Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
-
Busaboy
aktív tag
válasz Busaboy #207474 üzenetére
Most újraindítottam, bekapcsoltam kontrollerrel. A kontroller csak villog, az xbox elején megint nem működik a pàrosító gomb. Eskű mindjàrt előveszem a S-t. Ez így igencsak kiàbràndítò. 10percet nem hasznàltam még és màr ilyenek történnek. Valami ötlet, h miért csinàlja?
:(
Keke
-
nagyúr
válasz Busaboy #207475 üzenetére
Valami 2.4GHz-es interferencia lehet hogy zavarhatja... amúgy meg újra párosítás segíthet.
A gépen és a kontrolleren is elindítottad a párosítást, kellő ideig nyomva a gombot?
(vagy az elem/akku van kimerülve)
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
-
nagyúr
-
Remiel
őstag
válasz Busaboy #207795 üzenetére
hát még nem is rohantam el megvenni
mondjuk ezen az áron már igen jó oled tévék vannak, sőt a feléért is, nekem is az lesz majd egyszer ami váltja a mostani LG
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Wesder
félisten
válasz Busaboy #208189 üzenetére
Az itt nem jàtszik, mert nem az én nevemen van a net. A főbérlőt meg nem akarom ezzel zavarni, mert nekem kellemetlen, és lehet hogy még azt sem értené mit szeretnék. Mikor megkérdeztem milyen netem lesz, azt mondta 30kbps-es. Mondom az fasza
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Beniii06
addikt
válasz Busaboy #208271 üzenetére
A Shadow szerintem nem annyira rossz, csak nem tud annyi újítást felhozni, mint a rise a 2013-ashoz képest, illetve olyan folytatás szerű hangulata van, de nem olyan pozitív értelemben mint mondjuk egy HL Episode 1 vagy Episode 2 és a karakterek is/főgonosz részleteiben is gyengébbek.
"Got any other secret weapons?"
-
Beniii06
addikt
válasz Busaboy #208276 üzenetére
"Az előző részekben megvolt az esetlensège"
Pont ez volt a reboot széria lényege, hogy lásd a főszereplő jellem fejlődését és ahogy írtad is, a Shadowban már "gyilkoló gép", amíg a 13-asban egy patkánytól is megijed. Ezek után nem tudom, hova akarják még folytatni a szériát, elvileg új filmeket terveznek(azokkal új játékok is jönnek ugye) annak ellenére, hogy bejelentették a reboot sorozat végét a Shadow megjelenésekor.
Az igaz néha már én sem tudtam eldönteni, hogy most ki a főszereplő, Lara vagy Prophet(Crysis) , de a TR hangulat mindig megvolt, legalább egyszer játszd végig, annyit megér.
"Got any other secret weapons?"
-
-
Wesder
félisten
válasz Busaboy #208400 üzenetére
Telenornàl 20k a havi limit. Évek óta hasznàlom erre. Egy hete megvettem a TR collection-t, és elég csak àprilis végén fizetnem, de a türelmi idő miatt màjus közepe sem probléma.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
Tomi0703
addikt
válasz Busaboy #209163 üzenetére
Koszi. En is a lemezesre voksolnek, csak a masikra, majd 1 evvel tobb a gari, ezert a dilemma.
Mas: Latom fentebb ajanlottatok par jatekot. En osztott kepernyos jatekokat keresnek. Foleg autosat. Dirt 4, Dirt Rally 2.0, FH 4 ami le van toltve, de ezekben nem talaltam. GPU-m es EA access-em van, jo lenne ha lenne olyan jatek amik benne vannak.
Forza Motorsportokba van, ha jol nezem. -
-
vg
addikt
válasz Busaboy #209264 üzenetére
Nem a nettől szaggat, pl a tomb raider 3 is játszhatatlan számára, nekem meg jól megy 1080-tv-n. Ha megnyugtat hasonló probléma van ps4pro-n is, ott meg elsötétül pillanatra sokaknál 4k-n. Passz, nem tom. Mondjuk ha ilyen okos vagy, nem tudom minek kérsz itt tanácsot, ráadásul én azt mondtam, hogy próbáld meg, de ha szerinted keresni a hiba okát felesleges, akkor mindegy, jó neked úgy is.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
-
Muerte68
addikt
válasz Busaboy #211081 üzenetére
Azért elég gáz hogy egy elég drága kontroller-t olajozni szerelgetni bütykölni kell hogy újonnan rendesen működjön és nem is túl hosszú az élettartama
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- PS5 Slim (garanciás)
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest