Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#56651) Rick4 válasza tisn (#56649) üzenetére


Rick4
félisten

A banknak nincs pénze, persze van neki, de úgy csinál, mint ha nem lenne, magyarán mondva kiszámolja, mi lenne ha a neked adott pénzt is vennie kellett volna. Hogy legyen, vennie kell valahonnan. Ha a magyar piacról teszi, akkor bubor +2%-ért adja, akkor 2008 környékén saccra volt a bubor 8%, plusz a bank haszna, meg ilyen olyan kifizetés, befizetés tételek, és kijött a THM 11%-ra forint alapon.

A CHF egy jó dolog lehetett volna, ha Bernie nem lop milliárdokat az ügyfelektől, és nem bukik utána mindenki 2008-2010 között, illetve ami szerintem nagyobb baj, hogy itthon soha nem is volt kultúrája annak a típusú spórolásnak, hogy olyan autót veszünk, ami mellett tudunk félretenni, és normálisan élni, olyan házat veszünk, ami mellett tudunk félretenni és normálisan élni.
Ekkor ugye a havi bejövőből minden ki van fizetve, félreteszünk, és törlesztünk. Ha bejön a világégés, nem teszünk félre, ha még xarabb lesz a helyzet, nem élünk nagy lábon, kicsit meghúzzuk magunkat.
De hogy 20% törlesztőrészlet családokat nyomorba dönt, öngyilkosságba kerget, földönfutóvá tesz... Nonszensz. Az ilyennek mindegy, hogy lebetegszik 3 hónapra egy lábtöréssel, és csak táppénzt kap 2.5 hónapig, vagy 3 fogára kellene koronát rakatni 3 hónap alatt, de közben ezzel egybeesik a gyerek beiskolázása, meg a nyaralás, vagy csak kerítést kellene csináltatni fél millából, dől a terv, borulnak a számok, és úszik minden, ami előtte papíron jól mutatott.
Ha elsőre is jól kalkulál, de beüt a krach, és a törlesztő 50%-kal emelkedik, még félretenni mindig tudnak, ha a törlesztő duplájára emelkedik, már nem tesznek félre, de az életmódból nem kellett leadni.
Nem így a normális?
Az persze más kérdés, hogy ha valaki eszerint számol, és havi 5 ezre marad a törlesztőre, akkor bizony el kellene valami gondolkodni....

A CHF hitel egy érdekes dolog, a bank se gondolhatta, hogy az márpedig 20 évig stagnál, de legalább erősödik, így meg van egy kis móka is vele, amitől majd dagad a bankárzseb.. Az ügyfél felvette chf alapon a pénzt, de chf-et sose látott, mert rögtön eladta a banknak, természetesen vételi árfolyamon. Amikor fizetett, eladási áron "megvette" és örült, hogy nem 11%-ra kapta a forinthitelt, hanem csak 6%-ra a frankhitelt. Aztán mikor emelkedett, még mindig jó volt, mikor 200 fölött volt, és kifizetett már 4 évet, még mindig jobb volt. egy baj lett csak.
A bankoknak éves terveik vannak, mivel nem hiteleztek az emberek, a meglévő hiteleken kellett csavarni, hogy a tervek teljesüljenek. Odaszámoltak mindenféle költséget, emeltek minden emelhetőt, aki meg bírta, fizette. Na ez az, amit réges rég, még 2004-2005 körül szabályozni kellett volna, akkor ma nem itt tartanánk.
Ja, az emberek úgy jártak bankról bankra, hogy kellene 10M, mennyi a törlesztő? 65. Máshol 60, amott meg csak 57. Na ott írjunk alá... Persze ez utóbbit csak tudom, egy ismerősöm játszotta ezt. Most 150-et keres, és 150 a törlesztője...

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#56652) LÁZ


LÁZ
addikt

egy kis betmenezés LEGO módra, az arra fogékonyaknak ;)

insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween special figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO PC/PS5 FOR SZÉL

(#56653) Rolly válasza Rick4 (#56651) üzenetére


Rolly
veterán

plusz ugye volt itt végtörlesztés amikor a fizető hitelek száma drasztikusan csökkent mert aki tudott végtörlesztett... így a költség arány még tovább nőtt a többi hitelesen... majd jött az árfolyamgát vagy mi az is plusz terhet rakott a szektorra (a bank különadókkal és a tranzakciós adókkalegyetemben) és a bank csak a hiteleseken és a betéteseken tudja ezeket beszedni ... tehát a költségek megint emelkedtek picit itt picit ott ...

az eredmény az, hogy az amúgy szarban lévő hitelesek nyakába még több terhet rakott a bank mert csak oda tudta rakni -> még több bedőlt hitel még kevesebb fizetőképes hitel -> még több teher goto 1 ...

Szóval itt sok mindenki sok mindent elcseszett:
- állami felelőség a nem megfelelő pénzügyi oktatás / ismeretek eljuttatása a fogyasztókhoz
- 2001-2007 között túl lazára engedett hitelezés (állam, banki és hitelt felvevő állampolgári felelőség)
- 2008-tól, hogy nem dobták át az összes hitelt forintra...
- Orbán kormány... végtörlesztés helyett teljes forintosítás kellett volna
- Bankok különadója helyett a forintosított hitelek veszteségének leírására kellett volna a bankoknak inkább azt a pénzt fordítani ... így cirka mindenki 220 ft körül forintosíthatta volna a hitelét (autó hiteles, lakás hiteles... stb) bankok nem jártak volna rosszabbul, az emberek jobban jártak volna ...

JAAA akkor nem lehetett volna 4-5 évig ezzel kampányolni :(

(#56654) tisn válasza Rick4 (#56651) üzenetére


tisn
addikt

hat, nagyjabol egyetertunk
a valsag a kapitalizmus velejaroja, idonkent be fog utni, ezzel erdemes kalkulalni

chf-ben hitelt adni eleg hulyeseg volt, mivel tartalekvaluta (baj eseten rengetegen menekulnek chf-be) ezert csunyan ingadozhat az arfolyama

raadasul akkor ugy nezett ki, hogy bevezetjuk az ejrot

tehat csak ejro alapu devhitelt lett volna szabad kinalni (chf, jpy-t nem (a jenesek meg durvabban megszivtak. akire a brokernetesek rasoztak jen alapu hitelt, hogy abbol tozsdezzen, azoknal lehet olvasni 500k-1M-es torlesztokrol is...))

osztrakoknal 15% chf arfolyamvaltozasnal automatikusan ejrora konvertaltak, nalunk nem vo't ilyen vedelem

kuszaszemu puminiszterunk es mnb elnokunk ugyes huzasairol mar ne is beszeljunk

nagy kozos elbaszas volt, a moho hitelesek, a moho bankok es a megmohobb allam is felelos

en is majdnem bebuktam, pedig okosan vettem fel (havi jovedelem 10% torleszto, csak 4 evre vettem fel, ingatlan ertekenek 20%-a volt hitel, par honappal a felvetel utan kp-ben rendelkezesre allt a hitelosszeg, megis majdnem szivas lett a vege :P)

(#56655) tisn válasza Rolly (#56653) üzenetére


tisn
addikt

- 2008-tól, hogy nem dobták át az összes hitelt forintra...

egy rendezett magancsod intezmenye lett volna a legfontosabb
haver irta, hogy egy gyilkossagot meguszol 15-20 evvel, de egy rossz devhitel eletfogytig tart

szerk:

a kulonado kellett, hiszen 2010-hez kepest evi 600MRD-vel tobbet "fizetunk" a preferalt szavazoretegnek

[ Szerkesztve ]

(#56656) Rick4 válasza Rolly (#56653) üzenetére


Rick4
félisten

Na ezt már ki is hagytam, túl késő volt már. Szóval tény, sokmindent lehetett volna tenni, de olyan ez, mint a tűzoltók, ha ég a ház, majdnem mindegy, hogy 3 vagy 8 perc alatt érnek ki, mire a narancsosok kerültek kormányra, és elkezdtek ezzel foglalkozni, már totál késő volt, és ezen felül volt ott elég helyretennivaló is. Ez még nem a Matolcsy munkássága, lazán a Simor "offshorelovag" és a mentalitása van benne az egészben, de mint írtam is, ha az emberek nagyon előre gondolkodnak, akkor nem lett volna ekkora baj, mint ahogy máshol nem is lett ekkora. Úgy rémlik egyébként, hogy a bankadóból levontható volt a hitelesek veszteségeinek kompenzálására ( megsegítésére fordított ) összeg. Akárhogy is nézem, kiszámolhatatlan, hogy maga az ország, és azon belül azok, akiknek nem volt semmiféle hitele, mennyi mindentől estek el a bankok beldőlése/ kompenzálása/ hitelezni adott imf pénz megfizetése, chfhiteles megsegítésre kifizetett pénzek elköltése miatt? Lehet saccolni, hányezer milliárdról beszélünk? Most szép szavak jönnek, de ebből lehetett volna út, narancsfarm, kórház, de akár minden kisvárosban stadion is...

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#56657) tisn válasza Rick4 (#56656) üzenetére


tisn
addikt

devhitelt mindenki megszivta, az is, aki nem vett fel :(

(#56658) ErőVarázsló


ErőVarázsló
tag

sziasztok
ismét kicsit elveszve de annál nagyobb örömmel vagyok folyamatosan

egy ismerőnek (külföldről most jött haza)
kéne egy kis segítség: iphone 4 7.1.2 04.12.09
feloldásban kéne segítség ha lehet facctory open

illetve lesz néhány
Samsung PM851 512GB-s SSD-m újtól pár hónaposig regisztrálható 45k/db (10db jön ha kell)
Fizetés csak kp-vel több darabnál kedvezmény lehet

Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171

(#56659) macilaci78 válasza FoxiestFox (#56623) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Ez kicsit olyan, mintha megbüntetnek pár ezer forintra pl jegy hiányában buszon. Ha nem fizeted ki, hogy hajtják be? Feljelentenek?
Ha helyszínen elismered a tényállást, aláíratnak Veled egy jegyzőkönyvet és kapod a sárga csekket. Ezt már akár a fizetésedből is letiltják, hiszen elismerted.
Ha nem ismered el, az ellenőr rendőrt hív, az majd feljelent.
Ki van ez találva. :K

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#56660) FoxiestFox válasza macilaci78 (#56659) üzenetére


FoxiestFox
félisten

És ha nem várod meg vele a rendőrt? :D

(#56661) Agyasima


Agyasima
senior tag

Tudtok megbízható backup and restore programot Android alá? Sony Ericsson Mini Pro-hoz. Nyomnék egy factory reset a telón és mentenék előtte, de a SonyEricsson saját programja (PC Companion) szerint a telefonom nem támogatja ezt a funkciót, amit nem igazán tudok elhinni.

toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror

(#56662) macilaci78 válasza FoxiestFox (#56660) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Akkor kulloghat utánad és cseverészik a vonal másik végén ülő rendőrrel az aktuális hollétedről.

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

(#56663) FoxiestFox válasza LÁZ (#56652) üzenetére


FoxiestFox
félisten

(#56664) LÁZ válasza FoxiestFox (#56663) üzenetére


LÁZ
addikt

a koncepció díjazandó, ha meglesz a support, talán lesz is belőle vmi produktum a köznépnek :K

@Karesz: vmi gtx 770 nem akad, vagy 970 jóárasitva? :D

insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween special figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO PC/PS5 FOR SZÉL

(#56665) Rick4 válasza Agyasima (#56661) üzenetére


Rick4
félisten

Attól függ, mit szeretnél backupolni. Ha a komplett rendszert programokkal, akkor a cwm-nél nem ismerek jobbat, egy az egyben mindent ment, egy másik ugyanolyan készülékre is "klónozható a rendszer" amiben a telszámok, adatok, ikonok mind megegyeznek.

Ha csak a személyes dolgaidat mentenéd, mint pl telszámok, sms-ek, híváslista, könyvjelzők, naptárak, telepített programok, akkor a play áruházból a super backup nevű ingyenes programot szedd le, ha nincs külön launcher, akkor ez is tökéletes, az SD-re ment, pár MB-nyi adat lesz, és akár hetente menthető, visszaállítható percek alatt a fontos adat.

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#56666) FoxiestFox válasza LÁZ (#56664) üzenetére


FoxiestFox
félisten

Mit nem adnék egy faros Ikarus legóért :D

(#56667) proper


proper
őstag

RC autókban jártas van itt? kellene egy kis segítség pár dologban

(#56668) Lacielvtárs válasza macilaci78 (#56659) üzenetére


Lacielvtárs
nagyúr

+1, ez pontosan így van, és hatóságilag végre hajtható ha megbüntetnek a buszon, és Palotás Úr, a Csongrád megyei Önálló bírósági végrehajtó által le is tiltják az érintett fizujából :K

"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯

(#56669) Rick4 válasza macilaci78 (#56659) üzenetére


Rick4
félisten

Teljesen más szitu egy szerződést nem teljesíteni, vagy egy szabálysértést elkövetni, utóbbit ráadásul alá is írni. Előbbi nem büntetendő, mindenképp egy bírósági ítélet kell ahhoz, hogy a szerződésszegés megállapított legyen, így a követelés jogerős és végrehajtható legyen.

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#56670) vizslakutya


vizslakutya
senior tag

Friss hír az autóhitelekről

>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >

(#56671) vizslakutya válasza FoxiestFox (#56666) üzenetére


vizslakutya
senior tag

Addig is csapj rá erre a faros díszre/OFF]

>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >

(#56672) FoxiestFox válasza vizslakutya (#56671) üzenetére


FoxiestFox
félisten

Nem tetszik. De a Lego az kéne, ha lenne :D

(#56673) Agyasima válasza Rick4 (#56665) üzenetére


Agyasima
senior tag

Szóval az a helyzet, hogy a telefonom az utóbbi időben elég érdekesen viselkedik. (pl. telefonálás közben elmegy a képernyő és csak akkor jön vissza, ha kitolom a billentyűzetet.) Ezért gondoltam arra, hogy újratelepítem a gyári szoftvert, amihez azonban nem ártana egy adatmentés és visszaállítás, lehetőleg minél nagyobb területet lefedve.

toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror

(#56674) Rick4 válasza Agyasima (#56673) üzenetére


Rick4
félisten

Erre a super backup tökéletes, de nem kel semmit telepíteni, elég egy gyári beállítások visszaállítása, meg egy super backup-búl visszatölteni a fontos adatokat. Jó tanács: Én menteném a kontakt- híváslista- sms triót, a kártyáról még a telefonon keresztül feltenném a számítógépre, majd formáznám a kártyát, és komplett visszaállítást csinálnék a telón is.
Ennél több nem szokott kelleni, legalábbis első körben nem. Ez kb 10 perces meló.

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#56675) Vesztor87 válasza Rick4 (#56651) üzenetére


Vesztor87
senior tag

Azért azt hogy dupla törlesztő mellett tudjon az ember félre tenni nemtom milyen fizu mellett lenne lehetséges :) Lehet hogy itt mindenki 200-300-400k vagy többet keres, de nekem nemtom lesz vmikor is olyan fizum:D

(#56676) Agyasima válasza Rick4 (#56674) üzenetére


Agyasima
senior tag

Köszi, holnap megpróbálkozom a dologgal.

toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror

(#56677) tisn válasza Vesztor87 (#56675) üzenetére


tisn
addikt

30 eve arrol almodtam, hogy legyen egy lada 1500-om, es keressek 100 000Ft-ot
mostanra osszejott :)

(#56678) Rolly válasza Vesztor87 (#56675) üzenetére


Rolly
veterán

ha normálisan felelősen vett fel valaki hitelt akkor nem kell 200k-t keresni ... mondjuk akkor hitelt se sokat tudott felvenni ...

(#56679) Rick4 válasza Vesztor87 (#56675) üzenetére


Rick4
félisten

Várjál, most miről beszélünk? Ha 500-at keresel, rakj el 50-et, és legyen a törlesztőd 50. Ha 100-at keresel, rakj el 5 ezret, és legyen a törlesztőd 5 ezer. Ha duplázódik a törlesztő, már nem teszel félre, de ugyanúgy élsz, nem? Szerinted milyen törlesztő passzol egy 100K-s fizuhoz? 80K-s? :U

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#56680) Rolly válasza Rick4 (#56679) üzenetére


Rolly
veterán

100k-s fizetéshez spasszol a 50.000 lakás törlesztő és a 30.000 autó törlesztő ... 0 beülőre 10 évre :) ... ismerek ilyet

vagy másik ismerős keresett havi 100.000-et felvett hitelt használt autóra 10 évre 20.000 / hó, mert hogy a busz bérlet is annyi... ja és a kocsi nem fogyaszt és nem kell karban tartani ...

[ Szerkesztve ]

(#56681) Syl válasza Rick4 (#56679) üzenetére


Syl
nagyúr

>Szerinted milyen törlesztő passzol egy 100K-s fizuhoz?

Minimum 180K ;)

Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.

(#56682) Vesztor87 válasza Rick4 (#56679) üzenetére


Vesztor87
senior tag

100k-s fizuhoz semmilyen:) Csak úgy röpködtek a számok:)

(#56683) LordVader80 válasza proper (#56667) üzenetére


LordVader80
senior tag

Hobbi szinten, és inkább a vintage vonalat képviselem, Nicco és hasonlók.

May The Force Be With You!

(#56684) partymaci


partymaci
aktív tag

Vegyetek mATX házat! Antek mini P180 :)

Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!

(#56685) Rick4 válasza Vesztor87 (#56682) üzenetére


Rick4
félisten

És ha hiszed, ha nem, sokkal előrébb tartana az ország, ha a hitelfelvevők nagy többsége magától beismertve volna ugyanezt a tényt, persze még mielőtt aláír.

Egyszerű példa, van egy cimborám, elég jól elvannak, Asszonykájával mindketten vállalkoznak, két gyerek, két autó, soha semmijük se volt hitelre véve, soha senkinek se tartoztak, a ház ugye ház, mindig lenne valamit csinálni, az amúgy jó kőkerítést, ami kb 15 éves, cserélték volna, mester számolt, 1.5milla, saroktelek átka. És ekkor döntötte el a család, hogy a kerítés jó így, nem nézik ki az utcából őket, de bizony ennyi pénzből inkább elmennek a következő 10 évben eggyel jobb helyre vagy eggyel több hétre nyaralni... Így is tettek, a kerítésnek semmi baja, de a gyerekek most nőnek, ők nem túlzottan értékelnék még a szép új kerítést.

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#56686) lorcsi


lorcsi
veterán

volt már?
csongrádi busz megtisztelve ..

no komment

(#56687) fero02


fero02
veterán

(#56688) proper válasza LordVader80 (#56683) üzenetére


proper
őstag

kicsit komolyabb cuccról lenne szó
carbon fighter pro 2wd rtr 1:6

[ Szerkesztve ]

(#56689) tisn válasza lorcsi (#56686) üzenetére


tisn
addikt

20 eve majdnem igy jartam
csongradon babgulyast foztunk a haverokkal a tisza parton
jol bekajaltam, valamikor este busszal haza
ramjott a fosas, valahogy kibirtam, de nem sokon mult
a tobbiek is szivtak a nyaraloban (vagy 10-en) egy wc-vel :P

(#56690) Rick4 válasza proper (#56688) üzenetére


Rick4
félisten

Mi lenne a kérdés?

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#56691) proper válasza Rick4 (#56690) üzenetére


proper
őstag

mi érte a reális ár?

160-190 volt az uj ára kb
típushibái már megvannak meg hogy mire kell figyelni de használtban csak 1-et találtam hirdetve az pedig nem mérvadó

én hasra ütésre 100 körül taksálnám hirtelen

(#56692) Frenky89 válasza Rick4 (#56616) üzenetére


Frenky89
őstag

Hengerenkénti befecskendezős Stargas LPG. Néha köhög, rángat, szóval alapesetben rá kellene nézni.

(#56693) Rick4 válasza Frenky89 (#56692) üzenetére


Rick4
félisten

Stargashoz Prohászka ért Kisszálláson, sok sok évig szerelte ezeket, Zalaegerszegen meg az importőr van, ha épp arra jársz. Közelebb szerintem igazán senki, még kábelük sincs, bár arra tudok jó megoldást, de hozzáérés akkor se lesz. Ne is próbálkozz Szegeden, csak elfecsérelt idő lesz.

Ha hozzá mersz nyúlni, akkor egy egyszerű tanács: nem szokott ezekkel gond lenni, az alap felépítés is minden gázcuccnál hasonló, tehát ha neked van ilyen, csináld meg : leállított motornál vedd ki a légfázisú szűrőt (reduktor mellett a kis fényes hordó kèt bilinccsel a végén) meg ki kell fújni a folyadékfázisú szűrőt a reduktor tetejénél, a három pici csava által leszorított köralakú zárókupal alatt, kompresszor a tuti, a kis mágnest ronggyal megtörölni és kész is.
Itt a puntom motortere, jól látszik, mit kell keresni...

Proper: rcforum.hu nevű oldal, szerintem kicsit többre felteszed, meg pici alkut beleírod, úgyis beírnak, ha valami irreálisan drága, ezek már csak ilyenek.. esetleg olx...

[ Szerkesztve ]

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#56694) Rick4 válasza Rick4 (#56693) üzenetére


Rick4
félisten

Ja, ez még a régi rendszer, a gázszelepben van a folyadékfázisú szűrő.

[link]

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#56695) Rolly válasza lorcsi (#56686) üzenetére


Rolly
veterán

en meg 2004 korul lattam hasonlo csomagot szegedi helyi buszon :(....

(#56696) lugosi


lugosi
MODERÁTOR

Nem tudjátok melyik elektronikai cég az, amit most leállított a nav? A híradóban kitakarták, illetve nem mondták. Azt mondják, az előre kifizetett termékek árával is problémák vannak, de a Webshop még működik. Nem szeretnék belefutni.

(#56697) tisn válasza lugosi (#56696) üzenetére


tisn
addikt

A Bemutatoterem.hu és az Ematrix.hu

(#56698) Rolly válasza tisn (#56697) üzenetére


Rolly
veterán

elvileg a bemutatóterem-ről és az ematrix-ról tudok én is, de ami érdekes, hogy a honlapok se mentek egy ideig majd újra elérhetőek lettek és minden megy tovább... ezért lehet, hogy mégsem ők azok... mert azért ha a nav problémát talál akkor letilt mindent ... nem? Mondjuk ettől még kerülendőek ...

A bemutatóteremtől van egy tévénk ... 2 éve vettem 250 helyett 199-ért náluk :) szerencsére én magyar számlát és normális garipapírt kaptam hozzá, de nem mindenki járt így ...

(#56699) Vesztor87 válasza lugosi (#56696) üzenetére


Vesztor87
senior tag

Link:
http://m.delmagyar.hu/szeged_hirek/adocsalassal_gyanusitanak_vasarhelyi_vallalkozokat/2415198/

Telefonról nem tudok normálisan linkelni:-S

(#56700) Rick4 válasza lugosi (#56696) üzenetére


Rick4
félisten

Az expert, az ármátrix kft, és a szomszéd városból a Bravotech. A második üzemeltette a bemutatoterem.hu oldalt- üzletet is.

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.