Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-10-10 15:19:20

LOGOUT.hu

Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34198) #86564352 válasza #16695808 (#34194) üzenetére


#86564352
törölt tag

Az oltottak és oltatlanok 100%-a meg fog halni. Valamikor. Egyszer vége az életnek. Remélem ezt a statisztikát elfogadod. :)

#34190
Ha jól emlékszem az adásra múltkor a fiatal podcast doki is mondta, hogy kár volt nem beengedni a kamerákat a kórházakba, mert az emberek nem veszik komolyan. Volt helyette olyan kommunikáció politikusoktól "nyugaton rosszabb, többségében idős krónikus beteg, nincs Bergamo, győztünk
mindenki megnyugodhat, ha elkapja ezt a betegséget, meg fogjuk gyógyítani
a keleti vakcinák eddig 600 ezer magyarnak mentették meg az életét, a nyugati vakcinák hiánya miatt pedig 20 ezer magyar vesztette életét"

Szerintem a portugál magas oltottságnál is szerepet játszik többek közt, amikor télen pár hétig ők voltak a rekorderek attól mindenki komolyan vette, olaszoknál hogy utcán is kellett maszk még júniusban, most az oltás passport.
Mentálisan milyen idegőrlő lehetett télen és tavasszal egy orvosnak, hogy 5 óra alvással húzza a műszakokat, órákig fullos szerkóban vizsgál, újraéleszt, elveszíti, menni kell másikhoz, igazán öregek mellett már 50-40-30 évesek is kórházba kerültek stb. és akkor szabadnapján a boltban azt látta valaki tíz percre nem képes rendesen felrakni a maszkot, felnézett facebookra látni az antivaxxer dumát és a hírekben a politikusok fenti faszságai, szomszéd bácsi mint ivermectin szakértő, long covid csak tavaszi fáradtság és így tovább.

(hopsz normál meder felhívás előtt írtam, akkor töröld, mindegy)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.