Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mayday00
őstag
The Blacklist - 2x19 - Leonard Caul (HDTV-LOL, HDTV-AFG, HDTV-FUM, 720p-DIMENSION) HUNSUB beküldve! Jó szórakozást!
-
gyuromoj
veterán
-
Gyick
őstag
válasz
spammer #21636 üzenetére
Én a 10.-nél járok.Nekem tetszik.Én úgy kezdtem el nézni hogy l..szt se tudtam az egészről,filmet se láttam,azt késöbb olvastam a junkien hogy ez előzménysorozat meg egy elég nagy projektnek az egyik része csak a daredevil.Igy már értettem miért olyan nyomi bent a főhős
-
gyuromoj
veterán
TBBT S08
Reggel láttam neki, most lett vége az utolsó résznek. Valahogy kezd érdektelenné válni az egész sztori. Teljesen kiszámítható volt az egész évad, igaz azért voltak jó poénok benne.
-
spammer
veterán
Daredevil: ma megnéztem 1 rész, durván tolom, 3 hét alatt már az 5. résznél járok. Ennyire tetszik.
Aztán inkább megnéztem utána az e heti Mad Men epizódot, és mindjárt jobban éreztem magam, hogy valami minőségit is látok.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Supernatural
10x21
Nemár, pont Ő?
-
dokee78
félisten
Gotham
Tetszett az évadzáró!Maroni halálán meglepődte.
Mert bár köze nincs a sorozatnak a filmben,de a Nolan Batmanekben ott van Maroni.The Blacklist feliratok megint lassan jönnek,pedig nézném.
S02E19,nem volt rossz,van még hasonló sorozat?
Homeland ilyesmi? -
mayday00
őstag
A FOX elkaszálta a The Following-ot.
-
Pitterix
őstag
Még csak ma megyek az A Bosszúállókra, de ettől függetlenül megnéztem a S.H.I.E.L.D. 20. részét.
Ez nekem valahogy nem tetszett annyira.Sky anyjának ilyetén átváltozása valahogy furcsa volt számomra. Én inkább azt hittem, hogy Gonzales csinál valami marhaságot. És talán pont Rainának volt most igaza.... -
bok92
addikt
Tbbt évadzáró.
Egyedüli pozitívum, hogy őszig nem lesz új rész.
-
törölt tag
Nikolaust és Irist összeültetném egy ketrecbe, hogy beszélgessenek.
-
dokee78
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Riasztó topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Gitáros topic
- Autós kamerák
- Elite: Dangerous
- OpenWRT topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest