Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-07-21 15:06:57

LOGOUT.hu

Az OFF-topic használata kötelező! F.A.Q. új játékosoknak!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#53751) Szőrös  válasza Diopapa (#53750) üzenetére


Szőrös 
veterán

NPC őrök már most is vannak az állomásokon, csak nem mindig működnek normálisan. Mondjuk elég félősek is lehetnek ha székekre ugrálnak egerek láttán :D

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#53752) Diopapa válasza Szőrös  (#53751) üzenetére


Diopapa
addikt

Tudod, hogy ennél sokkal komolyabb AI kell npc szinten, hogy működjön. Meg biztos vagyok benne, hogy a mögötte levő mechanika még nincs kidolgozva.

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#53753) Szőrös 


Szőrös 
veterán

Inside Star Citizen | 2020. szeptember 24.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#53754) Diopapa válasza Szőrös  (#53753) üzenetére


Diopapa
addikt

danke.

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#53755) abéla


abéla
senior tag

Az elmúlt héten, miután sokadszorra megadva neki az esélyt, ismét beleástam magam jobban a játékba (már ami van belőle jelenleg), de sajnos egy ideje egyre jobban eluralkodik rajtam az érzés: ez a pepecselős és (kövezzetek meg, de egyre inkább az az érzésem, hogy leginkább egy mesterségesen felpumpált) időzabáló játékmenet, amerre láthatóan halad ez az egész, egyszerűen nem fér bele nálam (persze a beugrásomtól eltelt 6 év alatt az én életem is változott, most már lehet mások a prioritások). Nyilván már meg sem említem a szokásos -és sajnos újra és újra keletkező/évek óta meglévő/sorjázó jellegű- problémákat.. mert persze tudom, a varázsszó: roadmap. :DDD

A lényeg, hogy nem is nagyon érdekel már hogy megjelenik-e vagy sem (még mielőtt: meglátásom szerint szinte biztos, hogy igen... legalábbis valamilyen formában), így az érdektelenség amely egyre inkább eluralkodik rajtam a játék kapcsán és ez és az emellett eddig beletolt összeg eredőjeként egyre inkább erősödő frusztrációm csökkentendő, tuladnék az egész hobelebancon a fenébe.

Sok oldalt, céget látok ami -nem meglepő módon- konkrétan ezzel (is) foglalkozik;
a kérdésem: ti melyiket, milyen metódust ajánlanátok?

szerk: meg ugye jön az Odyssey, hátha nekik sikerül ...mindenesetre egy kész alternatíva kipróbálása ED-knél feltehetőleg hamarabb + töredék áron kijön ;)

[ Szerkesztve ]

hootka!

(#53756) Szőrös 


Szőrös 
veterán

Calling All Devs | Talking Ship összefoglaló

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#53757) duvi válasza Szőrös  (#53756) üzenetére


duvi
nagyúr

:R

(#53758) NomadND1


NomadND1
senior tag

Sziasztok!

F7C Hornet Wildfire, vagy ezzel egyenértékű 175$ store credit eladó.
Érdeklődni PM-ben.

(#53759) bladex73


bladex73
aktív tag

Kíváncsi lennék, hogy nektek mi a tapasztalatotok a mostani PTU ról. Én már jó párat kipróbáltam, de ez a mostani amit tegnap este megpróbáltam olyan szinten használhatatlan, és botrányos volt ami teljesen védhetetlen. Nem a berakott új tartalmakról beszélek mert azt meg sem tudtam nézni. Azt kérdezitek miért? Csak szemezgetek.

A karakterem háromszor halt bele a sima sétálásba minden ok nélkül.
A Nem lehetett felöltöztetni - felszerelni a karaktert mert nem működött ez a funkció.
A sima lift használattól halt meg a karakter többször is.
A boltban semmi nem lehetett venni ha oda mentél egy panelhoz.

Ekkor feladtam a küzdelmet. Ez nem PTU. Ez egy használhatatlan roncs halmaz. Ilyen állapotban nem lett volna szabad kiadni. Én nagyon szeretném ha ez a játék elkészüljön, és eddig is sok hibával kellet együtt élnem amit el is fogadtam, de ez a mostani PTU használhatatlan. Nagyon jó gépem van, nagyon jó netem, user mappa mindig törölve, minden driver frissítve.

(#53760) kraven54 válasza bladex73 (#53759) üzenetére


kraven54
aktív tag

a PTU azaz test server arra és azoknak van akik tesztelni akarják ne adj isten jelenteni ezeket a hibákat amiket most te leirtál jelentetted? Csináltál ic-t róla vagy ha volt akkor nyomtál rá? Ha egyik sem akkor nem értem mi a gondod. Ha játszani szeretnél várd meg a live-ot ami még szintén teszt mert hogy pre-alfa a játék állapota.

(#53761) Szőrös  válasza bladex73 (#53759) üzenetére


Szőrös 
veterán

"Ez nem PTU." de, ez pont hogy A ptu. Azért van hogy teszteljük az adott tartalmat még live-ra kerülés előtt ahogy Kraven is írta. Ha nem tetszik, hogy ilyen bugos, akkor várd meg live-ra kerül.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#53762) m0h0senator válasza bladex73 (#53759) üzenetére


m0h0senator
őstag

Made my day! De legalább tudjuk, hogy nagyon jó géped van meg neted. :DDD :DDD :DDD

An odyssey through the realm of consciousness.

(#53763) bladex73 válasza m0h0senator (#53762) üzenetére


bladex73
aktív tag

Teljesen igazatok van, hogy valamit kérdez az ember, és nem arra van válaszolva, hanem elkezditek előadni, hogy X év fejlesztés után egy PTU ban az a természetes, hogy A pontból nem lehet elsétálni B pontba mert beledöglesz. Volt egy evocati teszt is PTU előtt tudtommal. Szerintem egy PTU tesztben főleg az új tartalmakat kéne tudni tesztelni nem a sétálást.

(#53764) m0h0senator válasza bladex73 (#53763) üzenetére


m0h0senator
őstag

Akkor neked marad a live ami egy fokkal stabilabb. A PTU meg ilyen mindig is ilyen volt. Sokszor a teljesen alap funkciók sem működnek. Talán a következő build stabilabb lesz. Viszont vicces, hogy kiborulsz miközben amire hivatkozol az az alfa játék alfább teszt szervere.

An odyssey through the realm of consciousness.

(#53765) bladex73 válasza m0h0senator (#53764) üzenetére


bladex73
aktív tag

Én nem azon borulok ki, hogy egy PTU ban hibák vannak, azok mindig is voltak, és lesznek, de én egyetlen PTU ra sem emlékszem ahol megdöglik az ember egy sima sétálástól, meg lift használattól. Ilyen állapotban nem szabad kiengedni egy PTU verziót.

(#53766) Malibutomi válasza bladex73 (#53765) üzenetére


Malibutomi
nagyúr

Azert PTU mert az meg az alfanak is csak a teszt verzioja

(#53767) bladex73


bladex73
aktív tag

Akkor azt mond meg, hogy teszteljek egy PTU verziót ha zsinórba megdöglik a karakter mikor felkelek a semmitől sétálás közben. Engem nagyon elszomorít, hogy nem értitek meg mi a problémám. A teszt szerver arra való, hogy tesztelje az ember. Ha megdöglesz a semmitől nem tudod tesztelni magyarul egy rakás sz@r.

(#53768) m0h0senator válasza bladex73 (#53767) üzenetére


m0h0senator
őstag

Így van. Ez most egy rakás szar lett. Lehet, hogy a következő is az lesz, de lehet, hogy nem. Kipróbáltál több szervert? Jelentetted ezeket a hibákat amire a PTU-t létrehozták, vagy utána néztél, hogy ez másnál is előfordult és rányomtál, hogy igen nálad is? Vagy csak megy a sírás, hogy meghaltam, mert sétáltam de jó gépem van meg jó netem. Amúgy halkan megsúgom ezek a dolgok mind a két általad említettektől függetlenek ;)

[ Szerkesztve ]

An odyssey through the realm of consciousness.

(#53769) Jack@l válasza bladex73 (#53767) üzenetére


Jack@l
veterán

Gyorsan ki leszel utálva innen, ha csúnyákat mersz mondani a játékra. Volt az évek alatt sok lemorzsolódás emiatt :)

A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.

(#53770) Szőrös  válasza bladex73 (#53767) üzenetére


Szőrös 
veterán

segítek RANDOM DEATH OR LIFE LOST. szívesenú

Amúgy valszeg valami spéci hiba lehet, mert tegnap én is area18on spawnoltam, kétszer meghaltam kb 2 percen belül, harmadszorra meg simán eljutottam a spaceportig úgy, hogy közben még boltban is shoppingoltam. De NB-ra is írták ezt a hibát, ehhez képest meg ma reggel ott sétálgattam és nem volt gond. Szóval valamilyen "csillagállás" kell ahhoz, hogy sérülj és/vagy meghalj.

[ Szerkesztve ]

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#53771) m0h0senator válasza Jack@l (#53769) üzenetére


m0h0senator
őstag

Egyáltalán nem lesz kiutálva, csak kezelje helyén egy alfa program teszt környezetét.

An odyssey through the realm of consciousness.

(#53772) bladex73 válasza m0h0senator (#53768) üzenetére


bladex73
aktív tag

Látom senkinek nem esett le ezért elmagyarázom. Azért írtam le, hogy jó a gépem, a netem stb, hogy jelezzem finoman, hogy nem ezekkel van a gond. Igen itt megkérdeztem, hogy ti mit tapasztaltatok. Írtam konkrét példákat, de nem arra lett válaszolva, hanem ment a szerecsen mosdatás, meg a trollkodás. Próbáltam érzékeltetni megértetni, hogy egy PTU sem mehet egy bizonyos színt alá. Gondoltam megértő fülekre találok. Én is azok közé tartozom akik megvédik ezt a játékot általában a hibái ellenére. Figyelem a fejlesztést, tisztában vagyok a nehézségek egy részével, de mindent azért nem lehet lenyomni a torkomon csak azért mert PTU. Nincs itt semmiféle sírás, csak elmondtam a véleményem, de már megbántam. Nem fog többet előfordulni ígérem.

(#53773) NomadND1 válasza bladex73 (#53767) üzenetére


NomadND1
senior tag

Engedd el, nem fog átmenni náluk :)

(#53774) Szőrös  válasza bladex73 (#53772) üzenetére


Szőrös 
veterán

Nincs itt semmilyen szerecsen mosdatás, egyszerűen csak tudjuk milyen szokott lenni ptu wave 1 első buildje és ahhoz képest mennyit változik open ptu-re.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#53775) m0h0senator válasza bladex73 (#53772) üzenetére


m0h0senator
őstag

Viszont a kérdésekre nem válaszoltál. Próbáltál más szervert, elolvastad e az adott build patch note-ját? A PTU wave1 ahogy Szőrös is említette eszméletlen instabil szokott lenni nagyon sok olyan hibája van aminek nem kéne előjönnie. De előjön. Szórakozásra nem alkalmas és ahogy tapasztaltad tesztelésre sem. Ez PTU-n patch-ről patch-re változik. Nem védtük a játékot ezt félre érted mi arra világítottunk rá, hogy a PTU wave1-et még annyira sem lehet komolyan venni mint a live-ot. Sokszor mi se megyünk fel wave1-re, mert tudjuk, hogy milyen szar szokott lenni az esetek nagy részében. Nincs ezen semmi csodálni való. Elsőkörben azt szoktuk tenni, hogy elolvassuk az adott note-t és ha olyanokat látunk, hogy random halál és társai és nagyon sok minden szar akkor be se lépünk, így nem ér minket meglepetésként.

An odyssey through the realm of consciousness.

(#53776) kraven54


kraven54
aktív tag

Én nem a játékot védtem, sőt már egy jó ideje úgy érzem sehová nem tart, (vagy inkább az én életemben nem lesz belőle semmi), de ettől még a PTU az PTU és az első pár patch sokszor egy rakat fos még evo után is. Főleg evo után mert PTU wave 1 joval nagyobb játékos számmal bír mint evocati ezért kijönnek olyan hibák is amik ott nem.

(#53777) bladex73 válasza m0h0senator (#53775) üzenetére


bladex73
aktív tag

Nem próbáltam más szervert mert minden PTU szerveren ugyan annak a verziónak kell lennie. Ha az egyiken van egy adott hiba akkor az logikus, hogy a másikon is ott kell lennie amíg ki nem adnak egy javítást. Tegnap volt egy javítás végre valamit meg is tudtam nézni. Csak egyszer haltam meg sétálás közben a semmitől, de a cimborám többször is. én jót nevettem mert pont láttam, és kívül állókén vicces volt. Ő nem találta annak. Lenyugodtam már, de abban biztos vagyok, hogy nincs a világtörténelembe még egy teszt játék amiben X év fejlesztés után meghalsz a semmitől sétálás közben.

(#53778) m0h0senator válasza bladex73 (#53777) üzenetére


m0h0senator
őstag

Hát, akkor nem figyeled eléggé a fejlesztést. Abban igazad van, hogy ugyanaz a verzió fut, viszont az amcsi szerverek az esetek nagy részében sokkal stabilabbak mint az EU vagy a BEST. Wave1- wave2 sőt még live-on megyünk fel USA szerverre mert stabilabb. PL: ilyen a random halál és egyéb anomáliák. [link] Itt az adott legfrisebb build note-ja. Érdemes olvasgatni, ha betölt a spectrum, mert jelenleg az sem tölt be nálam :DDD

An odyssey through the realm of consciousness.

(#53779) bladex73


bladex73
aktív tag

Amúgy tudom, hogy nem egyformán stabilak a szerverek LIVE on mindig AUS szerveren vagyok mert nekem azt tűnt a legstabilabbnak. Nekem ez amúgy megint csak egy érthetetlen dolog. Két egyforma verzió, hogy fenébe produkálhat teljesen más működést, de már ezt is megszoktam. Én a Mercury Star Runnert várom nagyon.

(#53780) Diopapa válasza bladex73 (#53779) üzenetére


Diopapa
addikt

Pedig nagy különbség van, én free week alatt nem is tudtam játszani, folyton szar volt a metró. De gyakran van hogy egy szerveren nem mennek a liftek, a másikon meg semmi gond.. Vagy sisak nélkül random megfulladsz ott, ahol előtte nem volt gond. :)

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#53781) VikMorroHun válasza bladex73 (#53777) üzenetére


VikMorroHun
senior tag

Nem a "semmitől" haltál meg, hanem attól, hogy sok sérülést kapott a lábad. Kb. olyan ez, mint évekkel ezelőtt, amikor sokat repkedtek az űrben (semmi más nem történt), aztán egyszer csak felrobbant a hajó. Addig nyomoztak, míg kiderítették, hogy valahol a hajó belsejében elszabadult egy alkatrész, ami kis mértékben ugyan, de folyamatosan sérülést okozott a hajónak.

Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

(#53782) m0h0senator válasza bladex73 (#53779) üzenetére


m0h0senator
őstag

Mercury-t én is várom ott vár a garázsban. Úgy hogy már annyira összetett a kód és sok a változó a szerver kliens között. A devek egy videóban már úgy fogalmaztak olyan minta "élne" mert változik folyamatosan.

An odyssey through the realm of consciousness.

(#53783) Szőrös 


Szőrös 
veterán

Alpha 3.11 | Rakéták és elhárítók frissítése

[ Szerkesztve ]

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#53784) Mattyokar válasza abéla (#53755) üzenetére


Mattyokar
tag

SC és ED abban is különbözik, hogy ED-ben nincs igazi történet(-mesélés), igazán összefüggő háttérmechanika, intelligens küldetések, stb, hanem egy homokozó, amiben "babázhatsz".
Odyssey-vel kapcsolatban se számítok arra, hogy ezen változtatnának. Szerintem ez a DLC "csak" annyi adalék lesz, hogy mehetsz gyalog is ide-oda (+helyszínek, npc-k, küldetések ofc), meg javítanak a grafikán valamennyit. Remélhetőleg a kódon is, és már lesz rendes multiplayer, stb. Igen, Odyssey még leárazva is hamarabb lesz, minthogy az SC kijönne, de nem is lesz akkora.

SC-vel kapcsolatban még
- kell "pihenni" egy kicsit, mással foglalkozni, csak ritkán visszatekinteni. Hónapokra be tudja szippantani az embert, és akkor meg jön a csömör.
- mire megjelenik kb 4-5 év múlva, addigra talán a gyerekeim is lesznek akkorák, hogy ne kelljen annyit velük foglalkozni, maradjon idő játszani. Az évek alatt én is beletologattam pézt. De nem bánom, mert játékban úgyse lett volna időm kitermelni, így viszont lehetőleg a jobb hajóval tudok majd magasabb szintű küldetéseket teljesíteni, így rövidebb idő alatt annyit keresni, hogy vehessek/béreljek más hajókat is, másféle küldetésekhez.
- az evés-ivás télleg hüleség, remélem a wc-t nem is veszik komolyan majd :P
- sokan jobban örültünk volna, ha hamar kijön egy korlátozottabb SQ42, amivel el lehet lenni, amíg ki nem jön a fejlettebb SC és SQ42 folytatások.

Nincs okostelefonom, ezért nem tudok azonnal válaszolni --- The Dude abides (lelkes újonc 10+ éve)

(#53785) duvi válasza Mattyokar (#53784) üzenetére


duvi
nagyúr

"ED-ben nincs igazi történet"
Pedig van - méghozzá elég komoly -, csak mostanában elhanyagolja a Frontier. :K

(#53786) Szőrös 


Szőrös 
veterán

[Választás 2950 | A rendszer és a jelöltek]

[Alpha 3.11 | Törvény rendszer frissítés]

[ Szerkesztve ]

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#53787) duvi válasza Szőrös  (#53786) üzenetére


duvi
nagyúr

:R

(#53788) Fred23


Fred23
nagyúr

Csak hogy meglegyen az összeállítási tervem.

(#53789) Jack@l


Jack@l
veterán

Nem úgy volt, hogy 2020 végére itt van az sq42, single player?
Ó dehogynem, még a roadmap-ban is Q3-at írnak a bétára.
https://robertsspaceindustries.com/roadmap/board/2-Squadron-42
Updated Mar. 6th 2020

[ Szerkesztve ]

A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.

(#53790) edgR válasza Jack@l (#53789) üzenetére


edgR
őstag

negyedévente odaírják, hogy "typo", esetleg csak hozzáadnak egyet az évszámhoz, vagy - mint jelen esetben is - egyszerűen csak leszarják ;]

(#53791) Szőrös  válasza Fred23 (#53788) üzenetére


Szőrös 
veterán

Nem értem ezt a koncepciót így. Amúgy is világítani fogsz mint a nap szóval a coolerekre szerintem felesleges a stealth grade. Inkább egy jobbat tegyél fel, ha dogfigtholsz és nyomod ab-t, és fogod, akkor kell a hűtés.

(#53789) Jack@l:
Ezt megint benézted, nem írtak megjelenést, csak bétát. Ami meg eddigi infók alapján, nem nyílt.

Amúgy ha már megint ideevett a fene, hogy is volt azzal, hogy csökken a bevétel? ;]

[ Szerkesztve ]

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#53792) TESCO-Zsömle válasza Szőrös  (#53791) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

"hogy is volt azzal, hogy csökken a bevétel?"

Kihagytad, hogy hanyadjára fog idén is meg majd jövőre is csődbe menni...

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#53793) Fred23 válasza Szőrös  (#53791) üzenetére


Fred23
nagyúr

"Amúgy is világítani fogsz mint a nap"

Azt nézem én is.
Vagy mint az elhízott ember, aki diétázós szándékból a szokásos 4 gombóc fagyi helyett 3-at akar megenni az 5000 kcal-os ebéd előtt. :D

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.