Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaise
veterán
-
Blaise
veterán
Szerintetek van rá esély, hogy a Houre of Cards új évada egyből magyar felirattal jöjjön Netflixen?
-
Blaise
veterán
Stranger Things első évadhoz van Netflixen magyar felirat, van esély, hogy az új évad alapból azzal érkezzen?
-
Blaise
veterán
Nem tudjátok, hogy bruzsyval mi történt? Twitterről eltünt, House of Cards új évadhoz se jönnek a feliratok.
-
Blaise
veterán
szeptember 1
-
Blaise
veterán
Szerintetek van arra esély, hogy az új House of Cards évad magyar felirattal jöjjön majd Netflixen?
-
Blaise
veterán
Megnéztem a Taboo első két részét az HBO GO-n, elég jól indul az év.
-
Blaise
veterán
Westworld milyen magyar szinkronnal?
-
Blaise
veterán
Ez az új Netflixes Stranger Things mennyire jó sorozat? Paráztatós/félős horror?
-
Blaise
veterán
Vice Principals (Kib*zgatóhelyettesek) új HBO sorozatot nézi valaki?
A hülye magyar címe ellenére kellemes kis sorozatnak tünik.
-
Blaise
veterán
Wayward Pines 2.évad záró részt ki látta?
Nem teljesen egyértelmű számomra a vége, miért van ott a kisbaba az abinál? Mit akarhat jelenteni? -
Blaise
veterán
Mr Robot 2.évadnál a 2x00 rész az micsoda?
-
Blaise
veterán
Aranyélet 1.évad második fele is fent van már HBO GO-n, hogyha valaki nézné.
-
Blaise
veterán
Igaz már 1 hetes hír, de berendelték a Fargo 3. évadot.
-
Blaise
veterán
Érdekes, hogy továbbra se beszél itt senki a Fargorol, pedig az idei év egyik legjobbja
-
Blaise
veterán
Fent van az HBO GO-n ingyen az új magyar sorozat az Aranyélet első része, nekem tetszett, kicsit Ray Donovan beütése van
[ Szerkesztve ]
-
Blaise
veterán
Fargo S02E02
Egyre jobb lesz a sztori
-
Blaise
veterán
válasz jonnyjoker01 #25086 üzenetére
Jaja, bár szerintem lesz még ennek jelentősége, a fán rendőrök által észrevett cipővel együtt -
Blaise
veterán
Fargo S02 első rész megvolt, szerintem ez is jó kis sztori lesz.
-
Blaise
veterán
Holnap indul a Fargo 2.évad. Ki fogja nézni?
-
Blaise
veterán
Végignéztem a Mr Robot 1.évadot, tele vagyok kérdésekkel
Ki kopogott a végén az ajtón?
Mi volt a szerepe a drogdíler faszinak aki kihozott a börtönből? Nem volt releváns a végén.
Tyler felesége mitől ekkora nagy király, hogy csicskáztatja a férjét? -
Blaise
veterán
Narcos első rész magyar feliratot holnap estére ígérik.
-
Blaise
veterán
Fear of The Walking Dead nézhető úgy, hogy az eredeti Walking Dead sorozatot nem láttam?
-
Blaise
veterán
válasz Atomantiii #23742 üzenetére
Teljesen más mint az első, nekem például sokkal jobban bejön.
Jóval pörgősebb a sztori, folyamatosan bontakozik ki, az első részben annyi információ zúdul majd rád, hogy nem értesz majd mindent, de 3. részre már érthető lesz.
-
Blaise
veterán
Ma van a True Detective évadzáró, eddig mindig fent volt hétfő hajnalban HBO GO-n, most persze sehol semmi.
-
Blaise
veterán
[ Szerkesztve ]
-
Blaise
veterán
Végre látom, hogy más is nézi rajtam kivül a TD 2.évadát.
Szerintem zseniális, nekem sokkal jobban bejön, mint az előző, végre normális sebességgel történnek a dolgok, nem lehet rajta elszundítani.
-
Blaise
veterán
Elkezdtem olvasni a Wayward Pines könyvsorozat első kötetét, a negyedik fejezetnél járok, már egy csomó minden máshogy van, mint a sorozatban, konkrétumokat inkább nem írok
-
Blaise
veterán
válasz chipesz #23388 üzenetére
Ja, közben visszatekertem a TV-n, most már jobban értem. Szóval minden felnőttet visszahűtöttek, és az első generáció eminensei vették át a hatalmat? Szerintem direkt hagyták így a befejezést, állítólag még nem eldöntött dolog, tárgyalnak a színészekkel egy esetleges folytatásról. Mindenesetre felkeltette az érdeklődésemet a sorozat, elkezdem olvasni a könyveket
-
Blaise
veterán
Wayward Pines 2.évad:
FOX ezt írta Facebookon:
A stúdió tárgyal a színészekkel egy esetleges folytatásról, de többet sajnos mi sem tudunk! -
Blaise
veterán
Wayward Pines S01E09
A végén akkor az öreg azzal, hogy lekapcsolta az áramot kinyitja az ajtókat is? -
Blaise
veterán
Wayward Pines S01E08
Egy dolgot nem értek...a tanárnőnek miért jó a szarkavarás meg az összeugrasztás? -
Blaise
veterán
válasz jonnyjoker01 #22903 üzenetére
Hétfő hajnalban.
-
Blaise
veterán
Érdekes, de a True Detective 2.évad eddig sokkal jobban tetszik mint az előző, hála az égnek gyorsabban beindultak a dolgok.
-
Blaise
veterán
Telenor MyTV-n ingyen megnézhető a House of Cards első évadának első része szinkronosan
-
Blaise
veterán
válasz lockdown90 #22650 üzenetére
South Park 18. évad, Silicon Valley 2. évad, The Knick, Better Call Saul
Ezek tuti
-
Blaise
veterán
válasz Atomantiii #22629 üzenetére
A magyar HBO holnap azaz hétfő 3:00-tól adja, és ingyen megnézhető lesz HBO GO-n is.
-
Blaise
veterán
-
Blaise
veterán
Wayward Pines első része frankó volt, remelem érdekes lesz a sztori, első látásra Twin Peaks/Alan Wake keverék.
-
Blaise
veterán
-
Blaise
veterán
Arról van már infó, hogy az utolsó South Park évadot mikor adják itthon szinkoronosan?
-
Blaise
veterán
Breaking Bad esetében hogy sikerült a szinkron? Érdemes úgy nézni, vagy jobb felirattal?
-
Blaise
veterán
Köszi mindenkinek az ajánlást!
Banshee-t többen mondták az ismerőseim is, ezen felül még mondták a Gotham-et illetve a Game of Thrones-t is, bár ezek nem tudom mennyire jók. Breaking Bad szintén elég megosztó ahogy utánaolvastam.
Boardwalk Empire jónak tűnik, az a baj, hogy annyira nem vagyok oda a kosztümös filmekért, de mivel HBO-s sorozat ezért lehet, hogy teszek egy próbát
A lassúság egyébként nekem nem jó, True Detective majdnem el lett kaszálva, az első részen szinte elaludtam
Amit viszont én találtam és jónak tűnhet az a Lilyhammer, a Maffiózókból Silivo Dante játssza a főszerepet.
[ Szerkesztve ]
-
Blaise
veterán
Az utóbbi időben ezeket a sorozatokat pörgettem ki:
The Sopranos
House of Cards
Ray Donovan
Fargo
True DetectiveEzek után mit tudtok ajanlani? Mibe érdemes belekezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest