Hirdetés
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz Jofi81 #72651 üzenetére
Nálam is működik rendesen
Pont ma hajnalba dobot egy Alec Mason (Fóliás) kártyát a rendszer , gyorsba el is adtam , ez volt a pályafutásom legértékesebb eladása(nem voltam telhetetlen kiraktam a legolcsóbb ártól 0.1€-val kevesebbértÉn aztán le nem töltök sok tíz játékot
Múltkor(pár hónapja) végignéztem a groupees fiókomba lévő több száz játékot és aktiváltam vagy 15-20 kártyás játékot, na azt mire mindet leszedtem volna
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Ha jól rémlik akkor akciók előtt és közben zuhannak a kártya árak?
Tehát a karácsonyi akció előtt érdemesebb most eladni a kártyákat( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
SenorGrande
senior tag
Véleményem szerint a kártyalufi már kipukkadt. Leginkább eladni akarják az emberek a kártyákat, kevesen bohóckodnak a kitűzőkkel. Jól látszik a kártyaárakon is. Ha megint szerepe lesz a kitűzőknek a téli vásár alatt, nagyobb lesz a kereslet a kártyákra, így emelkedhet az áruk.
Ha valamit rosszul látok, a hivatalos Markettőzsdésünk, Csaba, majd kiigazít.– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Sirpi
senior tag
válasz SenorGrande #72656 üzenetére
Pont így látom én is. Steamtrades-en cseréltem pár bundle-maradékot darabonként 4-5 kártyára, és kevés kivételtől eltekintve ömlöttek a €0.05 (nettó €0.03) árú kártyák a legváltozatosabb játékokból, sőt, vannak, amiket ennyiért se lehet eladni. Viszont ha egy játék először kerül bundliba, akkor az első 1-2 órában még az előtte kialakult magas áron lehet keresni egy keveset.
Egyébként én is remélem, felpörgetik majd a kraftolást a winter sale alatt, nyáron is 3-4 centtel simán felment a kártyák értéke a sale végére (kb. 100 kártyám van jelenleg marketen).Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
bul07
nagyúr
Én most néztem át van vagy 50kártyám amiért 0,01€ kapnék , ezeket nem adom el ha lesz jelentősége a kitűző készítésnek akkor majd csinálok belőlük és lehet ki is pótolom őket a hiányzó kártyákkal
De a maradék 150 kártyát kiraktam annyira nem zavar az a 0,5€ veszteség , pár nap alatt csinálok még vagy 100-150 kártyát, csak a kedv akadályozott eddig
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
ayo
veterán
tegnap teszteltem a streamet és összefoglaltam a jelenlegi állapotról a legfontosabb tudnivalókat - természetesen, ha ezekefen felük bármi kérdés van, szívesen segítek
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
ayo
veterán
válasz kriszpontaz #72660 üzenetére
ez jó konzolra is ha azt akarnék felvenni? csak mert hdmi-t lehet rádugni, csak nem olvastam el mindent ,hogy azok most be v kimenet
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
kriszpontaz
veterán
Ez úgy működik, hogy van egy HDMI be (PC VGA felől vagy külső forrásból, pl. játékkonzol vagy kamera, stb.) és egy HDMI kimenete (monitor vagy TV felé). A HDMI bemenetre kötheted a VGA kábelét, (DVI-HDMI vagy HDMI-HDMI módszerrel) vagy ráköthetsz külső konzolt is, és azt tudod vagy streamelni vagy rögzíteni. A hang mehet HDMI-ről vagy 3,5-es jack csatin keresztül is. A stream beállítása kicsit körülményes pl. Twitch.TV-n, mert a saját programjából bejelentkezve azonnal tudsz streamelni, de a Stream adataid előre át kell írnod a Twitch honlapon (vagy ott utólag szerkeszted).
Most pont akciós az Edigital.hu-n amúgy.Cheesus: azért a Game Capture HD II árban kicsit borsosabb.
[ Szerkesztve ]
-
Cheesus
senior tag
válasz kriszpontaz #72663 üzenetére
Azt tudom, csak ha egyszer eljutok addig, hogy újgenerációs konzolom is legyen legalább fel van rá készülve Elhiheted nem holnap fogom beszerezni egyiket se
https://www.twitch.tv/csehla
-
ayo
veterán
válasz kriszpontaz #72663 üzenetére
értem, köszi a részletes infót
ahogy olvastam stabilabb is a stream meg nem kell brutál gép, ha tolod, szóval biztos olcsóbb mint a gépet bővíteni ha valaki komolyabban akar streamelnihttp://jateknaplo.blog.hu
-
kriszpontaz
veterán
Stream és rögzítés közben nem a gépet terheli, szóval nekem megérte. Nincs olyan mint a Fraps vagy egyéb program mellett hogy megeszi a procid 10-15%-át a rögzítés, vagy az FPS esik be. Küldtem egy videó linket PM-ben.
(#72664) Cheesus:
A PS4 alapból tud streamelni ahogy emlékszem, szóval annál nem gond. A rögzítés már más.[ Szerkesztve ]
-
Franky2Ster
senior tag
Mindenki figyelmét felhívom ha összekerül ezzel a felhasználóval semmilyen linkjére ne kattintson rá!!
Ez egy rohadt szemét gazember : ACCEPTING KNIVES! a Steam neve.
Valami úton módon kiszedte a cuccaimat a raktárból csere hackkel. -
tomsolo
addikt
válasz Franky2Ster #72667 üzenetére
scammer/lopósgeci esetén ne a steam nick nevet adjátok meg hanem a steamID64 url-t
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
tomsolo
addikt
válasz kriszpontaz #72669 üzenetére
igen, nevet akár mikor változtatthat nézd meg mennyi álneve van
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
Mate
nagyúr
Miként kerültél vele kapcsolatba?
(#72668) tomsolo: Fiókot is teljesen felesleges. Nem egy fiókjuk van, úgyhogy tökmindegy.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
hogy sikerült?
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
DeFranco
nagyúr
Szerintetek létezik olyan, hogy "valve complete pack" serial?
Szerintem ezt sem bolt sem disztribútor nem forgalmazza, csak a steamen kapható, ott meg nyilván csak giftben. Legalább is nekem ez lenne a logikus.
@compass1997: case closed. köszi
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
válasz Franky2Ster #72676 üzenetére
Valahogy a barátlistádra került. Miért vetted fel őt?
-
Csapoati
nagyúr
válasz Franky2Ster #72676 üzenetére
Mondjuk az ugye alap, hogy semmi ilyenre nem kattintunk rá, főleg nem ismeretlennek hangzó "baráttól".
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
válasz Franky2Ster #72678 üzenetére
rosszabb esetben azota keylogger van a gepeden, es mar tudja minden passwordodet.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Agyzuzo
addikt
válasz Franky2Ster #72678 üzenetére
Mindig elámulok rajta, milyen iszonyatos magyar ferdítések vannak marketen. Brr... Néha bejön valami hiba folytán a steam oldal magyarul, nem győzöm visszarakni angolra.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Ryder62
őstag
"When you're playing a game and someone starts watching, you automatically start broadcasting. When you end the game your broadcast ends."
Szóval nincs semmi "start broadcasting" csodagomb meg ilyesmi, egyszerűen bárki leshet?
-
-
szami777
addikt
válasz Ryder62 #72685 üzenetére
Jön egy felugró ablak, miközben játszol, hogy xy nézni akar. el is utasíthatod, valahogy úgy, mint amikor trade-re hívsz meg valakit.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
SenorGrande
senior tag
válasz szami777 #72687 üzenetére
Csak ha úgy van beállítva. Ha akarod, nézheti bárki, vagy csak barátok instant is, semmiféle engedélykérés nélkül.
"Who can watch my games?
You decide. The first time a friend asks to watch your game you'll be presented with the broadcast privacy settings...
If you select "Anyone can watch my games" then your broadcast will be visible on that game hub."– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
DeFranco
nagyúr
válasz SenorGrande #72688 üzenetére
Azt hiszem az én streamemről hamar leszoknának
15 perc játék, amiből 10 perc kurkászás valami lootért, aztán 15 perc fórumozás layeren, aztán 5 perc játék, aztán 30 perc pause, kajálás, akármi, aztán 15 perc játék és ismétel
@Csapoati: 34 éves felnőtt kispapa fejjel muszáj multitaskingolni a rendelkezésre álló másfél óra szabadidőben per hét kid.
[ Szerkesztve ]
-
Ryder62
őstag
válasz DeFranco #72689 üzenetére
Én aki úgy játszik mint egy nagypapa, szintén homlok hanyat menekülnének a nézők.
Általában nem rohanok egy játékban. Szerintem erre jó bizonyíték a 100+ órás Mass Effect 2 végigjátszásom és a Fallout 3-ban a 4 óra/1 interior statisztikám.
A Vanishing of Ethan Carter nálam 7-8 óra lesz az tuti.
-
törölt tag
Eredendően a Steam az egy amerikai vállalat, de igazán megcsinálhatnák azt is, hogy mivel egy egész kontinensen (Európa), december 5-én Mikulás van, csinálnának egy aznapi akciót
-
bullseye
addikt
válasz Cheesus #72023 üzenetére
Ezzel történt valami? Mert nálam most bogarazódott be. Humble aktiválgatás közben kiírta, hogy valami játék van a raktáramban, de a felugró ablak üres volt. Meg a raktár. Meg az Aktivitás. Kicsit zavar...
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
laceszgamer
addikt
-
törölt tag
válasz laceszgamer #72697 üzenetére
ja 6 elírtam
(#72696) ollie : Igaz, én úgy tudom, hogy Németországból fakad, de majd utána olvasok, csak éppen kajálok
Addig is:
"A magyar Mikulásnak megfelelő ajándékosztó mesealak nevei külföldön
Saint Nicholas, Mikulás ábrázolás 1810-bőlAmerikában és Kanadában: Santa Claus
Angliában: Father Christmas
Baszkföldön: Olentzero
Brazíliában, Peruban és Spanyolországban: Papá Noel
Dániában: Sinter Klaas
Finnországban: Joulupukki
Franciaországban: Père Noël
Hollandiában: Kerstman, Sinterklaas, röviden:Sint[20]
Horvátországban: Sveti Nikola, Božić Bata
Japánban: Santa-szan (サンタさん?), Hoteiosho (ajándékot hozó isten)
Kínában: Sengtan Laozsen (聖誕老人, pinjin:shèngdànlǎorén )
Lengyelországban: Mikołaj
Magyarországon: Mikulás, Télapó
Marokkóban: Black Peter
Németországban: Nikolaus
Norvégiában: Julenissen
Olaszországban: Befana vagy Babbo Natale
Oroszországban: Gyed Moroz
Romániában: Moș Nicolae
Szlovéniában: Sveti Miklavž, Božiček
Svédországban: Jultomten
Hollandiában: Sinterklaas"
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Samsung LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- DIGI internet
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest