Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8201) pelisandor


pelisandor
csendes tag

Üdv!

Lenne egy kérdésem PS3+router ügyben. Látom másnak is akad gondja ez ügyben. Rákerestem, de nem dobott találatot a fórumból (csak rosszul kerestem volna?). Jelenleg egy Chello és egy gazdaságos Belkin routeren keresztül kábellel próbálnának játszani, de játék közben időtúllépéssel megszakadozik a net, és ez nem túl jó... Próbáltam már a DMZ-t fix ip-vel, portokat állítgatni, de a helyzet változatlan. Találtam egy listát, mely felsorolja a kompatibilis és a nem kompatibilis routereket. Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban? Mert így látatlanba nem vetetnék ~15k HUF-ért egy új routert (D-Link vagy Linksys), ha azzal sem működne.

Előre is köszönöm a válaszokat.

A három bűvös szó: kérem, köszönöm, abrakadabra.

(#8202) DM-Fan válasza pelisandor (#8201) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Nekem egy Cisco Systems alapú Linksys WRT54G router-em van (4+1 csatornás) és tökéletesen működik a PS3-mal wireless módban. Maximális adatátviteli sebesség van, a HD-filmek is gond nélkül mennek át a PS3-ra real-time, a multival sincs gond, nem dobál le, atomstabil. Kicsit izmozni kellett ugyan a setup-nál, mert az elég összetett ennél a router-nél, de megérte, mert nagyon megbízhatóan működik. Szóval én csak ajánlani tudom a típust, jelenleg már olyan 10-12 eFt-ért hozzá lehet jutni.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#8203) Dexar007 válasza DM-Fan (#8202) üzenetére


Dexar007
veterán

Nekem egy ilyenem van :[link]

De itt azért valami csak nem stimmel nem?
Nem tudom elképzelni h 45.000kb/sec-re képes MAXIMUM ÚGY hogy 2méterre van a router a ps3-tól...... :W
Vezetékesbe meg lehet h nem is fogom kipróbálni,mert ahoz újra kéne konfigurálni a routert mivel chellos vagyok..azaz be kell jelentkezni ,bejelenteni h ez meg ez van stb...és egyébként is lényegtelen, azt szerettem volna h a nappaliban legyen normális HD múvi anélkül h cipeljem a gépet össze vissza , ehelyett még azt sem tudtam elérni h a szobámban normálisan menjen..nem hogy még a nappaliban.. :F
Vegyek esetleg egy új routert?
Ki adná nekem kölcsön a sajátját?2napra? :DDD

Give me your cum,bull!

(#8204) BaliJack válasza Dexar007 (#8203) üzenetére


BaliJack
aktív tag

Vezetékes kapcsolathoz nem hinném, hogy újra kellene konfigurálnod a routert, mert nem a bejövő oldalt változtatod, hanem a router-ből kimenőt :).

Arra a sebességre nem tudok mit mondani, ha gondolod, akkor tesztelem én is.
Emlékeim szerint 720p-s film esetében is el lehet érni a 100 Mbit/s sávszélesség határait. Ezt úgy néztem, hogy a PS3-on a videó lejátszásakor a start gombot megnyomva kiírja a fájl infóit. A PS3 Media server-nél nem néztem a "sebességet".

A fentiekből akkor leszűrhető, hogy Wifi-n keresztül mekkora felbontású videót lehet gond nélkül megnézni.
Esetleg nézzed meg a PS3 Media server beállításainál, hogy hogyan lehetne "lebutítani" a videót egy kicsit, hogy beleférjél a sávszélességbe. Emlékeim szerint két lehetőség is van: egyik a minőséget veszi vissza; a másik pedig a maximális sávszélességet szabja meg - ez utóbbi akkor, amikor foglalkoztam a progival még nem nagyon működött.

Én azt mondom, hogy próbálgassál türelmesen mielőtt egy újabb routert vennél :).
Én is rengeteget teszteltem, hogy legalább a 720p-s filmek menjenek. Az elején wifivel, aztán kábeles kapcsolattal.

(#8205) pdw válasza Dexar007 (#8203) üzenetére


pdw
csendes tag

"Nem tudom elképzelni h 45.000kb/sec-re képes MAXIMUM ÚGY hogy 2méterre van a router a ps3-tól......"

1. kb, KB, Kbit, stb. nem mindegy, az egyszeruseg kedveert rendesen ird ki hogy melyik, pliz.

2. Annak ellenere, hogy a wifi maximum 54Mbit/sec-es sebesseget (ez olyan 6-7MB/sec lenne maximum, ami mar igy se tul sok egy 1080p-nek pl.), gyakorlatban azonban olyan 2-3 MB/sec-nel tobbet ugysem fogsz elerni. Tessek megvarni az N szabvany, meg az N supportos PS3-at (bar gyanitom biztosan tudja, csak nincs engedelyezve). A tavolsag meg vajmi keveset szamit. Megprobalhatod a jelerosseget novelni, de nem lesz sok hatasa.

(#8206) DM-Fan válasza pdw (#8205) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

"Annak ellenere, hogy a wifi maximum 54Mbit/sec-es sebesseget (ez olyan 6-7MB/sec lenne maximum, ami mar igy se tul sok egy 1080p-nek pl.)"

Már megbocsáss, de ez így abszolút hülyeség. Nem nagyon láttam még olyan Blu-Ray-t, aminek magasabb lett volna a másodpercenkénti bitrátája, mint 45 Mbit/s, de már az is a referenciaszintű kiadványokra vonatkozik. Magad is írod, hogy az 54 Mbit/s úgy 6-7 MB-ot jelent másodpercenként. Egy 130 perces film ugye 7800 másodperc, ezt beszorozva 7-tel már kapásból 54 GB adatmennyiséget jelent, ami már meg is haladta a Blu-Ray kapacitását. Ilyen analógiával 120 percesnél hosszabb film föl sem férne egy Blu-Ray-re és akkor az extrákról még nem is beszéltünk.

Itt meg lehet tekinteni a Blu-Ray specifikációit: Blu-Ray Wikipedia

Idézem a linkről: "BD Video movies have a maximum data transfer rate of 54 Mbit/s, a maximum AV bitrate of 48 Mbit/s (for both audio and video data), and a maximum video bitrate of 40 Mbit/s."
Tehát film esetén a 48 Mbit/s-et meg sem haladhatja.

Nálam a fent említett router-rel lazán megvan a maximális 54 Mbit/s-es sebesség és még soha nem volt gondom Blu-Ray anyag átjátszása közben (félreértés ne essék, nem 10-15 GB-os .mkv-ról beszélek).

A jelerősségnek pedig igenis van szerepe, sok packet loss-t el lehet kerülni a jó jelerősséggel.

Get Moded!

(#8207) Dexar007


Dexar007
veterán

Hi megint,
nos film lejátszás közben megnyomtam a select gombot és ott ugye a jobb felső sarokban sok okosságot ír ki a gép,és észrevettem hogy ha 20mbps alatt van akkor még folyamatosan megy, de ha fölé megy mondjuk 35-40-110 akkor elkezd ERŐSEN szaggatni egy 1080p-s blu ray anyag.
Amúgy meg kb 5percenként jön kapok egy üzit h ,,DLNA protokoll hiba " .
UPnP- connection testnél- még mindig "disabled" , router settingsben on-on van , tűzfal windows-ban off , vírusirtóm meg nincs. :F Chellos net viszont van , hogy tudnám elérni hogy enabled legyen ps3-on az UPnP?Lehet h az az oka az egésznek nem? :F

Give me your cum,bull!

(#8208) BaliJack válasza Dexar007 (#8207) üzenetére


BaliJack
aktív tag

de ha fölé megy mondjuk 35-40-110 akkor elkezd ERŐSEN szaggatni egy 1080p-s blu ray anyag.

Ebből látszik, hogy elfogy a sávszélességed :).
A kódolási beállításoknál van olyan lehetőség, hogy megadjad a videó minőségét. Wifi-s kapcsolatra külön beállítási lehetőségek vannak, próbáljad ki, hogy melyikkel nem szaggat.

A routerben is, és WinXP-ben is be kell állítani az UPnP-t. A PS3-on nem tudom, hogy van-e olyan menüpont, ahol be lehetne állítani :F.
A router-ben - a Linksys WRT160N-n az Administration ablaknál lehet beállítani.
A WinXP-ben pedig a PS3 Media server FAQ-jánál van két link, ha jól emlékszem tegnap estéről, akkor az első adja a megoldást.

Tegnap feltettem én is: naaagy nehezen Ubuntu 9.04 Jaunty alá is meg WinXP alá is; utóbbin nem sikerült elérnem, hogy ne kapjak Corrupted data üzenetet :F. Oka egyelőre ismeretlen.
Mindegy, Ubuntu alá sikerült beállítani.
Tesztelgettem, most a lejátszás jó volt kettő 720p-s mozi esetén is, de csak belenéztem. A "legrosszabb" minőséget állítottam be (angolul azt írja, hogy alacsony minőség Wifi-s kapcsolatra és gyenge CPU-ra), így a PS3-on 12Mbps körülire ment fel, a gépen meg olyan 12000 kbps körül mozgott. Már nem volt időm kipróbálni, hogy mit csinál egy 1080p-s videóval, ha eljutok addig, akkor leírom azokat a tapasztalatokat is.

Viszont a tegnap esti szenvedésemnek egy nagyon komoly eredménye van: először hiányzott az mencoder, a PS3 Media server hiányolta, a PS3 pedig állandóan Corrupted data üzeneteket adott. Sikerült egy egyszerű paranccsal a gépre varázsolni (terminal-ba):
sudo apt-get install mencoder
És lőn videjó :C.
Az eredmény pedig az, hogy ha ráteszek a PS3-ra egy Ubuntu-t, akkor simán rá lehet bírni, hogy ezzel az mencoder-rel "bármilyen" videót lejátszon :C :R. Az első lépést már megtettem: az ISO-fájl már a gépen van :). Ha lesz időm berámolni az eredeti 40 GB-os vinyót, akkor tesztelek egyet :).
Nem tudom, hogy Yellow Dog Linux-ban hogyan lehet terminal-on keresztül telepíteni, de ha lehet, akkor abban is megoldható könnyedén a videók lejátszása.

(#8209) Dexar007 válasza BaliJack (#8208) üzenetére


Dexar007
veterán

UPnP-t beállítottam úgy ahogy FAQ leírta ,ettől függetlenül még mindig disabled ps3-on belül : D.

Ezt olvastam sg-n :

"pontosítsunk,a belső vinyóra a ps3 mediaserveren keresztül tehetsz akár 16gb-os vobot is,ugyanis az nem fat32-őt használ, ellentétben a külső pendrive/HDD-vel...

szal járható út az is,hogy mkv2vobbal átalakítoda filmet darabolás nélkül,majd ps3mediaserverrel megosztod,és átmásolod a ps3 belső vinyójára..."

Ilyet hogy tudnék csinálni? Pl van 16gb szabad helyem a ps3 winyóján media serveren keresztül nem streamelem hanem felmásolom a winyóra aztán ps3-on keresztül fogom közvetlenül lejátszani?Jó ..idő igényes gondolom... de nekem még így is jó lenne mint hogy 6k-s Blu ray filmeket venni.

Give me your cum,bull!

(#8210) BaliJack válasza Dexar007 (#8209) üzenetére


BaliJack
aktív tag

A fenébe :DDD.

Gondolom, hogy meg lehet tenni, bár korábban olvastam a PS3 Media server valamelyik fórumán, hogy vigyázni kell, mert nem biztos, hogy az eredeti méretben menne át. Valami olyasmi rémlik, hogy a transzkódolt videó miatt.
Egy másik progival (mediatomb - linuxos) sikerült két filmet átmásolni, de csak többszöri nekifutásra sikerült, mert meg-megszakadt a kapcsolat. A két filmet pedig előzetesen konvertáltam mkv2vob-bal.

Nemrég egy filmet felszabdalva másoltam fel a PS3-ra pendrive-ról. Mkv2vob-bal tudtam konvertálva 4 GB-os részekre bontani, csak nagyon sokáig tartott.

Vállalkozó kedvű vagy? ;) :D
Mert akkor tehetnél fel linuxot, az tudja olvasni az NTFS partíciót, így mindenféle trükk nélkül tudnál mkv-kat lejátszani :).

(#8211) Dexar007 válasza BaliJack (#8210) üzenetére


Dexar007
veterán

Felteszem a linux-ot ha arról van szó.
Csak mesélj erről bővebben:),mert csak úgy lenne jó ha egyben felmásolnám a ps 3 winyójára aztán onnan játszom le így lényegtelen h mennyi a bitráta stb ...jó biztos több ideig tart,de még így is ok.
Meséld el ,én addig letöltöm a linux-ot . Még sosem volt fent oO.

ajjaj ugye nem ps3-ra kéne felrakni a linux-ot ? :DDD Mert annyira vállalkozó kedvű azért nem vagyok.

