- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
válasz
Heavyrain #89615 üzenetére
Jó, hát az hirtelen fel sem merült bennem, hogy Non-Steam Game parancsikont akar a tört Steames játékának.. a Steamen belül.
Esetleg írhatna a Supportnak is, ha bugzik a crack.
Persze a fiók bannoltató Steam törések lehettek túl népszerűek, azóta nem is hallottam ilyenről.
-
sagem
addikt
-
-
Dinasti
senior tag
válasz
Heavyrain #86006 üzenetére
Uhh de jó hogy mondod, kb 2 hónapja olvastam róla és azóta se néztem meg na most bepótolom.
Közben a The Forest és a Long Dark töltődik lefelé. Remélem bejönnek. Mostanában túl sok a hirtelen felindulásból elkövetett vásárlás
(#86007) gmx9 A State of decay megvan xone-on. Szeretem azt is. -
[Prolixus]
addikt
válasz
Heavyrain #84434 üzenetére
Stimt, pont írni akartam, hogy nemrégen lehetett olvasni valami csalásról, ahol hasonló trükkel szereztek hozzáférést fiókokhoz. A részletekre nem emlékszem, de a lényeg pont ez volt. Önmagában még nem veszélyes adatlopás után a releváns support aktív közreműködésével "törtek" fel fiókokat.
-
Kal-El
senior tag
válasz
Heavyrain #83079 üzenetére
Ez: "Starting Dec 9, anyone losing items in a trade will need to have a Steam Guard Mobile Authenticator enabled on their account for at least 7 days. Otherwise, to protect against unauthorized trades, items will be held by Steam for up to 3 days before delivery." mit jelent pontosan?
Ha nincs Steam Guard Mobile Authenticator bekapcsolva, akkor minden trade után várni kell 3 napot, és csak utána kapja meg a másik? Mert az baromi vicces lenne. Remélem nem így lesz, vagy ha igen, akkor ki lehet majd kapcsolni a saját felelősségünkre. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Heavyrain #80374 üzenetére
Nem tudom, nem kattintok rá, mert látom alul, hogy valami idegen link.
szerk:
De most komolyan. Ki az aki rábök egy olyanra, amikor egy haverjától jön egy idegen link,valami hülye szöveggel vagy valamivel. Én még FB-n is rákérdezek egy linknél hogy miez.
(#80377) wwenigma
Annyit írtam hogy megérdemlik akik ilyenre kattintanak. Nem voltam még hasonló helyzetben szerencsére, de eddig Steam visszaállította a kipucolt fiókot?
-
cskamacska
addikt
-
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Heavyrain #77783 üzenetére
miért ne mondhatná meg egy mod készítője hogy mennyit kér a melóért? azért nem csak szaros skinek a modok, hanem egyes esetben teljes játékok is, mint pl a Black Mesa, ami modnak indult, de teljes source licencet kaptak és hamarosan megvehető lesz a Steamen. Rengeteg jó játék nem merült volna feledésbe, ha 10-15 éve lett volna lehetősége az embereknek a Steamre publikálni és pénzt is kérni a modjaikért. Ez a skyrimes rinya kifejezetten hátráltatja majd a PC gaminget, ha máshol sem fogják ezt a rendszert bevezetni emiatt (pl. Source2)
-
-
Heavyrain
őstag
válasz
Heavyrain #77646 üzenetére
Meg is lett a válasz:
Fizetős Skyrim modok -
Samus
addikt
válasz
Heavyrain #76790 üzenetére
Tudom, de egy-két topikban Steam-en olvastam, hogy a régebbi Origin verzióknál működött az Overlay, Egyszerűen Steam alól indított Origin, majd ebből indítva a Crysis 3, és volt Overlay, és minden jóság. Na én akárhogy mókoltam, ez nem jött össze. Még a hosszú verziót is kipróbáltam ([Steam topik]), ami egy külön fájl, ezt indítja a Steam, ami konfig alapján indítja a cél játékot, de ez sem hozott eredményt...azóta valami változtattak a kódon. Egy évvel ezelőtti a topik, mindenki ajnározza a készítőt, hogy ez milyen baba, mert még Dio 3 alá is lehet így Steam Overlay-t tenni.
-
-
zseko
veterán
válasz
Heavyrain #72171 üzenetére
Én perceken belül megkaptam az emailt, egy számsorral és egy redeem now felirattal, mindkettő kattintható, mit jelent a redeem?
csak rákattintok és hozzáadja a listámhoz? Valamint ez beaktiválható steam-re? Őszintén szólva egy percet nem foglalkoztam még vele, csak láttam hogy free lesz ha miden nap kattintok egyet
-
Casanova*
veterán
válasz
Heavyrain #72069 üzenetére
anno megvolt nekem ez a game egy másik accounttal. valakinek oda adtam vagy nem tudom hova tűnt el. azon gondolkodom,hogy találjam meg...tudom ,hogy ezt a gémet megvettem. lehet nem is más accounton volt. egyszerűen elveszett.
jut eszembe! innen prohardverről rendeltem a játékot. emailra küldték a kódot. biztos ezért tűnt el.
most mondta a barátom,hogy neki is megvolt és eltűnt. szerencsére a többi codot dobozosan vettem.
-
gszp
tag
válasz
Heavyrain #69489 üzenetére
Kösz. Gondoltam ha bizonyos eseteknél bevéd a steamguard, hátha erre is ugrik, de ha nem, annál jobb.
Egyébként oprendszer cserét is nagyon egyszerű kikerülni. Ha a steam nem a rendszermeghajtón van, akkor magtartod a SteamApps mappát és a Steam.exét, aztán reinstall után indítás ugyanonnan, és szépen frissíti magát.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-roller topik
- iPhone topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Tőzsde és gazdaság
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest