Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8851) szasanyi


szasanyi
félisten

Nincs valakinek ilyen LCD tévéje? Tapasztalat érdekelne, elsősorban képminőség terén. Néztem ma egy Panasonic plazma tévét is, olyan gyenge képminőséget mutatott, hogy leesett az állam. Ezután már nem is néztem a plazmákat. :(

(#8852) DM-Fan válasza szasanyi (#8851) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Öreg hiba, mert a plazma általánosságban szebb képet ad az LCD-nél pl. mozifilmek terén a naturálisabb színei miatt. Ezen felül PS3-hoz is sokkal inkább ajánlanám az LCD-nél, mert az LCD-k zöme input-lag-gol játék közben, a plazma viszont nem. Az LCD-k nagy hányadánál megfigyelhető az inhomogén fényerő, a körbevilágítás és a felhősödés, a plazmánál egyikkel sem kell számolnod. Arról már nem is beszélnék, hogy az olcsó- és középkategóriás LCD-ken felejtsd el a fekete színt. A plazmánál nem kell lemondanod róla. Ezen felül a foszforlag jelenséget is teljesen kiküszöbölték a Pana plazmáinál (ez konzolosoknak különösen előny), illetve a beégéstől sem kell már tartani. A fogyasztás terén meg megfordulni látszik a korábbi tézis: mivel a plazmák fogyasztása a képtartalom függvényében változik, az LCD-ké viszont konstans, ezért ma már egy átlag plazma fogyasztása nincs több 150-250 W/h-nál.

Nem tudom miért lehetett gyenge amit láttál Panasonic plazmát, szerintem szarul volt bekötve, mert ha HDMI-vel kötöd a PS3-ra, akkor leesik az állad, olyan képe van. Gyere át a plazma topic-ba, és olvasgass, tudok ajánlani jópár plazmát, amikhez már nagyon baráti áron hozzájuthatsz.

Tapasztalatból beszélek, magam is több, mint másfél éve vagyok Pana plazma tulajdonos, PS3-mal is folyamatosan ezzel játszom, valamint igen sok plazmát/LCD-t kalibráltam már másnak is. Ma sem vennék LCD-t, csakis plazmát, mert a jó LCD nagyon drága, ellenben a plazma nagyon megfizethető lett. Idei 50"-os (127 cm-es!) HD-Ready Pana plazmát megkapsz 240 eFt-ból és olyan képe van, hogy leteszed a kevés hajadat is.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#8853) AXisBOLD


AXisBOLD
addikt

hy

d-sub -os monitorral össze lehet heggeszteni a PS3-at? (LG Flatron L192WS)

vagy inkább az LCD TV lenne a jobb? (az meg LG 26LC2R)

fika nem kell, ez van, nem veszek mást :).

[ Szerkesztve ]

Aurea mediocritas

(#8854) PhoenixK válasza AXisBOLD (#8853) üzenetére


PhoenixK
őstag

A D-Sub felejtős, inkább a TV HDMI-n keresztül!

[ Szerkesztve ]

"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"

(#8855) szasanyi válasza DM-Fan (#8852) üzenetére


szasanyi
félisten

Ez nagyon szépen hangzik, csak nem sokat ér, ha egyszer azt tapasztaltam amit. Ha ráérsz/arra jársz menj be egy ElektroWorld üzletbe és nézd meg. Ugyanaz a tévé adás, majd HD anyag ment minden (!) tévén. Ez amit említettem (most 200k, 0% THM - eksön), silány színminőséggel és gyenge kontraszttal kirítt a drága Plazmák és a hasonló árkategóriájú LCD tévék (még az olcsóbbak) közül is. Olyasmi volt a különbség, mintha egy DVD filmet egy gyári VSH videóval hasonlítanál össze. Utóbbi se rossz, ha nem láttál még DVD minőséget. :U Olyan paraméterei, meg annyi matrica volt a tévén/(tv előtt, hogy a képernyőt le lehetett volna fedni vele, de ezek a képminőségen nem látszottak. :(
Az LG 32LH5000 képe olyan kiváló minőségű (színgazdagság, képélesség) volt mellette, hogy az már-már természetellenesnek tűnt.

(#8856) DM-Fan válasza szasanyi (#8855) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Hát, én továbbra is azt mondom, hogy ott valami nagyon el volt cseszve, még azt sem tartom kizártnak, hogy szánt szándékkal. Meg azért ne egy üzletben látottak alapján próbálj pálcát törni egyik vagy másik technológia fölött. Én úgy 4 éve olvasok a témában, szaklapokat, külföldi és hazai fórumokat, magam is több száz készüléket megnéztem mindkét oldalról mielőtt meghoztam a döntést az egyik technológia mellett. Szóval nem ma kezdtem LCD-vel/plazmával foglalkozni, nekem is van mindkettő és habár nem ez a szakmám, de ki merem jelenteni magamról, hogy otthon vagyok a témában, tudom mi a különbség egy VHS/DVD/Blu-Ray képe között, de még az 1080p-s, 10 GB körüli mkv-t is megkülönböztetem vakteszten a teljesen tömörítetlen Blu-Ray-től. Ha gondolod, eljöhetsz és személyesen demonstrálom neked, hogy mit tud a Pana plazmám, analóg TV-adással, DVB-T-vel, DVD-vel, Blu-Ray-jel, PS3-mal. Garantálom neked, hogy többet LCD-re sem akarsz majd nézni. De mindenek előtt olvasgass kicsit a plazma topicban, olvasd el az új plazmatulajok véleményét és meglátásait.

Ja, és legfőképp ne kapkodd el a döntést! De ezek után nagyon kíváncsivá tettél, hogy hol van az az üzlet, ahol ilyen gyér minőségű plazmákat találtál, mert én ilyet még nem láttam, bár az általános tapasztalat, hogy a nagy multi ezerfelé osztott forrást dugnak a TV-k seggébe (amely források gyakran analógok és helyből nagyon gány minőségűek). Javaslom keress fel egy Panasonic bemutatótermet ahhoz, hogy egy kissé objektívebb képet kapj!

ui.: LG-t elvből nem vennék (még LCD-ből sem), az egyik legnagyobb számban meghibásodó termékekkel rendelkező gyártó.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#8857) DM-Fan válasza AXisBOLD (#8853) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Ha nem veszel mást, akkor nem is fogod tudni rákötni. HDCP-s monitor kell a PS3-nak, ez pedig minimum DVI-bemenetet feltételez, a D-Sub-os megoldást felejtsd el!

Get Moded!

(#8858) skylinelaca válasza DM-Fan (#8856) üzenetére


skylinelaca
senior tag

Ez szomorú , az LG Scarlet caládja nagyon teszett... de akkor puff... szóval te Panasonic Tv-t ajánlanál, abból is plazmát, ha elérhető áron szeretnék tv-t? eldöntöttem h mindenképpen tv kell csak még nemtudom h mien. Annyira a filmek szépsége nem érdekel mert én nehezen látom a külömbséget ezzel a fapados szememmel, kizárólag a ps3 miatt kéne.

Üdv: Laca

(#8859) DM-Fan válasza skylinelaca (#8858) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Igen, én elsősorban - saját felhasználási körömet is figyelembe véve - plazmát ajánlanék, de egyértelműen nem lehet kijelenteni, hogy mindenkinek a plazma a megfelelő. Soktényezős a dolog: felhasználói szokások, felhasználás köre, elhelyezés, elvárások, rászánt összeg mind-mind befolyásolják a döntést.

Ha komolyabban érdekel a plazma téma, akkor nézz át a plazma-topicba, ott az #1. HSZ-ben írtam anno egy kis összefoglalót a technológiával kapcsolatos tudnivalókról, amikkel nem árt tisztában lenni, ennek elolvasását javaslom első körben, mielőtt bármit is kérdeznél a továbbiakban. Ha konkrét modellek érdekelnek, akkor ott megtárgyaljuk, hogy mennyit szánsz rá, mire használnád, milyen messziről néznéd stb. és találunk neked alternatívákat.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#8860) Plutor


Plutor
aktív tag

Én is most gondolkodok tv vásárláson.
Lcd tv-t néztem ki magamnak,mert pc-re is használni fogom.
Van esetleg tapasztalata valakinek az Lg LH3000-s sorozattal?
Vagy a Philips Pfl5604-s szériával?
70%pc,20%Ps3 játék és blu-ray,maradék 10% tv.

(#8861) bwoay válasza DM-Fan (#8856) üzenetére


bwoay
nagyúr

nem volt ott semmi elcseszve, csak ti bonyolítjátok túl a nagyon egyszerű helyzetet:
egy elektronikai áruház jellemzően jól ki van világítva. Adott fényviszonyok között
a plazmák elvéreznek az LCD-k mellett, miután köztudott,
hogy a sötétség a plazmának, a fény meg az LCD-nek kedvez.
Szaturnban egyszer pont azt fejtegettem a cimboráknak,
hogy azt a gyenge LCD-t, amit nagyon el akarnak adni, csak oda kell tenni
a plazmák közé jól bevilágított helyen, és üvölteni fog a "kurvajó" képminőség,
ami persze otthon, a besötétített szobában már valszeg nem.

amúgy én nekem mindkét TV-m LCD

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#8862) stock77


stock77
csendes tag

Sziasztok!Novemberben lesz 2éve hogy ps3 tulaj vagyok.Kb egyhete megadta magát és ezért szeretnék egy kis segítséget kérni mielőtt bármit is lépek az ügyben.
Nem garanciás már és semmi papírt nem kaptam hozzá anno.(kéztől vettem) ezért a gyári javítás kizárva.(2évig méltányossági áron szóbajöhetne egyébként)
A tünet az hogy bejön szépen a menü, elveszi a lemezt de a lemezt nem forgatja.Ezt onnan tudom hogy szétszedtem és összeraktam úgy hogy lássam az olvasóját.A lemez meg sem mozdul persze a tv-n ott van a kis ikon hogy pörgeti.Ezek után a gépen a eject gomb megnyomásával ki is adja azt.Nincs semmiféle sárga led csak zöld és kék.
Tudom milyen olvasófej kell hozzá és ebay-n le is leveleztem már az eladóval a vételt.
Ez egy CECHG-04-es modellszámú ps3 és KES-400A az olvasója.
Most egy picit elbizonytalanodtam mert magán a olvasófejen nincs rajta az a kis szerkezet ami a lemezt forgatja.Azt is meglehet venni (kompletten mechanikástól) és nem is kerül sokkal többe.(KEM-400AAA)
Amire kíváncsi lennék hogy ez biztos hogy megoldja a problémáját a jelek alapján?
Mindenki válaszát előre is köszönöm!
Viktor

(#8863) AXisBOLD válasza DM-Fan (#8857) üzenetére


AXisBOLD
addikt

köszi.

ott a TV is. akkor ha lesz ps3 akkor arra kötöm hdmi-vel. gondolom ott nincs akadály

PhoenixK: köszi neked is.

apropó, hol érdemes venni ps3-at? és vajon megy-e még lejebb az ára karácsonyig?

Aurea mediocritas

(#8864) DM-Fan válasza bwoay (#8861) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Igen, de ezt arra az esetre szoktuk mondani, amikor valaki azzal érvel, hogy az LCD kontrasztaránya, fényereje néz ki jobban a nagyáruház bemutatótermében, ellenben a plazmával. De itt szasanyi azt írta, hogy egyenesen gyenge volt a képe (színminősége is), amit nehéz betudni a fényviszonyoknak, mert a mai plazmáknak világos nappal is gyönyörű képet kell produkálniuk még egy LCD mellett is, maximum nem rikítanak annyira, de nem is kell, mert egy megjelenítőnek nem az a dolga. Egyébként a többit illetően egyetértek, a plazma elsődlegesen este, egy sötét szobában mutatja meg igazán, hogy mit tud.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#8865) skylinelaca


skylinelaca
senior tag

most vettem észre h az a friendjelző fej ami mutatja h hény friend.em online, az mindig eggyel kevesebbet mutat mint a hányan vannak. :D

Üdv: Laca

(#8866) DM-Fan válasza stock77 (#8862) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Ez az, amire vajmi kevés eséllyel fog neked tudni válaszolni akárki is, hacsak nincsenek olyanok köztünk, akik aktív konzolszervizesek. Tudomásom szerint az olvasó-problémák abból szoktak eredni, hogy a lézerdióda fárad el és nem olvassa be a lemezeket. Az a tény, hogy a Te meghajtód nem pörgeti fel a lemezt, másra utal. Lehet, hogy megoldja a problémát, ha kicseréled a komplett olvasót, de lehet, hogy nem, mert ha pl. valamilyen alaplapi vezérlő szállt el, akkor ugye hiába cseréled az olvasót.

Én azt javaslom, hogy vidd el egy konzolszervizbe, mert ha ráköltesz 15 eFt csak alkatrészre és kiderül, hogy fölösleges volt, akkor verheted csak igazán a fejed a falba. Vidd be, kérj egy árajánlatot és legalább szakavatott kezek csinálják meg neked a gépet. Egy bevizsgálás nem hinném, hogy nagy összeg lenne.

Get Moded!

(#8867) DM-Fan válasza skylinelaca (#8865) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Újabb bug a 3.0-ban? :D

Én asszem kihagyom ezt a fw-t, kivárom a 3.10-est, addig tolom a Bioshock-ot.

Get Moded!

(#8868) stock77 válasza DM-Fan (#8866) üzenetére


stock77
csendes tag

Köszönöm szépen!Akkor inkább nem kockáztatom meg a rendelést pláne hogy 100euro az olvasó mindennel 1ütt.Marad a konzolszervíz.Köszi még 1x!

(#8869) szasanyi válasza DM-Fan (#8856) üzenetére


szasanyi
félisten

Nem kívánok Plazma vs LCD vitába bonyolódni, egyszerűen elmondtam azt, amit a saját szememmel láttam. És nem a topikban leírtakat, vagy más véleményét tartom fontosabbnak, mert ez saját tapasztalat, amiről a két szemmel győződhettem meg. És ez egy komoly paraméterekkel rendelkező, Panasonic FullHD készülék volt!
...az általános tapasztalat, hogy a nagy multi ezerfelé osztott forrást dugnak a TV-k seggébe... - ez azért nem olyan lényeges, mert mindegyikhez ua. a jel megy, tehát mégis összehasonlítható a képminőség, aztán - szintén uo. - HD demo is megy, valamint - az eladók elmondása alapján - minden készülék a gyári alapbeállítással üzemel (hacsak el nem állítja vmi jóképű vevő, de azt meg igyekeznek visszaállítani).
De, hogy tovább "gerjesszelek" kapaszkodj meg, mert elmondom a két szakeladó tapasztalatát a rengeteg beüzemelt készülék meghibásodásával és garos cseréivel (72 órán belül ugyebár) kapcsolatban, és annyit előrebocsájtok, hogy NEM LG az, ami ROSSZ! A két legtöbbet meghibásodó, és cserélt készülékek gyártója a SONY és a SAMSUNG. Ez megint csak nem olyan, amit mondott valaki, vagy olvasták valahol. Ez a gyakorlati tapasztalatuk.
A Panasonic (igaz drágák, nem is fogy annyi) és a LG (ez kábé Samsung kategória, és általában olcsóbb is mint a SONY) tévékből nagyon kevés hibásodik meg, és nem visznek vissza 72 órás cserére. Természetesen ez egy általános helyi, és nem egzakt módon kimutatott országos szervíztapasztalat, minden esetre én pozitívnak tartom. Egyébként a jelenlegi tévém is LG, ami hibátlanul működik, a képminősége jónak mondható még annak ismeretében is, amit a drágább, magasabb kategóriájú készülékeknél tapasztaltam.
Mindezekkel együtt most semmit sem veszek, mert nem találtam a pénztárcámmal és az elvárásaimmal is szinkronban lévő készüléket sem plazma, sem LCD vonalon.
Asszem a LED TV nyűgözött le a legjobban, de ahhoz közöm sincs, meg nem is lesz jó ideig. :N

(#8870) skylinelaca válasza DM-Fan (#8867) üzenetére


skylinelaca
senior tag

egyenlőre most ez tűnt fel, meg az hogy az a használhatatlan analóg mutatós óra nem jár csak akkor ha xmb ben vagyunk, és mindig saját maga után pörög. többről nem tudok, csak annyit hogy nem átgondolt és ronda

Üdv: Laca

(#8871) bwoay válasza szasanyi (#8869) üzenetére


bwoay
nagyúr

meg olyan nincs is, hogy LED TV, ez csak a marketingesek által
elámítás céljából kreált kifejezés azokra az LCD-kre,
amikben hidegkatódcső helyett LED-ek szolgáltatják a háttérvilágítást.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#8872) DM-Fan válasza szasanyi (#8869) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

"És ez egy komoly paraméterekkel rendelkező, Panasonic FullHD készülék volt!"

Elmondanám, hogy ez a legkisebb, legalapabb, belépő szintű 2009-es fullHD modellje a Panasonic-nak (ugye ezért is van 42"-nál 200 eFt alatt az ára). De ez nem azt jelenti, hogy rossz és továbbra is fönntartom, hogy valami akkor sem volt rendben azzal a kiállított TV-vel, mert igen sűrűn járok én is multiknál és mindent tudok mondani a Pana plazmáira, csak azt nem, hogy mellettük jobban néz ki egy akármilyen LCD.

Az LG meghibásodási arányáról meg inkább tényleg ne menjünk vitákba, daz elmúlt 2 évben a legkülönbözőbb fórumokon (többek közt itt, a PH! plazma topicban is - csak az elmúlt hónapban két eset volt) igencsak sok LG tulaj jött, hogy 2 éven belül elhalálozott az LG TV-je. Ezzel szemben a Sony TV-ire én még nem sok panaszt hallottam, szóval furcsa egy kicsit, amit ott felétek tapasztalnak.

Továbbra is csak azt mondom, hogy egy, azaz egy helyen jártál, ahol láttál pár készüléket működni egymás mellett. Ezek alapján nem lehet messzemenő következtetéseket levonni.

Az OLED technológia már a spájzban van, pár év és mindent kiszorít LCD-t, plazmát, mindent. Brutális lesz.

Get Moded!

(#8873) blazsey2 válasza AXisBOLD (#8863) üzenetére


blazsey2
senior tag

Jelenleg itt a legolcsóbb [link],szerintem nem nagyon fog lejjebb menni hiszen most csökkentették az árát.

PSN ID:blazseydr

(#8874) szasanyi válasza bwoay (#8871) üzenetére


szasanyi
félisten

Értem... ez olyan LED TV ami nem LED TV. :U Az, hogy mindenki úgy ismer/hívja a típust (mert ugye így nevezték el a használt technologia miatt) nem gond, majd én átnevezem vazze! ;]

(#8875) skylinelaca válasza blazsey2 (#8873) üzenetére


skylinelaca
senior tag

khööm, khööm... ez a link egy kicsit xbox360 as nem ? :(( :DD

Üdv: Laca

(#8876) Edgeri


Edgeri
senior tag

Nekem egy Samsung LE40A551P2R LCD-m van, ha valaki ezen gondolkozna PS3-hoz: jó! :DDD

Üdv, Edgeri

(#8877) janicroft válasza blazsey2 (#8873) üzenetére


janicroft
csendes tag

A konzolvilággal kapcsolatban csak annyi, hogy mikor hazavittem a tőlük vásárolt új PS3-at, németre volt állítva a nyelve, volt benne létrehozva egy felhasználó, illetve június hónapból volt benne 5 darab játékmentés. Ez mennyire normális dolog? Maga a gép újnak tűnik, egyáltalán nem viseltes, új "szaga" van, stb. Van másnak ilyen tapasztalata?

PlayStation.tlap.hu PSN nick: Janicroft81

(#8878) babli


babli
tag

Egy régebbi cikk a Konzolvilágról:

http://www.hwsw.hu/hirek/32416/Konzolvilag_bezaras_warez_illegalis_szoftverek_chipeles.html

✂– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (itt vágd le)

(#8879) nosferatue válasza janicroft (#8877) üzenetére


nosferatue
tag

Anno platinumshoptól vásároltam a ps3-at, az eladó kibontotta előttem a csomagot, megnéztük a tartalmát, minden megvan-é, aztán rákötöttük az ott lévő kis tv-re, belenyomta a Grid-et, elindította, ment, mindenki örült. Amikor hazavittem csak a Grid filejait kellett lepucolnom a gépről, amúgy szűz xmb volt rajta.

[ Szerkesztve ]

I just curse the sun so I can howl at the moon

(#8880) bwoay válasza szasanyi (#8874) üzenetére


bwoay
nagyúr

A használt technológia azért nem a háttérvilágításra vonatkozik ám,
hanem magára a megjelenítő panelre. Gondolj bele, amelyikben
hidegkatódcső szolgáltatja a fényt, azt sem nevezzük CCFL TV-nek.
A panel a LED háttérvilágítású típusnál is ugyanúgy folyadékkristályos,
mint korábban. Ugyanakkor ott az OLED TV a.k.a. szerves LED TV, na ilyen van,
marhára, miután maga a panel áll OLED-ekből, és azok maguk bocsátják
ki a fényt.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#8881) babli válasza bwoay (#8880) üzenetére


babli
tag

Akkor a Konzolvilágnál a 69990 HUF a régi 80asra átverés lenne?!
Lehet hogy használt a cucc????
Régóta szemezek egy 80assal, náluk láttam eddig a legolcsóbban...

Szerintetek????

✂– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (itt vágd le)

(#8882) bwoay válasza babli (#8881) üzenetére


bwoay
nagyúr

nemtom ez miként következik a TV-s fejtegetésemből :)
Szerintem próbáld ki náluk.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#8883) janicroft válasza babli (#8881) üzenetére


janicroft
csendes tag

Nem tudom, én múlt héten szombaton vettem onnan ezt az ominózus régi 80-as PS3-at a létrehozott userrel meg a mentésekkel, ettől függetlenül sztem. nem használt a gép. Ha gondolod meg is mutathatom.

PlayStation.tlap.hu PSN nick: Janicroft81

(#8884) babli válasza janicroft (#8883) üzenetére


babli
tag

Én tőlük szeretnék majd rendelni, csábító a 70 ezres ár. Viszont személyesen megnézni, kipróbálni necces, mert az ország legdélibb pontján lakom.
Ezért kérdeztem, hogy mi a tapasztalat velük. Egyszer 2006ban már megb*szták őket kalózkodásért!
Csak azt nem értem hogy, hogy lehetnek rajta mentések ha vadi zsír, meg német a nyelv?!

Behozták németből, kipucolgatták, aztán újonnan árulják???

✂– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (itt vágd le)

(#8885) korg30


korg30
csendes tag

Sziasztok!

Itt is olcsó a duci PS3!
Talán még a hely is megbízható.

[link]

(#8886) nike_ válasza korg30 (#8885) üzenetére


nike_
addikt

Itt vettem februárban a 80GB-os Fatemet. :B Semmi baj sincs vele. + adtak hozzá ajándék HDMI kábelt. Most már úgy látom nem adnak. :(

Amúgy meg: Állapot: Rendelésre, jelenleg nincs készleten! :D

[ Szerkesztve ]

(#8887) janicroft válasza babli (#8884) üzenetére


janicroft
csendes tag

Most látom, hogy 70.000-ért már máshol is lehet kapni 80 GB-os PS3-at. Azt mondták a konzolvilágnál hogy németekkel vannak kapcsolatban, tehát ha valami gondja van a gépnek, akkor kb. 2 hét kieséssel kell számolni, mert Németroszágba viszik vissza a cuccot, de ott nem javítgatják, hanem cserélik egyben az egészet. Szóval biztos hogy az enyém is Németországból jött, hogy mennyire új vagy mennyire használt, ez jó kérdés, még 1X mondom, teljesen új szaga van, a kábeleken nincs egy szem por sem, annyi csak hogy a gépnek le volt törölve az eleje egy ronggyal, mert meglátszott rajta a rongy nyoma, illetve benne volt a user és június 16-ról és június 23-ról néhány játékmentés. Nem a legszerencsésebb dolog, mert az ember egy kicsit bizalmatlan velük szemben ezért, de szerintem rendben lesz.

PlayStation.tlap.hu PSN nick: Janicroft81

(#8888) Edgeri válasza nike_ (#8886) üzenetére


Edgeri
senior tag

Én is itt vettem decemberben, szintén ajándék HDMI kábellel adták. Szerintem az, hogy van-e\lesz-e baja a PS3-nak, az nem a vásárlás helyétől (forgalmazótól) függ, gyanús, bontott csomagolású stb. gépet meg nyilván nem kell megvenni.

Üdv, Edgeri

(#8889) janicroft válasza Edgeri (#8888) üzenetére


janicroft
csendes tag

Egészen addig semmi nem volt gyanús, míg nem kapcsoltam be a gépet és nem láttam meg benne a usert....

PlayStation.tlap.hu PSN nick: Janicroft81

(#8890) revezehun


revezehun
tag

Hello! Nem tudjátok hol lehet venni XCM XFPS Rateup mindenhol kerestem de nem találtam pls help :) :R :R

Előre is kösz !!!!:R

(#8891) AXisBOLD válasza blazsey2 (#8873) üzenetére


AXisBOLD
addikt

köszi.

pü.

Aurea mediocritas

(#8892) korg30 válasza revezehun (#8890) üzenetére


korg30
csendes tag

Hali!

Platinumshop

(#8893) he7edik.


he7edik.
addikt

" Befutottak az első adatok Japánból is, ahonnan konkrét számokkal tudunk szolgálni: az első három napon a Famitsu jelentése szerint 152,252 darab talált gazdára az új PlayStation 3-ból."

Égő szöveg a flém vázon

(#8894) he7edik.


he7edik.
addikt

Decemben 4. GT5
December 17. Final Fantasy XIII.

Valaki állítsa meg a Sonyt!!!!!

Égő szöveg a flém vázon

(#8895) spacer válasza babli (#8884) üzenetére


spacer
aktív tag

Én már kétszer is befürödtem velük.. :( Egyszer hamisított controllert adtak el, bár amikor másnap visszavittem mert nem lehetett feltölteni, egyből visszaadták a pénzt.
A másik esetnél egy jasperes xboxot akartam venni, telefonon egyeztettünk, hogy feleslegesen ne kergessem őket, erre rámakartak sózni egy ősöreg HDMI nélküli xboxot, aminek a dobozát is alig találta. Mondom én Jasperest szeretnék, mert azt beszéltük le, erre mondja, hogy a jasperes drágább. Mondom még jó, hogy a honlapon nem ezt írtátok, de mindegy hozza, mert nem fogok szarkodni 2000 forinton. Erre kihozott hátulról egy szézgyalázott üres dobozt, és elkezdett belepakolni a pult alól egy használt boxot.
Kölcsönös "anyázás" után eldöntöttem, hogy soha többet nem veszek náluk semmit...

>>>>>>>macbook air<<<<<<

(#8896) keIdor válasza he7edik. (#8894) üzenetére


keIdor
titán

És ez a Dec. 4. mennyire biztos? :F

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#8897) he7edik. válasza keIdor (#8896) üzenetére


he7edik.
addikt

Egészen konkrétan a Sony Computer Entertainment francia részlegétől: a divízió friss sajtóközleménye az év végén érkező PlayStation 3 bundle-ökre hívja fel a figyelmet.

- PS3 Slim + Need for Speed: Shift (október 1.): €339
- PS3 Slim + Uncharted 2: Among Thieves (október 14.): €339
- PS3 Slim + Pro Evolution Soccer 2010 (október 24.): €339
- PS3 Slim + Tekken 6 (november 4.): €339
- PS3 Slim + Assassin’s Creed 2 (november 19.): €
- PS3 Slim + Gran Turismo 5 (december 4.): €339

Égő szöveg a flém vázon

(#8898) babli válasza spacer (#8895) üzenetére


babli
tag

Ez szép történet! :S
Pedig már majdnem rendeltem tőlük. KonzolStúdio.hu-ról tudsz valamit???
Ott is jó áron van, lehet az is felejtős?! :S

✂– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (itt vágd le)

(#8899) Buldozer99 válasza spacer (#8895) üzenetére


Buldozer99
senior tag

Én is innen vásároltam nekem semmi gondom nemvolt velük...

Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)

(#8900) janicroft válasza Buldozer99 (#8899) üzenetére


janicroft
csendes tag

Végre valaki, akinek nincs baja a konzolvilággal. Már kezdek ráparázni erre a szombati vásárlásra... :-S

PlayStation.tlap.hu PSN nick: Janicroft81

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.