Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#46910) Polemius válasza stopperos (#46903) üzenetére


Polemius
aktív tag

Ó, ez amit írtam, vagy 20 éve történt. És nem is a két egymást követő cipő minősége volt ami elsősorban ezt elérte nálam. Bár önmagában az is eltántorított volna egy időre tőlük. Minden bizonnyal van számos jó minőségű termékük manapság. De az a hozzáállás, hangnem amit tapasztaltam részükről mint gyártó és márkaképviselet, számomra elfogadhatatlan.

Ha elégedett vagyok egy gyártóval, termékkel vagy kereskedővel, akkor én is hajlamos vagyok visszatérni hozzá, meg másokkal is megosztani a tapasztalataimat és ha megkérdezik a véleményem, akkor ajánlom azt.
De ha negatív tapasztalatom van, pláne ha nem egyszeri eset, vagy olyan szintet ér el, akkor azt is megosztom másokkal, és előfordulhat, hogy a büdös életben többet be nem teszem oda a lábam / hozzá nem nyúlok a termékükhöz.
Azon kereskedők nagy része, amelyik ezt elérte nálam, azóta már be is zárta a boltot (nem miattam, hanem mert gondolom ez volt az általános hozzáállás részéről). Nyilván az adidas nem mostanában fogja lehúzni a redőnyt. :D De ez az én saját kis tiltakozásom, bojkottom, ami nyilván el sem éri a cég ingerküszöbét.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.