Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
f27
senior tag
természetesen ez csak az én statisztikám!
az érdekessége az hogy szinte mindegyik az új frisítés után durogtak el!
amit érdemes még figyelembe venni az az hogy eddig a gépek 65-70%on mentek! most kijött a slim ami ugye már most padlón megy! az új frisítésel a gépek jelenleg 70-80% futnak a jobbik PS3 maknál a játékosok észrevehették hogy a venti dinamikusabban megy! a 60Gb változat szörnyű porszívó lett! a 80Gb é nem változott! nem tudom miért!
nos kíváncsi leszek hogy a következő frisítést hogyan oldják meg! külön lesz slim hez és a normál gépekhez frisítés? avagy mikor a sima gépet 100% futatják akkor a slim már 130% fog menni?
az igazat megvalva inkább 5db 40Gb hajtok szétt mint 1 db slimet vegyek rettenetesen kikopasztották a belét!
sőt amin meglepődtem,hívtak már páran hogy slimért cserébe nem e adnék egy rendes PS3 mat[ Szerkesztve ]
-
f27
senior tag
nyugi csak a fej fingik ki benne nagyátlagba! a duálfejes verzió van benne! ebbe még külön van a kék és a piros lézerdióda!egyszer megprobáltuk belerakni a KES-400 hejére ezt a KES-410 duálfejet.... hááááttt őőő kicsit kigyulladt a rohadék nem fogadja el a 400 loadert sem ! probálkoztunk javítási megoldást találni rá! de csak rendes fejcsere maradt!viszont lehet hamarosan megoldom a házilagjavítást a fejre persze sony gondolt a profikra és ez a megoldás is csak a KES-410 tulajoknak hozhan némi kedvezményt!
-
DiVaD
senior tag
Hát már 1 éves a gép, de akitől vettem annak volt összesen 1 játéka hozzá meg alig használta... Most max. a CoD-ot nyomom rajta, elvoltam eddig a PSNes játékokkal.
-
f27
senior tag
válasz AXisBOLD #9757 üzenetére
nekem nemlétező PS3 mam van tükrös króm előlap 160Gb vinyával egy brutálkusban lévő venti dolgozik a kicsikébe szal ha netán letöltögetnék a gépre alvás közbe semmit nem lehet hallani a gépből
az hogy mire kell figyelni vásárlás előtt nehéz megmondani! senki sem tudta hogy van külömbség két azonos gép között!az hogy nálam ez a statisztika bukott ki az egy dolog!
a másik verziós is tökéletes gép csak azok buknak ki mostanában! ez abból is lehet hogy ezek voltak az első szériás gépek még! tesztalany lézerfej volt bennük stb...a mostani 40Gb már másképp néz ki a belseje is mivel ezt a verziot adják 40-80-120Gb változatnak is! csak a dobozára van más írva! és a naív emberek kifizetik érte a több pénzt merthogy az jobb gép -
bwoay
nagyúr
válasz skylinelaca #9758 üzenetére
egy pillanatig se gondold, hogy én leállnék ilyesmivel játszani egyedül!
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
BaliJack
aktív tag
A mai napi Playstation akciók a thehut-on: katt.
-
Paarthurnax
senior tag
válasz AXisBOLD #9757 üzenetére
En sem gondoltam, hogy ennyire nyugos lehet egy PS3. Amikor 2007ben megvettem nem tartottam ilyen hibaktol, de akkor ezek szerint szerencsem van, mert soha semmi baja nem volt (kopp-kopp). Japanban vettem es a gari nem is lett volna ervenyes itt.
Diablo 3 - BoGyesz#1484
-
AXisBOLD
addikt
nem igazán értettelek
ha jól értem akkor első szériás gépem van 80-as vinyóval, vagy mivan? mert az is érdekes, hogy kb 1 hónapja vettem és nem egy eldugott kis boltban, ahol nincs pörgés és csak "100" éve a polcon álló ps3-at lehet csak beszerezni, vagy totál egyszerre ment a két széria? amúgy Saturn Győr és uncharted+GT5 proluge játékokkal vettem.
BoGyesz_24: hát ja, eszembe se jutott olyasmi hogy egyáltalán elromolhat. japánban , átugrottál Sydney-ből?
Aurea mediocritas
-
f27
senior tag
válasz AXisBOLD #9763 üzenetére
akkor neked igen! az első szériás 40Gb adták el elöszőr 80Gb verziónak! nem sokat dobtak úgy piacra! majd megcsinálták a második "javított"szériást 80Gb nak és abba hagyták az első szériás gyártását! de mivel még piacon voltak a 40Gb verziók is így a 80Gb ujszériásat eladták 40-120Gb verziónak is! ezért mosolygok jókat mikor valaki kijelenti hogy neki nem kell 40Gb csak a 80Gb érdekli a vinyón kívűl nincs külömbség!kivéve az első és második szériás változatnál!ezért írtam hogy az első szériást úgy lehet megkülömböztetni hogy a tápkapcsoló és a lan dugó között van kb 10cm távolság! a második szériásnál pedig csak kb 3cm van! meg ugye a második szériásnál nem a LAN van alúl,hanem a multicsatlakozó!
gondolom voltak 60Gb tulajok is akik megnézték milyen távolságba van az ö multicsatiuk és látták hogy 3cm re van
hát igen az új szériás 40-80-120Gb éphogy nem 60Gb belsővel rendelkezik a kiosztás azonos![ Szerkesztve ]
-
k.
őstag
Érdekes amit irsz.Csak nem értem miért baszogatják a gépek dolgait ha csak a slim birja...
Egyébként találtam egy uj 60gbosat az egyik nagyáruházban ottvan egy jóideje valszeg azt hozom el.(már ha összejön a lóvé ami kb fél év még).Tudom hogy nem annyira kiforrott még de a ps2 kompatibilitás és a krómcsik az elején(meg persze a kártyaolvasó is) eléggé tetszetőssé teszi.Az asztalomon van ugy hely hogy marad 30-30 centi minden irányból a szellőzésre szóval csak nem döglik majd meg heti 5-6 óra használattól. -
f27
senior tag
lehet hogy roszúl értelmezted amit írtam
a slim már most padlon fut!! a rendes gépek pedig 80% on!
vagyis a slimnek már nincs tartalékai!
60Gb szerintem már ne vegyél!pláne a régi szériásat! ma is kaptam egy 60Gb változatot GPU elhalt benne!
egy jó tanács! akinek 60Gb gépe van ne tölcse le a 3.0 frisítést!!van egy olyan érzésem ettől halnak a 60Gb változatok!jópénzért csinálok neked egyedi gépet -
k.
őstag
Oh elnézést igazad van.
A gépekkel még gondolkodom majd hogy mit merre.Elsődlegesen most egy pspt fogok venni szóval majd utánna.
Egyébként zaj tekintetében a ps1em viszi a pálmát.Ahogy a fej ugrál benne olyan hangokat tud kiadni hogy azthiszi az ember most hal meg.Pedig semmi baja(nemrég raktam rendbe mert kaptam és nagyon rossz állapotban volt) .Szóval ezután a ps3ból a bugás fel sem tünne. -
f27
senior tag
hogy kinek mennyi idő után fingik ki nem nagyon lehet megálapítani!
egyenlőre egy biztos 3hónapot birnak ki egyhuzamba a diódák! ezt vetítsd le kb menyit játszasz a gépeddel! aztán még ottvannak a telepített játékok amik fejkímélés végett kerűltek lemeztelepítésre!
pl a WARHAWK-osok kímélik a gépet! miért? mert a játék 100% telepűl és csak az első 2percben forog a lemez a gépben majd végképp leál és nem megy a meghajtó!
kaptam TESCO elvtárstól 2db PS3 mat ami 2,5-3hónap folyamatos üzem után fingtak ki a fejek bennük! médiából is sikerűlt már hibás gépet vennem! ott azt monták kb 4hónapot bírt ki! -
k.
őstag
Pspt is szeretnék.Csak azért került ő elöbbre a sorrendben mert barátom adott egy ps1et és igy 2 asztali playstationom van igy kell még idő mire azokat kiviszem rajtuk ami érdekelt aztán jöhet a ps3.
Sajnálom hogy ilyenek a 60gbosok pedig nagy vágyam egy olyan.Kitudja lehet ráveszem magam hogy ne az legyen.Ha meg nem sikerül viszem hozzád -
f27
senior tag
-
nokia párti
őstag
Most gondolkozok egy 40 gigás és egy 120 gigás ps3 közt( eredetileg 20 gigás volt csak fel lett tuningolva)
Szerintetek melyiket érdemesebb venni?
A 40 gigásba most lett cserélve a fej 20-ért és van a fejre fél év garancia.
A 20 gigás ha jól tudom ps2 kompatibilis ami nekem azért fontos.De nincs benne wifi, ami viszont a 40 gigásba van,de az meg nem ps2 kompatibilis. Hát jól megcsinálták,drága Japán barátaink.
Ha valakinek valaeik géppel van valami kis tapasztala is ossza meg velem legyen szíves.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
k.
őstag
válasz nokia párti #9780 üzenetére
Natehát:
a 20gbos amerikai darab tehát az európai blu-ray filmeket kapásbol nemviszi(pedig ugye egyben bd lejátszó is).A jáékokban nem vagyok biztos de az eus ps2eseket valszeg nem viszi a ps3 játékok meg régiófüggetlenek.
Szóval szerintem a 40gbosat érdemes venni. -
nokia párti
őstag
Ja én is ahhoz kötődök valahogy jobban.
50-ért odadja a csávó azt mondja.
Marad még 18am játékokra.
Én szerintem ezek lesznek az első játékaim:Gta4,fifa10,need for speed shift,talán a gt prologue.
Már annyira várom,de komolyan.
Életemben nem gonoltam volna,hogy lesz ps3-mam pláne ilyen hamar.
2hétre,hogy megvettem a ps2-t most rá két hétre ps3-at veszek.
Most jól kiba**tam a tesómmal azt mondja.
Neki x360-na van.[ Szerkesztve ]
-
Sundesz
őstag
-
AXisBOLD
addikt
válasz nokia párti #9782 üzenetére
uncharted tényleg nagyon jó, meg annyit tanácsolnék, hogy mielőtt bármilyen játékot veszel nézd meg a store-on, hogy van-e demója és ha igen próbáld ki és így nem érhet meglepetés.
Aurea mediocritas
-
Siera
senior tag
lehet tudni,hogy melyik 80gb-os gép a régi és melyik új tipusu? CECHL04 pl régi vagy új?
szerintem új/e
CECHK No Yes No No Yes 65nm/90nm 130/280 2 No 80GB 8/2008 01 02 03 04 05 06 07CECHL No Yes No No Yes 65nm/65nm 130/280 2 No 80GB 8/2008 00 01 03 04 12
szerencsére ez jó típus.Nem gondoltam volna,hogy a surmók a régebbi 80asokba is 65-90es párosítást alakalmaznak...
[ Szerkesztve ]
-
nokia párti
őstag
válasz AXisBOLD #9784 üzenetére
Játszottam, már mindegyikkel ugy,hogy nem kell kipróbálni mindegyik bejött nagyon.
Még annyi kérdésem lenne,hogy mennyire tartós a 40gb-os gép?
Én nem csapkodom nem ütöm-vágom, naponta 2-3 órát játszok max hétvégén picvel többet.
Nem fog elromlani?
Túl melegedni?
Mert sajnos az x360-nál 1 óránál nem lehet többet játszani sajnos. -
AXisBOLD
addikt
válasz Paarthurnax #9788 üzenetére
irigyellek , ismerősök is voltak tavaly két hetet Japánban és mondták hogy érdekes és teljesen más világ, szociálisan érzékeny és ultra fejlett(de gondolom ezt mindenki sejti). szívesen kimennék megnézni.
f27:firmware-val kapcsolatos kérdésre nincs valami tipped?
Aurea mediocritas
-
f27
senior tag
válasz AXisBOLD #9790 üzenetére
semmi baj nincs az FW vel csak a 60Gb okra gyanaxom hogy attól hullanak el!
az én gépemen is a 3.01van! tesom 60Gb én is az van! (tesómnak NTSC-s van ebből még egy darab nem hullot ki tudtommal!) viszont azokat a gépeket amik nálam vannak én nem frisítem le! vagyis a régi FW vel adom el őket! ha valaki úgyérzi kell neki akkor lefrisíti! bár én bánom hogy frisítettem mert nekem tetszet a 2.80 verzió rendszere!hiányolom a játék indításakor a playsation 3 feliratot a csilingelős hangjával![ Szerkesztve ]
-
DiVaD
senior tag
nokia párti: Akkor tutira nem kéne 360. Én van amikor letudok ülni 3-4órára is, ha valamit nagyon megakarok csinálni (pl. most cod veteranon).
BoGyesz_24: Irigyellek, de nem csak a Japán út miatt. -
heihachi
addikt
válasz nokia párti #9789 üzenetére
Mert sajnos az x360-nál 1 óránál nem lehet többet játszani sajnos.
Ezt ugye Te sem hiszed el?"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
-
AXisBOLD
addikt
válasz nokia párti #9794 üzenetére
papíron valóban erősebb, de ezt még sonyiéknak(és a programozóknak) nem sikerült bizonyítania.
de az tény hogy a 360 alapból rohadt hangos. legalábbis amit én hallgattam az üvöltött. hardveresen(ha az erejét nézzük) rendben van.
Aurea mediocritas
-
DiVaD
senior tag
Valakinek nincs kedve este CoD5 zombizni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest