Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Steam topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:08:43

LOGOUT.hu

NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#109150) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!

***

Hozzászólások

(#72251) ayo válasza DonThomasino (#72250) üzenetére


ayo
addikt

rest of world. az jó mindenhol

http://jateknaplo.blog.hu

(#72252) Samus válasza ayo (#72251) üzenetére


Samus
addikt

Amúgy mi a különbség a ROW és WW között (utóbbi jelöléssel ritkán, de találkoztam)?

'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!

(#72253) CtiveR


CtiveR
tag

Hali, pár napja az történt, hogy szereztem egy The Crew kulcsot steam-en 16 dota2 kulcsért mondjuk úgy ABC-től.. minden okés volt de rá 3 napra dobta a steam az üzenetet hogy XYZ által vásárolt játék fizetésénél problémák léptek fel és ezért törölték a giftet a fiókomból.. természetesen átverés szaga van.. nem ez az első játék vásárlásom nem gondoltam hogy ez fog történni.. Steamen utána néztem a dolgoknak hogy na ilyenkor mi a teendő ugyanis kinyomoztam hogy XYZ az bizony ABC egyik kamu profilja és nem csak én lettem átverve ugyanis volt kb 8 hasonló profilja. Steam supportnál találtam egy olyan lehetőséget hogy vissza adják nekem a csere tárgyat (16kulcs) azt megtérítik csak vegyem fel velük a kapcsolatot. Írtam is nekik megfogalmaztam mindent, hogy ez ugyan átverés kamu profil stb, mindenről printscreen. (remélem elkapják azt a g****it :) Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek a steam support egyáltalán reagálni fog erre és valóban megtéríti a káromat (kb 37€ ha jól számoltam) vagy csak reménykedem? ... előre is köszönöm a válaszokat! :)

The Crew steam kulcsot keresek mellékesen :DD

Aláírás.

(#72254) regener válasza CtiveR (#72253) üzenetére


regener
veterán

Nekem CSGO giftet vontak vissza ugyanúgy, a kulcsokt nem kaptam vissza de kaptam a raktáramba egy CSGO giftet ingyen a support-tól.

(#72255) Cheesus válasza CtiveR (#72253) üzenetére


Cheesus
senior tag

Nem vagyok teljesen tisztában a dologgal, de úgy tudom, hogy 1 alkalommal a Support megtéríti a vevőnek a kárt, ha bebizonyosodik a csalás / megfelelő bizonyítékokkal van alátámasztva.

https://www.twitch.tv/csehla

(#72256) szami777 válasza CtiveR (#72253) üzenetére


szami777
addikt

Steam giftet vagy cd kulcsot kaptál egyébként? Mert a hsz-edből nem világos :)
(tudtommal crew steam kulcs nincs is)
az a 16 kulcs is gyanúsan kevés érte, 29 körül mennek.
Csak lesz valaki, aki majd megerősíti, de ahogy én tudom, van rá esély, hogy visszakapjad, rendszert viszont nem csinálhatsz előle. Support szokott válaszolni, csak nem nagyon sietik el.

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#72257) #79621120 válasza szami777 (#72256) üzenetére


#79621120
törölt tag

Szerintem Steam giftet kapott .

(#72258) CtiveR válasza szami777 (#72256) üzenetére


CtiveR
tag

Igenigen elírás :) egy giftet kaptam. Nem gondoltam, hogy átverés lesz belőle, a cod aw-t is 10 kulcsért vettem ami akkori árfolyammal kb 23€ volt az áruházas 60 helyett. Nem gondoltam átverésnek :/ de az lett.

Cheesus: természetesen küldtem nekik mindenről printscreent. (a cseréről a raktárelőzményekről, az üzenet hogy elvették a játékot, a szerintem kamuprofilról [mert szerintem tuti az.. egy alap profil semmi beállítással semmi képpes csak egy baráttal aki pedig az akitől vettem... és volt még 8 hasonló annak akitől vettem <- erről is kép]

[ Szerkesztve ]

Aláírás.

(#72259) ayo válasza CtiveR (#72258) üzenetére


ayo
addikt

pedig az átverés egyik része, hogy nagyon olcsón adnak valamit

http://jateknaplo.blog.hu

(#72260) csaba951 válasza CtiveR (#72258) üzenetére


csaba951
veterán

The CREW-nál le van tiltva az olcsó régiókból származó példányok cseréje, aktiválása. Tehát 49,99 €-ba kerül neki is egy példány. Aki ennél kevesebbet kér, az bizony ráfizet. -10%- -15%-ot még bevállalnak az emberek, ha Market pénzt akarnak kiszedni. Aki ennél kevesebbet kér, az nagyon átverés gyanús!

(#72261) CtiveR válasza ayo (#72259) üzenetére


CtiveR
tag

Bocsánat a cod aw-s sztorinál lemaradt az hogy az teljesen rendben van :B
Hát igen.. meg kell fontolni kitől veszem mennyiért. Nem lenne rossz egy Crew gift a tárolómba hétfőn :DDD

Aláírás.

(#72262) CtiveR válasza csaba951 (#72260) üzenetére


CtiveR
tag

A gift nem volt régiózáras, nem írta, vagy nem nem figyeltem. Szerintem aki ezekkel bizniszel nem a steam marketből veszi a gifteket hisz a cod:aw most 6400 ft körül lehet megvenni, én 10 dota2 kulcsot adtam érte ami akkori árba volt kb 23€ ami forintba körülbelül ott van árban kis haszonnal. Nem hinném hogy mindenki marketből szerzi be és olcsóbban eladja nem érné meg nekik, szerintem. Nemtudod pontosan hogy most miért is lettek tiltva ezekből a régiókból valamint melyik régiók ezek pontosan? :)

Aláírás.

(#72263) csaba951 válasza CtiveR (#72262) üzenetére


csaba951
veterán

1) A kiadó döntött így.
2) Gift-ben semmi nem jó neked ami nem EU vagy US régióban lett vásárolva. Ez ránézésre nem állítható meg. Ha cserénél engedi fogadni a Steam, akkor jó lesz. Ha nem, akkor nem. Így nyilván rossz ottlet ebből valódi pénzért gift-et venni. Ha gond van vele senki nem fog kártalanítani. Ha kulcsokért/itemekért veszed, akkor viszont később visszakaphatod.
3) Jól sejted, a gift-ek döntő többségét valódi pénzért veszik. Itt nyilván eleve fel sem merülhet, hogy valaki veszteséggel árulja. Ez maximum Market-es pénzkivételnél elképzelhető, de ott is nyilván csak módjával.

[ Szerkesztve ]

(#72264) maross válasza CtiveR (#72261) üzenetére


maross
veterán

Crew giftet nem lehetseges beszerezni ilyen olcson, mig advanced warfaret igen. Szoval crew-val tuti atvernek, mig advancednel ez egy normal uzlet, kaphato tobb embernel is ennyiert, minimalis a riziko. ha nem tudod hogy melyik mennyiert szerezheto be, akkor nezz korul hogy hanyan aruljak, amit egy ember es nyalcsorgatoan olcso, az bezony lopott hitelkartyas eset.

[ Szerkesztve ]

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#72265) ayo válasza CtiveR (#72261) üzenetére


ayo
addikt

persze hogy rendben van, mert annak az a piaci ára....

http://jateknaplo.blog.hu

(#72266) CtiveR válasza csaba951 (#72263) üzenetére


CtiveR
tag

Engedte cserélni és a könyvtárhoz is adhattam, akkor az nekem elvileg jó verzió volt és mégis csak az eladó volt a hunyó. :((( Hát remélem visszakapom legalább a kulcsokat, bár jobban örülnék egy Crew giftnek a tárolómba :))

Aláírás.

