Hirdetés

2024. június 12., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:19:58

LOGOUT.hu

Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz
Blizzard által támogatott videokártyák listája
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#63965) Zedz válasza nonsen5e (#63962) üzenetére


Zedz
addikt

A WoD-os sztorit nem annyira ismerem, mostanában pótolom videókkal és írásokkal a lemaradásom. Én még mindig leginkább a WC3-as sztorit tartom etalonnak, az akkori időket, sztorikat, karaktereket ...stb. Én lassan már jobban szeretek karaktereket felhúzni, mint az end contenttel játszani. Bejárni a már jól ismert helyeket, a jól ismert zenék kíséretében, ezt eljátszom félévente egyszer, aztán sajnos ennyi számomra a WoW. :(

Mit nem adnék érte, ha a WoW-ot megelőző időkben történt eseményekkel lehetne fejlődni. Mondjuk visszamenni valahogy a Caverns of Time-on keresztül, végigvezetni azokat az eseményeket MMO nézetből, és úgy szerezni XP-t. :)) Mint mondjuk Stratholme bukása, csak szintezésre kialakítva.

"Aztán a Legion-on is látszik az (hasonlóan a WoD előtti állapothoz), hogy előhoznak a süllyesztőből valami nagy régi nevet / neveket amiket vélhetően mindenki ismer, aztán arra építenek egy értelmetlen sztorit."

Nekem is teljesen ez az érzésem az új kiegészítővel kapcsolatban. :(
Sokszor ment a sírás a fórumokon és egyéb kommunikációs csatornákon, hogy a BC volt a legjobb, kérjük vissza Illidant és hasonlók, erre mit ad isten? The Legion. Vagy inkább The Kifogytunk az Értelmes Ötletekből és Visszahozzuk azt Amit Minél Többen Megvesznek Illidan Miatt.

Lehet úgy is fogalmazhatnék, hogy régen "lelke" volt a játéknak, amit a pénz és modern játék trend időközben kiölt szeretett címünkből.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.