Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40568) HUTCHDB válasza Danny365 (#40532) üzenetére


HUTCHDB
nagyúr

#40532) Danny365!

Mivel ismét megszólítottatok...nem magyarázkodás jön, mert én, (pláne én) nem tartozok magyarázkodással senkinek!
Szóval:
Én nem tudom, hogy igazad van-e vagy sem, mert én nem vizsgáltam az elektronikus aláírásokat.
Mint ismert, csak néhány hete vagyok itt napi szinten, és nekem úgy jött le a dolog, hogy a DM által készített romok lopottak.
Én szinte naponta váltok romokat, és ezt is, azt is, sőt a harmadik, negyedik romot is kipróbálom.
Mivel példaként jött elő, hogy az utolsó romot pendroz-tól lopta, így ahhoz képest igen is volt viszonyítási alapom, mert azt (ráadásul az utolsó előttit is) kipróbáltam.
Nekem a szemem kritikus, így egyből észrevettem, hogy szinte a leggyengébb a pardus rom abból a szempontból, ami engem érdekel.
DM utolsó 3 romja meg a legsimább, így én arra következtetésre jutottam, hogy nem lehet igaz, amit itt egyesek állítanak, hiszen biztos, hogy más, sőt jobb!
Az biztos, hogy vannak hasonló dolgok, de melyik főzött romban nincsenek?
Erről is szólt a korábbi írásom.
Nem nyalom senkinek a seggét, ha valami nem lenne jó a DroiDMester romban, én DM-nek is leírnám, de nem tudok belekötni, tehát kritikát sem tudok megfogalmazni a romjaival kapcsolatban, mert nálam ezek futnak a legjobban.
Tudom, hogy fejlesztő vagy, ami biztos más színben tünteti fel az egészet a te szempontodból.
De én pont téged tartalak olyan értelmesnek, hogy az azért érthető, hogy ha nekem a DM romja jobb, mint amiről állítólag lopta, akkor igen is a védelmére kelek, hiszen nem lehet egy az egyben az.
Én nem akarok vitákat, és először csak is annyit jegyeztem meg, hogy unalmas dolog ez az egész.
De pl. tegnapra olyan szinten jöttek elő ismét ezek a támadások, ami mellett nem mehettem el szó nélkül.
Na szóval, ha úgy érzed, hogy itt valami gond van, akkor kérlek téged (aki ért is a dologhoz) hogy egyrészt mutasd ki, hogy a DM rom melyik rom lopása, mik az azonosságok, hol van az, ahol a lopott rom szigorúan vett egyedisége visszaköszön, és nincs semmilyen változtatás, eszencia a DM által megjelenítettben.
Nem kötekedni akarok, pont veled nem, aki az itteni közösségnek sokat segített, (köztük nekem is, amiért ismét köszönet jár!) csak ha belekezdtél, akkor legyen tiszta a dolog.
És ha már így górcső alá vettük a dolgokat, akkor miért lehetséges az, hogy az ő romja jobban fut?
Csak jelzem, hogyha kimutatod, hogy itt és itt átvett egy az egyben valamit, attól még én addig (és csak addig!) amíg az ő romja számomra jobb lesz, mint a fellelhető bármely más rom, addig azt fogom használni.

(#40546) xSide!

Én tudom azt, hogyha valamiért főzött romot teszek fel, akkor abban benne rejlenek a hibalehetőségek.
De itt most pont fordítva van, vagyis a fórumtárs pontosan gyári rendszeren jelzett egy olyan hibát, amit ha én írtam volna le egy custom romnál, azonnal jöttek volna az "+ugye, hogy instabil, ugye, hogy rossz a főzött rom, stb.
A gyári rendszeren is lehetnek hibák, amelyet, akár egy egy alkalmazás is generálhat, mint korábban pl. a viber.
Én soha nem írtam azt, hogy a gyárit ne használjátok, mert az sz@r.
Mindenkinek szíve ügye.
Én most azt mondom, hogy napokon, heteken keresztül használtam hibamentesen a főzött romokat, így nekem amivel többet nyújtanak, meg sem fordulna a fejembe gyárira visszatérni.
De amit te sugallsz, miszerint én kiteregetem a G2 szennyesét, és aki idejön az azt látja, hogy a G2 szoftvere nem jó, mert a gyári olyan dolgot produkál, amit a kolléga írt.
Biztos vagyok benne, hogy egyedi az eset, és szinte biztos, hogy egy hard reset meg is oldaná, nem látunk bele abba, hogy milyen applikációk vannak telepítve, ami hibát generálhat.
DE! azért lettem kicsit ingerült, mert az a támadás ért pl. engem is, hogy mi nem akarunk segíteni, mert csak a DM rommal vagyunk elfoglalva.
Hát erről szó sincs!
Segítenénk, de nem tudunk így látatlanban, mint ahogyan, ha jól látom te sem tetted.
Nem akarok veled sem veszekedni, mert nincs miért, és ráadásul benned is egy korrekt, segítőkész fórumozót ismertem meg, de kérlek téged is, hogy ne piszkáljuk, ne bántsuk már egymást alaptalanul!
:R

[ Szerkesztve ]

" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.