(#72267) Zol01 válasza Samus (#72246) üzenetére


Zol01
tag

Felvettem a címjegyzékbe, de így sem érkezik meg az üzenet.
Van egy olyan opció hogy ha nem kapom meg az e-mailt akkor feltudom venni a kapcsolatot a steam támogatással, de van ez a hülye ellenörző kód amin állandóan megbukik a dolog. Hiába kérek 100-szor újat egyszerüen helytelen írja, pedig jól írom be. Most már tényleg meg vagyok lőve! :(

[ Szerkesztve ]

(#72269) Samus válasza Zol01 (#72268) üzenetére


Samus
addikt

A Steam Store és a Steam support KETTŐ KÜLÖNBÖZŐ dolog, már ami az accountot illeti. Oda külön kell létrehozni felhasználót (ha ez az első alkalom). Épp azért, mert például egy lopott accountnak nem tudod a megváltoztatott jelszavát.

Tehát, ha neked ez az első, akkor bizony új felhasználó vagy.

A másik, hogy készülj arra, hogyha mail címet változtatsz a supporttal, azonosítanod kell magad, igazolni, hogy a fiók a tiéd. Ha van dobozos aktivált játékod, akkor annak a fényképével, Store-ban vásárolt játék esetén annak a kártyának az adatainak egy része, amivel az vásárolva lett). De gondolom ez nem probléma. Le fogják írni, mit kérnek.

'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!

(#72270) Zol01 válasza Samus (#72269) üzenetére


Zol01
tag

Megoldódott, mint azt már mondtam hogy eddig soha ilyen gondom nem volt. Nem is állítgattam semmit a levelek beérkezésénekj beállításával. És most szinte úgy kellett rugdosni hogy a steames mailjeim de úgyan már... igen is ékezzenek be. Szánalom ez a bagázs! :(

A válaszodat a supportal és az e-mail cím váltással kapcsolatban nagyon szépen köszönöm, jól fog jönni a közeljövőben! :R

(#72271) afrojack1


afrojack1
senior tag

Hali!
Újra telepitettem a gépem és a steambe nem tudok bejelentkezni, mert elküld az e-mailre egy kódot és csak azzal lehet... Igen de az e-mailre nem jött semmi már egy hete! :F
Valami ötlet?

SC: Herczku_Death

(#72272) Heavyrain válasza afrojack1 (#72271) üzenetére


Heavyrain
őstag

Nem került véletlenül a spam-ek közé az email?

(#72273) ViharVadász válasza afrojack1 (#72271) üzenetére


ViharVadász
őstag

Szia!
Milyen e-mail szolgáltatót használsz? GMail, citro, free...? Lehet kéretlenbe rakta a levelet. Szűri az e-mail szolgáltatók nevét a fórum?:)

[ Szerkesztve ]

"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"

(#72274) maross válasza afrojack1 (#72271) üzenetére


maross
veterán

mostanaban rajar a rud a frímailesekre :)

[ Szerkesztve ]

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#72275) afrojack1 válasza ViharVadász (#72273) üzenetére


afrojack1
senior tag

Inda.. Nem nincs a spamek és az érkezettek között sem :(

SC: Herczku_Death

(#72276) Csapoati válasza maross (#72274) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Nem veletlen nem hasznalom mar. Mondjuk reklamfioknak tokeletes. :D

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#72277) maross válasza Csapoati (#72276) üzenetére


maross
veterán

En a citromaileseket teritem renduletlenul, multkor 200 forintot felajanlottam valakinek ha veglegesen atter valami normalis emailcimre.

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#72278) wjbhbdux


wjbhbdux
veterán

én nem értem az embereket
mióta van gmail? talán pont 10 éve? és jönnek ilyen remek remek magyar szolgáltatókkal a mai napig, csoda hogy a drótpostagalamb már kihalt :))

[ Szerkesztve ]

/s

(#72279) ViharVadász válasza wjbhbdux (#72278) üzenetére


ViharVadász
őstag

Múltkor kérdeztem ismerősömet, hogy miért nem Gmail-t használ c2 helyett. A válasza az volt, hogy ő csak egy sima e-mailt akar, nem akar mellé semmilyen plusz szolgáltatást. Lehet sokan mások is így gondolják. :K

[ Szerkesztve ]

"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"

(#72280) KubanitoS válasza afrojack1 (#72275) üzenetére


KubanitoS
veterán

Érdemes lenne Gmailre áttérned.

Ha nem jön meg az e-mail a jelenlegi fiókodra, akkor a Steam Supporttal kell felvenni a kapcsolatot.

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#72281) Socket A


Socket A
aktív tag

Thank you for contacting Steam Support.

In order to assist you with this issue, we will need you to verify the following information:

-Steam account name associated with the purchase:

-Complete cardholder billing information (name and billing address):

-Last 4 digits of credit card number:

-Card type (Visa, Mastercard, Discover, American Express):

-Valid daytime phone number including country code (if applicable) or area code:

Please reply to this ticket with this information included in the response. This ticket is not posted publicly and no other users will be able to view this information.

Thank you in advance for your cooperation.

megadtam az adatokat a supportnak most mar csak varnom kell es helyrehozzak vagy kell meg valamit tennem?
(bankkartyaval vasaroltam steam wallet fundot es azota nem tudtam vasarolni vele leblockolt (unexpected errort írt)

"La familia es todo." "A glóriákkal az a baj, hogy mindig elakadnak az ajtófélfában."

(#72282) gyurkikrisz válasza ViharVadász (#72279) üzenetére


gyurkikrisz
őstag

Akkor használjon outlookot, vagy yahoot, de azért mégse citromot, az eléggé elavult.

A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500

(#72283) akosxyz


akosxyz
senior tag

Sziasztok, eddig nem nagyon használtam a steam-em, ezért az F1-es játékom apukám használta és ugye bejelentkezik a steam ha ő játszik. Viszont én is elkezdtem használnia steamet a laptopomon és nem tudom, hogy oldjam meg, hogy ő is tudjon F1-ezni miközben én esetleg Phantomozom vagy Dotázom.
Tudnátok segíteni ebben? :)
Előre is köszönöm a segítséget! :R

(#72284) genndy válasza akosxyz (#72283) üzenetére


genndy
addikt

Egyidejű használat egy fiókkal maximum úgy, hogy egyikőtök offline (be lehet állítani a kliensben, Steam-Offline módra váltás). De még akkor sem vagyok biztos benne hogy engedi.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#72285) ViharVadász válasza akosxyz (#72283) üzenetére


ViharVadász
őstag

Szia!
Hogy ha esetleg Dota-t akarsz játszani, akkor ahhoz szerintem nyugodtan csinálj magadnak egy fiókot, elvégre ingyenes játék.:) Tény, hogy ezzel az eddig elég eredmények ezzel eltűnnek, de néha áldozatot kell hozni.:D

[ Szerkesztve ]

"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"

(#72286) akosxyz válasza ViharVadász (#72285) üzenetére


akosxyz
senior tag

Erre én is gondoltam. Lehet az lesz a vége, bár nem csak ingyenes játékaim vannak :D
Esetleg ha csinálok egy új felhasználót és neki odaadom az F1-et?

(#72287) maross


maross
veterán

Uj rejtveny: Remzo-san, illetve a 2 éves szef fel holnap este fel lesz torve, elo lehet venni az idokozben megnemesedett borokat.

!! Breaking: A széf feltoroje egy Borderlands: Pre-Sequel-lel gazdagodik a Deus Ex Augmented Edition-on felul. Ha ti nem toritek fel, akkor en, de itt valaki holnap borderlandsezni fog :DDD.

[ Szerkesztve ]

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#72288) ViharVadász válasza akosxyz (#72286) üzenetére


ViharVadász
őstag

Mármint úgy gondolod, hogy átaktiválod az F1 játékot az új account-ra?:) Ha igen, olyant nem lehet, egy játék egy account-hoz van kötve. Esetleg maximum úgy lehet, hogy családi megosztással megosztjátok az új account-ra a játékokat, és beosztjátok, ki mikor játszik.:D

"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"

(#72289) akosxyz válasza ViharVadász (#72288) üzenetére


akosxyz
senior tag

Rendben, köszi a segítséget! :) :R Majd kigondoljuk mi lesz a megfelelő döntés, addig is marad az időbeosztás :D

(#72290) Zol01 válasza afrojack1 (#72275) üzenetére


Zol01
tag

Citromosnál volt ilyen gondom, nekem sem érkezett meg egyik kategóriába sem a levél. Hozzá adtam a szűrőkhöz a noreply@steampowered.com és érdekes módon egyböl megkaptam. Pedig még csak erős szűrésre sem volt téve, majdnem nincs szűrésen volt a csúszka. Szóval nekem ettől megjavult.

(#72291) pigster válasza ViharVadász (#72288) üzenetére


pigster
senior tag

Esetleg maximum úgy lehet, hogy családi megosztással megosztjátok az új account-ra a játékokat, és beosztjátok, ki mikor játszik.
... és ugye ebből is látszik, hogy mekkora hülyeség az ún, családi megosztás. Ha egy másik acc-al is csak úgy lehet játszani, hogy majd "beosztjátok", akkor minek a másik acc? Egyet ugyanúgy be lehet osztani.

FIGYELEM! A többszázezres Samsung okostévék kéretlen reklámokat tolnak az arcodba.

(#72292) ViharVadász válasza pigster (#72291) üzenetére


ViharVadász
őstag

Ez mondjuk igaz, bár az Offline megoldás nem tudom lehetséges-e, de ha igen, akkor amiatt talán jó.

[ Szerkesztve ]

"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"

(#72293) genndy válasza pigster (#72291) üzenetére


genndy
addikt

Attól hogy "Családi megosztás" a neve, attól még a másik gép kilométerekre is lehet onnan... ;)
Illetve a megosztással csak a játékokhoz kapsz jogot, de a wallethez, raktárhoz, stb. nem. Úgyhogy nem olyan nagy hülyeség azért.

[ Szerkesztve ]

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#72294) -secret-


-secret-
Arcképgyáros

Ez mikor szeretne amúgy eltűnni? Már egy hete be van ragadva... :U

(#72295) regener válasza -secret- (#72294) üzenetére


regener
veterán

Kérd meg egy ismerősöd hogy küldjen egy csereajánlatot amit majd elutasítasz és akkor eltűnnek.

(#72296) #56230144


#56230144
törölt tag

Imádom amikor 3 órája próbálgatok bejutni a fiókomba a steam vagy a mail szolgáltatóm miatt. :U :D

(#72297) CtiveR válasza -secret- (#72294) üzenetére


CtiveR
tag

Ha belépsz böngészőből a steam profilodra ott is megtudod nyitni az üzenetet és onnan el fog tűnni, nálam eddig 2x ez volt a megoldás :K

Aláírás.

(#72298) Źşë' válasza wjbhbdux (#72278) üzenetére


Źşë'
addikt

tuti h a steamnél van valami globális gebasz, és talán nem véletlen... nem létezik h ennyi szolgáltatóhoz szinte "azonos időben" nem érkezik meg ennyi azonosítós mail... el tudom képzelni hogy azt gondolják majd pár accunt elvész az éterbe, s majd újra regelnek az emberek... hogy aztán meg ismét vegyenek ezt azt... steam market, trading card stb után picit gyanakvó az ember, na meg HL3.... mármint ha nem azzal lennének elfoglalva hogy hogyan tömjék dugig a zsebüket akkor talán elkészülne :U

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#72299) -secret- válasza regener (#72295) üzenetére


-secret-
Arcképgyáros

Köszi! :R

CtiveR: Ha rámegyek akkor 3 olyan csereajánlat van ott amit már elutasítottam.

(#72300) Socket A válasza Socket A (#72281) üzenetére


Socket A
aktív tag

valaki erre?

"La familia es todo." "A glóriákkal az a baj, hogy mindig elakadnak az ajtófélfában."

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Steam topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.