Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-10-10 15:19:20

LOGOUT.hu

Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5932) Tüzi válasza OPiiPO (#5925) üzenetére

Azt azért írtam, mert amiről ott írtam, arra kb egyből a cvitaminozás jött válaszként (ezt utána írta is) Ez pedig egy általános vesszőparipa, hogy "cévitamin". Nem bántásból mondtam, csak nem arról volt szó, hanem másról, és volt egy olyan érzésem, hogy kicsit olyan fikázásba hajlott az egész ezáltal.

A fáradtságot pedig nem vette, mert az egy órás videót nem lehet megnézni harmincöt perc alatt úgy, hogy egy tizenöt perces hozzászólást írt közben (nem számítva azt, hogy gondolom nem másodpercenként frissíti a topikot).
Tehát egészen biztosan kivehető az időbélyegzőből, hogy nem nézte végig amit odaraktam.
Akkor meg nem tudom, hogy minek vitatkozunk, amikor az egyik fél érvelését a vitában figyelmen kívül hagyjuk azét, hogy a saját igazunkat bizonyítsuk?
Mondom még egyszer, hogy nem állítom azt, hogy ez csoda, vagy varázsszer lenne.
Mindösszesen annyit, hogy in vitro és in vivo is vannak számunkra pozitívnak értelmezhető eredmények arra vonatkozóan, hogy használ. Ennek a mechanizmusát ideraktam már, orvosi hetilapból is (2012), és logikusan, ábrán is levezetve a másik egyórás videóban.
Gondolom a semmelweis sem véletlenül fogja kiadni az új iránymutatást.
De embere válogatja, mert mint írtam, ahány ember annyiféle kimenetel, de a nagyátlagra hasznosnak látszik. Egyesek szerint.
Ez kb mindenre igaz.
Anno volt aki a marburg-marburg fertőzést is túlélte, pedig annak 90%os mortalitása volt.
Ennyit szerettem volna elmondani ezzel kapcsolatban.

どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.