Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#55951) FoxiestFox válasza DarkByte (#55948) üzenetére


FoxiestFox
félisten

Én csak akkor dobálok sarat, ha egy program az én felhasználási szokásaim fényében hátrányára változik, vagy ha nem hoz olyan, számomra hasznos új funkciót, ami miatt megéri szétbarmolni az addig elégedetten használt felületet.
Ilyen volt nem csak a Gtalk, az MSN is, mire lett egészségesnek mondható kliens, kinyírták. :U

(#55952) Rolly válasza FoxiestFox (#55951) üzenetére


Rolly
veterán

tudom kivétel vagyok de nálam a skype jól működik az új változat kicsit furcsa de működik...

(#55953) FoxiestFox válasza Rolly (#55952) üzenetére


FoxiestFox
félisten

A működésével nekem sem volt bajom abban a néhány napban, míg a gépemen tartózkodott, és telefonon is működött, mikor használtam, csak a pc-s gui-tól émelygek, rendkívül sok helyet pazarol el szerintem teljesen fölöslegesen.

(#55954) lugosi válasza DarkByte (#55942) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Hát ezt én se bűvészkedem fel a telefonra. Ehhez kellene valami chrome-nak futni rajta? Mert chrome-ot se találtam wp-re. Meg egyáltalán, hogy? Ha én tanácstalan vagyok ebben, akkor az ismerőseim közel 0%-át tudom rávenni, hogy tegyék már fel valahogy légyszi a telefonjukra. Asszem inkább ráhagyni érdemes, pláne hogy ezt összesen 2 db ismerősöm használta valaha is. Én is úgy állítottam be a gmailt, hogy állandóan azt mutassa, hogy ki vagyok jelentkezve.

(#55955) totya694 válasza FoxiestFox (#55953) üzenetére


totya694
őstag

Kell a hely a hangrögzítőnek ;] :P

Üdv:Attila

(#55956) DarkByte válasza lugosi (#55954) üzenetére


DarkByte
addikt

Telefonra nem tudod ezt a Chrome-os bővítményt felrakni. Android-ra ott a natív Hangout kliens. A többi platformra nem tudom mi van. Talán iOS-re van még a Google-nek ilyenje. WP-re szerintem nincs hivatalos megoldás, maximum valami 3rd party app tudhatja.

Más: miért van ekkora késés a banki tranzakciók listázhatóságában? Még 4 óra felé aktiváltam az új webkártyámat PayPal-on és várom hogy megjelenjen a webbankban a tétel a kóddal. De úgy tűnik ebből ma már semmi sem lesz. Nem akarom elhinni hogy tényleg ekkora csúszás van a tranzakciók teljesítésében, elvégre valahogy ellenőrzi is a vásárláskor a PayPal hogy van-e ekkora összeg a cél számlán, és ha közvetlen előtte utalok rá, igaz hogy nem látom a webbankban, de már a fizetés teljesül közvetlen utána. Tehát simán mehetne a webbankba is a részletesebb tranzakciós lista.

[ Szerkesztve ]

(#55957) fero02


fero02
veterán

(#55958) Rick4 válasza MaciG (#55937) üzenetére


Rick4
félisten

A ház tervei között, vagy a földhivatalban mindenképp. Előbbi szerencsés esetben, ha vannak ikv lakások, akkor az ikv-nál még őrzik őket.

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#55959) Rick4 válasza Vesztor87 (#55893) üzenetére


Rick4
félisten

Az csak egy dolog, ha rád ragad valami nyavalya, de hogy kizsebelnek közben.. Olcsóbb biciklivel- kocsival járni, mint ilyen kockázatot bevállalni... :U És vicc, de ezért mondom, hogy szeretek olyan helyekre járni, ahova az "ilyenek" már nem mennek be, legyen a kenyér 500Ft, a kifli 80ft, nem érdekel, de ne legyen már összefogdosva...

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#55960) Syl válasza DarkByte (#55956) üzenetére


Syl
nagyúr

>Talán iOS-re van még a Google-nek ilyenje.

A guglinak szinte mindene van iOS-re

Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.

(#55961) MaciG válasza Rick4 (#55958) üzenetére


MaciG
addikt

És ezt vajon kiadják magánszemélyeknek is?

BANZAII

(#55962) ati012


ati012
senior tag

Vasárnap Szeged-Debrecen távon csomagok szállítását vállalom.

(#55963) Rick4 válasza MaciG (#55961) üzenetére


Rick4
félisten

Anyukámnak kiadták, igaz ő a 2x 60 lakás közös képviseletét látja el, tehát tudni kell, hogy a ház körül hol, milyen dolgok mennek, ha hét végén törik el egy vízcső, nem várhatnak hétfőig hogy meglegyen a doksi. Gondolom ha lakásod van ott, amiről a papír kell, nem nagyon ellenkezhetnek....

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#55964) DarkByte válasza Syl (#55960) üzenetére


DarkByte
addikt

Azt tudtam hogy sok mindene ki van adva iOS-re is, csak azt nem tudtam hogy a Hangouts is közte van-e. Apple nagyon nyomja a Facetime-ot vagy mit, gondoltam lehet tiltja az ilyen 3rd party videótelefonálós cuccokat.

[ Szerkesztve ]

(#55965) lugosi válasza DarkByte (#55956) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Wp-re tényleg nincs, azért írtam azt, mivel Syl felvetésében is arról volt szó, wp-s telefonok, windowsos laptop.

(#55966) tisn válasza FoxiestFox (#55947) üzenetére


tisn
addikt

skype jo volt regen (2008-ban valtottam vele az msn-t, mert kellett csoportos team megbeszelesekhez (konferencia)), akkor meg pici, gyors, stabil proggi volt...

(#55967) FoxiestFox válasza tisn (#55966) üzenetére


FoxiestFox
félisten

Akkoriban én nem használtam és nem is láttam pc-n, csak a pda-mon volt fent.
Legnagyobb bosszúságot az okozta, hogy nem támogatta a bluetotth headsetet, a htc universalommal telefonálni meg elég mókás volt anélkül. :D

(#55968) Vesztor87 válasza lugosi (#55940) üzenetére


Vesztor87
senior tag

WP-re semmi sincs szinte, néha kivagyok tőle:S :(((

Más: Szombat hajnalban megyek haza Szegedre, ha kell vmi akkor elvihetem innen, illetve hétfő reggel jövök is vissza:)

[ Szerkesztve ]

(#55969) Syl válasza DarkByte (#55964) üzenetére


Syl
nagyúr

Csak a gyári szoftverek módosítását tiltja. Bárki írhat saját voip / videótelefonálós programot iOS-re. A Jobs-féle tiltsunkbemindent filozófia már nem olyan "erős". Persze pornót most sem lehet találni :D

Persze annyi eszük már nincs, hogy a saját motyóit (pl. iMessage, iCloud) átírják más platformra :U A Microsoft ebben is sokkal nyíltabb cég.

[ Szerkesztve ]

Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.

(#55970) FoxiestFox válasza Syl (#55969) üzenetére


FoxiestFox
félisten

Akkor meg mi értelme az egésznek? :DDD

(#55971) Syl válasza FoxiestFox (#55970) üzenetére


Syl
nagyúr

Pornó nélkül egy platformnak sincs értelme, igaz ;]

Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.

(#55972) Rhino666 válasza Rolly (#55952) üzenetére


Rhino666
őstag

Nekem melóhelyen egy éve (!) nem működik a Skype, nem lehet hívást kezdeményezni/felvenni mert azonnal összeomlik. :U Nagy nehezen kiderítettem, hogy az nVidia driver (!) okoz benne hibát. :) Újratelepítettem a drivert, egyszer működött aztán azóta sem. Inkább használom telefonon, pedig ott is egy rakás szar. Ha mindkét helyen be vagyok lépve, akkor hol ide, hol oda szinkronizálja az üzeneteket, mindkét helyre luxus. Busy státusz nincs, mert kivették telefonról valami érthetetlen okból kifolyólag, így asztalin is vagy online, vagy offline. :F Ezt bezzeg tudja szinkronizálni. :U Siralmas, hogy az undorító Metro skin-re át tudták szabni (Win7 alatt is, hagy szokja a paraszt a fos Win8 gondolatát), de alapvető funkciók nem működnek. :W

Szerk: Ja, és ha telefonon veszek fel egy hívást, akkor az asztali kliens kiírja, hogy hívás volt a távollétemben. :F Abszolút követhetetlenné teszi a telco-kat, nem látom át, hogy melyiket vettem fel és melyiket nem... És a legszomorúbb, hogy ha összeülne néhány értelmes ember, egy hétvége alatt össze tudnának hozni egy cross-platform kompatibilis megoldást, ami ténylegesen működik és nem jelez 2 héttel azelőtti üzeneteket olvasatlannak, csak mert másik kliensen olvastam el őket. :(((

[ Szerkesztve ]

Rich enough to buy an iPhone, smart enough to not buy one.

(#55973) DarkByte válasza Rhino666 (#55972) üzenetére


DarkByte
addikt

Továbbmegyek. Gyakorlatilag összes többi említésre méltó üzenetküldő képes rendesen szinkronizálni az üzeneteket mobil és desktop között. Még az annyira utált Facebook Messenger is. És ezt nem most csinálták meg hanem évekkel ezelőtt. A Skype az életben nem fogja rendesen csinálni, elnézve az eddigi trendeket.

Mi most egyébként cégnél a Slack-et próbálgatjuk, egyik partnerünk javasolta. Ennek is megvannak a nyűgjei de tény hogy átgondoltabban össze van rakva és kimondottan munkabeli kommunikációra van kihegyezve. Illetve telepíteni desktop-on nem kell hozzá semmit, mert sima webapp. De van mobil appja is.

Személyes használatra még a Telegram-ot próbálgattam. Ez tényleg csak üzenetküldésre jó, viszont azt jól csinálja, elég lightweight is. Sajnos ugyanaz a baj vele mint az összes ilyen kevésbé ismert messenger-el: nehéz rávenni bárkit is hogy használja.

[ Szerkesztve ]

(#55974) Syl válasza Rhino666 (#55972) üzenetére


Syl
nagyúr

Fogtam két mobilt, egy WP-t és egy Androidot. Mindkettőn természetesen más azonosítójú Skype futott. Az egyikről elkezdtem hívni a másikat, a másikról meg az elsőt. Persze mindkettő adta a hangot, hogy bezony a vonal végén kicsöng a skype kliens... :W

Csak tudnám az MS miért vette meg a programot? (a nyilvánvaló lehallgatási rutinon kívül)

Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.

(#55975) Rick4 válasza Rhino666 (#55972) üzenetére


Rick4
félisten

Érdekes, nekem gépen, tableten, és telón is fent van a skype, sőt, a családban van még 3, ott sincs gond, én a három hely közül akárhol jelentkezek be, mindenhol működik, ha a háromból az egyiken üzit kapok, vagy írok, a másik kettőt később bekapcsolva azok is frissülnek.. Sőt, a gépen épp kettő skype kliens fut egyszerre, két reggel, de egymás mellett, mindkettőn megy egyszerre az üzenetküldés is. És soha nem is volt problémám vele, talán egyszer pár éve, mikor a központi szerver hibája miatt nem lehetett bejelentkezni.

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#55976) tisn válasza Rick4 (#55975) üzenetére


tisn
addikt

ja, idaig nekem is igy volt
most viszont sz@r@kodik, es nem vagyok boldog

(#55977) Rick4 válasza tisn (#55976) üzenetére


Rick4
félisten

De nekem most is ilyen... :U

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#55978) Rolly válasza Rick4 (#55977) üzenetére


Rolly
veterán

mi vagyunk a kivételek :D nálam is rendben van minden a skype körül :)

(#55979) tisn válasza Rick4 (#55977) üzenetére


tisn
addikt

eccer minden mazli veget er :)

(#55980) Rick4 válasza tisn (#55979) üzenetére


Rick4
félisten

Nem mázli ez, vagy a hivatalos rendszer, vagy a nem pornónézős- vírussal naponta újrafertőzős géphasználat következménye. :D

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#55981) Rolly


Rolly
veterán

ha már itt tartunk a chromeom naponta többször omlik össze :( ... mondjuk olyan 20 tab körül nyitva szokott lenni ... de a chrome egyre fosabb :D

(#55982) Rick4 válasza Rolly (#55981) üzenetére


Rick4
félisten

Próbáld ki a firefoxot. Most épp jó. :D

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#55983) Rhino666 válasza Rick4 (#55975) üzenetére


Rhino666
őstag

Ezért legyél hálás, mert valószínűleg te lehetsz az egyetlen ember a világon. :K

Szerk.: és Rolly a másik, ahogy nézem.

A cégnél is mindenki szidja, szóval biztos ti vagytok kissebbségben.

[ Szerkesztve ]

Rich enough to buy an iPhone, smart enough to not buy one.

(#55984) Rhino666 válasza Rolly (#55981) üzenetére


Rhino666
őstag

Nálam 50+ szokott nyitva lenni és soha semmi gond vele. Az se mindegy, hogy milyen kiegészítőket használsz. Meg hogy mennyi RAMod van, mert azt csúnyán zabálja. :(

Rich enough to buy an iPhone, smart enough to not buy one.

(#55985) Lacielvtárs válasza Rick4 (#55982) üzenetére


Lacielvtárs
nagyúr

+1, ez így is van :K

"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯

(#55986) Syl válasza Rick4 (#55980) üzenetére


Syl
nagyúr

Magyarul, csak a remetéknél működik jól ;] :P

Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.

(#55987) Rick4


Rick4
félisten

Nem sűrűn frissítik az étlapot: [link] :U

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#55988) Syl válasza Rick4 (#55987) üzenetére


Syl
nagyúr

Remélhetőleg a kaját igen :DDD

szerk.
Egyébként a menü pontos és aktuális, csak a dátum lett "kicsit" elcseszve.

[ Szerkesztve ]

Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.

(#55989) Rick4 válasza Syl (#55986) üzenetére


Rick4
félisten

Nem, dehogy, a mondatnak volt egy első része is ami a valósághoz jóval közelebb áll, mint a második fele, ami oda- vissza csak vélelmezhető. :K

Azzal nincs baj, épp most rendeltünk. :D

[ Szerkesztve ]

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#55990) tisn válasza Rick4 (#55980) üzenetére


tisn
addikt

ujratelepitett win7 :)
a regin jol ment

(#55991) tisn válasza Rolly (#55981) üzenetére


tisn
addikt

na nekem azzal nincs gondom (azon kivul, hogy minden adatot gyujtoget rolam a rohadekja, hiaba van kikapcsolva :P)

(#55992) Rick4 válasza tisn (#55990) üzenetére


Rick4
félisten

Az enyém is, a régin se volt vele semmi baj. :U Sőt, mindenből csak a legfrissebbet használom.

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#55993) FIREBLADE78


FIREBLADE78
addikt

Tudtok emberkét aki árul filézett pontyot? Volt egy ipse akitől vettük,de az besértődött,tehát leves. Boltban nem akarok,mert az tuti van 2 rugó kgja

[ Szerkesztve ]

Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4

(#55994) Rick4 válasza FIREBLADE78 (#55993) üzenetére


Rick4
félisten

Ha az ipse orvhalászta, akkor ennyi erővel jobban jársz, ha te orvhalászod, mert kevesebbet kapsz, mint orgazdaként. ;]

Nem egyszerűbb megkérni a havert, hogy rendeljen ő, mint egy akármilyen vevő, te meg 10 perc múlva átveszed?

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#55995) lugosi válasza Rhino666 (#55984) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Mit csinálsz egyszerre 50 tabbal?

(#55996) FoxiestFox válasza lugosi (#55995) üzenetére


FoxiestFox
félisten

Lehet úgy nyomja mint én, hogy hét közben megnyitja, ami érdekli, aztán hétvégén elolvassa, közben meg standby a gép, ha vinni kell valahová. :D

(#55997) FIREBLADE78 válasza Rick4 (#55994) üzenetére


FIREBLADE78
addikt

Ez a koma kint dolgozik fehértón oszt biztosan lopja,és eladja,de olyan barom,hogy inkább kidobja a kukába,mint h eladja pl 1500-é kgját. Pedig neki talált pénz :D

Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4

(#55998) Frenky89 válasza FIREBLADE78 (#55993) üzenetére


Frenky89
őstag

Ez?

(#55999) azbest válasza Rhino666 (#55972) üzenetére


azbest
félisten

Lehet a windowsban is sérült valami. De ha az összeomlás azt jelenti, hogy a grafikus driver is leáll majd a win újra elindítja, akkor az hardverhiba. Memóriahibás gigabyte g210 kártyával nekem régebbi XLite sip telefon program indításakor borult a rendszer. Ugyanolyan, de nem hibás kártyával tökéletesen megy minden azóta is. Linux és win alatt is változatos hibajelenségekkel szivattak 18 gépen ezek a sz@r kártyák... gyári oc egy irodai szintű kártyára... teljesen idióta a gyártó. Az ilyen hibát meg tényleg csak abból látni, hogy bizonyos driverekkel, bizonyos szoftverek fura dolgokat művelnek. A csúcs az volt, amikor egyik linuxos gépen havazás volt a konzolban egy ilyennel.

Az egyetemi tűzfal is változatos hibák forrása.

De egyébként tényleg furán működik a skype. Telón van hogy teljesen jól megjönnek az új üzenetek, máskor meg nem. Bár ez is összefügghet azzal, hogy éppen megyik wifin vagy 3g-n vagyok. A push üzenetek megérkezése nem garantált, van olyan hálózati megoldás, aminél nem tud működni (amelyik wifin-n publikus ip-ről osztja a netet azzal jó, de amikor a natolt ip-ről natoló wifire kapcsolódik, akkor lutri).

[ Szerkesztve ]

(#56000) Rhino666 válasza azbest (#55999) üzenetére


Rhino666
őstag

Nem ömlik össze a GUI, csak a Skype záródik be. Más probléma nincs a géppel. Vagy az nVidia driver a ludas, vagy maga a Skype.

Rich enough to buy an iPhone, smart enough to not buy one.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.