Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz tonyrulez #21804 üzenetére
Szerintem kifejezetten gyenge lett, nem is nagyon kapcsolódott kb semmihez, tök logikátlan volt a rész. Az egész évad úgy érzem nem volt az igazi,
Irene eltűnése óta így,h nincs igazi háttérszál sokat esett a színvonal...
Szerintem szinte biztos,h visszaesett, de jó nagy szemétség volt ekkora cliffhangerrel zárni az évadot...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Bad Pritt
félisten
Lost rakta ki ezt a képet fb-ra: 5 éve ezen a napon.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
félisten
-
dokee78
félisten
-
KisTücsök
addikt
Hány órát sorozatoztok havonta?
-
S e t h
nagyúr
Supernatural évadzáró
Hát remélem az újabb fenyegetés baddassabb lesz a korábbiaknál, mert azok a lepkefing erejével próbáltak meg elementáris gonosznak látszani és úgy cselekedni.
Ami azt illeti egyelőre baddassabbnak is tűnik, de csak azért, mert mitől fosunk igazán?Az ismeretlentől, amiről nem tudunk semmit és mivel itt csak pár percnyit beszéltek róla, így ismeretlen számunkra a fenyegetettség mértéke.Ami viszont érdekes,
a halál halála miatt senki sem hal meg? This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
mayday00
őstag
válasz lockdown90 #21969 üzenetére
Azt te nem fogod megélni Amikor befejezik a sorozatot.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
válasz dokee78 #21961 üzenetére
Amikor nézek egy ilyen sorozatot, vagy egy minőségibb HBO sorozatot, akkor jövök rá, hogy a magyarok 50évvel le vannak maradva.. 50 év múlva sem fogunk tudni hasonló sorozatot csinálni.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
válasz dokee78 #21972 üzenetére
Nem gáz a szinkron, simán nézhető 2 évad van belőle egyenlőre szinkronosan. Bár én a 3.évadot már végig sem néztem..valahol kasza volt.
Más. Aki a Wayward Pines nem kezdte el nézni, rohadt gyorsan kezdje el Rohadt jó idáig
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
grizlisandor
veterán
válasz FoxiestFox #21974 üzenetére
Én
kaszáltam, hidegen hagy a szőke csaj ténykedése teljesen.Brody után [ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz grizlisandor #21975 üzenetére
Ki nem állhattam Carry-t eleinte. Brody után barátkoztam meg vele, most sem kedvelem, de a történet rendben volt, úgyhogy nálam még nincs kasza. Az új évad meg Németországban forog, kíváncsi vagyok, mit dobnak össze.
-
Atomgeszi
veterán
Hali!
Keresek ilyen 20-22 perces sorozatokat.
Hasonlót, mint a Joey vagy The War At Home(Háziháború), ami szórakoztató(és nem halálba erőltetett) és ilyen minirészek.
A két pasi és egy kicsi és a Nevem Earl meg az animációk kivételével(ezek nekem nem jöttek be egyáltalán, pár rész után feladtam)
Tudnátok valamit ajánlani?
Köszi!Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
Köszi mindenkinek a hihetetlen gyors választ
Életem értelmeit még anno TV-be néztem, az tényleg jó volt. Törtetők is jó volt. Ezek ki is mentek a fejemből. Meglessük őketEladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
grizlisandor
veterán
válasz FoxiestFox #21976 üzenetére
Értem, az új évad felkeltette az érdeklődésem, csak nem tudom, hogy a kihagyással érdemes-e belekezdenem. Mert a kimaradó évadokat tuti nem fogom megnézni...
-
S e t h
nagyúr
válasz lockdown90 #21969 üzenetére
Akkor kérjed ezt a Télapótól és jó lesz neked.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
gyuromoj
veterán
Az Agent Carter 2.évada 10 részes lesz.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
spammer
veterán
Mad Men (2007–2015)
Ez az idő is elérkezett (sajnos), véget ért minden idők egyik legkiemelkedőbb sorozata. Nagyon nagy űrt fog hagyni maga után, de örülök, hogy ennyi évad elkészülhetett, és hogy kisebb megbicsaklásoktól eltekintve végig minőségi tudott maradni. Elképesztően erős hangulata és karakterei voltak, azonnal elmerültem a világában, amint elkezdődött, és gyakran jobban felröhögtem 1-1 egysoros poénon (Roger FTW!), mint egy vígjátékon. Nagyon sajnálom, hogy véget ért, én még azt is szívesen néztem volna, ha csak ülnek egy irodában és végig pofáznak, vagy csak iszogatnak.
Egy élmény volt.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
félisten
válasz ígyvanferi #21993 üzenetére
Rácuppanok én is.
-
gerii
addikt
válasz ígyvanferi #21993 üzenetére
A végére kicsit megfáradt, de az utolsó részek visszahozták. Jó kis beleélős sorozat, főleg darálva
-
Pitterix
őstag
Megnéztem én is.
Az első még kicsit gyengusz, de nekem tetszett, hogy a régi Supermant alakító színész Dean Cain az "apukája".
Talán nézhető lesz ez is.
Bízok benne, ha jó lesz, lesz crossover az Arrowval és a Flashel."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
mayday00
őstag
Magyar premier – BBC Entertainment: 06.05 Sötét árvák (Orphan Black) 1. évad (természetesen magyar feliratos, a szinkronos még várat magára)
-
gyuromoj
veterán
Flash kép, annak lehet spoileres aki nem látta az évadot
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest