Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#93778) macilaci78 válasza lorcsi (#93774) üzenetére


macilaci78
nagyúr

A gyereknek azonnal kell a mesefilm. Persze nincs gyerekem és nem értek egyet azzal, hogy a gyereket TV-vel kell lekötni, de nem értek hozzá. :R

Nekem nincs NAS-om, egy időben volt, kihasználatlanul adtam el, a bele rakott maradék 80 és 160 gigás vinyó a polcon figyel. Kipróbáltam, nem volt rá szükségem, eladtam.
Most megint viszketek, hogy kellene egy Synology, de a google drive mostani asztali változata és a gyors net a filmeket, zenéket leszámítva kiszolgál. Doksik tekintetében elég jól használható, nem mondhatnám, hogy az én felhasználói szokásaimmal sokkal több időt igényelne, mintha a helyi SSD-re dolgoznék.
A filmeknek meg ott az 1 terrás HDD a TV-re kötött PC-ben, a torrentfájlt pedig a google drive egyik mappájából olvassa be. Ha eszembe jut valami, akkor akár telóról letöltöm a torrentet, majd ha bekapcsolom a PC-t letöltöm és később megnézem.

Céges fiókra van +100 GB fizetve, de ott csak a levelezés is eléri a 35 gigát már, privát laptopon pedig VPN-en érem el a céges szervereket, így a drive-on csak az ügyfeleknek, partnereknek küldött anyagokat tartom. Egy-egy 10-50 megás pdf-et akár több helyre is elküldök, kevesebb tárhelyet igényel, ha a drive-ról linkelem.

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.