[ Szerkesztve ]

Give me your cum,bull!

(#8212) DM-Fan válasza Dexar007 (#8211) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Dede, a PS3-ra kellene Linux-ot pakolnod. Ennyire vállalkozó kedvű én sem vagyok, pedig használtam már több Linux variánst PC-n (UHU, Debian, SUSE, Ubuntu). Véleményem szerint a PS3 arra tökéletes, amire kitalálták és amire XMB-vel is képes: játékra, alap böngészésre, zenehallgatásra, alap filmnézésre. PC-vel + PS3 Media Server-rel kiegészítve a HD-lejátszással sincs gond, én így ilyen formán nem vágnék bele abba, hogy az XMB mellé egy Linux-ot is felgyűrjek rá, teljes értékű PC úgysem lesz belőle soha. Nem beszélve arról, hogy nálam ugye plazmával van kombinálva és az annyira nem tolerálja, ha pl. otthagyok rajta egy böngészőablakot hosszú órákra, mert mondjuk megfeledkezek róla.

Egyébként ha vállalkozó kedvű vagy, akkor tényleg érdekes lehet molyolni vele, de én már túlzottan elkényelmesedtem ahhoz, hogy szenvedjek vele, inkább csak élvezem úgy, ahogy megadta az isten, akarom mondani a Sony. :)

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#8213) Dexar007


Dexar007
veterán

Jó,akkor inkább beszélgessünk arról h h lehetne media serveren keresztül egy "akár 16gb-os filmet" a ps3 winyójára felmásolni... :DDD

Give me your cum,bull!

(#8214) DM-Fan válasza Dexar007 (#8213) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Nem tudom ez hogyan volna lehetséges, ugyanis az igaz, hogy a PS3 is felajánlja azt az opciót, hogy a PS3 Media Server-rel megosztott filmet felmásolja a saját, belső vinyójára, de ez szerintem a 4 GB alatti fájlméretre vonatkozik. Attól, hogy Te a PS3 Media Server-t használsz a PC-n, a PS3 fájlrendszere még ugyanúgy FAT32 marad, ami nem támogatja a 4 GB-nál nagyobb fájlok kezelését/fogadását. Így szerintem egyedüli opciód az marad, hogy feldarabolod az mkv2vob-bal a filmet 4 GB-os szeletekre és azokat egyesével másolod fel a PS3 vinyójára, majd playlist-be teszed őket és gyakorlatilag megszakítás-mentesen lejátszod őket onnan.

Azzal azonban számolj, hogy megőszülsz, mire egy 10-15 GB-os film átmegy WLAN-on a PS3 vinyójára, meg igazából nem is túl hasznos terhelni ezzel azt a kis laptop vinyót, amit a PS3-ban van. Szóval én inkább mégiscsak rágyúrnék a helyedben a WLAN kapcsolat megfelelő beállítására és minden másolgatás nélkül a PC-ről játszanám le PS3 Media Server-rel a filmet a PS3-on. Tudom, már mindent kipróbáltál, de szerintem akkor is ez a legnyerőbb megoldás.

Get Moded!

(#8215) Dexar007 válasza DM-Fan (#8214) üzenetére


Dexar007
veterán

Jó akkor próbálkozok továbbra is, írtam privátot annak aki azt mondta h ,,16gb-os cucc is átmegy media serveren keresztül,darabolás nélkül" megvárom még h mit válaszol.
De most kezdjük inkább ott hogy nem lehet hogy azért nem tudok normális sebességet elérni mert az UPnP off-on van ps3 szerint?Nem tudja esetleg korlátozni?Mert mondom 8000/20.000/30.000 ritkán 40k a bitsűrűség gépem szerint.
Most nekiállhatnék butítani is ...de attól még ez nem fog változni , nem stabil 56.000mint nálad pedig itt jelen esetben nincs se fal , se emelet csak 2méter....

Give me your cum,bull!

(#8216) knbs válasza Dexar007 (#8215) üzenetére


knbs
senior tag

Nem bantasbol mondom,de miert szenvedsz ezzel ennyit? Miert nem veszel egy alap medialejatszot? Visz minden formatumot, hdmi-n radugod tv-re es kesz a tortenet, ma mar nincs ara ezeknek a kutyuknek, nekem egy WD TV-m van es tokeletes, megy minden vele.
Bar szerencsem van az en tv-m siman viszi az mkv-t is akar usb-s vinyorol is magaban, csak akkor kell hozza nyulni ha tobb hangsav is van rajta mert akkor az elsodlegest jatsza le a tobbivel nem tud mit kezdeni :(

[ Szerkesztve ]

A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá

(#8217) Dexar007 válasza knbs (#8216) üzenetére


Dexar007
veterán

Hát minek vegyek média lejátszót ha egyszer itt van a ps3 mint "média Center" :B ...fölösleges arra pénzt költeni , inkább ezzel szenvedek néhány hetet aztán frankó lesz minden, és megspóroltam nem tom hány Ft-ot...és legalább nem csak videók lejátszására alkalmas hanem játékra is.
De ettől függetlenül adhatsz egy linket h milyet vegyek ha netán ez a dolog nem jönne össze... :B

Give me your cum,bull!

(#8218) he7edik. válasza kisJack (#8184) üzenetére


he7edik.
addikt

itt
már felment 2500-ra

[ Szerkesztve ]

Égő szöveg a flém vázon

(#8219) BaliJack válasza DM-Fan (#8214) üzenetére


BaliJack
aktív tag

...FAT32 marad, ami nem támogatja a 4 GB-nál nagyobb fájlok kezelését/fogadását.

A fájlrendszerről nincsen tudomásom, viszont rajta van kettő film a gépemen, amik egyenként 8 GB körüliek. Egyben. Tehát fogadja :).

Dexar007: igen, a PS3-ra kellene, gépre nem lenne sok értelme :).
Igyekszem minél hamarabb feltenni egy Ubuntu-t, és akkor kiderül, hogy könnyen megoldható-e az mkv-s lejátszás alóla.

Szerk.: egyébként nekem is megfordult a fejemben az, amit knbs kolléga mondott, hogy egyszerűbb lenne egy WD TV :). Itt és ezeken a helyeken kapható.

[ Szerkesztve ]

(#8220) kisJack válasza he7edik. (#8218) üzenetére


kisJack
aktív tag

Ez egy jó hely! Köszi! Azért ha körülnéz az ember mielőtt vásárol és ha úgy alakul esetleg még várni is hajlandó egy kicsit, össze lehet szedni a játékokat elég jó áron szvsz. Láttam én már GTA-t 19-ért...
Szívem szerint még ma megrendelném a gépet, (LBP-zni akarok MOST!) :DD nekem simán megér 85 rugót, de ha 2 hét múlva lejjebb megy egy tízessel, csak bosszankodok. Miért pont augusztusra pletykálják az árcsökkentést? :W Lett volna már júliusban, vagy mondanák szeptemberre, nem várnék egy percet sem!
Jah, aBox még mindig eladó, ha tud esetleg vki vevőt az jelezze plíz! :R

(#8221) knbs válasza Dexar007 (#8217) üzenetére


knbs
senior tag

Mar elottem linkeltek, en nagyon megszerettem a ketyeret, mert a haloban van a hd tv-m, de lent a nappaliban is van egy regebbi lcd, ha ott van kedvem filmezni, akkor csak fogom a ketyeret es leviszem magammal radugom a tv-re es mindden tartalmat tudok elvezni a winyorol.
Termeszetesen igazad van, nyilvan ha valami tudja a dolgot akkor miert ne hasznalna az ember, de azt is vegig kell gondolni mennyi veszodessel es esetleg kompromisszummal jar ha a ps-n jatszod le az mkv-kat.

A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá

(#8222) DM-Fan válasza knbs (#8221) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

"de azt is vegig kell gondolni mennyi veszodessel es esetleg kompromisszummal jar ha a ps-n jatszod le az mkv-kat."

Ha normálisan meg tudja oldani a wireless kapcsolatot, akkor semennyivel. Tanúsíthatom.

Get Moded!

(#8223) knbs válasza DM-Fan (#8222) üzenetére


knbs
senior tag

Akkor ugorjunk a fogyasztas kenyes reszere! :U Mig a wd tv fogyaszt 12W-t + meg a winyo errol nem irok mert ez valtozo nekem abbol is egy wd passport van az sem zabal :K Mig ha osszeszamolgatod mit fogyaszt a PC+PS kombinacio akkor mar nem barati a dolog.
De mint irtam is nem lebeszelni akarom, csak ajanlottam egy alternativat szamara, semmi tobb.
Amugy a wifin torteno teszem azt 8-16 gigas mkv kontener futtatasanal tobbeknek is volt gondja.

A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá

(#8224) DM-Fan válasza knbs (#8223) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Igen, csak ha hozzáveszed, hogy egy WD TV kerül úgy 30 eFt-ba, egy külső vinyó még további 20 eFt-ba, addig ebből az 50 eFt-ból a PC+PS3 fogyasztása meg van oldva minimum 2 évre. Persze én is híve vagyok a fogyasztás minimalizálásának, de talán még mindig ezzel a megoldással okozza a legkevesebb kárt, mert ha most megvesz egy WD TV-t+egy vinyót, akkor kb. ugyanott van környezetterhelés szempontjából, mert azokat is le kellett gyártani nem kis energiafelhasználással, plusz lenne két újabb eszköze, amiből veszélyes hulladék lesz. Anyagilag a PC+PS3 megoldás meg legfőképpen ingyen van neki jelenleg. Ha meg laptopja van, akkor az sem fogyaszt igazán sokkal többet, mint a WD TV.

Nem tudom, nekem még semmi gondom nem volt a 16 GB körüli .mkv-k PS3 Media Server-en történő lejátszásával sem.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#8225) knbs válasza DM-Fan (#8224) üzenetére


knbs
senior tag

Szimpatikusan gondolkodsz, tetszik a kornyezetbarat hozzaallasod! :R

A plusszkoltseg egyertelmu, de a szorakoztato elektronika mindig is egy penztemeto marad :)

A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá

(#8226) Terrorista válasza Dexar007 (#8203) üzenetére


Terrorista
senior tag

Próbáld ki, hogy mennyit bír a cucc. Egy laptoppal (ha megoldható) másolj át valamit egyik gépről a másikra wi-fin keresztül és abból kiderül mivel van a gond.
Ha beáll egy bizonyos szintre a másolás, akkor annyit bír a routered, ha meg ingadozik akkor lehet, hogy még a gépben lévő vinyó is beleszólhat a dologba...

(#8227) bwoay válasza knbs (#8225) üzenetére


bwoay
nagyúr

Nektek egy ilyen, meg egy ilyen kell

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#8228) DM-Fan válasza bwoay (#8227) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Na, a PSP az a termék, ami biztosan nem kéne. Így is elég sokat ülök ezek előtt a szarok előtt (PC - mondjuk ezt elsősorban munka miatt, PS3), nem kéne, hogy még útközben, vagy pl. valahol várakozás közben is egy b*zi kütyüt nyomkodjak, elég a telefonom. Amúgy sem vagyok híve az egérmozinak, lassan a 42"-os plazmát is kicsinek érzem 1,5 méterről játék közben. :)

Get Moded!

(#8229) orkester


orkester
senior tag

Megvette más is a Trash Panicot? Játszottam már párat vele, de a 3. pályán nem tudok túljutni, a Boss érkezésére már tele a kuka. :)

PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!

(#8230) bwoay válasza DM-Fan (#8228) üzenetére


bwoay
nagyúr

nade érted, a környezettudatosság!
egy PSP-vel totál le tudsz kapcsolódni az áramszolgáltatóról,
és magadnak termelheted (illetve foghatod be) a kraftot. nincs is ennél szebb.
természetesen PS3 helyett, nem mellett, mert úgy nem fogyasztanál kevesebb
áramot. igaz, többet sem :D

TV:
én a 32-es CRT-t 37-es LCD-re cseréltem. 3 napig szédültem, hogy ez mekkora,
utána viszont már nem is láttam a különbséget. 1 hónapon belül megvettem
ugyanazt a TV-t 40-esben. Még szerencse, hogy a Samsung nem gyárt 42-est,
bár az el sem férne, nemhogy egy 46-os, így nincs min lamentálni,
végre agyalhatok fontosabb dolgokon :)

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#8231) Versus82 válasza bwoay (#8230) üzenetére


Versus82
aktív tag

mindig kicsinek fogod érezni. én is el voltam ájulva először a 46ostól hogy hű de fasza, 1 hét után már azon filóztam hogy 52-es kellett volna.(1,5-2m ről)

''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....

(#8232) DM-Fan válasza bwoay (#8230) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Értem én, de nekem akkor sem kell egy újabb gép, ami függőséget okoz, meg pénzbe kerül. :D

A jelenlegi 42"-os TV-m után a következőnél tuti nem adom 50" alá. Nem mintha bánnám a 42"-t, mert igazából elég, de ennek az árán jelenleg már 50"-ost tudok venni és igazából elfér a falon. Mozihatás szempontjából nem elhanyagolható a nagy méret és 20 centi difi azért nem mindegy. Akármelyik nő megmondhatja. :D

Get Moded!

(#8233) skylinelaca


skylinelaca
senior tag

sziasztok , szereték billentyüzetet a ps hez, miet tudnátok ajánlani?

Üdv: Laca

(#8234) Psychonaut válasza skylinelaca (#8233) üzenetére


Psychonaut
addikt

(#8235) bwoay válasza Versus82 (#8231) üzenetére


bwoay
nagyúr

ó, dehogy, csak ti vagytok ilyen mániákusok, én már kb egy éve használom,
és tökéletesen elég a 40".

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#8236) skylinelaca válasza Psychonaut (#8234) üzenetére


skylinelaca
senior tag

mennyibe kerül egy ilyen? media v ehez hasonló helyeken lehet kapni?

Üdv: Laca

(#8237) Psychonaut válasza skylinelaca (#8236) üzenetére


Psychonaut
addikt

(#8238) skylinelaca válasza Psychonaut (#8237) üzenetére


skylinelaca
senior tag

Köszönöm!! ennél olcsóbb bill nincs? vagy csak ez jo hozzá?

Üdv: Laca

(#8239) Psychonaut válasza skylinelaca (#8238) üzenetére


Psychonaut
addikt

Biztos jó hozzá másik is, de ez minőségi és igényes billentyűzet, úgyhogy szerintem megéri az árát.Mondom ezt úgy, hogy nekem már nincs is PS3-mam :D

(#8240) skylinelaca válasza Psychonaut (#8239) üzenetére


skylinelaca
senior tag

ahoz képest h logitech tényleg olcsó, lehet h ez lesz a választásom, köszönöm szépen!

Üdv: Laca

(#8241) PhoenixK válasza skylinelaca (#8240) üzenetére


PhoenixK
őstag

Én már próbáltam sima USB-s billentyűzettel is, simán működött (noname)

[ Szerkesztve ]

"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"

(#8242) skylinelaca


skylinelaca
senior tag

nemtudjátok véletlenül h a getaway 3 kijön e valamikor? 2005 óta látok képeket róla, azóta nem hallottam semmit.

Üdv: Laca

(#8243) kisJack válasza skylinelaca (#8242) üzenetére


kisJack
aktív tag

(#8244) skylinelaca


skylinelaca
senior tag

köszönöm a választ! ez a folding home ez mire való? visszakerestem de csak anynit találtam h a ps teljesítményét fogja vissza, akkor ez nem jó? ki kell kapcsolni?

Üdv: Laca

(#8245) orkester válasza skylinelaca (#8244) üzenetére


orkester
senior tag

Betegségek kutatásában segítesz vele. Nem fut folyamatosan, csak ha belépsz a programba. Ha akarod használod, ha nem nem.

PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!

(#8246) skylinelaca válasza orkester (#8245) üzenetére


skylinelaca
senior tag

Köszönöm, értem, te jársz PS Home-ba?

Üdv: Laca

(#8247) orkester válasza skylinelaca (#8246) üzenetére


orkester
senior tag

Jártam már. Miért?

PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!

(#8248) skylinelaca válasza orkester (#8247) üzenetére


skylinelaca
senior tag

semmi , csak kérdeztem,.... eddig 1 magyarral sem találkoztam még....

Üdv: Laca

(#8249) Vazallus válasza DM-Fan (#8228) üzenetére


Vazallus
tag

Én is detto ugyanígy vagyok vele, elég ha itthon szórakozok velük pedig egy időben majdnem vettem egy ilyen új psp-t. :DDD

"Mr. Salieri sends his regards"

(#8250) Slade92 válasza skylinelaca (#8248) üzenetére


Slade92
aktív tag

0.1% az esélye hogy fogsz találkozni magyarral :)

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.