Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8701) szasanyi válasza oyko (#8700) üzenetére


szasanyi
félisten

Szerintem minden játék esetében ki van használva, ha más nem hát azért, mert még nem tudtak jobban optimalizált gamet írni, és anélkül annyit tud(ott). Az újabbaknál jobb lesz - GoW3, Uncharted 2 - de sztem kábé az a vége a teljesítmény tartaléknak. Mondjuk nem lesz gyenge, de asszem 720p lesz csak. FullHD felbontáshoz, jó grafikával sajnos kevés az RSX (ezért nagyon orrolok a SONY-ra, mert volt jobb, használható GPU, ők mégis a régebbi és gyengébb mellett döntöttek :((( ), bár sztem a Cell még bírná is. Kábé 2011-ben várható már az utódja, persze ez nem jelenti azt, hogy a PS3 támogatása, játékkínálat ezzel méget érne... messze nem.
A PS3 slim változat is - véleményem szerint - korábban jött, mint arra sokan számítottak, bár más kérdés, hogy én pölö nem cserélném le a 60 GB PS3-amat a slimre az biztos.

(#8702) oyko válasza szasanyi (#8701) üzenetére


oyko
tag

Köszi a választ!

Bár tudom nem szabad belegondolni, ( most jön a de) DE amikor 2006 ban 360.000 ezerért összeraktam egy konfigot (jelenleg is ez van), nem gondoltam volna hogy 1-1.5 év alatt elavul.
Ezért megfogadtam, soha többet nem adok ki ennyit csak hogy játszhassak kompromisszumok nélkül. ( anyagilag nem is tehetem meg )
Úgyhogy ezért is gondolkodom PS3 ban. PS4 azt mondják még nem jön 2012 ig legalább.
Csak nem szeretnék hasonló hibába esni, hogy nemsokára elavul ez a technológia is.
Persze tisztában vagyok vele, hogy semmi sem örök.
2006 körül jelent meg a ps3 és már eltelt 3-4 év ,bár konzol ügyben nem vagyok járatos, de azt tudom hogy PC világban ez baromi sok idő. Nem tudom konzoléknál hogy megy a játék fejlesztés,hiszen a hw fix.
Ezért is tettem föl az alábbi kérdéseket, amelyek úgygondolom megválaszolást nyertek.

Köszönöm
M.

(#8703) don_peter válasza szasanyi (#8701) üzenetére


don_peter
senior tag

Nekem is 60GB-os változat van. Talán a legjobban eltalált változat ez szerintem!
A konzolok meg már mostanra elérték határaikat (ez az én véleményem) és igen csak a penge élén táncolnak.
Valószínünek tartom hogy lesz majd a sony által kiadott valamelyik frissítésben egy kis tuning melyel felpöckölik a cpu-t illetve a gpu-t aztán kifujt. (ezt majd észre veszük frissítés után ha a venti a szokásosnál jobban pörög illetve nagyobb hangja lesz)
Olyan ütemben fejlődik a játék piac, hogy hiába akarnak 10évre fejelszteni egy konzolt jó ha 5 évet kibír...

----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----

(#8704) DM-Fan válasza BaliJack (#8698) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Kicsit OFF leszek, de nagyon szemléletes példát írok erre, tipikus magyar sajátosság:

Rengeteg olyan embert látok, akik hatalmas autókkal járnak (BMW X5, Audi A4/A8, VolksWagen Passat, stb.), csilli-villi, 10-20-25 millió forintos kocsik, szeretnek könyékig kihajolni belőle, napszemüvegben illegetni magukat a forgalomban, utánadudálni/füttyögni a nőknek a volán mögül. Aztán egyszercsak azt látom, hogy befordulnak egy panelnegyedbe és negyedórát keresik a parkolóhelyet, majd letéve az autót felvonulnak a 30 négyzetméteres lakásukba, ahol adott esetben még az anyjuk is ott lakik velük.
Ahol én lakom is rengeteg luxusautóval rendelkező fiatal titán lakik és arra sajnálják a pénzt, hogy havi 10-15 eFt-ért mélygarázsbeállót béreljenek maguknak ott, helyben, a házuk alatt. Nem. Neki pont jó, hogy kint áll a 20 milliós autója az utcán, tilosban, kitéve minden környezeti és emberi hatásnak. Aztán ha valaki megszólja ezért, vagy kár éri, még neki áll följebb. Arról már nem is szólnék, hogy a lakása sem ér közel sem annyit, mint az autója. Ezekre mondom én, hogy pénisznövelőként használják az autót és nagyon sok ilyen ember van. Nekem jelenleg nincs saját autóm, viszont van egy normális lakásom, ami biztosan többet fog érni, mint a jövendőbeli autóm, ha lesz egyszer, mégis boldog vagyok és leszek akkor is, pénisznövelő autó nélkül is.

Azt akarom ebből kihozni, hogy az embereknek nincs egészséges értékrendjük. Ha megveszel egy konzolt, gyakorlatilag az önös érdekeid tartod szem előtt, hiszen - akárhogy is - de az mégiscsak egyvalamire alkalmas igazán: játszani. Hiába mondanám én a páromnak, ha nem lenne egy TV-m, de lenne egy PS3-mam, hogy "hú ugye de milyen jó, hogy van egy PS3-munk?", mikor úgysem ül le elé soha, ellenben TV-t és filmet nézni nagyon szeret velem.

Magától értetődött - mivel egyrészt én is hihetetlenül szeretem a filmeket, másrészt a családban más is, harmadrészt meg mert még minidig alapvetőbb felszerelési cikk egy háztartásban egy TV, mint egy PS3 - hogy először TV-t kell venni, majd utána PS3-at. Ezt már csak az is ösztönözte, hogy sokkal másabb 42"-on játszani fullHD-ben, mint 22" előtt kuporogni.

Amúgy közel sem olyan elérhetetlen a nagy TV, mint ahogy gondolod. Tavalyi szériás, kiválóbbnál-kiválóbb 42"-os Panasonic plazmákat vágnak hozzád már 160 eFt-ért, de idei 50"-os modellt is kapsz már 240 eFt-ból. 50"-osat! Azaz 127 cm képátlójút! Szerintem aki 90+ eFt-ot rászán egy PS3-ra, amihez nem mellesleg annyiba kerülnek a játékok amennyibe, annak nem hiszem, hogy annyira elérhetetlen cél lenne egy normális TV, mivel mindkettő luxuscikk. Szóval nem a mélyszegénységben élők veszik a PS3-at, no.

Nem akartam senkit megbántani, csak a véleményem mondtam el korábban is. :R

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#8705) skylinelaca válasza DM-Fan (#8704) üzenetére


skylinelaca
senior tag

Amit meséltem korábban ,hogy voltam egy haveromnál ps ezni, neki van egy panasonic viera full hd s tv je nagyon szép képet ad és nagy. 160 ért vette, megfontolandó... ha pozotív visszajelzést kapok - remélem- jövőbeli munkahelyemről akkor majd beújítok egyet,

Üdv: Laca

(#8706) DM-Fan válasza skylinelaca (#8705) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Csak megerősíteni tudom, másfél éve használom a jelenlegi Panasonic plazmámat és maximálisan elégedett vagyok vele. Emellett nagyon sok TV-t van lehetőségem kipróbálni és csak azt tudom mondani, hogy az idei plazmafelhozatal is brilliáns és hihetetlenül jó áron lehet plazmát kapni, amelyek brutálisan jó képpel bírnak. Szóval abszolút nem elérhetetlen álom ma már ez a dolog, csak rangsorolni kell tudni.

Get Moded!

(#8707) Forrest Gump válasza DM-Fan (#8704) üzenetére


Forrest Gump
tag

Korrekt.

(#8708) szasanyi válasza DM-Fan (#8704) üzenetére


szasanyi
félisten

Csodálkozol? Nézd meg a reklámokat, hirdetéseket - tévében, újságban -, hogy mit sulykolnak a népekbe. Akiben magától értetődően ki nem alakult, ezektől nem fog az biztos. Persze a szülők éppen tehet(né)nek valamit, és nem csak ez, hanem egyéb társadalmi jelenségek is - talán - jobb irányt vennének. Persze nem azokra a szülőkre gondolok, akik éppen ilyen példát mutatnak... :(((

(#8709) don_peter


don_peter
senior tag

Ki próbáltam a Batmant és hát mit mondjak!
Nagyon szép grafika hangulatos játék...
Nagyon hasonlít szerintem az x-man-re... Az volt ilyen kombós látványosanzúzlakle játék.
Érdemes legalább a demot kipróbálni!

----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----

(#8710) BaliJack válasza DM-Fan (#8704) üzenetére


BaliJack
aktív tag

Nem bántottál meg, csak nem tetszett a megfogalmazás, hogy gombhoz vesszük a kabátot :).
Egyébként szvsz a PS3 nem luxuscikk, mert mások vagy ennyit, vagy sokkal többet költenek a PC-jük szintentartására 1-1,5 évente :).

Nem akartam az előző hozzászólásban leírni, hogy mi miatt nem vettem még megfelelő TV-t, de akkor leírom :).
Amikor 2008. májusában megvettem a gépet, akkor már kilátásban volt a lakásvásárlás párommal. Szerk.: és a meglévő PC-re sem volt kedvem kiadni annyi pénzt, mint amennyibe a PS3 került. CRT TV anyáméknál volt, hely egy másikra meg nem. Amikor beköltöztünk, akkor egy korábban kapott Videoton CRT TV-vel kezdtünk TV-t nézni(persze azt sem azonnal); bútor hiányában a PS3 a dobozban anyáméknál pihent :).
Beköltözés után meg a bútorok voltak napirenden, így azokkal foglalkoztunk, azokat vásároltuk meg. Miután a nappalit meg a konyhát berendeztük, akkor felmerült ugyan egy jobb tv beszerzése, de nem volt kedvem kiadni 250-300ezer HUF-ot egy 40"-os LCD-re - tudom, maximalista vagyok :); plazmát meg nem szeretnék :).
Idén januárban vettem meg a 22"-os monitort, elvagyunk vele, jobban, mint a CRT TV-vel. Tavasszal jutottunk el a hálószoba berendezéséig, most meg majd a fürdőszoba következik.
Kocsink egy 10 éves Suzuki Swift.

Szóval, meg tudtam volna venni, vagy meg tudnám venni a kiszemelt LCD TV-t (egy 40"-os Samsungot), de az értékrendemben van annyi józanság, hogy nem, mert korábban is és most is voltak/vannak fontosabb dolgok napirenden.
Olyan TV-t, ami megint csak "átmeneti jelleggel" lenne, nem szeretnék venni, többek között ezért sem vettem/vettünk még kisebb TV-t. Feleségemmel megnéztük a kiszemelt TV-t, és szerencsénkre volt mellette egy 32"-os is, és belátta, hogy egy filmet sem látna rendesen rajta, hogy ha a kanapéról néznénk.

Nem vagyok tökéletes: frankón elcsábított a PS3 :), így megvettem akkor, amikor a GTAIV megjelent.
És lehet, hogy a grafikai élmény még nem olyan, de a játékok eddig kárpótoltak az élményekkel - már amelyik. Mert van olyan is, amelyiknek teljesen mindegy, hogy min nézném, akkor sem lenne jobb játszani vele: pl. Motorstorm.

A fentiek nem csak a véleményemet, hanem azt a bizonyos más és más helyzetet mutatják :) :R.

[ Szerkesztve ]

(#8711) szasanyi


szasanyi
félisten

Nem tisztem senki felett, sem mellett pálcát törni, de ennyit hozzátennék még a témához, a magam részéről: az, hogy kinek mi a luxus - ha az ésszerűséget vesszük alapul - leginkább az éves bevétel és a kiadás, no meg az eltartottak számának függvénye. És nagyon nem mellékes, hogy apuka (após) és anyuka (anyós) ettől függetlenül mivel/mennyivel járul hozzá az éves szinten elszórható összeghez... :U Az, hogy ki hogyan gondol a saját vagy gyerekei jövőjére, megint más kérdés, és legalább ennyire összetett.
Ezt kívülállóként senki sem tudja megállapítani, és a (sokszor valóban elferdült) értékrend is nagyon változó. Ettől függetlenül én is azt tartom, hogy nextgen konzolért és a hozzávaló játékokért annyi pénzt kiadnia mennyibe kerül, csak akkor érdemes, ha látom is azt (méretben is) amiért többe került. Ez a vizuális élmény az egyik legfontosabb érv a konzol mellett!
És azzal nem tudok azonosulni, hogy ha valaki "csóró", akkor nem kell olyan ami megfizethető és egyébként megfelelő is, mer' ha nem tudok 200k+ kategóriájú LCD/Plazma tévét venni, akkor nem is kell, mer' a többi az sz@r. Persze valóban nem sz@rt kell venni, de alig 100k fölött már vannak jó tévék, és ez tény. A közbenső megoldásként monitorra fordított 45-60k minden, csak nem ésszerű... én meg ezt nevezném átmeneti jellegű, félmegoldásnak.
De ez csak a véleményem, ha úgy tetszik kéretlenül. :B Gyorsan hozzá is teszem, hogy tényleg kerek legyen a dolog: mindenki arra költi a pénzét amire akarja, és olyan sorrendben ahogyan akarja, senkinek semmi köze hozzá.

(#8712) DM-Fan válasza BaliJack (#8710) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Na látod, a Te értékrendeddel nincs is különösebb probléma, leszámítva, hogy magad is elismered, hogy "frankón elcsábított a PS3" egy nagyobb lakásberendezés közepette. Ez tulajdonképp nem is értékrendbeli hiba, hanem csak engedtél a csábításnak.

Viszont írod:

"Egyébként szvsz a PS3 nem luxuscikk, mert mások vagy ennyit, vagy sokkal többet költenek a PC-jük szintentartására 1-1,5 évente"

Ezt ugye csak viccnek szántad? Mert arra hivatkozni, hogy a PS3 azért nem luxuscikk, mert egyesek annak az árát költik évente gépfejlesztésre... enyhén szólva is vicces. Ugyanis a PC (különösen az évente fejlesztett/szinten tartott) legalább annyira, ha nem jobban luxuscikk (ebben az országban, az átlag kereseti viszonyokhoz mérten sajnos az), mint a PS3. Szóval maradjunk annyiban, hogy mindkettő eléggé erősen a luxus-kategóriába tartozik és egy átlag magyar nem azon gondolkozik, hogy következő hónapban mit cseréljen le a PC-jében, vagy milyen játékot vegyen PS3-ra.

Remélem azért hamarosan összejön a pénz az LCD-re (bár én rábeszélnélek a plazmára, aztán meg lassan az OLED-re). ;)

Get Moded!

(#8713) DM-Fan válasza szasanyi (#8711) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

"Ettől függetlenül én is azt tartom, hogy nextgen konzolért és a hozzávaló játékokért annyi pénzt kiadnia mennyibe kerül, csak akkor érdemes, ha látom is azt (méretben is) amiért többe került. Ez a vizuális élmény az egyik legfontosabb érv a konzol mellett!"

Ezt próbáltam én is kihozni a mondandómból a gomb és a kabát hasonlattal, ergo magam is pontosan így gondolom. Ilyen erővel akinek PC-je van, fölösleges konzolt vennie, hogy ugyanazon a monitoron játszhasson vele, mint amin PC-n is játszik ugyanazokkal a címekkel. Az egy-két exkluzív cím meg ugye nemigen ér annyit, amibe így a konzollal együtt belekerül. Ugyanakkor egy aktuálisan jól összerakott PC-vel ugyanúgy játszik az ember 2-3 évig, mint ahogy a konzollal is, utána meg már a konzol is kezd kevés lenni és butítják a multiplatform címek konzolos verzióit is vagy csak felbontásban, vagy grafikai elemek kihagyásával. Sajnos a PS3-on ez kezdettől fogva érezhető: alig van 1080p-s cím. Volt már olyan multiplatform cím nem egy, ahol a PC-s verziótól leesett az állam, a PS3-astól viszont nem. Viszont pont ezért a másmilyen játékélményen felül a méret marad a konzolnál, ami kárpótol és 22" bizony egy konzolnál nem méret. :(

Get Moded!

(#8714) BaliJack válasza DM-Fan (#8712) üzenetére


BaliJack
aktív tag

egy nagyobb lakásberendezés közepette.

Csak a pontosság kedvéért: előtte :).

Lehet, hogy abban a rövid hsz-emben túlságosan is rövid voltam, de azzal pont a kifejtett, és most már általatok is elfogadott szempontot akartam megmutatni, hogy nem lehet tudni, hogy ki és miért nem vette még meg a nagyobb TV-t :).

Luxus kérdése: lehet, hogy elszállt velem a paci, vagy csak megint nem voltam elég bőbeszédű :).
Arra akartam utalni, hogy egy 100ezer HUF körüli egyszeri - és ez utóbbi a lényeges; összeg szvsz(!) nem a luxuskategóriát jelenti. Gondolj arra, hogy ennyi pénzért vesznek szintén hosszútávra TV-t az emberek, vagy ennyiből mennek nyaralni, vagy ennyit költenek egy évben egyéb szórakozásra, pl. mozi, színház, koncertek, CD-k, DVD-k.
Elfogadom azt, hogy ezzel a véleménnyel nem mindenki ért egyet, mert mindenkinek más a saját helyzete, és mindenki ahhoz viszonyítja, hogy a számára mi engedhető meg, és mi nem. Részemről tiszteletben tartom a te és mások véleményét ezzel kapcsolatban :R. Ha már megszületik az én gyerekem is, akkor lehet, hogy másképpen fogom gondolni én is, mert átértékelem a dolgokat :).

szasanyi: És azzal nem tudok azonosulni, hogy ha valaki "csóró", akkor nem kell olyan ami megfizethető és egyébként megfelelő is, mer' ha nem tudok 200k+ kategóriájú LCD/Plazma tévét venni, akkor nem is kell, mer' a többi az sz@r. Persze valóban nem sz@rt kell venni, de alig 100k fölött már vannak jó tévék, és ez tény. A közbenső megoldásként monitorra fordított 45-60k minden, csak nem ésszerű... én meg ezt nevezném átmeneti jellegű, félmegoldásnak.

Hidd el rengeteget gondolkodtam a TV-n, mert alapból ilyen vagyok :). Elismerem, hogy velem lehet a baj, de szeretném a lehetőségeimhez képest a legjobb készüléket választani :). De nem szokásom ezért a többi TV-t leszólni, és ha a családban valaki tanácsot kér tőlem, hogy milyen TV-t vegyen, akkor nem azt a kategóriát ajánlom neki, amiben én gondolkozok, mert valószínűleg nagyot legyintene rám, hogy annyit ő nem adna egy TV-re :). A monitor meg használható a PC-hez is: egy 19"-os CRT-t váltott le.
A PS3-on is gondolkodtam vagy 2 évig, mire eljutottam oda, hogy megvegyem: egyrészt a kezdeti 160ezer HUF-os ár sok volt érte, másrészt meg mindig visszajött ugyanaz a kérdés, hogy kell-e ez nekem, és megéri-e. Végül tavaly májusban a válasz igen volt :).

Mindkettőtöknek: a vizuális élmény megfelelő méretben gondolatot én is osztom, ezért szeretnék én is egy nagyobb TV-t, de a lépés számomra így jött ki :).

(#8715) bozsik84


bozsik84
tag

eladóvá vált egy Killzone 2 (karcmentes,cserélhető is), ha valakit érdekel küldjön egy privit :)

psn id: zsonom

(#8716) janicroft


janicroft
csendes tag

Ezek szerint még senkinek sem sikerült PS3-on, Linux alatt 720p és 1080p-s filmeket néznie?

PlayStation.tlap.hu PSN nick: Janicroft81

(#8717) don_peter válasza janicroft (#8716) üzenetére


don_peter
senior tag

Jól jönne egy olyan magyar oldal ahol ez szépen le van írva hogy kell telepíteni a linuxot!

----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----

(#8718) Def26 válasza don_peter (#8717) üzenetére


Def26
félisten

Mennyit linkeljek? ;] 1 2

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#8719) lajosx


lajosx
őstag

Sziasztok!

AZt szeretném megkérdezni hogy meglehet valahogy csinálni hogy a ps3 lejátsza a felíratokat is? Ha nem lehet tudok esetleg mondani egy jó felírat ráégető progit? Köszi..:R

(#8720) bozsik84


bozsik84
tag

tudom, hogy ez nem a bolhapiac :B mennyit érnek használtan a következő játékok: Infamous, Resistance 2, Heavenly Sword? előre is köszi :R

psn id: zsonom

(#8721) anulu


anulu
félisten

leszedtem Dirt 2 demot. alapvetően nem rossz, csak ettől a R2 gyorsítás L2 fék kombótól kapok sírógörcsöt. kb szó szerint is, mert 15 perc alatt annyira megfájdult a kezem, hogy könnybelábadtak a szemeim.

"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB

(#8722) don_peter válasza bozsik84 (#8720) üzenetére


don_peter
senior tag

Heavenly Sword 5.5eFt-ért adtam el postával 1hete kb....

[ Szerkesztve ]

----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----

(#8723) Plutor válasza anulu (#8721) üzenetére


Plutor
aktív tag

nekem ez az alap irányítás minden autós játékban,még pc-n is gamepaddal.

(#8724) skylinelaca válasza anulu (#8721) üzenetére


skylinelaca
senior tag

szerintemm pont ez a jó, annyira adagolom a féket meg a gázt amennyire akarom... lehet rossz példa a gta 4 mert nem versenyzős game, de ott nagyon bejön ez a fajta irányyítás

Üdv: Laca

(#8725) szasanyi válasza anulu (#8721) üzenetére


szasanyi
félisten

Szerintem is a bevált, és elterjedtebb. Máskülönben hogyan szabályoznád a gáz/fék nagyságát/erejét? Kitartás! ;)

(#8726) skylinelaca


skylinelaca
senior tag

ha felrakom a linuxot, akkor az oké hogy a mentéseket, le tudom menteni elvileg, de a home os cuccok megmaradnak? amiket pénzért vettem? még 1 kérdés, az egyik cikk megemlíti azt hogy h a régi sd tv ken is megy a linux?!, remélem igy van, mert 2 hétig ps ről nem könnzu netezni, vagyis inkább nem kényelmes.

Üdv: Laca

(#8727) don_peter válasza skylinelaca (#8726) üzenetére


don_peter
senior tag

Szerintem elveszik minden adat ha akarsz op-rendszert a gépedre...
Én inkább szereznék be egy vinyót és arra tólnám proba képpen fel.

Egyébként én is kiprobálom csak kellene valami olcsó vinyó...

[ Szerkesztve ]

----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----

(#8728) Gebriel válasza Def26 (#8718) üzenetére


Gebriel
veterán

Nem kellet messzire menni :D

(#8729) skylinelaca válasza don_peter (#8727) üzenetére


skylinelaca
senior tag

hát akkor nem próbálkozok vele... fontosak a home os dolgok...

Üdv: Laca

(#8730) anulu válasza szasanyi (#8725) üzenetére


anulu
félisten

2 kar, a la Gran Turismo 4 :)

nem tudom, hogy mi az értelmes fogás erre. ha a középső ujjaim vannak rajtuk, akkor izzad, és használhatatlan, mutatóujjnál meg kényelmetlen és lecsúszik. de ezektől függetlenül kényelmetlen.
NFS: PS-t is megvettem, tetszik, PC-n végigtoltam, de kényelmetlen így.

"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB

(#8731) Buldozer99


Buldozer99
senior tag

Hali!

Valakit érdekel egy Killzone 2? Tokkal vonóval,tökéletes állapotban van!

Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)

(#8732) bordi10 válasza anulu (#8721) üzenetére


bordi10
senior tag

létezik egy jóféle "tuning"..platinumshop árulja, ha jól emléxem 1990 pénz, 2 db "ravaszból" áll a csomag tartalma, amit az általad említett 2 gombra kell pattintani, uolyan minőségű és színű műanyagból van, csak éppen ravasz-formájú..kifele "áll", kb 1 egy éve használom és MUST HAVE :))

[ Szerkesztve ]

Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 | PSN Id: bordi10

(#8733) don_peter válasza bordi10 (#8732) üzenetére


don_peter
senior tag

Nekem is van ilyen gomb hosszabító!
nagyon frankó...

----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----

(#8734) sbiii


sbiii
csendes tag

Hi,

tudtok ajánlani egy olyan oldalt ahol a legnagyobb a Blu-Ray film-választék?

Alright, let's have some... fun.

(#8735) PhoenixK válasza bordi10 (#8732) üzenetére


PhoenixK
őstag

Isteni találmány!!! :R Az első dolog volt, amit beszereztünk a PS3-hoz.

"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"

(#8736) babli


babli
tag

Végre!

Konzolvilágnál már 70-ért van a "régi kövér" 80Gb-s modell!

Menjen csak lefelé, gyerünk... :)

✂– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (itt vágd le)

(#8737) blazsey2 válasza babli (#8736) üzenetére


blazsey2
senior tag

Ez biza jó hír,remélem megy még lejjebb is kicsit :K

PSN ID:blazseydr

(#8738) anjani182 válasza sbiii (#8734) üzenetére


anjani182
őstag

xpress.hu

Forever and ever, let's make this last forever.

(#8739) Vazallus válasza szasanyi (#8701) üzenetére


Vazallus
tag

Ez nem teljesen így van :) Hozzáértők szerint még korántsem érték el a végső határát. Egyszerűen még mindig ott tartanak hogy nem kell egészen kihasználni ugyanis a legtöbb játék alatt még mindig csak pihen minimum 3-4 vektormag és az aktívaknak is maximum a 60%-át használják ki. Persze programozni még mindig übernehéz rá.
2012-nél előbb ne várjunk új gépet.

[ Szerkesztve ]

"Mr. Salieri sends his regards"

(#8740) Buldozer99


Buldozer99
senior tag

Uncharted, atyaég mekkora játék, tegnap kaptam kézhez, ma már 49%-nál járok, egyszerűen nem lehet elszakadni tőle. Nagyon nagy! :C

Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)

(#8741) szasanyi válasza Vazallus (#8739) üzenetére


szasanyi
félisten

Sajnos ez sztem csak marketing duma, de nálad (is) bejött. Ez olyan, mint az ATI HD2900 kártyája volt... annyira jó, technlogy a csúcson, csak éppen játékok alatt volt a 8800GTS 320MB szintjén. Néha ott sem. Engem már nem etetnek meg sületlenségekkel, meg félre magyarázatokkal. De tudod mit? Maga az ok sem érdekel. 1080p játékok alig, és a 720p sem olyan, amilyen elvileg lehetne. Hogy miért? Kit érdekel?! Nem olyan és ez a tény, nem az mivel megpróbálják megmagyarázni.
Egyébként a God of War 3 valszeg teljes mértékben kihasználja a lehetőségeket, és asszem az is csak 720p lesz. :U

(#8742) neo-geo válasza szasanyi (#8725) üzenetére


neo-geo
aktív tag

Hogyan hogyan hát az X és a négyzet gombal, mivel az is ugyan olyan nyomásérzékeny gombok mint az L2 és R2. Már a ps2-nél is az volt csak akkor még nem volt annyira finom mint most.

PSN-ID:Putyesz-HUN

(#8743) he7edik.


he7edik.
addikt

Petició a Heavy Rain magyarosításáért!
Tessék aláírni!!!

Égő szöveg a flém vázon

(#8744) Def26 válasza he7edik. (#8743) üzenetére


Def26
félisten

Megoldva. :D

[ Szerkesztve ]

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#8745) DM-Fan válasza szasanyi (#8741) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Sajnos én is azt érzem, hogy nem nagyon érkeznek tömegével az 1080p-ben futó címek, amit anno annyira beharangoztak és némelyik multiplatform címnél (ami csak 720p-ben fut) is azt érzem, hogy a PC-men még fullHD felbontásban is valahogy könnyedebben fut. Nem tép, nem swap-pel PS3-mon sem, csak valahogy mintha PC-n zökkenőmentesebben és nagyobb framerate-tel szaladna ugyanaz a cím, ráadásul magasabb felbontásban.

Engem nem érdekel, hogy ez abból adódik, hogy a programozók nem tudnak PS3-ra optimalizálni, vagy abból, hogy ennyit tud a vas, teljesen hidegen hagy. Azért adsz ki egy valag pénzt a szoftverre, hogy maximálisan élvezhető legyen. Ha ezt nem képesek hozni, akkor ismerjék be, hogy rosszul kalkuláltak a tartalék erőforrással és kész, majd a PS4 hozza az elvárható szintet. De ez a marketing duma, hogy "már közel járunk, hogy kihasználjuk a vas 100%-os teljesítményét" szerintem is uncsi. Ha ez így van, akkor lássuk, lehet bizonyítani, lassan 3 éves a konzol. Ha ennyi idő alatt nem voltak képesek megtanulni a programozók a magok tökéletes kihasználását és a maximális optimalizációt, akkor részben az is a Sony sara. Alkosson olyan rendszert, amit könnyű programozni, vagy pedig lássa el a játékkészítőket megfelelő szakmai segítséggel, képzéssel. Ha ebbe nem invesztál, akkor meg ne sírjon, hogy veszteséges a PS3 üzletág. Persze, hogy az.

Szerintem meg az a nagy helyzet, hogy hiába erős a Cell, a GPU lomhaságát egy idő után nem tudja kompenzálni. Ha ez így volna, akkor a PC-kbe se kellene combos VGA-t vennünk, csak bele kéne csapni az alaplapba egy QuadCore procit, azt hadd menjen. Ott sem így van. Véleményem szerint már bőven elérte ez a konzol azt a határt, amit ki lehet hozni belőle, csak ezt fáj a Sony-nak beismerni. Ettől függetlenül biztos sok gyönyörű és élvezetes játékot kapunk még PS3-ra (pl. én az Uncharted 2-re nagyon kíváncsi vagyok), de véleményem szerint az ilyen játékok elkészítéséhez az kell, hogy alapvetően PS3-ra íródjanak és egy olyan banda készítse őket, amely az utolsó porcikájáig ismeri a gép minden darabját és tulajdonságát. A multiplatform címek (kevés kivétellel) szerintem egyre nehezebben fognak elvárható teljesítményt nyújtani PS3-on, különösen, ha megjelennek az új generációs grafikai motorok (pl. id Software - Tech5 motor). Nem véletlen, hogy a Crysis nem jelent még meg PS3-ra, össze is sz*rná magát alatta a gép.

Ettől függetlenül számomra még mindig nagyobb élményt nyújt konzolon játszani, és nem csak a nagyobb képméret miatt. Van valami többlettartalma, mégha alacsonyabb is a felbontás és framerate.

Get Moded!

(#8746) janicroft


janicroft
csendes tag

Szerintetek mi lesz a reális ára a PS3 slimnek és ezzel együtt a jelenlegi FAT verzióknak itthon? 70.000 környékén lehet érdemes még lecsapni régi verziój PS3-akra, mert ennél lentebb nemigen megy már az ára? Én akkorra terveztem a vásárlást, amikor kijön a GT5, mert tuti hogy lesz olyan csomag, amiben játékkal együtt meg lehet venni, de a Linux támogatás hiánya miatt inkább veszek egy régi, 80 gigás verzióból.

PlayStation.tlap.hu PSN nick: Janicroft81

(#8747) Def26 válasza janicroft (#8746) üzenetére


Def26
félisten

Tényleg ilyen sokan használnátok a Linuxot PS3 -on? :U

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#8748) janicroft válasza Def26 (#8747) üzenetére


janicroft
csendes tag

Igazából én csak azért vennék olyan verziót, mert még él bennem a remény, hogy Linux alatt sikerül 1080P-s filemekt néznem, bár erre senki nem adott választ a mai napig, hogy megvalósítható-e?

PlayStation.tlap.hu PSN nick: Janicroft81

(#8749) szasanyi válasza janicroft (#8748) üzenetére


szasanyi
félisten

Ha ez a legfontosabb, erre a célra nem érdemes konzolt venni.

(#8750) janicroft válasza szasanyi (#8749) üzenetére


janicroft
csendes tag

Nem ez a legfontosabb, csak tudni szeretném, megy-e.

PlayStation.tlap.hu PSN nick: Janicroft81

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.