Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
Megnéztem az első részt a Gen V-ből. Atyaisten. Nagyon beteg.
Ezt már előre sajnálom, hogy a 2. évadot elcseszték. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
Köszönöm szépen, akkor igazából mindegy is már, hogy hogy van nézve.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
Követem igen.
Előbb nézzem meg az 5. évad Boyst, és utána a GenV-t? -
Atomgeszi
nagyúr
[Az Ördög Ohióban] tényleg ennyire rossz lehet?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Én is. De amit Csillagfény művelt magával az botrányos...
-
Atomgeszi
nagyúr
[Testek
Original title: Bodies
TV Mini Series 2023]
Az eleje, amíg nem bontakozik ki, hogy mi is akar ez lenni, addig nem tudod hova tenni, hogy mit várj ettől az egésztől, de a végén szép lassan összeáll egy nagy egésszé.
Szerintünk abszolút szerethető sorozat, érdekes téma volt, és egy két logikai bukfencet leszámítva jól megoldották a 4 idősíkot is.
A korok nagyon jól elkülönülnek.Persze azon is lehetne vitatkozni, hogy muszáj volt-e belerakni ilyen mélyen a melegszálat, de hát na.. ahogy Éliás mondja, abban a korban nem, de az övében ebből se lett volna gond. A végén Mapplewood-ot taxisofőrként nem tudtam igazából hova rakni, hisz ő kb akkor született, ez azért kicsit ilyen "reményt adó", hogy ezzel valami folytatást akarnának belecsempészni az egészbe, de ő ugye sajnos egy börtöncellában 1890-es években halálát lelte. De, ha úgy nézzük, hogy igazából végül meg sem történt az egész, akkor a börtöncellába sem ment vissza, viszont a 2023 lett a valós idősík, tehát ..namindegy.
Ezen kívül szerintem abszolút ajánlott.
Dark-ot nem láttam, sokan ahhoz hasonlították, így valószínűleg nem volt magasan a léc. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
sherlock82
üzenetére
Én a "A fiú, akit Karácsonynak hívtak" (azt hiszem abban) c. filmet kapcsoltam ki azután, hogy volt egy jelenet, ami talán pár ezer évvel ezelőtt az északi sarkon a Mikulás otthonában játszódott, és az iskolában egy kenyai származású tanárnő volt. A következő jelenet pedig, hogy indiaiak loptak a városban..
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Lehet, hogy megpróbálom akkor.

És a The Haunting of Hill House (TV Mini Series 2018) ?
Ezt a Doom Patrol-t második rész után elengedtem. Szeretem az ilyen ökörségeket, de ez valahogy nem fogott meg. A múltban jobb sorozatok felvitték a mércét.
-
Atomgeszi
nagyúr
The Outsider az fosatós horror vagy csak nyomasztó?

-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Cs1csó
üzenetére
[Beyond Two Souls] Playstation játékban
Elliot Page(az, hogy mára már mi lett belőle azt inkább hagyjuk, ahhoz képest tényleg nem felismerhető
) és Willem Dafoe szintén 1:1 karakter pedig aztán már több, mint 13 éves játék! -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Attól függ, hogy hogyan akarják tálalni.
-
Atomgeszi
nagyúr
Doom Patrol-t érdemes elkezdeni, vagy inkább valami mással kellene?
Első rész lement, nem mondom, hogy megfogott, de azt sem, hogy nem.
A Daybreak-ből is lement egy rész, de eddig az nem igazán fogott meg...
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Angelina Jolie-ról mindig a volt matek tanárom jut eszembe a vén alkoholista kujon.
Karácsony előtt voltunk már, és felvetettük a tanárnak, hogy jó lenne filmet nézni utolsó matek órán, ő hadakozott, hogy hát nem nem...
Mi meg mondtuk: "De Angelina Jolie szerepel a filmben".
Az öreg 0.01s reakcióval egyből: "Hülye vagy? Tedd már be azt a lemezt"
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Mellek... Az is csoda, hogy nem egy tolószékes afroamerikait találtak erre a szerepre.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Grave_444
üzenetére
"Szerintem a jelenettel inkább az volt a baj, hogy semmi nem tett hozzá a sztorihoz, cserébe hosszabbra sikerült, mint Vecna ellen az egész harc."
Nem???
Az egész Vecna Will harcot ott bukta el Will, hogy egy hatalmas titkot őrzött magában évek óta. Amit Vecna meg is mutatott neki, hogy mitől fél és, hogy mi lesz a jövőben, ha kiderül, hogy búza. A történet szempontjából ezért volt nagyon drasztikusra rakva a coming out jelenet, mert ezzel ő gyakorlatilag megszabadult attól a tehertől, ami miatt gyenge volt Vecna ellen. "Korábbi évadban Robin is coming outolt, de senkit se érdekelt, mert nő?! Érdekes."
Az ő coming outja pedig pont azért irreleváns Will-lel szemben, mert Robinnak nem volt "szupereje", amit hátráltatott volna azzal, hogy titokban tartja. Ráadásul így közvetve fel tudták használni, hogy segítsen Willnek elfogadnia magát és comingoutolni. A zárórésznél pedig szerintem, irtó gagyi lett, hogy egyszer sem mutatták Von Der Leyen arcát, hogy mit szól ahhoz, hogy Tizi ott áll a kapuban, mint fasz a lakodalomban. A katonák sem csináltak semmit. Percek teltek el, hogy ő állítólag a kapuban, mindenki másnak meg Tizire fáj a foga.
Főleg, hogy a katonák nem is tudtak róla, hogy a fejjel lefelét fel fogják robbantani. Csak a gyerekeket fogták, hogy ne menjenek oda, mindenki kiabált. Az meg, hogy Kali ilyen távból lőtt sebbel a mellkasán holografikázzon kissé lehetetlen. Már eleve, amikor Hop meg Tizi kiszabadították és a kocsin ülve vitték el, akkor is mondta, hogy a táv miatt már nem nagyon tudja tartani a holografikát. Persze a kézremegés ott is jelen volt. Szimplán szerintem a nézőre bízzák, hogy mit gondoljon.
Ha ezt el is hiszem, még elképzelhetem azt is, hogy Tizinek a Vecna utáni harc után olyan ereje lett, hogy kád nélkül is tudott a nővérével kommunikálni tudatban. Ja meg az, hogy egy vinyl lejátszóval robbantják fel, kiszámolva, hogy pontosan ki fognak érni a kocsikkal a kapun és nem maradnak ott hősi halált halni... Akár egy defektet is kaphattak volna. Murry előzőleg is szenvedett a kocsi állandó beindításával. Akár katonák is lehettek volna még. 
Kissé összecsapott volt ez a vége, de hát ez van. Azt már nem is említem, hogy Vecna mindig csak sétált. A gyerekek meg Vecna halálával a kollektív tudatban kellett volna maradniuk. Ráadásul Willből semmi sem szállt ki, akkor ő lesz a következő meleg Vecna a Hot Thingsben?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
paatrick
üzenetére
Tehát vissza került végül Will a hellyel lefeléből. De bazeg nem tűnik fel nekik, hogy folyamat önkívületi állapotban van a csávó meg a földön breakel, ha villognak a lámpák?
Mert, ha ez így van, akkor ez ilyen tipikus, mint a The Strain-ben, mikor már totálisan a féreg hatása alatt voltak az emberek, de azért a rokonok meg ismerősök mentek oda, hogy úristen minden rendben? minden rendben? közben meg a féreg mászkált a testén igen csak látható módon miközben a gazdatest már enyészetté vált aggyal csak úgy volt
-
Atomgeszi
nagyúr
Na, lement az S05E1 Stranger things rész.
Hát nem mondom, hogy bele tehettek volna valami "előző részekben történt részt" ennyi év után.Most vagy én vagyok hülye vagy nem értem, hogy mi volt az a jelenet, hogy Vecna felszopkodta magát Willbe amikor a hellyel lefelében voltak, de a következő képsorokban már felnőtt Will és a való világban van? Most lényegében Willben van a Vecna és az csak egy visszatekintés volt? Mert volt egy dátum, hogy akkor, de a következő jelenet ami elvileg a "jelen", azt nem dátumozták, így el se tudtam helyezni, hogy most mi történt. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Lezárták, de nagyon sok nyitott kérdést hagytak meg, amiből igazából lehetett volna folytatás. Kicsit gyorsan mindent egybe sűrítettek.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Mindkét sorozat nézése közben többször feljött az, hogy "Úristen
very bigdebeteg"
Most már csak az a baj, hogy szinte az összes ilyen "beteg komédiás" sorozatot szerintem kilőttem.

Megvolt a [Preacher] is már régebben. Az is nagyon beteg sorozat, imádtam
Nem tudom, hogy mire kellene menni most. -
Atomgeszi
nagyúr
Szerintem mindkét sorozat elég morbid komédia volt. Arányaiban talán a Future Man-ben több volt, de emiatt sokszor fárasztóbb is.
Pl. a harmadik évadban amikor megjelentTigrisnek a párhuzamos mása, azt kissé túltolták, ott pengeélen volt az idegrendszerem, hogy nem bírom tovább -
Atomgeszi
nagyúr
[Feltöltés
Original title: Upload]
Végére értem a Feltöltésnek.
A jövőben játszódik 2038 környékén.Nem hiszem, hogy sokat spoilerezek azzal, hogy arról szól, hogy milyen lehet egy olyan világ, ahol nincs már halál, hanem halál után a tudatunk feltöltése történik egy virtuális világba.
Van itt minden, poénok, szerelmi szál, ökörködés, MI fejlődés, barátságok kialakulása.Összességében nekünk nagyon tetszett, az utolsó évadra rendesen hozzánk nőttek a karakterek.
A történetben és a cselekményben sajnos sokszor vannak logikai bukfencek és "Én nem így csináltam volna" részek, de nem több, mint akármelyik másik sorozatban.
Sajnos a 4. évad nagyon rövid lett, látszott, hogy hamar be akarják fejezni, így ott több logikátlan dolog is bekerült a történetbe.Pl. amikor Nora elviszi D.Choak-ot Ingrid apjának, hogy adják vissza Nathant, erre az öreg előhozakodik egy csuklyás fickóval , és Nora előbb visszaadja a Winchestert, minthogy megnézte volna, hogy valóban ő van-e a csuklya alatt
Aztán pedig eldobják a winchestert, akit igazából utána senki nem keresett
A másik pedig az egész sorozat alatt, hogy egy ekkora több ezer milliárdos cégnél hogy lehet egy adatfolyam, amibe bárki belesétál az gyakorlatilag megszűnik. Plusz ugye a szürkezóna, ami igazából egy glitch és soha nem zárták be. Egyébként slusszpoén, hogyha oda bemennek, akkor 1 órájuk van visszamenni a rendes "játszótérre", mert, ha nem, akkor megszűnnek, ami első alkalommal volt számláló is a fejük felett, de később többször is visszamentek, és már nem volt számláló
Sőt, még dolgozni is tudtak ott feketén, ez így kicsit fura volt. A végén pedig amikor Luke beesik az adatfolyamba is kissé esetlen, hisz elvileg van róluk biztonsági másolat, amit bármikor be tudnak tölteni, jó persze értem, ezzel akarták drámaivá tenni a cselekményt. Az is elég béna volt, hogy Luke amúgy egy okos ember attól függetlenül, hogy 24 órából 23 órát ő az osztálybolondja, de amikor az Easter egg-et kellett keresni olyan hülye volt, hogy nem értette meg a jeleket
Mindezektől függetlenül nagyon szerethető kis sorozat, a karakterek igen széles palettát fednek le, egyik a másikhoz képest tűz víz.
Na, ez egy igazi ökörség állatság.
