Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Revolut

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:06:27

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24403) vmarci21 válasza Tuomas (#24402) üzenetére


vmarci21
tag

Revolutban hozzáadás gombra feljön a Google Pay teljesen magyarul, bejön a reklámszöveg, hogy fizess online és boltokban is a telefonoddal, majd elfogadtatja a felhasználási feltételeket, majd hozzá is adja a kártyát. Nekem itt azzal folytatódott, hogy kiírta, hogy a telefonom nem alkalmas az érintéses fizetésre, de internetes vásárlásokra így is használhatom a kártyát. (ami igaz is, tényleg nincs NFC a telefonomban.)

2 dolgon lepődtem meg a folyamat során:
1. hogy Google Pay alkalmazás megnyílt magától, gondolkodás nélkül. Sosem láttam a telefonomon sehol még a nyomát sem, apk-ból sem tettem fel, mert minek, ha nincs is NFC a telefonban, de valahogy, valahonnan mégis előkerült.
2. hogy a Google Pay magyar volt. Eddig még Play Store-ban sem látszódott Magyarországról, most meg hirtelen itt van a semmiből, és még a nyelvet is beszéli.

Nem tudom, sikernek könyvelhető-e el, hogy Google Pay-hez hozzá tudta adni a Revolut kártyát, ha aztán közli, hogy a telefon nem jó érintéses fizetésre, mindenesetre nem a kártyára, hanem a telefonra panaszkodott, így szerintem sikerült neki a hozzáadásos dolog..

[kép] [kép]

[ Szerkesztve ]

>> into.hu - https://into.hu <<:::>> Webfejlesztés: https://intomedia.hu <<

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Revolut
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.