lényegében a 1080Ti váltottam le a kapható leggyorsabb VGA-ra, ez miatt esett a döntésem 2080Ti-re.
Nézegettem a 2080 - is, de hát...nem sokkal hozott volna többet. -
ÁdiBá
veterán
Eleve ha ránézel egy 2080Ti nyákra meg egy előző generaciós nyákra egyből arra gondol az user sokkal bonyolultabb a felépítés.
A 2080Ti megse közelití azt a letisztúlt nyákot mint amin a 1080Ti volt.
Gpu tekintetében is baromi nagy... nem is láttam az elmúlt években ekkora egységet. -
ÁdiBá
veterán
válasz
keIdor
üzenetére
Igazad van, jelenleg hiányzik valami új a PC iparra azt nem mondom hogy hardver inkább szoftver téren, haver is most tolja ezt az új Rockstar alkotást.
PC-re nincs jelenleg semmi.
Visszalépést nem akartam csinálni, 1080Ti leváltani 2080 ra nem akartam, csak gyorsabbra.
Ez miatt ha jelenleg nem kapok mást legalább erőből elvan látva a vas rendesen.
Ezt overwatch alatt olyan szinten mutatja is hogy 165 fps ről megse mozdul a kijelző.
Több játékot megnéztem, és győnyőrű ahogy fút.
Pont az a szint mikor már érzed hogy nem egy 1080Ti használsz.
Egyedül egy játékban csalódtam az a Rise of TombRaider, ott többet vártam volna a Turintól ezt fentebb meg is találod.
Nyilván a mimum fps-ekben 30% hoz egy TDP által kitolt vizes blokkos 2050 Mhz járatott fix 1080Ti-re, ami azért nem rosz.
Abban egyetértek hogy kb dupla annyiba kerül a vas, ezért pedig 30% kaptam?!
Nagy üzet.
De remélem lesz ez még több is. -
ÁdiBá
veterán
Nincs magyar, ez tényleg igy van.
Nekem is G910 Orionom van, hosszú i betü levesbe...
De most csalodtam hogy meghalt a görgő a G903 egeremen. Garanciális úgy hogy viszem vissza hozzájuk, hogy WTF... volt ez fiúk...
***Belostolok egy overwatchot a szarotok miatt...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#36253) t72killer Februárban érkező METRO én pl nagyon várom. Az összes részt végig toltam, RTX is bevan rá harangozva, hogy most a fiúk engedélyezik - e a brutális teljestménye miatt.
Én reménykedem benne hogy az RTX tudást is áttervezik és rájönnek nem kell minden egyes sugarat kiszámoltatni a kártyával.
Mert azért sokan használnak 2080Ti-nél gyengébb VGA, az RTX 2070-2080 és majd a társai.
Nem lenne túl jó marketing fogás, hogy igen tudja az RTX a sugárkövetést csak 10 fps tempoval. -
ÁdiBá
veterán
válasz
keIdor
üzenetére
DirectX 12-ben sokat újít az NVIDIA Turing architektúra
Sugárkövetésre gyúrja ki az új GPU-ját az NVIDIA
De folytathatnám a sort. Ezek mindben van valami ami miatt potenciális termék lehet számomra, ezeknek kipróbálása kihasználása.
Annak idején a 1080 - 1080 Ti nem tudott semmit, egyetlen egy új dolgot nem hozott az asztalra, csak erőt, semmi mást, ez ahhoz képest teli van lehetőségekkel. -
ÁdiBá
veterán
válasz
üzenetére
Ez már régen elkezdődött, én soha nem akartam hogy dögöljön meg az AMD, én mindig is tudtam hogy ha nem lesz rivális bajban leszünk.
Most jelenleg ott tartunk hogy nincs, mi történik ha nem veszel 500 ezer videokártyát?! Semmi.
Nvidia úgy fog ezentúl játszani az árakkal ahogy akar, nem beszélve hogy már voltak kacsa információk egy új Titánról ami veri a 2080Ti, mennyi lesz?
Másfél millió? Hidd el valaki még annyiért is megfogja venni.
De amúgy belegondoltok nem csak a VGA árak ilyenek, 10 éve 200-250 ezerből olyan gépet raktál össze megszolalt, most már ez kb 500-600 ezer az a szint. -
ÁdiBá
veterán
válasz
keIdor
üzenetére
Itt a lényeg az hogy van... szivesen megvettem volna az 500 ezres Radeont is ha olyat nyújt amiben látok jövőt, jobb teljestiményt, fejlettebb technologiát.
De igy igazából egyetlen egy kártya volt a polcon.
Alatta végig zöldekkel.
2080Ti-2080-1080Ti-2070-1080-VEGA64? WTF?
Hol van az AMD? Sehol... nézzetek már meg egy tesztet, az első 6 kártya némelyik játékban végig nvidia.
Mit vártatok?
Igazából saját magunkal versenyzünk.
Ott van a Rise of TombRaider tesztem, azon a beálltáson úgy szaggatna a radeon öröm lenne nézni.Na bazz meghalt az egerem.
Nesze jó kis logitech G903
(#36243) rupszi Én fikázhatom a 2080Ti, nekem az van! Te nem!

-
ÁdiBá
veterán
válasz
üzenetére
Azért kerül a 2080Ti is jelenleg ilyen áron, mert a kedves gyártótók egy hulladék, semmit nem képes felmutatni évről évre.
Azért marad a játékosnak az nvidia high-end szekcióba.
Igazából az AMD kellene felgyujtatni mert most már mindegy hogy a piacon jelen van vagy sem, egyszerűen nincs befojása a kártyák árazására.
Ezt a hülye is látja, hogy igazából ha maximumon akarsz játszani sok FPS nincs hozzá radeonod.
Ez a baj, ez miatt 300 ezeré mennek még a 2 éves 1080Ti kártyák is.
Úgy hogy az igazából a legnagyobb bullshit cég az AMD, nvidia megdörzsöli a markát.(#36239) rupszi
VEGA64-re cserélted le a 1080Ti?!
Téged sem az eszedért szeretnek otthon
-
ÁdiBá
veterán
válasz
üzenetére
Nincs húzva, nem nyúltam hozzá a kártyához, TDP meg órajellel még nem foglalkoztam.
3DMarkot azért nem linkeltem mert ott pl 50% hoz zsinorba az új RTX, de nyilván az szintetikus teszt.
Most belegondolok, hogy ez a kártya kap egy blokkot, vizet, TDP kitolt értéket, órajelet, hát kösse fel a liberoját az AMD, mert ezt a következő 5 évben nem fogja lealázni ezzel a tempojával semmivel.
Amúgy meg hova igy sietni, a csori AMD az előző 1080Ti EK blokkosom megette vacsorára
Keresztbe lenyeli az összes Radeont, hadjuk már, mit vártok töllük még?
Akinek eladtam ő is Radeont használt, mondtam is neki, hogy ez már nem az szint amit a pirosak megtudnak közeliteni.
De azért örülök hogy felkeltette az érdeklődésed a tesztem, szivesen futtatok neked bármilyen tesztet. -
ÁdiBá
veterán
válasz
Shkiz0
üzenetére
Szerintem semmit nem fog az AMD reagálni rá, nem tud...
Gondolom őket inkább szoftveres dolgok érdeklik jobban, hogy a rengeteg dolgot a VEGA kitudja magából adni egy játék, program futtatása közben.
CPU vonalon is AMD nél kellett ez a Ryzen, igaz annyit értek el vele hogy felébredt az LGA2066 / az LGA1151 v2, és jönnek az ujabb Intelek.
Ha számitási teljesitmény kell sokmaggal ott van az LGA2066, ha játék ott van a verhetetlen i7 8700K, egyszerűen az Intel nem sok piacot akar engedni a rivális AMD-nek, de szerencsénkre egy kis árverseny kialakult... ha nem is nagy.
Viszont az Nvidia meg már azt csinál amit akar...
Mit művel a Titan V... 1 millio forintos áron... jó professzionális vonalra, és játékokra is. -
ÁdiBá
veterán
válasz
Petykemano
üzenetére
Én mint egyszerű felhasználó, csak annyit látok az egészből hogy asztali 3D Gamer vonalon jobb helyzetben van az nvidia.
Valahogy a 1080 is jobb választásnak tűnik játékra mint a VEGA jelenleg.
Hallottam hirét, hogy jönnek olyan driverek amik sokat fognak hozni az AMD-nek, ezeket is mai napig várják a VEGA felhasználók. -
ÁdiBá
veterán
Ne viccelj már, az AMD tudja mindenki hogy papiron jobb mindennél, De már egy 1080Ti keresztbe lenyeli ha egy átlagos háztatársba bekerül, egy átlagos felhasználóhoz.
Szerinted a mostani Volta?
A Pascal ellen nem tud versenyezni mai napig a VEGA?!
Most miről van szó?
Szerintem két vega nem érné be a Titan Voltát.(#31846) Abu85 Ezt azért nem értem, mert van kint professzionális kártya az nvidia cégtől HBM2 vel rendelkező 16 gigás modellek, amire nem is tudsz rákötni monitort, mert nem arra való.
Most ezen ugyan úgy minden adott.
Nyilván nekem is feltünt hogy sok dolog hiányzik a kártyáról. -
ÁdiBá
veterán
válasz
Yutani
üzenetére
A Titan mindig is olyan célközönséget célozmeg az utobbi években, hogy eleve nincs szó semmilyen versenyről, mert a maximumot hozza.
Ha végig nézed a Titanokat, és a megjelenési dátumokat, mindig messze az AMD fölé tervezte az Nvidia, ki ha én nem stilusban, ezzel is jelezve a világ felé, hogy.:
HAHÓ, NÁLUNK VAN A VILÁG LEGGYORSABB VIDEOKÁRTYÁJA, tessék rendelni.
Kb a Titan az erre hivatott.Én szerintem az Nvidia tud valamit, hogy a Radeonnál készülnek valamire, ez miatt gyorsabban léptek.
-
ÁdiBá
veterán
ABU ebből mikor szereztek be egy példányt kiprobálni mit tud?
Megérkezett a Volta. -
ÁdiBá
veterán
Az én kártyám meg 70 fokon üzemel, de őszinte leszek, leszarom mert messze jobb mint a 1080 és AMD társai...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#31735) ->Raizen<- Teljesen jó, kinek mire van igénye, mit tehet meg... nem vagyunk egyformák.
Én azt mondom azért nem kell ezeket annyira félteni, hogy most 70 fokos egy videokártya.
Úgyan úgy müködnie kell egy 1080-1080Ti kártyának 90 fokon is mint 60-on.
Nyilván a 60 fokon tovább Boostol, amúgy tapasztalatom az az utobbi szériákkal, hogy kezdi elvesziteni a tuning értelmét. -
ÁdiBá
veterán
válasz
TTomax
üzenetére
Szerintem sem kerek valami, hiszen ha pár 4K tesztet megnézel, akkor van olyan, pl Rise of Tombraider ahol közel 100% gyorsabb a 1080Ti mint a 1080.
Én nem hiszem hogy teljesen rendben van ehhez a játékhoz az nvidia driverei.
De azt sem tartom kizártnak, hogy az AMD *jövőbe mutató fejlesztései itt előtérbe kerültek.
Mindenhol ezt látnánk, már adnám is el a 1080Ti.
De sajnos ez most valami egyedi eset. -
ÁdiBá
veterán
Aha és akkor vegyél egy VEGA 64, azt is kapsz ilyen áron, megfelelő hűtéssel.
Akkor mi van?! Ja hogy semmi, hát ez az.
Látod azt a grafikont?
A GTX kifizetsz 280 - 300 ezret, csak ott azt kapod amiért fizettél. Míg egy VEGA64 Liquid szintén ennyit kérnek, akkor már nem is olyan nehéz dönteni, nem igaz?!
Soha a büdös életbe nem fogja ez a VEGA beérni a 1080Ti. Az valami álom amit az AMD szemek előtt rebegtetnek.#30617) olle Jó ilyen szinten ne merüljünk már el a részleteknél.
Valaki annyiért vesz autót mint amennyit a másiknak a háza ér. .
Amúgy itt szoftveres, és driveres problémákra utaltam. Erre most jössz az árával. Hát figyelj a jót meg kell fizetni, a szart is meglehet, csak nincs értelme. -
ÁdiBá
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
7900X is szépen viszi. Bár nekem most 4,5 megy.
-
-
ÁdiBá
veterán
válasz
üzenetére
Örülök hogy tetszik, gondoltam valamilyen betegséget kellett hogy terjesszen a GTX1080, hogy egy papiron, mindenben jobb választás mint egy VEGA64, ennek ellenére még is ezek a tapasztalatok.
De ezt is tiszteletben tartom. Gondolom dolgozol, vagy bányászkodsz, ahhoz különösen jó a VEGA, de játékra, hát...Amúgy visszatérve a szoftveres gondokra, én az utóbbi években pont fordítva tapasztaltam, hogy sajnos az AMD nincs a helyzet magaslatán a driver, és szoftver szinten.
Ezt az is bizonyítja hogy sajnos még mindig nem tudjátok kihasználni a drága hardvert. -
ÁdiBá
veterán
válasz
üzenetére
Hardveresen vírusos*** volt az nvidia kártya, vagy túl jó volt az neked?!
Ismerős érzés, én is így éreztem utoljára AMD-vel, ez nagyon szar nekem érzéssel.
Elvetemült felhasználó vagy, nem is baj, ilyenekre van szüksége az AMD-nek, már rég lehúzná a rolót ha ilyen felhasználók nem lennének.(#30116) Asbee Nem baj az, szép dolog a márkahűség, legalább ez van nekik.

-
ÁdiBá
veterán
válasz
üzenetére
Akkor meg értelmetlen volt a csere, számomra a csere ott kezdődik hogy legyen gyorsabb a gép, ez miatt cseréltem az SSD, Monitort, Processzort, Memóriákat, mindent.
A 1080 azért adtam el mert kevés volt számomra.
A 1080Ti se mondanám törhetetlen haderőnek, ha jön a Volta egyből vevő leszek rá ha ennél többet tud.
Én nem így gondolkodom hogy nekem ez elég... meg az elég... de hogy is. Nincs elég gyors számítógép a piacon.A GTX1080 könnyedén hűthető volt azért, és közel 100W eszik többet a piros a tesztekben, ez miatt sem említeném a kártyáddal egy lapon.
A Tied többet fogyaszt mint az én 1080Ti ami mellett, megszólalni nem tud még az AMD teljesítményben, ez a bajom az egésszel. Az ár annyira nem lényeg.
Én megvettem volna az AMD is 300 ezeré, ahogy ezt, ha a 1080Ti re ráver 20% ot. Max, cseréltem volna monitort.Nekem a kettő üti egymást, amit ABU szokott mondani, hogy a kártya nagyon korszerű, nagyon jó nagyon szép, akkor miért fogyaszt ennyit? Tudomásom szerint ahogy fejlődik az ipar annál jobb teljesítmény fogyasztás mutatóval kell rendelkeznie egy hardvernek.
Ez a zöldeknél igaz is.Utoljára a 980Ti evett 340W TDP, lásd most a 1080Ti jár 320-nál dupla olyan sebességgel.
Úgy hogy én személy szerint jobb alternatívát látok az nvidiában mint az AMD kártyában, mai napig, 1080 vennék mint VEGA64-et. -
ÁdiBá
veterán
válasz
üzenetére
Egyértelmű hogy a VEGA szériát csak vízzel lenne szabad árusítani.
Most veszel egy ref kártyát, nagyon meleg, folyamatosan a gyári értékeken muzsikál semmi boost, tuningot felejtsd el, kb így nézki a custom is, nem sokkal jobb a helyzet azoknál a kártyáknál sem.
Semmi értelme felső kategóriás kártyát vásárolni ha pont a teljesítmény ami befolyásolja a hardver működését.
Gondolom én is VEGA 64 et azok vásárolnak akiknek számít az FPS.Én csak viszonyítani tudok a kártyám által termelt hő miatt, milyen nehéz lehet a VEGA felhasználóként élni.
A 1080Ti 320W TDP-vel is olyan hőt termel 2050 Mhz-nél, hogy a STRIX hűtő, és sok sok VIPER ventilátor gondoskodik a kártyára kötve, hogy a hőt kivezessem a gépházból.1,094 - 2067Mhz - 320W - 60 fok
1,094-1,081V - 2050 Mhz - 320W- 66 fok
1,081-1,070V - 2037 Mhz - 320W- 68-69 fok ez a plafon amit nálam megy a Ti. -
ÁdiBá
veterán
válasz
gainwardgs
üzenetére
Leszedem én is, megnézem mit tud a 1080 Ti OC.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
üzenetére
Még a végen beéri a 1080 a Vega64. Csak ne zabálna annyit...
Ha mind a kettő hasonló áron van, jelenleg jobb megoldásnak tűnik az nvidia. 8GB - 8GB 100W kevesebb fogyasztás, brutál tuningpotenciál.
Kívancsi vagyok hogy ez a helyzet mikor fog változni. Mennyit hoznak a driverek... -
ÁdiBá
veterán
Sziasztok,
A multi gpu megint ütött, [link]
Fury X és egy VEGA...
Nekem kevés csak az eredmény? -
ÁdiBá
veterán
145-165 FPS szeretnél játszani egy Gszinkronos monitorral 1440p felbontásban.
Látod, ha végig gondolod mindjárt nincs is olyan messze a 280 ezres GTX1080Ti kártya az elképzeléseidtől.
Hiába veszek 50 ezeré Radeon-t vagy Nvidiát. Mit érek el vele?
Én lennék az első között az az ember aki megvásárolná a VEGA kártyát ha az elképzeléseit hozná, de figyú a 1080 eladtam mert kevés...
Nyilván mi vagyunk a legnagyobb lámák hogy ennyiért vásárolunk nvidia kártyát, de hát, adj radeont ami ezt hozza....
Tudod, keres kínálat törvénye itt is érvényesül. -
ÁdiBá
veterán
válasz
Erdei88
üzenetére
Szurkolok neki erősen de én már a fogyasztás mérőnél kiakadok, figyeld 1080Ti használok, még ez barátibb TDP értékkel rendelkezik, ezt alig lehet hűteni olyan batár hűtőkkel, nézz meg egy Strix 1080 és egy Strix 1080Ti, szó szerint majd két kiló a kártya... a sok szartól ami hűti a memóriát, chipet, mindent.
Most egy VEGA kártya otthoni felhasználásban csúnya értékeket fog mutatni ekkora fogyasztás mellett.
Nem beszélve arról ha mellette használsz, egy két SSD a lapodban, ami szintén termeli a hőt...
Nekem a fogyasztás teljesítmény mutatóval van a legnagyobb bajom, remélem ezen is javít a driver. -
ÁdiBá
veterán
válasz
Puma K
üzenetére
1080 az tuning császár, a 1080Ti már kevésbé...
(#29602) HSM Ez bizony egyszerű keres kínálat törvénye...
Konkurencia nélkül annyiért adom el a terméket amennyiért nem szégyellem, hiszen kifogja azt állítani hogy ez nem ér annyit?!
Megfogják venni, mert más piac vezető nincs.
Lásd Nvidia, és Intel az elmúlt években. -
ÁdiBá
veterán
Most amúgy a VEGA-ról mikor jönnek a játék tesztek?
Veszek egyet a 1080Ti mellé és berakom VEGA gyorsítónak, állítólag a Windows 10 mindent tud.
Én is kezdem már unni ezt a hogy egymásnak dobáljuk a számokat, milyen a VEGA milyen lesz a VEGA, mit tud mit nem tud, de igazából fizikailag egyik oldal se tesztelte még le, hogy milyen.
Úgy hogy jó lenne már tényleg valamit látni ebből a fantasztikus új kártyáról.
Valami X800 szériát megismételő siker lehet a levegőben?!Nagyon sokat olvastam már róla hogy milyen sikeres milyen fejlett a kártya.
De én mint egy átlagfelhasználó megveszem, berakom a gépbe, és a 120 fps Overwatch helyett csinál 180 fps, nekem ez számít, illetve számítana.
Többi meg nem nagyon érdekel mert évente másik kártyám van. -
ÁdiBá
veterán
válasz
Petykemano
üzenetére
Ahogy tapasztalom a játékokban, magas órajel 4 maggal a nyerő.
Eddig ez volt a tendencia. -
ÁdiBá
veterán
Volt AMD is még ezek előtt, na az volt pénzkidobás.
(#28856) rupsz 2600K és a 7700K között mennyi volt a fejlődés?!
Szerintem ne erőltessük ezt a témát, mert évek óta nem lehetett hasonló teljesítményű AMD vásárolni, így az Intel saját magával versenyzett...
Vagy szerinted FX kellett volna vásárolni, vagy valami APU-t?! Szarból fosba lépni?
NA ne...de nem érzem, hogy kevés lenne - Ez pl, sok dologtól függ, mit mikor miért érzel kevésnek szindróma.
Valaki azt mondja folyamatosan 165 - 144 FPS Gszinkronnal, valaki áhh hülye vagy?! 60 fps-nél már álom kategória. -
ÁdiBá
veterán
válasz
Petykemano
üzenetére
Nekem ez egyáltalán nem probléma, mindenki azt vásárol amit szeretne, illetve amire van pénze.
Nekem lehet bármilyen gyors az AMD, én a 2600K óta folyamatosan Intel választottam.
2600K-3770K-4770K-4790K-6700K és most 7700K-val gazdagodtam.
Nyilván nekem se lenne rossz ha már ebben a szegmensben előkerülnének a 6 magos processzorok.
VGA-ban szinten főleg csak nvidia.
GTX780Ti majd SLi, GTX980- 980Ti majd 1080 és most 1080Ti, úgy hogy nem túlzás ha azt mondom pár terméket kipróbáltam.
AMD-nél egyedül a 290X használtam utoljára, de nem voltam vele maradéktalanul elégedett, ez miatt nekem lehet bármilyen áttörés a VEGA, jövőre is a Voltával fogok kisétálni a boltból. -
ÁdiBá
veterán
Csak úgy válaszoltam ahogy azt ő tette egy szakmai topikban. Mert ugye a kolléga feltett egy kérdést az AMD - vel kapcsolatban, erre írja, hogy menjen inkább éljen picit.
Mi ez már?! Tudjuk mi nagyon jól a választ, miért nincs készlet, miért nincs sehol a Vega, és sorolhatnám, illetve milyen bevételekkel dolgoznak a pirosak.
Ráadásul mikor kijött az új AMD processzor mindenki megmondta, hogy az Intelnek esélye sem lesz mert nincs semmi tartalékuk, új szériájuk, itt szakemberek mondták azt hogy az Intel közeljövőben nem fog tudni semmit lehozni a piacra.
Körbe néztetek?! Ti hisztek még a mesékben?!
Úgy hogy kettőnk között nem én élek álomvilágban, ha tetszik, ha nem. -
ÁdiBá
veterán
válasz
üzenetére
Ezzel én is így vagyok, vagy most ezt miért írod?!
Ne nekem ne sírjál hogy lassú a géped...
Be kell sétálni egy informatikai boltba és vásárolni kell... ennyi az egész.(#28839) Puma K Az lehet hogy velem van a baj, hogy nem AMD-vel tolom, ez miatt nem is élek! Most már értem!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ÁdiBá
veterán
Szerintem annyira nincs lemaradva az nvidia itt ahogy a többiek gondolják. GTX970 1600közeli cudával hoz ilyen teljesítményt. Ezeket belegondolva. Nem rossz. Mindenestre a játék nem az én világom. Elég szépek a képek. Tetszetős.
-
ÁdiBá
veterán
GTX980 OC 1525/1950Mhz-vel belehet szállni?

Ehhez kell az egész játék, már mint a Sniper Elite 3?! -
ÁdiBá
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Ha elég sokat játszol egy bizonyos programmal illetve végig pörgetsz vele több játékot is szerintem azért jobban becsülöd a hardvered hogy nem egyik napról a másikra cseréled.
Én elég sok StarCraft2 játszom mai napig. Több ezer parti után.
Személy szerint engem akkor fog érdekelni a mantle ha átlagossá válik.
Most egy-két játék miatt ami számomra egyáltalán nem is motiváció, sőt, még meg sincs nem fogok rá hajtani.
De jelenleg semmi hátrányát nem látom, hogy nem támogatja a grafikus kártyám.
Egyszerűen nem érdekel.
Persze, ez az én véleményem. -
ÁdiBá
veterán
Sajnos tényleg nem tudom, hogy egyedüli kártyaként próbáltam ki a hűvösebb, alul feszültségezett funkciót, vagy Crossfire-ként.
Abban biztos vagyok, hogy még tőled kaptam a tanácsot a HD7970 illetően hogyan lehet halkabbra állítani a referencia hűtőt ha nem minden FPS elérése a cél. -
ÁdiBá
veterán
Èn is használtam 7970 ref kártyát. Hangosabb még alulfeszelt állpotban a 780 ti kártyánál. Amugy ez sok dologtol függ. De véleményem szerint mind két terméket belehet csendesre àllìtani megfelelő tapasztalatokkal. De azért tegyük 780Ti és a HD 7970 csùcs termékek voltak. Picit hangosabb ez szerintem megbocsájtható.
Ne bántsátok szegény Norbit. Én ismerem személyesen. Nincs vele semmi baj. Fanatizmusa szol belölle. Nem is használt 10 éve se AMD procit se Radeont. Igy számára a piacon a boltokban nincs is más doboz. Tapasztalatlan. Én pedig mondta már neki, hogy amit művel azzal csak lejáratja magát.
-
ÁdiBá
veterán
Szerintem sok ember foglalkozik a témával. A Mantléval.
Ahogy olvasom a soraidat egyértelműen zavar, hogy nem az nvidia geforce videokártya van a rivaldafényben.
Hiszen, a Mantle forradalmi újítást hoz aminek tudása, támogatása nem található meg a zöldeknél nem beszélve az Directx teljes körű kezeléséről.
Sokan felhozzák, hogy mantle így mantle úgy.
Én egyáltalán nem látom rossz jövőképnek ezt az új APi, ami inkább zavar, hogy jelenleg nvidia vonalon nincs ilyesmi terv. -
ÁdiBá
veterán
Azért tegyük hozzá hogy a mikro lagokat valaki látja az adott játékban valaki nem.
Valaki érzékeny rá valaki kevésbé.
Valaki fikázza a monitorokat hogy lassú az FPS játékokhoz, valaki meg azt se tudja mi az hogy válaszidő. -
ÁdiBá
veterán
válasz
daveoff
üzenetére
Persze mikor kikapcsolom egy két játék alatt a CF-et, maga a 7970 es jó volt...
Voltak olyan jelenségek amik megmagyarázhatatlanok voltak.
StarCraft2 alatt olyan textura özön volt hogy öröm volt nézni!(#1203) Cris99 Veled ellentétben én nem a levegőbe beszélek és használtam mind a két rendszer.
Azt hiszel el amit akarsz... -
ÁdiBá
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Nem feltétlen ugyan is volt szerencsém, van is szerencsém nyomon követni egy GTX780 Sli ami kifogástalanul megy.
MrNorb még egyszer nem írt hogy valami probléma lenne az SLi-vel.(#1185) ricshard444 Ezzel teljesen egyetértek veled.
Nekem ez jelenleg bevált így nem biztos, hogy elfogok a zöldektől térni.
Tiszteletben tartom mindenki más véleményét is, és egyik oldalt se sztárolom mert megvan a maguk hibái.
Köszönöm! -
ÁdiBá
veterán
válasz
üzenetére
Szerintem nincs értelme erőltetni ezt.
GTX780Ti olyan dolgokat nyújt a játékokban amit sajnos nem minden esetben lehet elmondani a rivális félről.
Ez pedig a stabilitás.
Mióta ezt használom a fejem nem fáj, nem hangos, nem melegszik, szét húzhatom, úgy gyorsul mint a mérgezett.Nem érdemes tesztelgetni. Nem kell még benchmarkse hozzá. El kell indítani egy pár játékot és játszani kell.
Észre veszi az ember a különbséget.
Én észre vettem. Igaz nekem 7970CF és 280X CF.
Nem ugyan az amit a két gyártó nyújt ezt el kell fogadni...
Esetleg amiket játszom jobban megy az nvidia grafikus kártyán. Ezt is megtudom érteni.
Amit nagyon szeretek a zöld oldalon hogy berakom a VGA az alaplapba, elindítom a gépet, feltelepítem a driver-t és megy. Azzal játszok amivel szeretnék és mindenhol a kártya dorombol szépen.
Radeonnál feltelepítettem a drivert HA SIKERÜLT!, egyszer kétszeri befagyás után szórakoztam.
Majd ha sikerült feltelepítenem a driver-t előjöttek egy két olyan jellegű hibák amitől téptem a hajam. Hiányzó DLL, mondom mi a pics@. Persze azzal is lehetett játszani, de volt vele szenvedés.
Nvidia.: megveszed berakod, driver telepítesz, játszol.
AMD.: megveszed, berakod, felkészülsz a lehetetlenre és ha minden jól megy játszol.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen3 WUXGA Touch i5-1245U vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS W11 Pro Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)