Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
válasz sugarforce #133201 üzenetére
Köszi. Most havi előfizetés van. Itt kapok egy kódot, beirom, és átvált erre akkor?
-
NGA
addikt
válasz sugarforce #133201 üzenetére
Kell regisztrálni az oldalra, vagy kiküldi a paypal emailcimre?
-
Madoc
veterán
válasz sugarforce #133205 üzenetére
Nem muszáj kikapcsolni a megujitást. Csak akkor fog pénzt levonni ha lejárna az előfizetése. Ha a kód beváltásával 2019 februárig lenne live gold-ja akkor csak utána vonná le a következőre a pénzt.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
pckownz
őstag
Guitar Hero-t valamilyen formaban belehet szerezni?
Kulfoldi oldalakon talaltam, de valahogy hazai boltnal nem talalok. -
NoMagix
addikt
Továbbra is az a problémám az FH3-ban, hogy semmilyen rajzot, matricát vagy like-ot nem számol letöltésnek, ha a fiam profiljával letölti tőlem, de ugyan ez visszafelé is ilyen, akkor sem számol!
A összes letöltésem 2236-on állt meg.
Már egy hete nem érkezett CR a letöltésekből!
Netán ez valami új dolog a progiban, hogy egy gépről más profilokkal ne lehessen letöltéseket generálni?
Srácok, lennétek olyan kedvesek és megtennétek páran, aki nyúzza az autókat, hogy letöltenétek tőlem valamit, aminek még nulla az értéke (ahogy én látom)?
NoMagix néven, pl.: Ford raptor F150 vagy Merci AMG black edition vagy valami matricátKöszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz AMD Power #133189 üzenetére
Az a borzasztó, hogy eredeti játékoknál is megy most is a szarakodás PC-n. Kifagy, mert az amd driver éppen megadta magát. Hiányzik neki egy fájl a jogtiszta windows-on. Baaah... nem akarom, hogy elkezdődjön a szarakodás konzolon is.
Oriic nemrég a shadow warriorral szívott valamelyik nap, mert nem akart rendesen elindulni. Szerencsére még nem jellemző, illetve egy újraindítás/cache törlés általában megoldja a problémát, de akkor is...
-
zzola
titán
válasz Zjunior #132342 üzenetére
Ritka pillanatok egyike, de elnézést kell hogy kérjek! A dolog valóban működik (bár vannak azért kétségeim, hogy hogyan tudnak eladni nekem 1 eurónyi névleges feltöltési értékű kupont ~239 forintért), éjjel vettem 500 euróért feltöltőt és megvettem a konzolt belőle, összesen 119693- forint lett a vége. Egyelőre függőben a státusz.
Apropó, a német MS store mennyi idő alatt dolgozza fel a rendelést?
[ Szerkesztve ]
-
Mankó
veterán
Jött a Division-höz egy 3.14 Gb-os update. Ez lenne a 4k kieg vagy esetleg 1.9-es verzió?
[ Szerkesztve ]
-
Mankó
veterán
-
Zoleee83
addikt
Metro Last Light - A templom előtti részen járok 27 másodpercre elég filterrel és nem találok többet, feljutni a templomba meg ugye nem lehet. Most akkor megszívtam, kezdhetem előlről? 🙄
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
NoMagix
addikt
válasz r.levente75 #133222 üzenetére
Már kikapcsoltam, de nem vagyok láthatatlan, amikor belépek játszani!
Holnap reggeltől bekapcsolva lesz a gép, itthon vagyok betegszabin![ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz Zoleee83 #133225 üzenetére
Nem játszottam a játékkal még, de meglehet. Én anno ilyen bes****am figurát a deadSpace 2-ben hoztam össze amikor is zéró fegyverrel és minimál életerővel hoztam össze egy mentési pontot amikor is a sok kicsi gyerekfigura vagy mi a szösz megrohamozott egy szűk részen. Hagytam is a játékot a 3.14ba.
(#133227) hati - Pontosan.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
hati
addikt
válasz parandroid #133229 üzenetére
Jó tudni.
-
mike1334
veterán
Ha minden igaz vikinges vagy kínai lesz az Assassin's Creed. Hát egy feudális Japánban több fantáziát láttam volna...na mindegy. Amúgy ha már AC..hétvégén kipróbáltam a Black Flaget..annyira nem jött be, kár volt megvenni a Shadow of Mordor mellé..amit még ki se próbáltam
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Zoleee83
addikt
válasz mike1334 #133233 üzenetére
Én is agyalok az Origins-en, hogy megvegyem-e néztem róla gameplayt, kértem róla véleményt, mindenki dícséri.
Eddig 1db AC-t toltam végig az AC3-mat.
A Unity félben van, a Syndicate 5 percet töltött a gépben mielőtt eladtam, mondjuk itt legalább a kor tetszene, a story nem tudom milyen.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
mike1334
veterán
Emagnál mastercard használata esetén 10e forintos vásárlás felett 4e forintos ajándékutalványt adnak. LINK.
Ha mást is venne az ember most vagy később onnan, egész jó áron van pár xbox játék...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
szőröscica
addikt
A Rayman megéri egy ezresért?
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
zsoltika74
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Abban a kérdéseben, hogy azt már a korábbi hozzászólásokból megtudtam, hogy a One S nem alkalmas 4k-s filmek lejátszására.
Az Xbox One X az alkalmaz lenne UHD filmek nézésére?
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz szőröscica #133244 üzenetére
Jah, jah, ennyit szerintem simán. Unaloműzőnek teljesen jó.
Véleményem szubjektív...
-
Zoleee83
addikt
válasz AMD Power #133247 üzenetére
Megoldottam, annyi a titok, hogy
.a farkát kellett lőni a mutáns skorpió genyának
Maradt vagy 2 egész másodperc is mint a filmekben, de pont továbbengedett.@MunezXBK - Köszi tőled is a tippet, ha ennyien dícséritek csak nem lehet rossz!
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Tomix24
addikt
válasz zsoltika74 #133243 üzenetére
nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PS5 Slim (garanciás)
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest