Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-07-21 15:06:57

LOGOUT.hu

Az OFF-topic használata kötelező! F.A.Q. új játékosoknak!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#54027) Plasticbomb válasza MasterDeeJay (#54026) üzenetére


Plasticbomb
addikt

Nem, nem. Egyszeruen messze van meg az a pont, amikor majd jol fog futni.

En, mikor epitettem ezt a gepet, mar akkor ugy terveztem, hogy "tiered storage" kialakitast fogok hasznalni, nvme, sata ssd, sata hdd, s mindent oda rakok/telepitek amit igenyel. Van 1 1TB meg egy 2 TB Sata Samsung SSD ami gyak csak a jatekokkal van tele, mert a legtobb jateknak bizony az boven megfelel, hddt csak mitn cold storaget hasznalok (6TB, ami melle szeretnek venni egy 16-18TB peldanyt...).Sajnos SC pont az a jatek, aminek ugyan nem kell a 1,3GB iras olvasas, de a minel gyorsabb hozzaferest kedveli, S jelenleg van meg egy jatek, amit gyanitok, hogy hasonlo optimalizalatlansag miatt van a a jelenseg, hogy objektumok kb az orrom elott pattannak ki a semmibol, amit most hogy emlekeztettem magam ra, at is mozgatok az uj 1TB 980 Prora.

Gyak igy nez ki a memoria nalam:

L1-L2-L3 a CPU mellett, DDR4(ha nem feledem el, csinalok majd egy RAMDisket torrentnek), NVME (Ide kerulnek azok, ahol jol jon az nvme tempo), SATASSD (szinte mindenmas jatek/torrent), SATAHDD(torrent/porno :P ).

ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.