Hirdetés

2024. május 29., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#64695) k-adi válasza WayneGace (#64683) üzenetére


k-adi
nagyúr

Nem volt gond a zombis szállal alapvetően, kellett valami nagyobb ellenség a sima lovagoknál/parasztoknál, hogy "picit több legyen mint egy sima királydráma", csak annyira OP-nak festették fel őket, hogy a story szerint az éjkirály és holtak seregének kellett volna győzni -- és mivel kellett az epikus finálé, ezért ugye tudjuk mi lett a vége de pont ez a legnagyobb hibája a sorozatnak... nem véletlen, hogy sokan azt mondják, hogy az ep3-al véget ér az évad. Szánalmas volt a harc (sötét jelenetek), szánalmas volt a boss fight is, stb. Gyalázattá tették az egész 8 évadnyi felépített mítoszt.

Viszont itt a sárkányosban még zombik se lehetnek a story szerint, így az a kis plusz amit adott a GoT-nak is elvész itt. Meztelenség, vér, árulás máshol is van. Nyilván most a "sárkányokkal" próbálják kipótolni a mindezt - meglátjuk mennyire sikerül.

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.