Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#72587) minek?:S válasza WayneGace (#72585) üzenetére


minek?:S
őstag

A sterilségre az Andor és a RO a válasz. Mindkettő Star Wars, de más szemszögből mutatja be az eseményeket, más léptékkel. SW könyvekben is rengetegféle közül tudsz válogatni: háborús, romantikus etcetc. Lesz ami tetszik, lesz, ami nem, de attól nem lesz magától értetődően rossz az egyik vagy a másik.

A mostani felhozatal sorozat fronton elég jó. Ahsoka-Mando-Andor. Ha valakinek a humbuggal van baja, akkor az utóbbi kettő attól még tetszhet, ha valaki a rizsára nem kíváncsi, akkor ott az Ahsoka, ha valaki egy fejvadász side quest-jeire kíváncsi, akkor ott a Mando. Mindegyik más, de mindegyik -másképp- Star Wars. Persze bele lehet kötni sokmindenbe. :)

+ előbb utóbb jönnek a High Republic tartalmak is(mondjuk egyelőre csak a The Acolyte-ról tudok), azt sem lehet egy az egyben ráhúzni az eddig létező SW-ra, mégis izgalmasan hangzik.

Nem kell egymást meggyőznünk, másképp látjuk. Én szeretem mindegyiket.. bár még én is irigylem azokat, akik szeretik a sequelt és akik szerint az a jó irány.

Üdv.:M.

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.