Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
-
csaba951
veterán
-
válasz
üzenetére
Akkor neked igazi felüdölés lesz majd ismét az SSD vétel.

Oké a rendszer a fontosabb, de ilyen téren is már őskövület a HDD... letöltések, torrent... akármi. Ég és föld a dolog.
Veszel egy SSD-t és arra töltessz majd így Steam-ről, proci terhelésed a töredéke lesz majd (harmada kb)... -
-
válasz
üzenetére
Amúgy ritka fontos dolog egy steam telepitésről fél órás videókat készíteni
Open Broadcaster eleve eszi a procit persze hogy 100%-on jár a proci. Nekem a xeonos i7-en is 4 szálat befoglal simán leterhel az open broadcaster. Előtte az i5 4460-at már nem lehetett úgy használni hogy játszom és közbe rögzítem mert meg meg akadt. -
mark!
őstag
válasz
üzenetére
a reklám az reklám. ha látsz valahol egy hirdetőtáblát ami szép, jól néz ki, (mondjuk egy ruhabolté) nagyobb eséllyel fogsz ott vásárolni, mert tudat alatt tudsz róla, hogy ha a reklám/hirdetés igényes, a ruhák is azok. nem foglalkozok marketinggel, közöm sincs hozzá, de ezt már így fiatal fejjel is felfogom, hogy ebben a mai világban már minden csak a pénzről szól.
-
eami
Topikgazda
válasz
üzenetére
én meg a steam controllerre szavazok. sokáig felváltva használtam x360-assal és valóban zavaró hogy máshol vannak dolgok, de ez csak addig zavart igazán amíg kölcsön nem adtam az x360 controllert és utána lusta voltam visszakötni
valóban nagyon jó az XO, de a steameset teljesen szabadon konfigurálhatod és nincs vele az a robot mozgás sem amit amúgy az analog stickes xboxnál van. -
Agyzuzo
addikt
válasz
üzenetére
XOne. Nagyon akartam szeretni a Steam-est, de nagyon nem megy... Meg szerintem baromira nem áll kézre az ABXY gombsor, kisebb és hülye helyen van, pont mellényúlok mindig. Meg az anyaghasználat, általános minőség is rosszabb szerintem. Az XOne tökéletes egyszerűen ergonómiailag és pont.
-
válasz
üzenetére
Nincs, hacsak nem kezded el összegezni az account alatt az egyenlegváltozásokat.
De az Enhanced Steam böngésző plugin pl megmondja, ha felteszed, a market oldalon mutatja majd jobb alul:

-
-
-
-
válasz
üzenetére
Csinálsz egy PayPal fiókot ráregeled bármelyik kártyát és szépen megadod a steam-en a PayPal fiókot nem egy bonyolult dolog. 5 évvel ezelőtt megcsináltam és ennyi. Még jobb is igy amúgy, van benne egy plusz védelem. Ha ellopják a steam fiókot addig míg visszaszerzed letudod tiltani a bankhoz való telefonálás nélkül a szrakodást.
-
válasz
üzenetére
Nem tudom mire jó az a visa mikor 5 éve vásárolok az évi 2500forintba kerülő maestroval az originen a steam-en a gamersgate a gmg-n a google play-en és még sorolhatnám. Akkor vezették be hogy a legcsóróbb bank kártyán is kötelező a cvc kód. A google play-en direkt bevan regelve a többinél PayPalon keresztül megy.
-
S1M0N
senior tag
válasz
üzenetére
Velem az első napon "kissé" elszaladt a ló, utána próbáltam önmérsékletet tartani, kisebb-nagyobb sikerrel...
Apotheon
Apotheon: Original SoundtrackCall of Duty 4: Modern Warfare
Child of Light
Command & Conquer 4: Tiberian Twilight
Command & Conquer 3: Kane's Wrath
Command & Conquer 3: Tiberium Wars
Command & Conquer: Red Alert 3Darksiders Franchise Pack
Driver: San Francisco - Deluxe Edition
Gas Guzzlers Extreme: Full Metal Zombie
Gas Guzzlers Extreme: Full Metal FrenzyGrow HomeMetro Redux Bundle
Lara Croft and the Temple of Osiris - Hitman Pack
LEGO Batman 3: Beyond Gotham Premium Edition
LEGO Batman 3: Beyond Gotham DLC: Batman of the Future Character PackLEGO Jurassic World
LEGO Jurassic World: Jurassic Park Trilogy DLC Pack 1
LEGO Jurassic World: Jurassic Park Trilogy DLC Pack 2
LEGO Jurassic World: Jurassic World DLC PackLEGO® Pirates of the Caribbean: The Video Game
LISA
Mafia II: Digital Deluxe Edition
Mafia II DLC: Joe's Adventure
Mafia II DLC: Vegas Pack
Mafia II DLC: War Hero Pack
Mafia II DLC: Renegade Pack
Mafia II DLC: Greaser Pack
Mafia II DLC: Jimmy's VendettaMagicka Collection
Middle-earth: Shadow of Mordor - GOTY Edition Upgrade
Outlast: Whistleblower DLC
Return to Castle Wolfenstein
Rise of the Argonauts
Spear of Destiny
Spelunky
The Bard's Tale
Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier
Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier - Season PassTomb Raider Collection
Torchlight
Total War: ROME II - Wrath of Sparta Campaign Pack
Total War: ROME II - Black Sea Colonies Culture PackWatch_Dogs
Watch_Dogs - Season PassWolfenstein 3D
Wolfenstein: The New Order
Wolfenstein: The Old Blood
-
-
genndy
addikt
válasz
üzenetére
Böngészőben állj rá az Áruházi oldal...-ra akkor kiírja hogy hová vinne, ID alapján akkor már tudod azonosítani mi volt.
Vagy kattints rá, hátha látod hogy hová vinne mielőtt átvált az Áruház főoldalra.-secret-: de, lehet. Ha átváltasz offline-ba, akkor következő indításkor megkérdezni hogy akarsz-e úgy maradni, vagy visszaváltasz online-ba. Mondjuk offline-ba váltáshoz is online kell lenni (mondjuk ha az ember kihúzza a netkábelt, akkor gondolom sok választása a Steamnek sincs és lemegy offline-ba).
Vagy megoldás lehet ha nem lépsz be a Barátokba, mert akkor nem látják hogy fönt vagy, de a kliens attól még online. Mondjuk lvl0 kérelmek így is jönnek, csak akkor a postaládába. -
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Biztos a kliens frissítéssel jött, de a játék listában - nem a fiók részleteinél -, is megjelent a Dishonored mellett a RU jelzés:

(#76525) Gertrius: Megszerzi a fiókodat.
Egyébként valamit csinálhatnának már ellene (pl a biztonság fülön bekapcoslható lenne, hogy a fiók tulajdonosa beállíthassa, hogy milyen szintű tagtól fogad el bejelölést), hogy ilyen lvl0-s accok tömegével ne jelölhessenek, mert hetente több is van, és régebben meg nem voltak ilyenek.
(#76522) VitaD5: Nálam nem jut el addig, hogy rám írjon, mert amikor látom, hogy lvl0, megnézem a profilját - ami egyébként általában privát, de ha nem akkor nem magyar - már kapja is a mellőzést. Felesleges blokkolni egyelőre őket, mert még olyanba nem szaladtam bele, hogy újból jelölni próbált volna

-
-
laceszgamer
addikt
válasz
üzenetére
Hát, nem tudom, egyáltalán lehet-e neki, de már csak ehhez sem árt egy hatalmas adag szabadidő, ha még mellette tud akár konzolon is hasonlóan alkotni akkor tényleg időmilliomos.
Mondjuk azért kíváncsi lennék mivel foglalkozik. Oké, hogy Japán, és minden téren más világ, de valamiből ott is kell azért pénzt keresni.
A jó öreg WaW.
Kedvenc részem az újabb CoD-ok közt, bár én főként a single player részét játszottam még akkoriban mikor megjelent, bár így utólag sajnálom, hogy nem foglalkoztam jobban a multival is. Remélem még kap egyszer folytatást. -
laceszgamer
addikt
válasz
üzenetére
Szerintem lassan inkább valami üzleti partner rangot fog kapni, azzal a 30.000 itemmel, aminek egy része ugyan card, de mennyi játék... szerintem simán ebből tartja fenn a kártya bizniszt, meg mellékesen jó a Valve-nak is, mert végső soron mégis csak hozzá folyik be a pénz nagy része.

Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jövedelem
- Projektor topic
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyúrósok ide!
- VGA kibeszélő offtopik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

max FHD tud és csak játékra életszerű. Egyszerűbb / jobb venni 10m HDMI kábelt 3000 forintért.

(lenne még pár fiók hátra)

(ez a fő lényeg nekem), az Origin, és a Google Play még nem.
)

eami