Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#155941) KERKO


KERKO
csendes tag

Jó gyors voltál, helyben volt az eladó? :D
Amúgy javarészt az összes használt dologra költeni kell, csak az nem mindegy hogy mennyit, viszont képek alapján jó állapotúnak tünt, mondjuk az igazság belül rejlik, hiába szép egy váz, ha a belseje rohad.
Az viszont plusz pont, hogy éles, jó minőségű, sok, közeli képeket rakott fel róla.
Én a páromnak nézegettem sokáig 26-os kerékpárt facebookon, testbikeon, de kb a 80%-a a nézett kerékpároknak, vagy régebbi képpel volt fent, vagy csak egy távolabbi kép volt róluk a madárlesből, közeli képeket kérésre se kaptam a legtöbbtől,
vagy a másik véglet, hogy jó a kerékpár de az eladó egy lusta...nem írom le micsoda, mindenki képzelje oda.
Egy rövid sztori, nem akarok ódákat zengeni,
2 sráccal is befürödtem testbikeon ebből itt az egyik. Hajnaldó voltam másnapi indulással, alkudozás nélkül 150ezerért átvenni egy kerékpárt egy 300km-el odébb lévő városból, 4 óra lett volna a vonatút, és még aznap benyögte a srác, hogy házhoz tudnék-e menni, ge...én ott kiégtem, leutazok 300km-t de még házhoz is menjek egy totál ismeretlen városban, én nem tudom, valaki ilyen jó helyen dolgozik hogy 20 perc várakozást, egy gyors átnézést nem ér meg 150ezer forint vagy mi van az emberekkel? Azt hinné az ember ha már bicajozik akkor 20 percnyi mozgás van benne. Na mindegy, ezt még indulás előtt vissza is mondtam akkor, köszöntem neki a lehetőséget xD Ha ennyit nem ér meg ez a pénz.
Szegényem azóta is hirdeti. :/

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.