Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#56007) azbest válasza FoxiestFox (#56003) üzenetére


azbest
félisten

Ezért is kell egy másik kártya kipróbálni úgy, hogy szoftveresen nem bántjuk a gépet. A 18 vidkarinkból kb 10 már lett cserélve annó, van amelyik gépben többször is. Csak a kollégák többsége is szoftveres hibákra gondol (ennyi egyforma gép mellett :U ), volt aki másfél évig varázsolt driverekkel, mire kért a rendszergazdától cserekártyát és megszűnt a baja.

Legutóbb már rendeltem egy tucat 1 dolláros ventillátort is hozzájuk kínából, mert idővel beállnak és természetesen nem szabványos a rögzítésük. Még jó hogy találtam egy fajtát ami beillik a helyére máshogyan rögzítve, simán bepattintva a kiszerelt helyére. Szerencse, hogy a a tápkábele is illik a két és három pinesre is, mert persze az újabb cserekártyák már más aljzattal szereltek. (Nem lett volna dolgom, de a főnök érthetően húzta a száját, hogy komplett hűtés többe kerül, mint amit ér... hasonló gagyi új kártyák ára is 10es körül van darabja. Inkább 1 dolcsiból megoldottam, mint hogy szívjak a géppel)

(#56005) Rhino666
Van grafikus felülete, amit akkor dob fel, amikor a hívás jön. Na és az pont egy hibás memóraterületre kerül a kártyán. Így van köze. Saját tapasztalatból mondom.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.