Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-07-21 15:06:57

LOGOUT.hu

Az OFF-topic használata kötelező! F.A.Q. új játékosoknak!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#54351) cskamacska válasza Menthirist (#54345) üzenetére


cskamacska
addikt

"Szóval +1 duvinak a hálókódra. Nem a hardver miatt nem megy most rendesen, hanem a hálókód miatt."

+2

Szerintem sem az lesz a gond, hogy nem lesz hardver amin a játék fusson, hanem hogy nem lesz játék ami alá vasat tegyünk. :DDD

Ahogy kinéz, Odyssey kieg előbb jön ki, mint hogy a SC kapjon még két semmitérő patch-et. :(

"SQ42 meg nem fog megjelenni idén, arra mindenki készüljön fel."

Erről beszélek, tavaly már bétáznia kellett volna. Én örülök hogy nem bukik pénzügyileg a projekt, de hová tűnt Damon Hill? :U

[ Szerkesztve ]

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#54352) vaakuum


vaakuum
addikt

Szerintem az inflálódás lényege, hogy a trend alapvetően az árak emelkedése. "Vissza soha". Lehetnek kisebb megingások, de alapvetően a trend az, hogy mindig minden folyamatosan drágul. Aki egyszer megízlelte, hogy sok pénzt is kereshet, az nemigen fog jószántából visszaállni kisebb bevételre. Itt most egy hirtelen nagy összegű drágulást tapasztalt meg a világ, ami esetleg kicsit majd visszaenged, de ha enyhül a nyomás, a nyerészkedők a botjaikkal ugyan úgy elkezdenek felvásárolni mindent. És amikor a nép azt nézi, hogy hú de jó, visszaesett már vagy 20%-ot (jön a csoda, minden megint "olcsó" lesz), ha még ennyit esik, én is vásárolok.... és onnan már nem fog annyit esni soha többet. Kis korrekció után ismét megy fölfelé. Amíg VGA-val lehet bányászni, addig a VGA kimenetes kártyákat is veszik, tehát teljesen mindegy, hoznak-e ki kimenet nélküli kártyákat, a nagyüzemi bányászok nem válogatnak, rakják be raklappal, ami épp elérhető. Ha kibírja vergődve a PC gaming a következő néhány évet úgy, hogy közben az átlagemberek jövedelme is ismét hozzáerősödik, akkor lehet túléli. Vérezve, hörögve, de túlélheti. Viszont én is azt mondom, ez most más. Olyan konkurencia van, amiben nagy a lóvé. Nem arról szól, ami miatt korábban emlegették a PC halálát, hogy jönnek a konzolok és hogy egy játékot melyiken jobb játszani: pc-n vagy konzolon? Sokkal inkább arról, hogy a Pc a játékból adódó kikapcsolódás helyett sok-sok pénzt termel az embereknek, miközben nincs vele sok tennivalójuk, foglalkozhatnak mással. ÉS a sok pénz nagyon tudja vonzani az embereket, ha nem kell érte vért izzadni, hajnalban kelni, állandóan robotolni, hanem jön "magától".
Én továbbra is azt gondolom, a Pc gaming épp zuhan a padlóra, csak még nem tudatosult benne, mekkorát kapott, mert nem lát, nem hall, zúg a füle, csak az ösztön dolgozik ... De félek a rászámolás is nemsokára kezdődik. (mindezt úgy, hogy nekünk is csak PC-k és laptopok vannak idehaza, tehát nyilván nem szurkolok az összeomlásának)
Az meg, hogy netkód így, meg úgy... a felhasználók kis részét érdekli, a többség vagy vesz egy játékot, mert tetszik neki, vagy nem vesz. Az egy dolog, hogy itt többen belátnak a függöny mögé, de a játékosok (szerintem) 90%-a ezzel nem foglalkozik. A 10% pedig nem fog tudni eltartani egy iparágat a jelenlegi szinten. Én ezt gondolom (Sajnos. Szeretnék mást hinni, de nem megy, akár hogy forgatom a kirakóst)

"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

(#54353) Diopapa válasza cskamacska (#54351) üzenetére


Diopapa
addikt

Gondolom nézted az Odyssey-t? Mert én igen.. Nem több mint 1-2 zárt szoba meg 1-2 gagyi küldetés, néhány fantáziátlan fegyver és modul. Ha geci akarok lenni, akkor ezen mi készült 5 évig? Persze tudjuk, hogy ebben nincs egy év munkája sem. Ahhoz képest mondjuk nem rossz.. :DDD

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#54354) Menthirist válasza Diopapa (#54353) üzenetére


Menthirist
veterán

Meglátjuk majd milyen lesz. Most még a Phase 1 van nem?

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#54355) duvi válasza Menthirist (#54354) üzenetére


duvi
nagyúr

Igen. A teljes Odyssey első harmadának/negyedének az első alpha fázisánál tartunk :K

(#54356) NomadND1 válasza Diopapa (#54353) üzenetére


NomadND1
senior tag

Csak éppen azt felejted ki, hogy működik és van benne tartalom. Bár megértem, ha savanyú a szőlő. ;]

(#54357) TESCO-Zsömle válasza NomadND1 (#54356) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Miért volna savanyú a szőlő? Még mindig nem mi járunk át az Elite topicjába... ;] :P

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#54358) NomadND1 válasza TESCO-Zsömle (#54357) üzenetére


NomadND1
senior tag

#54339 ;]
Nem járok át sehonnan, csak látom a különbséget. Amig az SC egy helyben topog évek óta, az elite fejlődik egy sokkal, de sokkal kisebb csapattal és költségvetéssel.

Ellenben amint megjelenik az OD át fogok járni. Innen - oda :D

(#54359) duvi válasza NomadND1 (#54358) üzenetére


duvi
nagyúr

Mivel mindkét játékot szeretem és a kezdetek óta támogatom, ezért elég objektíven tudom értékelni.
"az SC egy helyben topog évek óta"
Ez abszolúte nem igaz. Ha nem vagy backer (vagy nem teszteled rendszeresen) és nincs személyes tapasztalatod, akkor elég havisszanézed évenkénti ugrásokkal az SC fejlődését.
"az elite fejlődik egy sokkal, de sokkal kisebb csapattal és költségvetéssel. "
Aha, fejlődik. Hány éve várjuk ezt a fizetős DLC-t? Három éve lengették be és sorozatos csúszások után most jutottunk el az alpha tesztelésig. Most indult el a második fázis tesztelése az első negyednek. Hol van még a végleges megjelenése a teljes Odysseynek? Minimum egy, de lehet hogy két év lesz, mint anno a Horizons. A sokkal kisebb költségvetés és csapat, sokkal kevesebb tartalmi előrelépést hoz magával. Az ED több kisebb lépésben halad, az SQ42/SC pedig egyben készül. Szóval kár versenyeztetni a két címet, mert teljesen más utat járnak be.

(#54360) Szőrös  válasza NomadND1 (#54356) üzenetére


Szőrös 
veterán

Papa is tolja az ED-t, szóval elég rendesen mellélőttél.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#54361) NomadND1 válasza duvi (#54359) üzenetére


NomadND1
senior tag

Lehet két különböző játékot játszunk. Azt el tudom fogadni, hogy páran már két betű változását is hatalmas fejlődésnek tartják a játék életében, nekem ez kevés.
Mostanában már csak verzió váltások, vagy az eventek miatt lépek be. Az utóbbi másfél évben annyira elhanyagolható fejlődés volt, hogy szót sem érdemel.
Évek óta van egy félkész rendszer amit úgy próbálnak életben tartani, hogy igérgetnek a világba és egyre több pénz húznak le a sok szerencsétlentől, mert elhiszik.

"Aha, fejlődik. Hány éve várjuk ezt a fizetős DLC-t? Három éve lengették be és sorozatos csúszások után most jutottunk el az alpha tesztelésig."

Igen ám, csak az elefelejted, hogy ott az alapjáték ami működik és három éven belül letettek az asztalra egy tényleges alfa dlc-t.

#54360: Ez egy tökéletesen felesleges és hasztalan hozzászólás volt részedről.

[ Szerkesztve ]

(#54362) TESCO-Zsömle válasza NomadND1 (#54358) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Én az Elite új DLC-jéről az idézett kommentből tudtam, szóval én legfeljebb az 1500$-os videókártyákra nézek irígykedve.

Veled ellentétben pedig én látom a fejlődést a SC-ben, pedig cska a nagy pach-ek után szoktam felnézni, meg néha eventek idején, hogy a haveroknak stream-eljek kicsit.

Engem hidegen hagy az Elite. Megvan, a Horizons DLC is, mindkettő ingyen volt, de még odáig nem jutottam, hogy telepítsem...

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#54363) Szőrös  válasza NomadND1 (#54361) üzenetére


Szőrös 
veterán

"Bár megértem, ha savanyú a szőlő" Mert ez aztán nem volt felesleges és hasztalan, ugye? Ráadásul egy olyan embernek szólt, aki mindkét játékkal játszik.

[ Szerkesztve ]

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#54364) orientcx


orientcx
őstag

Ami tőlem telt, azt megpróbáltam(#54339), kb pont akkora sikerrel, mint amekkorára számítani lehetett. Mégis megpróbáltam, mert annyira szomorú ez az igazi kiscsoportos módra vívott rossz szájízű "vetélkedősdi". Tényleg szükség van erre a "beee, a mijenkéébe máá műűködik!, a tijedééébe meg neem", meg hogy "de a mienkébe meg máá van szobánk, meg kisáágyunk!"
És ahogy egyre jobban belelovaljátok magatokat, úgy hangzanak el egyre bénább érvek mindkét fél részéről. Nem ellenérdekelt felekként kéne viselkednünk. És ha időnként netán ki is kerül egy-egy valóban szerencsétlenül megfogalmazott hozzászólás, arra nem kell feltétlenül reagálni(erre jó példa pl ez a komment is :B )
És itt hagyom abba, mert azzal is tisztában vagyok, hogy egy kocsmai verekedésben mindig a békítéssel próbálkozót verik meg a legjobban. :U

TESCO-Zsömle - "Miért volna savanyú a szőlő? Még mindig nem mi járunk át az Elite topicjába... ;]:P​"

Igen, olvasgatni. Játszani viszont ti jártok át az Elite-be... :DD
(Isten bizi csak vicc volt!)

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#54365) Drenadar


Drenadar
Topikgazda

Szerintem még mindig elfér a két játék egymás mellett, és felesleges összehasonlítgatni, meg táborba rendeződni mögötte.
Viszont, ha mégis ezt akarjátok tenni, kérlek az offtopicba folytassátok tovább, természetesen egymást tisztelve. pls. (ez még mindig az SC topic, és nem sc vs ed).

(#54366) TESCO-Zsömle válasza orientcx (#54364) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Engem személy szerint hidegen hagy, hogy hol mi és mennyi van. Az SC az a játék, ami engem megfogott és érdekel, az Elite meg az, ami nem. Ennyi.

Steam-en meg máshol annyi játék van, hogy ha holnap mindkét stúdió csődöt jelent, akkor se maz unalom fog megenni reggelire.

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#54367) Diopapa válasza NomadND1 (#54356) üzenetére


Diopapa
addikt

Mivel beta1 óta vagyok ED tulaj/játékos, nem nagyon tudom értelmezni miről beszélsz... Még fiatal koromban 2 kedvenc játékom volt, az egyik a Frontier (Elite2) a másik meg a Privateer. Csak hogy megvilágítsam... ;]

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#54368) m0h0senator válasza Diopapa (#54367) üzenetére


m0h0senator
őstag

Touché!

An odyssey through the realm of consciousness.

(#54369) NomadND1 válasza Diopapa (#54367) üzenetére


NomadND1
senior tag

Tehát az alapjáték kimaradt (Elite), igy már értem a lenéző megnyilvánulást az OD felé :D
Hát igen a privateerbol johetne egy remastered, de üsse kő egy freespace-el is be tudnám érni.

(#54370) duvi válasza NomadND1 (#54369) üzenetére


duvi
nagyúr

"Tehát az alapjáték kimaradt (Elite), igy már értem a lenéző megnyilvánulást az OD felé "
Ez eléggé félrement ;)
"Mivel beta1 óta vagyok ED tulaj/játékos"
Ez azt jelenti, hogy már az alapjáték megjelenése előtt is játszott az ED-vel. Egyébként tanúsíthatom, mert együtt játszottunk :) Plz. a továbbiakban ITT folytassuk ezt a témát!

(#54371) GypsFulvus2 válasza NomadND1 (#54369) üzenetére


GypsFulvus2
őstag

Én csak annyit látok, hogy időről-időre megjelennek itt elvakult ED fanok, akik mindenféle képzelt sérelmek alapját szítják a feszültséget, meg vetélkedősdit rendeznek. Nem értem, miért kell itt nem létező ellentéteket élezni és árkokat ásni. Ha erre vágysz, számtalan pilitikai/sport stb. topic kielégítheti az igényeid - ez itt nem az a hely, ahol e-péniszeket méregetnek.
Legtöbbünknek mindkét játék megvan. Más a scope és a más a scale a két játék esetében, de mindkettő alkalmas arra, hogy a sci-fi rajongók által jól érzékelhető űrt kitöltse. Mindkettőnek vannak erősségei és gyengéi, de nem egymás versenytársai. Nem kell választani a kettő közül. Nem kell a másik játékot és rajongóit szapulni. Mert az szánalmas és primitív. Mindannyian azt szeretnénk, hogy a maga útján bővüljön, fejlődjön és gyarapodjon mindkettő. Ha lehet, az eddiginél gyorsabb ütemben...

"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

(#54372) Szőrös 


Szőrös 
veterán

na hogy már on is legyen: 3.13 go/nogo ma délután volt, kiderül jön e live-ra, wipe meg nem lesz.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#54373) GypsFulvus2 válasza Szőrös  (#54372) üzenetére


GypsFulvus2
őstag

..és hogy még egy kis on legyen, a roadmap-on egy komoly frissítés történt, érdemes ránézni.

"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

(#54374) Menthirist válasza duvi (#54370) üzenetére


Menthirist
veterán

Szerintem amúgy itt közülünk sokaknak megvan az ED is, mert simán azért fizettünk be az SC-re is, hogy kapjunk egy bitang jó űrszimet, amiben el lehet barangolni és veszni. Ha ezt nem csak egy hanem két játék is biztosítja, akkor ámen :) Én is még béta idők óta Elite tag vagyok, bár én ugye nem veletek tolom, meg biztos hogy nem annyit, de azt meg gyakorlatilag leginkább a vr miatt tolom. Amúgy a világa (pl űrhajók), és a különféle sebesség-megvalósítása (supercruise) miatt kevésbé tetszik mint az SC, ugyanakkor tudom hogy ez kell ahhoz, hogy megfelelően pontosan le lehessen a különféle sebességeket szimulálni.

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

(#54375) Diopapa válasza NomadND1 (#54369) üzenetére


Diopapa
addikt

Tévedés. Sajnos nem vagyok mai csirke, szóval az Elite nekem = C64, de a haver Plus 4-esén is toltuk. :DDD Mindenesetre a Frontier elképesztő ugrás volt, egy db 1.44-es lemezen... :R

@#54374Menthirist:
Viszont ott még valahogy mindig jobban ott van az a feeling, hogy "Na, az űrben vagyok"...

[ Szerkesztve ]

Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"

(#54376) scyllafren válasza Diopapa (#54375) üzenetére


scyllafren
senior tag

Elite nekem ZX Spectrum :D Azota fan :D SC-t ingyen kaptam, promocioban. :D Igaz, csak par hajohoz ferek hozza, de tobb, mint a semmi :)

(#54377) NomadND1 válasza scyllafren (#54376) üzenetére


NomadND1
senior tag

Hasonló, csak Enterprise 128, majd PC :D

De ha akarnád tudnád fejleszteni a hajókat, igaz?

(#54378) scyllafren válasza NomadND1 (#54377) üzenetére


scyllafren
senior tag

Enterpriseom is volt :)

Cserelni asszem tudom a hajok cuccait, csak gondolom elvesztenem a nem default equipet, ha elpukkanna, vagy bug miatt recall kellene.

A legutobbi free fly-ban kiprobaltam a Prospectort, az bejott :)

(#54379) NomadND1 válasza scyllafren (#54378) üzenetére


NomadND1
senior tag

Hmm, a promociós acc. ennyire korlátozott lenne? Ilyenről még nem hallottam. Hajó upgrade-t sem működik?
"Normál" accon amit megveszel az megmarad (legalább is a wipe-ig).

(#54380) TESCO-Zsömle válasza NomadND1 (#54379) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Nem korlátozott, csak nincs saját hajója a promo-n kívül, ami tippre egy AMD Mustang lesz. Ami egyebe van, az mind loaner, hogy tudjon pl ArenaCommander-ezni, amire az a versenyladik alkalmatlan, illetve CIG időnként hirdet hosszabb próba/teszt időszakokat egyes hajókra, akkor azokat éri el.

Tudna upgrade-elni komponenseket, csak ugye azok mennek a levesbe, ha kilövik alóla a hajót vagy Wipe van.

Tudná maradandóra upgradelni a Mustang-ot is, csak gondolom nem akar pénzt belerakni, amíg ingyen is làtja az új cuccokat.

Aztán oersze megeshet, hogy addig nem számít támogatónak, amíg valamennyi kp-t bele nem tol, ezt én nem tudhatom. De nekem számottevően több elérhető hajóm van, mint anennyit az ACC listáz...

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#54381) scyllafren


scyllafren
senior tag

6 hajo van, amit hangarbol ki tudok szedni, de a weboldalon levo accon nullat mutat.

A lista:
Aegis Gladius
Anvil F7C Hornet Wildfire
C.O. Mustang Gamma
Drake Buccaneer
RSI Aurora LN
RSI Aurora MR

(#54382) NomadND1 válasza TESCO-Zsömle (#54380) üzenetére


NomadND1
senior tag

Köszi, ezt nem tudtam. :R

scyllafren Azért ez nem rossz ;)
A Hornet jó bountyra. Ha csak napi 2-3 órát tolod gyorsan tudsz venni egy prospectort.

(#54383) Szőrös  válasza TESCO-Zsömle (#54380) üzenetére


Szőrös 
veterán

Megmaradnak az upgradelt modulok a hajó pukkanása után, ez már jó pár release óta így van.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#54384) Szőrös 


Szőrös 
veterán

Idén lesz CitCon, október 9.-én, igaz "csak" online.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#54385) 77.PX_Drebil


77.PX_Drebil
aktív tag

Akárhogy is nézem a 3.13 Q1 re lett kiírva a "roadmapon", már rég a 3.14 re kellene várnunk. Ezt azért elég etikátlannak tartom. Nem mi erőszakoltuk ki tőlük ezt az igencsak bő (három hónapos) határidőt, hanem ők vállalták, ők írták le. Nem vagyok kíváncsi a gagyi "nem akarnak vacakot kiadni" lózungokra, mert, ha ez igaz lenne akkor a 3.12. -est sem kellett volna kiadni.(mivel tele van ordas hibákkal) A lényeg egy megállapítás, ha én így tartanám be a tervezési határidőimet, már rég nem lenne munkám. Az RSI hozzáállása még mindig elkeserítő, így hét év után is.

Ideje lenne már kicsit kifütyülni őket, hogy észhez térjenek.

[ Szerkesztve ]

"A természet míndíg a rejtett hibák pártján áll!" folyomány: Természet ősanyánk egy ócska KxxxA! (Murphy)

(#54386) m0h0senator válasza 77.PX_Drebil (#54385) üzenetére


m0h0senator
őstag

Ha megnézed a korábbi Q1-es pecseket tavaly és előtte akkor április közepe volt a megjelenés. Jelenleg a 3.13 PTU mindenki számára elérhető így napokon belül meg fog érkezni. Az egész cég home office-ban van ami az ő amúgy sem gyors munkatempójukat is lassítja plussz januárban hó közepén kezdenek el dolgozni. Ezek a tények még mielőtt bármi mást látnál bele az írásomba. :R

[ Szerkesztve ]

An odyssey through the realm of consciousness.

(#54387) PhilBrick válasza 77.PX_Drebil (#54385) üzenetére


PhilBrick
őstag

PTU-n ott volt Q1-ben, szoval szerintuk hatarido betartva! :P

(#54388) 77.PX_Drebil válasza m0h0senator (#54386) üzenetére


77.PX_Drebil
aktív tag

:DD :Y :)) Egy fúl szoftverfejlesztő céget hátráltat a home office? A XXI. században? Elmondom a feleségem és a lányom több mint 1 éve dolgozik itthonról (T-elekomunikációs cég :) ) és jobban megy nekik mintha be kellene járniuk.

[ Szerkesztve ]

"A természet míndíg a rejtett hibák pártján áll!" folyomány: Természet ősanyánk egy ócska KxxxA! (Murphy)

(#54389) 77.PX_Drebil válasza PhilBrick (#54387) üzenetére


77.PX_Drebil
aktív tag

Rohadtul nem érdekel a PTU engem a PU érdekel.

"A természet míndíg a rejtett hibák pártján áll!" folyomány: Természet ősanyánk egy ócska KxxxA! (Murphy)

(#54390) m0h0senator válasza 77.PX_Drebil (#54388) üzenetére


m0h0senator
őstag

Teljesen mindegy, hogy elhiszed vagy nem ettől még a korábbi évek megjelenéseit megfigyelve magukhoz képest időben vannak.

#54389: akkor még ezt a pár napot már csak kibírod ;)

An odyssey through the realm of consciousness.

(#54391) Szőrös 


Szőrös 
veterán

Alpha 3.13 Patch figyelő | Open PTU

CitizenCon 2951

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#54392) cskamacska válasza 77.PX_Drebil (#54385) üzenetére


cskamacska
addikt

Szerintem nem az 1 hónap csúszással van itt gond :D

Subsumption-nak egyébként mostanság hogy szolgál az egészsége?

[ Szerkesztve ]

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#54393) 77.PX_Drebil


77.PX_Drebil
aktív tag

Sziasztok!

Nagy itt az élet :DD 11 napja nincs új bejegyzés.

Kérdés: A játékon belüli fejkövető rendszer működik? Illetve hogyan lehet aktiválni? A kalibrálásnál bejön a kamera képe de fejjel lefelé és úgy nem ismer fel. (Játékon kívül jól működik)

"A természet míndíg a rejtett hibák pártján áll!" folyomány: Természet ősanyánk egy ócska KxxxA! (Murphy)

(#54394) m0h0senator válasza 77.PX_Drebil (#54393) üzenetére


m0h0senator
őstag

Discordon vagyunk aktívak.

Milyen fejkövető rendszered van?

An odyssey through the realm of consciousness.

(#54395) Szőrös  válasza 77.PX_Drebil (#54393) üzenetére


Szőrös 
veterán

Évek óta discordon lóg a magyar közösség nagy része és ott van aktvitás. :DDD

Trackir, head/facetrack mind működik a játékban. Options - comms, foips & head trackingben bekapcsolod, és ha fut pl opentrack vagy akármi akkor menni kéne, esetleg inverst kell állítanod ha nálad fordítva megy.

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#54396) scyllafren válasza Szőrös  (#54395) üzenetére


scyllafren
senior tag

3.12-tol a Tobii eyetracker is megy :)
Ha valakinek van kerdese, allok elebe :) Nem hiaba vagyok az egyik mod a Tobii Gaming Discordon :D

(#54397) Szőrös  válasza scyllafren (#54396) üzenetére


Szőrös 
veterán

Igen, tobii is működik már. Nekem sima trackhat van (ps3 cam + infra ledes clip) teljesen jól működik, főleg 3.12 óta, akkor a tobii érkeztével gatyába rázták kicsit az egész tracking részét a játéknak. ;)

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#54398) Drenadar válasza scyllafren (#54396) üzenetére


Drenadar
Topikgazda

Nagyobb monitorral is biztonsággal megy a tobii? Mert a honlapon valami elég idő pici monitorra írjak hogy supported. :))

(#54399) scyllafren válasza Drenadar (#54398) üzenetére


scyllafren
senior tag

27" 16:9-en es 30" 21:9-en. Mukodik nagyobb kepernyon is, de a pontossag rohamosan csokken a szeleken, mivel nem kepes olyan pontosan latni. Mintha te neznel egy monitort oldalrol, minel jobban oldalra mesz, annal nehezebb latni barmit is a kepernyon.
Itt egy link a hivatalos oldalrol.
Ha nagyon nagy kepernyon szeretned hasznalni, akkor trukkozni kell: tedd a trackert kozed es a kepernyo koze egy allvanyra, ugy, hogy pont ne takarja el a tracker a kepernyo also reszet. Persze ez nem official megoldas :)

(#54400) GypsFulvus2 válasza Drenadar (#54398) üzenetére


GypsFulvus2
őstag

Itten azt mondja az arc, hogy igen, ultrawide-al is megy. Morphologis is ilyennel használja.

[ Szerkesztve ]

"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.