Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem volt most The Messengers S01E02?
-
törölt tag
Crossing Lines milyen sori?
Epizodikus vagy van benne főszál, amit nem hanyagolnak? Akciódús? Uncsi? Beszélgetős? Sablonos? -
Ragnar95
félisten
The Blacklist S02E19
Elég pörgős rész, haladt előre szépen a főszál.Már megint a már többször alkalmazott trükkhöz nyúltak, hogy belógatják a mézesmadzagot, azt hiszi a néző,h mindenre fény derül, mivel előkerül a fulcrum, majd igazából semmit sem tudunk meg róla gyakorlatilag...Van egy olyan érzésem,h várhatunk még egy keveset, mire fény derül mindenre, Red és Lizzy kapcsolatára is tele volt utalással a lakás, csak épp semmi konkrétumot nem tudtunk meg. Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
gyuromoj
veterán
Gotham E20
Én mondtam hogy 50 Shades... Van 1-2 érdekes szál amit remélem lezárnak.S.H.I.E.L.D. E18
Mint ha egy kicsit gyengébb rész lett volna, de ettől függetlenül még mindig jó.Supnat E19
Egynek jó volt, szegény Sammy tuti rág bas*ni a dolgokra. Legalábbis nem lepődnék meg rajta. Dean képzelgése pedig lehet valósággá válik az éved végére?!PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Atomantiii
addikt
A The Blacklisttel mi történt? Kb a 2. évad 15. részénél járok és tölteném le és csak egy mp4 verziót találok. Hova tűntek a 720-as és 1080-as HD verziók??? A 16-17. rész is ugyanúgy...
-
Ragnar95
félisten
válasz Atomantiii #21309 üzenetére
Rossz helyen nézelődsz ezek szerint.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
mayday00
őstag
válasz #54715584 #21307 üzenetére
Hirtelen kettőt tudnék ajánlani.
The Blacklist. :[link]
Átívelős, van benne főszál, mellékszál, minden. Klisék előfordulnak benne, de nem vészes. Néha heti ügyeket is megoldanak, azok is jók. Ahogy halad előre a sorozat, egyre jobb lesz.
Person of Interest: [link]
Hasonló mint a előző, de talán egy fokkal jobb.
Első évad elég jó volt, rekordnézőszámot is produkált kint.
Második évad kicsit gyengébb, a harmadik megint nagyon jó.
4.évad még tart.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
Arrow S03E20 AK-47 el lőnek egy mezei személyautót, golyók lepattannak róla
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
Ragnar95
félisten
válasz gyuromoj #21308 üzenetére
Gotham valóban érdekesre sikeredett ezen a héten
Szerintem amúgy a sorozatgyilkosos szálat nem fogják annyira gyorsan lezárni, mert van benne potenciál, bár elég gyorsan haladnak benne úgy tűnik és nem is Batman nemezise lesz szerintem a gyilkos, így lehet, hogy lezárják pár rész alatt. Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz callmeakos #21323 üzenetére
Hja, nagyon király. Az ez utáni részt meg ki kell hagynom, mert azon a héten megyek megnézni moziba a filmet.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz callmeakos #21325 üzenetére
De most ez a rész miért maradjon ki? Felvezetés az Avengershez nem?
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Ragnar95
félisten
válasz gyuromoj #21331 üzenetére
Kíváncsi leszek, mit hoznak ki belőle énis, mert Barbara nézése a rész végén elég sokat sejtető volt, én simán elképzelhetőnek tartom, hogy neki máshogy alakul a kapcsolata a gyilkossal, mint a korábbi áldozatoknak.
Igen, Nygma szála is most kezd érdekessé válni, engem meglepett a gyilkossággal és főleg az utána lévő reakciójával.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
gyuromoj
veterán
SPOILER
New Zealand promo Flash 1x20
SPOILERPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Ragnar95
félisten
válasz gyuromoj #21333 üzenetére
Valóban érdekes a kép, mondjuk ez alapján nem derül ki sok sajna, úgyhogy várom a következő részt izgalommal
Jaja, Pingvin remélem elintézi Moronit ebben az évadban még Fish nem tudom, visszatér-e vajon Gothambe, kíváncsi vagyok rá.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ace owner
addikt
House of Cards befejezés nekem meglepő volt. Vagyis utolsó 1-2 részben azért sejthető volt, de ez elég erős. Kiváncsi leszek ezt hogy hozza helyre.
Galaxy Fold 4
-
andy83
aktív tag
Sziasztok!
Arról van már vmi infó, hogy a Sherlock (amiben Benedict Cumberbatch játszik) következő évadát mikor fogják adni?
facebook.com/SzeretekMozizni
-
CJ3
senior tag
Most lesem Game of Thrones S5E2
Crypto
-
tonyrulez
őstag
Deadbeat 2. évad megint nagyon jó volt.
Viszont így hogy mindent lezártak, Sue elment a fénybe, Camomile halott (?, legalábbis remélem hogy nem hoznak ki ebből egy ghost-Camomile-t mert lelövöm magam), Roofie ismét szabad, vagy visszatérnek sima epizodikusságba, vagy jön egy új főszál. Bármelyik is legyen, biztos hogy maradok [ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
gyuromoj
veterán
The Flash - Endgame Trailer
Mi lesz itt?!PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
brownus
veterán
nezem ezt a dominiont es egesz jo. megvettek ezzel az angyalok az emberek ellen, vilagvege/ kasztos hangulattal. De lehet azert is mert g.ci faradt vagyok igy melo utan es meg fekvozok is... asszem ez is syfy sorozat, szoval nincsenek nagy elvarasaim.
Most jon a harmadik resz,es persze, hogy kurnak a fekete szemu pinakkal is a nagyemberek :d Ha mar syfy, a helixet remelem berendelik!!(?)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest