- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Blaise #42487 üzenetére
Az esély, kb 0%. Szerencsére nekem ez nem gond, de kíváncsi lennék, hogy a Román nyelv miért létezik mindenhez, sőt, van amikor még a szintén minden tartalomhoz tartozó német nyelv sem elérhető még, de az eredeti angol mellett a román már ott virít, ha az épp került a szerverre.
---------
(#42488) Lauda
Szerintem, ez inkább irónia volt a részéről, és akármennyire részemről is szar a sorozat 3 évada, első rész alapján még megnéznék párat,
mondjuk már nekem ott lett elegem az egészből, mikor az addigi ellenségek szinte puszipajtások lettek. De a Mira féle kettősgyilok után már pofán tudtam volna baszni Zsombort és Tasnádit is!, de legfőképpen a vége miat -
brownus
veterán
válasz
Blaise #35431 üzenetére
románoknál kb 2x annyi előfizető van mint itthon... érthető.
ezt csak úgy:
mikor megkérdezik tőlem hogy a f.szért fizetek elő a netflixre, mikor már aznap minden ott van a magon...
füttyszó, CSAK, mert végre legálban nézhetek valamit, nem mellesleg angol tanulásra is tök jó.
korábban volt hbo go előfizetésem is, de a szerverük állandóan behalt, szaggattak a filmek, leálltak stb, szóval az kuka. azóta nemtom történt e javulás.azt is szeretem mikor a suttyó parasztja nem hajlandó kiadni 1-2száz forintot egy droidos applikációért, inkább lekapja a magról
szánalmas.
ezt nem neked, csak kijött belőlem, peace!
-
TheProb
veterán
válasz
Blaise #30555 üzenetére
Most, hogy beszéltetek róla én is elkezdtem. Hát ismerős ez a kretén humor, nem volt olyan rossz az első rész. 2 megjegyzés:
- Ez a Walton Goggins megint ilyen ratyi (szó szerint) szerepet kapott szegény, itt is kicsit homokos beütése van, SoA-ban is transzit játszott, stb.
- Mikor megláttam Bill Murray-t eléggé ledöbbentem, hogy mennyire szarul néz ki. Nemtom, hogy ebből mennyi volt a szándékosan, de majdnem olyan volt mint a zombieland-ben zombiként... -
Atomantiii
addikt
válasz
Blaise #23740 üzenetére
Spoilert nem kérek, de van értelme megnézni a 2. évadot? Mármint milyen pl a színvonal az első évadhoz képest? Bár abban is voltak olyan részek, hogy már majdnem feladtam a nézését, olyan lassan haladtak a dolgok, de aztán csak megnéztem.
Én valahol elakadtam a 2. évad első résznél, azt hiszem újra kezdem az egészet.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Blaise #23493 üzenetére
Még mindig lehetne hova gyorsítani, de valóban sokkal jobb a tempó, mint az első évadban.
A színészek is tökéletesen megállják a helyüket, Vince Vaughn is hűen tudja átadni a kisvárosi gengsztert, pedig számomra ő volt a legnagyobb kérdés,h tud-e komoly szerepet is alakítani a sok vígjáték után. -
chipesz
őstag
válasz
Blaise #23394 üzenetére
"A Wayward Pines fináléjáról beszél: a készítő Chad Hodge itt és itt és itt, illetve az executive producer, M. Night Shyamalan itt. Kaszáról nincs szó, 2 évados tervekről inkább, de az is csak kérdéses, nulla a konkrétum. Hodge azért elmondja, hogy a befejezés ellenére 1 évadosnak tervezte a sztorit, a második évados tárgyalások csak a fogadtatást követően kezdődtek el." - Sorozatjunkie
-
chipesz
őstag
válasz
Blaise #23387 üzenetére
Wayward Pines sorozat(?)záró:
Azok az akademisták, akik ott maradtak a városban, amikor az abik betörtek.
Ez a vég egyáltalán nem tetszett. Ethan halálával még csak-csak megbarátkozom (bár az sem tetszett), de hogy ezek a barmok ugyanazt folytatják, ami eddig volt. Így, hogy (elvileg) nem lesz folytatása nem tetszik a záróepizód. -
válasz
Blaise #23066 üzenetére
Nem a szarkavarás a célja, hanem a gyereken keresztül próbál a seriffre hatást gyakorolni, ezúttal jogosan.
Oké, nem szimpatikus a dolog, de az események fényében érthető, hiszen határozottabb fellépés mellett sosem történtek volna ilyen kis balesetek, mint robbanás, kerítésszaggatás.. a tanárnő csak és kizárólag WP jövőjét tartja szem előtt. -
-
tonyrulez
őstag
válasz
Blaise #22387 üzenetére
Wayward Pines 1.5
Mikor Ethan lent volt a sok összetört kocsi között, akkor a Wayward Pines-hoz vezető kapun kívül még sok más volt. Ha nem is több WP van, de feltételezem állatfarmokat, és egyéb ellátáshoz szükséges telepeket is létrehoztak. Az időutazás szerintem biztos, most vagy halhatatlanok, vagy időutaznak, de inkább utóbbi, mert 2000 évvel későbbi tudással mennek vissza. Lásd amikor a serifnek szólnak 4000-ben, hogy Burke családja keresi őt 2000-ben, és odamegy hozzájuk, vissza az időben, balesetet előidézni. Na de akkor meg minek bemutatni a hibernálást a patkányokon, mikor egész egyszerűen egy időkapun át lehetne hozni azt akit akarnak? És minek az autóbaleset ahhoz hogy kiüssék őket? Szóval kaptunk válaszokat, de megint vannak újabbak, amik inkább logikátlanságnak tűnnek. Pl. ha visszamehetnek az időben, miért nem hoznak magukkal annyi embert amennyit tudnak, és kezdik el bővíteni WP falait? Éveken belül megtöbbszörözhetnék a lakosságot, esetleg elkezdhetnék visszavenni a városokat is stb. Vagy már túlságosan a Walking Dead világába képzeltem magam? -
Ragnar95
félisten
válasz
Blaise #17559 üzenetére
Lilyhammer nagyon király sorozat, bár a listádhoz nem igazán passzol, mivel sokkal könnyedebb, inkább a poénok viszik el a sorozatot, mint a mély mondanivaló, de a történet sem rossz, az alakítások pedig zseniálisak szerintem, szóval ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, mindenképp megér egy próbát.
-
spammer
veterán
válasz
Blaise #17559 üzenetére
Gotham meg a Banshee igazi középszer, de te tudod. Ha a kosztümösöket nem szereted, akkor lehet, hogy a GoT sem fog tetszeni. A saját listádból kiindulva nyugodtan állj neki a Breaking Bad-nek, az egyik legjobb sorozat, egy esélyt mindenképpen megéri adni neki. Ez is kicsit lassan indul, de baromi jó utat jár be a történet.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Konteó topic
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztrofotózás
- Bittorrent topik
- Napelem
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- BONTATLAN DJI Osmo Pocket 3 - 1 év garanciával ELADÓ!
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- BONTATLAN MSI GeForce RTX 5070 Ti INSPIRE 3X OC 16GB GDDR7 (gari: 2028/7)
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!