Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#71074) Tasunkó


Tasunkó
senior tag

Jó volt ez tipp a The Glory-ra...A koreai filmekre egyébként is jellemző szereplőelnevezések nagyon jól működnek. Ahogy közeledtem a vége felé, az intellektuális játék hogy kit hogy hívnak, hogy melyik név melyik archoz tartozik, az egyszerre bontódik ki a sorozat történetével, és az utolsó részre összeáll(jó memória nem árt), minden részlet a helyére kerül(bár Dong Ün-t a 6. rész felé már magabiztosan meg tudtam tippelni).
Jó kis pokol lehet ez a Dél-Korea, ez a sok bosszú film az átlagember eszköztelenségére utal, ebben a sorozatban sincs másként. Iskolás bullying-ból szárba szökkenő, gondosan felépített bosszútörténet. Ismerős de mégis megrázó a kilátástalanságnak ilyen mértéke, ami itt minden padlócsempéről visszaköszön. Nem sietnek el semmit, de nem unalmas mert a nevek állandó fejtörőkkel szórakoztatnak, ráadásul plusz csavar hogy öregednek is benne. Aki szereti a koreai filmeket, azoknak lehet 10/8 vagy 10/7.

Kérek egy számot a jútútú

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.