Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rage47
veterán
A kollégám, akinek szintén van, azt mondta, hogy nincs xboxclips / dvr -szerű oldal PS4-en.
Szerintem egyszerűbb az, hogy magától feltölti a videókat. Nyomok egy X-et és itt is van a videó... -
hitchins
őstag
-
pzstm
titán
válasz hitchins #39643 üzenetére
lehet, mert akkor maga az accod is magyar régiós csak a konzol nem...és számlázási címnek mikor megnézi hogy HUNGARY hanyatt vágja magát
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
tunkiih
őstag
Legjobb konzol csak személy szerint van, de viszont mindkettő jó.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hitchins #39633 üzenetére
Lol. Arra értettem, ami meg is történt, most mindenki azt nézi miben különbözik a két gép.
Amit itt és most be is fejezünk, semmi keresnivalója a One topikjában hogy melyik gép jobb, főleg mielőtt flamewar, vagy felbontásháború alakulnak ki a dologból.
Akit érdekel a téma, az keresse fel a Melyik konzolt válasszam? topikot, és ott beszélje meg a dolgokat.Innentől kérlek titeket hanyagoljátok a két gép összehasonlítását itt. Köszönöm.
Live-Die-Respawn
-
Rage47
veterán
a Windows 10 xboxra is akkor jon, mint desktopra?
-
appleGjuice
tag
Tudom, hogy volt már, de nem találom (ne kövezzetek meg ) A witcher 3 xbox store-os digitális változata is biztosan tartalmazza a magyar feliratot?
-
pzstm
titán
alapjaiban pont a kernel fog legnagyobb mértékben megegyezni, megsúgom az most is eléggé hasonló, csak rétegesre van kialakítva ugyebár és Hyper-V-vel összekapcsolva.
Én kora őszre saccolnám, valamikor nyáron preview memberek már tolhatják majd az tuti
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hülyén fogalmaztam, bocsánat. Tudom hogy a kernel nagyjából egyezik, de a lényeg, hogy nem ugyanazt a rendszert kapjuk meg mint a PC-sek, hanem lesznek benne módosítások, pont az általad említett Hyper-V miatt.
Megjelenéshez:
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
godzsy2
senior tag
Zolar! Nem játszol véletlenül PS4-en COD Advanced Warfert? Érdekelne mennyire laggos PSN-en a játék. Az elmúlt két hétben XO-n a pingem egyáltalán nem akarja a full térerőt mutatni, egy csík mindig hiányzik. Most vagy van valami probléma a szolgáltatómmal, vagy az MS egyik szervere esett ki, de most eléggé laggos a játék.
Nameg azt is elképzelhetőnek tartom, hogy a játék kezd kifulladni, egyre kevesebben játszanak vele és egyre távolabbi játékosokkal rak össze egy lobbyba. Európában elvileg több PS4 kelt el, mint XO, ezért érdekelne, hogy PS4-en mennyien játszanak.
XO-n most elég zavaró a lagg, többet mérgelődök miatta, nem élvezetes a játék. Ha PS4-en többen játszanak vele, akkor nekem akár még a konzolváltás is megérné, csak sajna nem tudom letesztelni sehol. Venni meg nem akarok lutrira, mert ha ott is laggos a helyzet, akkor az csak pénzkidobás.
-
B3ny00
aktív tag
válasz appleGjuice #39662 üzenetére
En úgy tudom igen lesz magyar nyelv.
Xbox One GamerTag : Gyurisub | Subaru Impreza Gc8 | Htc One | Htc One X+
-
L_YKing
addikt
Youtubeot miert nem tudok hasznalni xboxon ugy hogy kozben telon iranyitom? (i5s)
Csak smartglasson megy, de ott meg sz@r
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
hitchins
őstag
Heti akciorol van valami hir?
-
Dazsar
aktív tag
Üdv, tudna nekem valaki segíteni port nyitásban? mert hiába csinálok bármit is, istenért nem akar open lenni.... -. -
"Akárki lopta el a bankkártyám, kevesebett költ mint a feleségem"
-
adrian94
őstag
Lehet már tudni mi lesz a májusi Games With Goldban ?
[ Szerkesztve ]
-
Krisz0630
senior tag
Játszott már valaki a Resident Revalations 2-vel? Most az első rész 590 pénz, szerintem annyiért nem sok. Gondolom majd a többi epizód is le lesz árazva...
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
sch_a
addikt
válasz Dazsar #39693 üzenetére
Gyönyörűen kinyitottad a portokat a saját gépedre. Gratulálok. Adj fix lokális IP-t a box-nak és arra nyisd ki a portokat. De a DMZ a legegyszerűbb.
De amúgy tényleg nem értem. Én nem mókoltam semmit a portokkal, két különböző helyen használom a boxot, két különböző szolgáltatónál, két különböző típusú routerre csatlakozva, mindkettőre wifin. Soha ilyen gondom nem volt. Azt viszont kicsit gáz, hogy a wifi jelszavakat nem jegyzi meg. Szóval ha egyik hálózatról átlépek a másikra, mindig újra bekéri a jelszót. Hiába voltam már korábban azon is.
Nekem is voltak kapcsolódási problémáim (főleg FIFA-ban). Sehogysem jöttem rá, mi a probléma. Majd átállítottam a location-t M.o.-ról másra, azóta jó...
[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
Ennek a State of Decay-nek hogy vannak ilyen jó pontszámai? Megvette ma valaki? Videó alapján akkora gagyi, mint a ház.
-
godzsy2
senior tag
válasz Dazsar #39693 üzenetére
A boxon a menüben csekkold le, mi az IP címe a boxnak. Azt a Settings/Network menüponton belül találod, de ott találod a box MAC address-ét is. Ha a routered dinamikusan osztja ki az IP-ket, akkor egy router restart után más IP-t fog kapni a box, így állandóan írhatod át.
-
gduck
addikt
"Az első, amit leszögeznék: itt mindenki azzal vigasztalja magát, hogy nem számít a kisebb felbontás és az alacsonyabb FPS! Ez elég bullshit, de hagyjuk meg nekik ezt a feelinget! [indulhat a lavina!]
Mindenki erősebb/jobb VGA-t szeretne!"Mint már 1000x kifejtettem, én JÁTSZOK! Se erősebb/jobb VGA nem kell, se több FPS, se nagyobb FOLBONTÁS, se nagyobb FAROK. A konzol választásmál éppen ezért a játékok (és a KINECT) volt a fő szempontom
-
sch_a
addikt
válasz Dazsar #39695 üzenetére
Igen. A router kezelőfelültetén is meg tudod nézni, lennie kell egy DHCP-client listnek, ahol szerepelnie kell a boxnak is. Persze ha be van kapcsolva és csatlakozik is a hálózatra. Viszont semmi garancia nincs rá, hogy a következő bekapcsolásnál is ezt az IP-címet fogja kapni a DHCP szervertől, ezért kell fixet beállítani neki, a mac addresse alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Bluetooth hangszórók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs