Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-07-21 15:06:57

LOGOUT.hu

Az OFF-topic használata kötelező! F.A.Q. új játékosoknak!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#54048) TESCO-Zsömle


TESCO-Zsömle
félisten

No, akkor én újfent elengedtem ezt a dolgot. Béreltem 3 napra ROC-ot meg Cutlass-t. Bevallom, nem csa kezt csináltam, úgyhogy mea culpa, de nem sikerült a 3 nap alatt pénzt csinálnom bányászatból. Legutóbb már a 750SCU-ig pakolt ROC-cal készültem az utolsó helyet megkeresni, mikor felszálláskor összeomlott a játék és kidobott az asztalra.

Az megelőzően változatos technikai és életviteli problémák hiúsították meg a dolgot.

A legviccesebb az volt, mikor microtech-en kiestem a vonatból. Nagynehezen sikerült felmásznom a középső sínre (maglev), hogy stílszerűen a következő vonatta lvessek véget szenvedésemnek, de még az sem sikerült, a vonat félig átment rajtam, majd magával ragadott. Ott álltam a vonat közepén, mintha eredetileg is arra szálltam volna fel.

Egy élmény volt.

A bányász-mechanika tetszik, bár az instabilabb köveknél komoly gondot tud jelentei a LAG, mert így néga 2mp-el előre kell tudni, hogy merre akarod állítani a sugárerőt.

Salvage/recovery szintén. Jó kis ízelítő, hogy mi várhat majd a jövőben, ha lessz mit (t)ennie a Reclaimer-nek. Első ilyen küldetés horrorisztikus volt, ahogy az űrben és a hajótestben "úsztak" az egykori legénység hullái.

Dogfight-ot nem próbáltam a LAG miatt.

Összességében tetszett a dolog. Nem törlöm le, mert néha jó bevágni magam egy hajóba, 10%-ra tolni a sebességet és hallgani az ambient/chill háttérzenét, miközben úszik el alattam a bolygó. De ez még nagyon nem játék.

Sub-Dungeoneer lvl -57

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.