Jó kis időutazós sztori rengeteg marhasággal. Nem úgy kell neki ülni, hogy ez egy Interstellar sztori lesz, hanem kikapcsolódásnak egy nagy ökörség. Van benne 1980-as évek, van benne igazán nagyon kőkorszaki rész, sok sok univerzumot lefedtek az alkotók.
Logikai bukfencek sajnos itt is vannak, de, ha úgy állunk hozzá, hogy nem komoly sorozat akar lenni, akkor elfogadható ez is. -
Atomgeszi
nagyúr
Nem tudjátok, hogy a The Studio sorozatot hány évadra tervezték és mikor lesz szinkronosan?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
Nem úgy volt, hogy egymásnak hiteleztek a brókerrel? Ugye a szállító kifizette a Mexikói kartellt, az öregnek az embere meg elkezdte mindenkitől beszedni a lóvét(amikor összehívott mindenkit az erdőben és mondta, hogy most utoljára bízzatok meg bennem és gazdaggá teszek mindenkit), amit az unoka szabotált azzal, hogy elégette. Közben meghalt a bróker cégnél az apa, a gyerekek meg ugye hitelbe vitték el a szállítmányt, hogy majd egyszer ki lesz fizetve. Tehát az öreg is csak a legvégén tudta kifizetni(volt egy ilyen is, hogy most megvan a fele , meg, ha sikerült leszállítani a másik fele, - amit a végén elvitt a csaj a kommandós kartellnek), addig igazából a brókerek bukták a legnagyobbat, plusz a hajót is, amit ugye a vámosoknak kellett, mint fizetség ott hagyni 
Az biztos amúgy, hogy második nézésre szerintem sok kérdés tisztázódna.

Pont, mint a Légió ( [Legion] )sorozatnál, ott is Davidet meg az egész cselekményt iszonyat nehéz volt követni, abban simán benne van 2-3 újranézés, hogy az egész tiszta legyen.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
Én, ha jól értettem Don akkorra azért lett rejtőzködő, mert megrendült a bizalom a személyében, kifogytak a pénzekből a maffia család tagjai és várható volt egy puccs. Ezért találta ki az utolsó nagy szállítmányt, amivel majd újra visszanyeri mindenki bizalmát, és ezért akarta az unoka ennyire szabotálni a szállítmány megérkezését, hogy mindenképp bukjon az öreg. A katonaság érdekes történet, Mexikóban elég érdekes hierarchia van, lásd, amikor a rendőrök véletlenül keresztbe álltak az úton és konkrétan letérdeltették őket, hogy na most végetek ti nyomorékok. 
Amúgy nekem is tetszett, egyáltalán nem volt benne több logikai bukfenc, mint egy Nagy pénzrablásban, ami kb elmehetne Disney mesének is.
Itt kőkemény vér és pusztítás van.
Zenék is jók voltak, meg úgy ámblokk a fényképezés is, meg a hangulat.Azért az a katona, aki mindig valami papi szöveget hallgatott, ha gyilkolni kell, meg mikor elvitte a csajt a szektásokhoz azon sírtam.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Janaboy
üzenetére
Amúgy miért kell elengedni?
Úgy értem, hogy ez manapság már szorosan kapcsolódik a történettel, magával a sorozatnak az atmoszférájával sok helyen.Ez kb olyan minthogy valaki leírja, hogy a Dexterben túl sok a vér. Most már túl sok a vér. Túl sok a vér.
Vagy, hogy Debra túl sokat káromkodik. Hogy már megint káromkodik.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Kellene rá egy PHAI!, ami automatikusan linkeli az adott filmet sorozatot
-
Atomgeszi
nagyúr
[link] ZéróZéróZéró
Jó kis 1 évados maffiás drogkartelles minisorozat. Jók a zenék, jó a hangulat, jó a képi világ is. Egy két dolgot leszámítva nagyon élvezhető volt. Persze, melyik sorozat tökéletes?
-
Atomgeszi
nagyúr
[The Loudest Voice - Legharsányabb hang]
Még csak az 5. résznél tartok, de félelmetes, ökölbeszorító az egész sorozat, hogy milyen mocsok undorító világban élünk, és egyre több áthallás van részről részre a mai Magyarországra is.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
totron
üzenetére
A gyerekekből lesznek a jövő színészei.
Félelmetes amúgy, hogy a mai sztárok már szinte mind nyugdíjaskorúak és közel 70 évesen ugrál Tom Cruise motorokról, Morgan Freeman mondjuk 50 évvel ezelőtt is úgy nézett ki, mint most csak kevesebb szakálla volt.Na, hogy miket hagytak ki az Expanse-ből?
Pontosan már nem emlékszem, de anno minimum 4 dolgot számontartottam, amit jobban és jobban elmagyarázhattak volna, vagy lehetett volna belőle folytatás. Kezdve azzal a
fura anyaggal a hajón -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Nem tudom... annyira talán nem lett túltolva, láttam már túltoltabb filmet és sorozatot is.
Viszont rohadt sokat káromkodik benne a csaj és abszolút jól eltalálták a szinkront is meg úgy ámblokk volt egy vicces hangulata az egésznek. Kár érte.Amúgy 2020-ban gyártották, nem tudom,hogy az akkori kornak mennyire felel meg a wokeság.
Nekem a Szexoktatás már túltolta nagyon. Ki lett kapcsolva, egyszerűen nem ment le...De az indokolatlan minden filmbe sorozatba tegyünk egy leszbikus/bzi párt is, még akkor is, ha nem ad hozzá a történethez egyszerűen nem értem...
-
Atomgeszi
nagyúr
[link] Ez így nem oké
Original title: I Am Not Okay with This
Könnyed kis 20-30 perces részek, jó minőségű volt a kép is, hang is, cfg is teljesen jó volt, szép lassan csepegtette az infót és tartotta fent a figyelmet. Maga a fényképezés is jó volt, hangok is, effektek is.
Nagyon sajnálom, hogy 1 évadig jutott, pont akkor, mikor kezdődött volna a lényeg.Most utánaolvastam, hogy a kovid miatt törölték.

Fel nem foghatom, hogy miért hagynak lógva alapból jó sorozatokat, de, ha még lógva lenne.. Nem. Lecsapták, hogy ennyi. Röhej amúgy.
Tényleg lett volna benne BŐVEN potenciál, még a Stranger Things mellett is, mert sokkal szórakoztatóbb és lazább is.
Kár érte. Netflixnek meg újabb fekete pont, ahelyett, hogy fo#ssák ki magukból a sok sok szennyet, miért nem foglalkoznak azzal, hogy befejezzenek elkezdett sorozatokat.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Grave_444
üzenetére
Nekem tetszett. Igaz csak 3. évadig néztem, mert ott elvágták és nem szinkronizálták le a 4. évadot.
Utána meg már nem volt erőm nekiülni feliratosnak, vagyis hát vártam, most meg már esélytelen.
Kivéve, ha mondjuk lenne hozzá valami AI szinkronizáló, aki a régi előző évadok alapján leszinkronizálja a többit. Fu az mekkora királyság lenne.
Voltak benne nyilván logikátlan dolgok, de melyikben nincsenek?
Mikor nyilvánvalóan látszik valakin, hogy szarul van, viszi a kórság, de azért csak-csak nem hiszi el a másik és csak azért is oda megy.
Ha jól emlékszem kedvenc Hector szereplőnk is benne van, aki mindenhol Hector.

-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Ha bejön a fantasy es egyfajta görbetükör a mai álkeresztény hazugságokra, akkor igen.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
freeland0806
üzenetére
Ez nekem is gond.. itt van talonban nekem is a Stranger things, The Boys.. szóval én inkább már befejezett sorozatokat keresek mindig, aminek megvan a folytatása. Általában 1-2 részt nézünk esténként.
Plusz ugye ott van az a gond is egy be nem fejezett sorozattal, hogy nézed nézed, aztán egyszer csak elkaszálják lezárás nélkül.
De pl emiatt várok még az Outer Banks -ra is, hogy elkezdjem, állítólag csak 2026-ban jön ki az utolsó évad... ha kijön egyáltalán.
Most a The Bear-t gondoltam elkezdeni, mert végre kijött az első 1-2 évad is szinkronosan, miközben a 3-4 már évek óta le volt szinkronizálva.
Még ami talonban van a The Man in the high castle - ez arról szól, hogy mi lett volna, ha a németek nyerik a második vh-t.
-
Atomgeszi
nagyúr
The gifted sorozatot kár, hogy elkaszálták. Most vagyok az első évad végén. Vannak benne bugyuta dolgok, de azért szerethető.
Ahogy a Légió is klasszis, csak hát az komolyabb, betegebb
Sajnálatos, hogy az X-Men Univerzum ennyire el van hanyagolva
Nekem jobban bejön, mint a Marvel vagy DC. Valahogy sokkal hétköznapibbnak érzem. Ez a peacemaker is ezzel a maszkjával, inkább bazári, mintsem komoly.
-
Atomgeszi
nagyúr
Van valami oldal, ahol leírják azt, hogy egy sorozat kaszát kapott vagy van normális befejezés? Imdb-n tok jó lenne, ha ezt írnák... Nem kezdenék bele egy csomóba feleslegesen.
-
Atomgeszi
nagyúr
Future man második évad van oylan jó, mint az első vagy elfogy a lendület? Az első két rész eddig nem annyira adja
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Durván 8,5 óra. Az egy délután, ami estébe nyúlik.
-
Atomgeszi
nagyúr
White lines - Totál szívás Ibizán
Végére értünk.
Nem volt ez annyira rossz amúgy, egy baromság kb.
Szex, seggek, csöcsök, drog, nyomozás, gyilkolás, bulizás. Ezek váltakoznak minden részben
Néhol egy két bugyuta jelenet, ami kissé gagyivá tette(bár én ezt a Nagy pénzrablásra is tudnám sorolni egy talicskával - lévén ugyanaz rendezte), de ebből messzemenő következtetést nem vonnék le.
A főszereplő csajról viszont mindig a Vogel E jutott eszembe, mert elképesztően hasonlítanak, kb el tudom képzelni, hogy ugyanazokat a hülyeségeket csinálják is.
10 rész összvissz, tehát egy délután alatt le lehet pörgetni igazóból.
7/10. -
Atomgeszi
nagyúr
Ez a the boys 4. Évad már tisztára olyan, mint a magyar agymosás a tvben.
-
Atomgeszi
nagyúr
Csillagfény mennyire ronda lett a harmadik évadban.
Sosem értettem, hogy egy alapból szép csinos lány miért fekszik plasztika alá, ha nincs rá szüksége. (Oké a didkók más dolog
, de az arca.. tisztára elmehetne a Majmok bolygója új részébe zöld cgi karakternek.
) -
Atomgeszi
nagyúr
Nyilván nem, de, ha valakinek évekig, évtizedekig ugyanaz a hangja, bevált, hozzá jár, miért kell változtatni? Nyilván haláleset más kérdés, bár már erről is vitatkoznak, hogy az AI megoldja...
Gus Fring egy vékony fickó, Breaking Bad és Better Call Saulban is ugyanaz a hangja volt. Erre most a the boysban egy abszolút nem hozzáillő hangot kapott.
Biztos benne van a szokás kérdése is, de Ice Cube és Gesztesi Károly is remek párosítás volt(isten nyugosztalja)
-
Atomgeszi
nagyúr
Az Időbevándorlók első évada nem készült szinkronosan?
-
Atomgeszi
nagyúr
-
Atomgeszi
nagyúr
Fargo 4.evad milyen?
-
Atomgeszi
nagyúr
Jobb idők. Better things
Ez jó?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
Egyelőre elhalasztva, mert láttam, hogy a Fargo s05 a végére ért.
Hát mit mondjak, érdekes kezdés.
Teljesen kiszámítható cselekmény, idiótaságok tömkelege. Főleg amikor a csajt megtámadják a házban, lepörköli az első támadót, erre mit csinál? Eldobja a hajlakk öngyújtót.. aztán legurul a lépcsőn, mert megbotlik egy szennyeskosárban
aztán lent halottat játszik, miközben a támadó egy 98 éves nyugdíjas sebességével halad, majd a csaj egy jégkorcsolya cipővel arcon vágja a támadót, MAJD EZT IS ELDOBJA
Na utána ugye mennek, megjelenik a rendőrkocsi mögöttük, megállnak, a csaj kiszáll HÁTRAKÖTÖTT KÉZZEL FUT, egy rohadt szót sem szól, semmit nem szólnak a rendőrök sem csak nézik, erre jön a két rabló és ledarálják az egyik rendőrt, a másik meg nagy nehezen elmenekül, erre megáll a benzinkút kivilágított KELLŐS KÖZEPÉN és nézi a sötétet bameg. Majd lábon lövik, milyen érdekes. Bevonszolja magát, majd a csaj is bemenekül, akkor ugye a wc-be az egyik rabló bemászik,a csaj úgy megy be, hogy eltört egy világítórudat, A SAJÁT SZEMÉBE BERAKJA ÉS LASSAN BENYIT. Hát rohadt életszerű, mit ne mondjak. Ja mindezt tetézi , hogy otthon mezítláb jött el, miközben rég felhúzhatott volna egy zoknit vagy egy cipőt, mikor meglátta, hogy be fognak törni hozzájuk.
Na ugye akkor ott a benzinkutas, aki egy légkürttel arcon lövi a rablót, aki erre hátra se néz csak simán lepuffantja. Megint életszerű. A másik dolog, amikor a csaj a lapáttal pofán verte a támadót, majd az összeesett, és persze teljesen kiszámíthatatlanul ott hagyja a földön fekve, miközben már mindenki tudja, hogy mire visszamegy hozzá miután megnézte a rendőrt, hogy már nem lesz ott a rabló.
Hát nem tudom. Ennyi, ami hirtelen eszembe jutott. -
Atomgeszi
nagyúr
Hu ez a Mare of Easttown még lassabb, mint a Híd.
-
Atomgeszi
nagyúr
Mit nézzek, ami van magyarul és már vagy végére ért sorozat, vagy fixen vége lesz most(már csak azért, hogy ne kelljen évtizedeket várni, hogy folytatni lehessen)?
Mr Robot
Légió
1-2 évad Fargo
You
Dexter
Prédikátor
100. Visszatérők
Stranger Things
Westworld
Az úr sötét anyagai
Dead to me
Kaliforgia
Hirtelen ennyi, ezek mentek, ezek tetszettek nagyon.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Vannak benne unalmasabb időszakok, de aztán az adott rész végére(vagy a következőre) mindig csurrant valami izgalmasat, fordulatosat.

Nekem ezek a pszicho sorozatok nagyon bejönnek, Mr Robot, Legion, Bates Motel, Dexter.. hu hirtelen nem is tudom még, hogy mi volt ilyen agymenés, Prédikátor talán..
-
Atomgeszi
nagyúr
You 2.évad végéhez közeledem. Istenes ez a sorozat! Iszonyat beteg.

Tegnap ment le
Az LSD-s rész.
Végem volt, amikor megjött Love és elkezdett megnőni a szemgolyója, mennyit nevettem.
A végén meg a csavar, hogy kinyírta Deliaht, hát ez nagyon meglepett. Pedig amúgy bírtam a csajt.
Meg a 7 totem.

-
Atomgeszi
nagyúr
Ez a [You] első évad 5. rész vége igen fordulatosra sikeredett. Ez a fickó iszonyat beteg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"Hirtelen ennyi, ezek mentek, ezek tetszettek nagyon."
aztán lent halottat játszik, miközben a támadó egy 98 éves nyugdíjas sebességével halad, majd a csaj egy jégkorcsolya cipővel arcon vágja a támadót, MAJD EZT IS ELDOBJA
Kivéve a legvége, az szerintem nem reális, a