Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medocsabi
addikt
Sziasztok!
Ha kontrollert gariztatok MS-on keresztül, és cserélik, akkor újra indul a gari? -
nagyúr
válasz Medocsabi #221252 üzenetére
Szia,
Nem indul újra.Hashvrad: Most esett le, h ki vagy te! Nem bírtad sokáig PH! nélkül. Bár nekem nem volt tiszta, h legutóbb te törölted magadat, vagy ki lettél tiltva az oldalról?! Úgy tudom, h talán az előbbi. Mindenesetre üdv újra itt! Nem mondom, h örülök neked, de bízom benne, h ezúttal "jófiú" leszel, és talán még hasznos tagja is lehetsz a mi kis közösségünknek!
Szerk.: "Gondolom a jövőben még jó párszor el fognak küldeni az "anyámba"." - rossz hozzáállás. Miért küldenének el? Ha normálisan viselkedsz, nem kötekedsz senkivel, és netalántán még építő jellegűek is a hozzászólásaid, senki nem fog téged sehova sem küldeni. Ez igazából csak rajtad múlik.
[ Szerkesztve ]
-
Medocsabi
addikt
válasz bulikavagyok #221253 üzenetére
Köszi! szerdán elvittem az Alzához a rossz kontit, ha jött email hogy visszakapom az árát. Így akkor inkább veszek belőle egy újat ( gondolkodtam a szokásos gariztatáson is, de Alza 2 év garit ad, féltem hogy azt bukom ha nem oda viszem)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Medocsabi #221254 üzenetére
Nekem is van egy kontrollerem két év garival amit tőlük vettem (Elite S2), most épp Frankfurtban pihen. Nekem is eszembe jutott, h mi lesz így a második évemmel?! A sorozatszám már biztos, h nem fog stimmelni. De szerintem adott esetben el kell fogadniuk, h a gyártó cserélte nekem. Szval elvileg tovább él a garancia.
-
r.levente75
addikt
Azért ez az X nem a lopakodó üzemmódjáról büszkélkedhet. Baromi hangos...az S-nek semmi hangja nem volt ez végig süvít. Azért hogy ezt nem tudták megoldani? Itt minden ami drágább az rosszabb is legyen?
-
S@c@
őstag
válasz r.levente75 #221256 üzenetére
Jatekfuggo es programozo, lehet beirtak a kodba h maxon menjen mindig a venti. Lasd wolfeisten 2. Szoval halk a gep, plane egy ps4 prohoz kepest. Azonban nem vizhuteses....
-
i@lex
őstag
válasz r.levente75 #221256 üzenetére
Ne informálj félre senkit kérlek marhaságokkal.
Az enyém day one project scorpio edition, napi 8-10 órát megy, hangtalan, meleg nyári napokon is, karrierje során egyszer pörgött fel a venti, az is 26 óra játék után a rdr2-ben 10 másodpercig.
-
i@lex
őstag
válasz r.levente75 #221263 üzenetére
Mert te általános jelenségként állítod be.
Nyilván az enyém sem az, de ha kulturáltan megfelelő helyet biztosítasz neki, az esetek nagy százalékában hangtalan. -
elder troll
őstag
válasz r.levente75 #221258 üzenetére
S alapzaja jobban zavart üresjáratban, X-nél főleg 4K 60 fps játékoknál van ez az impulzus szerű fordulatszámugrálás, amit többen is írtak. Nekem RDR2-nél és Doom 2016-nál tűnt fel, biztosan ilyen az új Doom alatt is, csak az agyvérzés közeli állapotban nem tűnik fel
-
i@lex
őstag
válasz elder troll #221267 üzenetére
Az RDR-nél is nekem csak egy specifikus helyen, de ott mindig. A hegyekbe felvezető úton, egy tűzrakás mellett. Ott volt valami optimalizációs gebasz gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
NFS Heat-ben nem tudjátok ,hol tudom autót eladni? Sehol nem találok ilyet benne.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz AMD Power #221270 üzenetére
NFS HEAT | HOW TO SELL YOUR CAR - ez PS4-en. De boxon nyilván ugyanez. Röviden: Showcase -> Toggle my garage -> Select -> Sell car
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
-
AMD Power
titán
válasz bulikavagyok #221272 üzenetére
Fura mert nálam az az opció nem engélyzett. Pedig már én is 24-s szinten vagyok. Hazaérek ránézek megint. Köszönöm!
-
Dnalorr
tag
Sziasztok!
Lenne hozzátok egy kérdésem. Ha "szürkekulcsos" oldalról veszek amerikai régiós AC Syndicateet, akkor a magyar feliratozási lehetőség abban is benne lesz, vagy csak az EU régiósban van benne? Előre is köszi.
-
LordNoSignal
csendes újonc
HALO infinite 2XP kód, ha kell valakinek:
53XRC
3VV9LFogalmam sincs, hogy ez mire jó, de remélem örömöt okoz valakinek
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz LordNoSignal #221276 üzenetére
Köszi, nekem jöhet minden mennyiségben. (Erre a kódra viszont azt írja hogy nem érvényes, lehet, hogy véletlenül elnézted egyik karaktert?)
Live-Die-Respawn
-
LordNoSignal
csendes újonc
Valóban. Javítva, elnézést:
53XRC
2VV9L -
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
-
Busaboy
aktív tag
Azért egy warzoneban ahol a pc-sek ugràsból 360 noscope-al rektelnek ki, ott némi létjogosultsàgát érzem ezeknek a cuccoknak(nagy ritkàn amikor jàtszok én mezei egér/bill kombót hasznàlok wz-ba), de az alapértelmezetten csak kontroller irànyítàsú multi gameknél nem éppen etikus. :D (ott a sima egér/bill alapból nem is működik )
Azért én màr arra is ràjöttem, hogy màr 30 felett sem ugyanolyanok a reakcióidőim mint anno cs1.6-ban. Lassan tolószéket kell a konzolra kötnöm, nem egeret meg elite kontrollert, vagy kormànyt.
[ Szerkesztve ]
Keke
-
Micsurin
nagyúr
válasz cotag #221290 üzenetére
Szomorú, ettől nem leszel jobb játékos. Kipróbáltunk egyszer valami hasonló rettentet két PC-s haverunk vs ketten akik nagyon régóta kontival játszunk...csúnya volt az eredmény még így is...
Ha meg csak az eredmények/győzelmek miatt játszol akkor szintén vannak bajok.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
fjudors
aktív tag
válasz Micsurin #221292 üzenetére
hááát..
anno, a se első részében az mx518+g11 kombóval eléggé magas szinten voltam multiban..
a se4-ben kontrollerel meg se közelítemfeláll, oldalra lép, távcső fel, levegő bent, lő, leguggol
egy egér+bill kombóban pontosabb..
persze,no cross-ban, kedvenc u-bahn-on,hs onlymegvannak még, működnek, de a konzol nem engedi
[ Szerkesztve ]
-
Busaboy
aktív tag
válasz Tomi0703 #221261 üzenetére
Pont ezaz. Àllítjàk, hogy hangtalan, persze, ha sima one gamel jàtszol nem is hallani szinte, hogy megy. Az én gépem egy szekrényen van, full nyitott térben(körülötte semmi) [kép] , a szoba is hűvös nyàron is és mégis X Enhancednél fújja a meleg levegőt, de halkabb még mindig mint az S volt. Màsrészt hangosabb picivel, de a tetejét megérintve érezni, hogy full langyos a gép.
Viszont egy jól meghajtott gamer laptopnàl jóval halkabb, mondjuk az meg erőben kifújja az orràt. Lényeg: hussog (swoosh noise), hűt, nem melegszik túl, jàtszol, örülsz.Ui: Meg ha figyeled, eleve jobban hallod és még a jàtékra is kevésbé koncentràlsz.
Jó példa a beépített tàp halk cicergése....ha közel hajolsz hozzà hallani. Jó szórakozàst. XD (nyugi, ez is egy természetes jelenség)
[ Szerkesztve ]
Keke
-
akaaka
tag
Sziasztok!
12 hónapos Xbox Live Gold előfizetésem van amiból még 9 hóna van hátra.
Ezt kb. hány hónapra fogják váltani, ha Game Pass Ultimate előfizetésre szeretnék váltan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs