Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8852) DM-Fan válasza szasanyi (#8851) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Öreg hiba, mert a plazma általánosságban szebb képet ad az LCD-nél pl. mozifilmek terén a naturálisabb színei miatt. Ezen felül PS3-hoz is sokkal inkább ajánlanám az LCD-nél, mert az LCD-k zöme input-lag-gol játék közben, a plazma viszont nem. Az LCD-k nagy hányadánál megfigyelhető az inhomogén fényerő, a körbevilágítás és a felhősödés, a plazmánál egyikkel sem kell számolnod. Arról már nem is beszélnék, hogy az olcsó- és középkategóriás LCD-ken felejtsd el a fekete színt. A plazmánál nem kell lemondanod róla. Ezen felül a foszforlag jelenséget is teljesen kiküszöbölték a Pana plazmáinál (ez konzolosoknak különösen előny), illetve a beégéstől sem kell már tartani. A fogyasztás terén meg megfordulni látszik a korábbi tézis: mivel a plazmák fogyasztása a képtartalom függvényében változik, az LCD-ké viszont konstans, ezért ma már egy átlag plazma fogyasztása nincs több 150-250 W/h-nál.

Nem tudom miért lehetett gyenge amit láttál Panasonic plazmát, szerintem szarul volt bekötve, mert ha HDMI-vel kötöd a PS3-ra, akkor leesik az állad, olyan képe van. Gyere át a plazma topic-ba, és olvasgass, tudok ajánlani jópár plazmát, amikhez már nagyon baráti áron hozzájuthatsz.

Tapasztalatból beszélek, magam is több, mint másfél éve vagyok Pana plazma tulajdonos, PS3-mal is folyamatosan ezzel játszom, valamint igen sok plazmát/LCD-t kalibráltam már másnak is. Ma sem vennék LCD-t, csakis plazmát, mert a jó LCD nagyon drága, ellenben a plazma nagyon megfizethető lett. Idei 50"-os (127 cm-es!) HD-Ready Pana plazmát megkapsz 240 eFt-ból és olyan képe van, hogy leteszed a kevés hajadat is.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.